681
-
#201 A színészek a vége felé már nem annyira élvezték a forgatást, ezért is lett vége. Tudom, hogy ezt nehéz elfogadni, dehát ők is emberek nem pedig azok, akiket játszottak. Én a boldogságot arra értettem, hogy az ember értékeli az elhunyt életét, örül, hogy teljes élete lehetett. Én ugyanígy voltam a a Jóbarátokkal. -
#200 temetésen azért nem sokan boldogok:)
A szomoruságot arra értettem, hogy vége, persze hogy happy endet csinálnak, egy ilyen sorozatot nem lehet ugy lezárni hogy nincs happy end.
Nekem azért tünik nagyon szomorunak, mert pl Chandler tök olyan arckifejezést vág, mint amit akkor amikor bejön mint szinész (van egy ilyen video is azon amit töltöttem) az utolso részre. Szóval szerintem már nem játszák meg magukat, nem szinészkednek a végére, vagy legalábbis joval inkább adják magukat. Bár nyilván 10 év alatt valamennyire fel is vették annak a jellemeit akit játszottak...kicsit most ilyen szomoru hangulatom van azért hogy láttam a végét, pedig messze nem láttam az összes részt, aktivabban most kezdtem csak nézni a tv2n, régebben csak alkalmanként..mégis szomoru. Ritka azért az ekkora sikersorozat. -
#199 Én nagyon szeretem a sorozatot, mégis úgy éreztem, hogy jó vége van. Kb olyan ez mint a temetés. Valaki sír, valaki boldog. -
#198 Ja hát ez a happy end ami szarul esik, mert az ember úgy érzi mintha ő is 10 évig velük lett volna :)
Én kerülöm az utsó részt mert tényleg nagyon lehangoló annak aki tényleg szereti a sorozatot :)
A többi rész viszont bármikor feldob! ;) -
#197 Szvsz nagyon is boldog vége van. Csak azért "szomorú" mert ugyebár vége. -
#196 egyébként most nézem meg másodszorra az utolsó részt..elég szomorú azért:S dehát egyszer mindennek vége van -
#195 Ezaz,mindennek az volt az oka,hogy terhes volt ;) -
#194 Mert terhes. :-D -
#193 de nem a teste, az hagyján még. Valahogy az arca lett más de nagyon -
#192 Akkor terhes volt. :O -
#191 egyébként dr house-t most leveszik???:( -
#190 te jó ég, Monika hogy néz ki a 10. évadban? az uccso részt nézem, tök dagadt, mint amilyen régen volt majdnem:D de tényleg, furcsa -
#189 A reklám a lefontosabb. Ezért kereskedelmi adó. Nem a nézettség számít, azazhogy az, de a reklámok szempontjából. A korosztály fontos, a célközönség. Ez pedig ezek szerint már nem a megfelelő mennyiség, így hát levették az adásról, hidd el ha nem így lenne nem történt volna meg. -
#188 Már leadták, szal azt csinálnak amit akarnak. -
Prof William #187 Nekem pont jó volt nyáron ez a napi 2 rész. :) -
winnie #186 ööö, nem tudom, hogy miről beszélsz. itthon nem a sorozatra jön a reklám, mint külföldön, hanem nézettségre. arra a nézettségre, ami a jóbarátoknak mindig elég csöppnyi volt a tv2-őn - a tv2 hülye műsorpolitikája miatt főleg, hiszen ki hallott már ilyet, hogy egy sorozat epizódjait naponta nyomják. -
winnie #185 nem fogják levenni, mert le kell adniuk - a sugárzásra szerződtek -
#184 lejött a 30 gigás jobarátok letöltésem:) -
#183 Dehogyisnem! Természetesen messze nem olyan drága reklámokat nyomtak mellette, mint pl az USA-ban, de azért volt annak is ára. -
#182 Ha nem lenne egy kicsi esélye, hogy többen néznék, nem tennék műsorra. Ha nem lesz meg a kellő nézőszám, azt is leveszik. -
winnie #181 De nem kell aggódni a Jóbarátok mindig kincsesbánya a televízióknak.
ja, amúgy ezt nem tudom miért írod, hiszen a jóbarátok soha nem volt kincsesbánya a tévéknek idehaza. -
winnie #180 ez persze nem a JR bűne, hiszen a joey első évada véget ér, így természetes, hogy pápá. majd, ha megkapják az hbo-tól jövőre a 2. évadot, akkor az is lesz a tv2-őn -
winnie #179 nem nézik többen - pláne olyankor, de a friends ismétlés csak helykitöltő, míg a másik sorozat még nem ment idehaza -
#178 basszák meg a kurva sorozatukat őfpppfpfpfppfpffpp jóba rozba -
#177 Teljesen mindegy a Joey-t is leveszik augusztus 24.-én lesz az utolsó rész a TV2-n. A h*lye Jóban-Rosszban miatt. Vagyis egy csepp Jóbarátokat sem kapunk. -
#176 Pedig hidd el, lehet, hogy igen! Ha meg nem, hát azt is lecserélik. De nem kell aggódni a Jóbarátok mindig kincsesbánya a televízióknak. -
#175 igazad van... nem olyan jó mint a Jóbarátokban.. sajnos Chandler nem ment vele:) -
#174 most egyedül van, így már nem jó -
#173 szerintem az meg gyenge utánzat -
#172 nem hiszem hogy ezt az ólasz életet többen néznék -
#171 Persze, hogy sokan nézik, de már nem annyian, mint ahány ember kell nekik. Ez egyszerű matek. -
#170 nézzétek Dzsojíít! [TV2 19.00] -
#169 hát nemtudom, én azért azt vettem észre, hogy akárhanyadszorra is adják, sokan nézték. én most rá is értem, és szinte minden nap megnéztem előző héten is. mindegy mostmár 98% nál jár a már 1 hónapja zajló 30GB-os torrent 1.-10.évad letöltésem, majd folytatom otthon... -
#168 Nem írta, hogy meg akarja változtatni, csupán csak nem adja a nézettségét, ami szvsz tök rendben van. -
#167 Az hogy te nem nézed szerinted megjelenik valahol? frászt!
A nézettséget nem úgy mérik, hogy TE vagy más mit néz.
Van néhány ezer ember az országban akinél speciális vevő van. Az érzékeli mikor mit néz! abból vonnak átlagot és vetítik az országra....szóval te ezt nem fogod megváltoztani :) -
#166 Nem értem mit vártok egy kereskedelmi csatornától? Mondjuk a sorozatot eleve ilyen adókra tervezték, de ezek szerint nem érte meg nekik megint elkezdeni. -
knightbali #165 Igaz hogy már nem elsődjére és másodjára adják a jóbarátokat, de azért rettentő nagy taplóság levenni a műsorról egy sorozatot a felénél.Ez is mutatja hogy ezek a csatornák leszarják a nézőket, csak a zsetonra hajtanak.Én azért sem fogom nézni sem az Édes élet..., és az EDet sem, nem adom a nézettségemet ezeknek a görényeknek. -
#164 jaja, menjenek a francba, hát erről szó sem volt :C -
#163 Én úgy vagyok vele, hogy ha az Edet csak így lehetett megoldani akkor nem sajnálom. Bár én is inkább a That's Lifeot vettem volna le. -
Prof William #162 Dettó. Képes vagyok harmadjára is szétröhögni az agyam rajta...