681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • grizzly21
    Ross karrierje?:) az már kész
  • grizzly21
    az nem nagy baj hogy csak angol lenne
  • Kövesdi A
    de az lenne a tuti hogy ha folytatnák a 11 évadal és ugy továb

de igaz az hogy kár lenne ha most csinálnának egy rossz évadot és igy a 10 év alat elért sikerük már nem lenne tökéletes !
    reméljük hogy jol sül el

bár hozzáteszem rosz ocskodik a újra kezdéstöl !

http://www.habostorta.hu/hab/eszter/filmsztar/200612/anistonujra_osszehozza_a_jobaratokat

részlet
    Matthew Perry, David Schwimmwer, Lisa Kudrow és Matt LeBlanc már nehezebben szánja rá magát a régi siker felmelegítésére.

- Nagyon beleragadtam Ross karakterébe. Nem tenne jót a karrieremnek, ha újrakezdeném - indokolta vonakodását David Swimmer.
  • Kövesdi A
    nem egészen egy részröl lenne szó ha nem egy mozi-film hosszuságu filmröl legalábis én ezt halotam hogy ezt szeretnék !
    bár valoszinü hogy nem biztos de nem hiném hogy egy 22 perces részre álnának össze egy éregbi hir volt hogy 45 perces lenne a rész de ez sajnos csak a NBC-n menne le és nem hiném hogy el kerülne igen kicsike hazánkba max csak feliratosan !
    bár ki tudjah minden lehetséges

de én örülnék egy mozi film hosszúságú filmnek !
  • grizzly21
    ha elolvassátok a cikket, itt csak 1etlen 1 részről van szó...
  • Brankley
    Így van, énis ezt akartam írni, hogy lehet összeállnak.. Aztán lehet rosszul teszik, mint pl a Vészhelyzet is, nem hagyták abba a "csúcson"
  • iko
    Ja, jó lenne. Csak nehogy, rosszul süljön el. Végülis több mint 2 éve nem voltak "jóbarátok".
  • Punker
    remélem megcsinálják :)
  • Kövesdi A
    Magyarul is meg lehet szerezni csak tudni kell hol keresük pl torrent oldalak csak sajnos az olyanokra csak meghivoval lehet csak be jutni mint pl Bitgate !
  • iko
    akkor jobb lesz picit felturbózni az angol tudásom :)
  • bcrics
    ha van vmi cimetek ahonnan magyarul lehet le szedni a reszeket azt szivesen fogadom itt a forumon vagy emailben/[email protected]/jöhet fizetös ftp bármi,*ráakadtam 1 thorwebes oldalra fenn van mind a 10 evad csak nem enged letölteni halott a szerver vagy mi;)
    na elöre is kösz
  • grizzly21
    torrent (angolul)
  • garzson
    tudna nekem valaki segiteni abban, honnan tudnam megszerezni, letolteni az osszes reszt?
    elore is koszi
  • MerlinW
    How i met your mother és a The Class közelíti meg talán a legjobban. De ott van még a My name is Earl, Til' Death, War at Home is ha sitcom pótlóra vágysz.
  • grizzly21
    sitcom? jah hogy nem vicces. más kategoria tudom, de attol még jo:)
    rém rendes család, mondjuk tény h ilyen minőségüt nem találsz
  • iko
    Na jó, de a szökés nem sitcom, amúgy meg akkor inkább dr.House :)
  • grizzly21
    pontosan, és az uccso rész többször is megnéztem, nagyon szomoru, de azt mondom egyszer mindennek vége, örüljünk hogy ennek igy lett vége, és nem azért mert már annyira szar volt hogy senki se nézte.
    szökés, az jo én most azt nézem:)
  • iko
    Ja, csak olvastam a 20-al előtti hszeket :). Amúgy meg valamennyire meg lehet érteni, hogy vége, a színészek már mind 40 felé jártak és úgy már elég nehéz adni a jóbarátok fiatalos csapatát. Picit lehetett érezni, hogy a végére már nem voltak olyanok a részek mint az elején. Csak az a kár, hogy nem nagyon van olyan sorozat amely kitöltené az űrt a jóbarátok után, pesze talán nem is lehet.
  • grizzly21
    ja leesett, azt hittem a tvre gondolsz
  • grizzly21
    kik fejeztek be mit?:)
  • iko
    Kár, hogy befejezeték. Pedig szívesen néztem volna a jóbarátokat még egy jó ideig...
  • STREEX
    Ma november 7-e van
  • hpzolee
    asszem az ma vamn :) amugy épp tegnap néztem meg az elsö évadot 1nap alatt :p mára halasztom a 2.évadot :sssssssssss
  • drobee
    Esetleg sehova? A fórum bugja. Menj át a második oldalra és vissza az elsőre. Tádámm.
  • Prof William
    Én is örülök no de hova tűnt a többi üzenet?
  • knightbali
    FASZA ennek nagyon örülök, csak nem ment el a TV-2 esze teljesen.
  • danikarate
    JUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! Szeptember 7-én újra Jóbarátok a TV2-n. 15:00-tól 16:00-ig.
  • MerlinW
    Próbálgassatok regelni a bitmetv.org-on.
  • knightbali
    Akkor mi mit mondjunk:(
  • Wanille
    Mióta megvan dvd-n, vagy 4x néztem végig. Aztán elajándékoztam egy barátomnak, de véletlenül nálam maradt a 8. évad.
    Ez kb fél éve volt. azóta vagy 6x néztem meg :D
    Aki meg csak a tévében látta, erősen ajánlom, hogy szerezze meg dvd-n, és nézze meg eredeti hanggal!!! Egy teljesen új sorozatot fogtok látni!
    Esetleg ha megvan vkinek eredetiben, jelezzen már, mert akkutt hiányban szenvedek
  • Bandew
    Pontosan ezt mondom én is.
  • Bandew
    A célközönségből nem volt már meg a megfelelő mennyiség. Már nem nézik annyian a Jóbarátokat mint régen. Ezért az ottani reklámokat áthelyezik más időpontokba és egy másik típusú sorozattal próbálnak összefogni egy nagyobb embercsoportot, akiknek nem feltétlenül kell egyezniük a Jóbarátok nézőivel.
  • Bandew
    Eddig csak 2x és most megy harmadjára.
  • Prof William
    Jobb hogy így lett vége, mintha elaposodott volna a színészek édektelensége miatt és valami tucatsorozattá degradálódva végezte volna be. A csúcson kell abbahagyni.
  • Harly18
    Ma néztem meg a TV2 oldalát, s ott a mai műsorok ezek elvileg
  • Magoo
    Na most ez mi hogy mi ?
  • ngcsnet
  • Harly18
    A TV2 mai ajánlata :)
  • winnie
    zhogy az, de a reklámok szempontjából. A korosztály fontos, a célközönség. Ez pedig ezek szerint már nem a megfelelő mennyiség, így hát levették az adásról, hidd el ha nem így lenne nem történt volna meg.

??? most szerintem valamit keversz. mit vettek le az adásról? mi nem volt megfelelő mennyiség?

(az ilyen felvezető reklám trivialitásokat nyugodtan mellőzheted:)
  • winnie
    még közel sem adták le