681
-
winnie #281 ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet. -
molnigery24 #280 szaisztok
keresem a jóbarátok, vészhelyzet, szökés, hősök összes évad össze részét!!
de főleg a jóbarátok sorozat érdekel divixen is jó!!
írjon akinek meg van fontos!! [email protected] -
bcrics #279 :))nagyon jó
TAXI CAB -
roland10908080 #278 Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy az 5. évad Ross beköltözik című részében Danny lakásavató bulijában milyen zene szól? Kb a 16. perc 50. mp-nél van. Csak egy-két másodpercet lehet hallani belőle, de kíváncsi vagyok.
-
bcrics #277 ugyanígy vagyok vele énis!!csak 1 rohadt sorozat de nagyon lehet kötődni hozzá:O -
#276 hupsz az előtte levőnek akartam írni :D -
#275 -
#274 Ez nagyon kapcsolódik a témához, gondolom Phoebe taxijáról jutott eszedbe, hogy ide írjál. -
DANNU #273 sziaasztok ha valaki tud taxi 4 magyarul ahol ingyen leleht tölteni tegyefel köszi -
#272 ezer kösz... -
#271 A bömbölő sztriptíztáncos -
#270 melyik részben játszik Joey a kvízműsorban? -
#269 Sorozatokról biztonsági másolatot, torrent oldalakról lehet szerezni ;) -
#268 sziasztok.nemtud valaki olyan oldalt ahonnan ingyen lehet letölteni sorozatokat????kivéve sorozat.eu ez nem érdekel.köszi
-
RadosGa #267 Hy! Aki megszeretné rendelni a Jóbarátok DVD-t az írjon [email protected] -
bcrics #266 jahh nem is engednek vissza,))
-
#265 Azt mondom, hogy Téged :D
Nevedre kerestem és voálá :DDd -
bcrics #264 he??engem ki!!! -
#263 Kivágtak -
bcrics #262 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!FIGYELEM.................FIGYELEM
A KISKAPUN SZABAD A REGISZTRÁCIÓ,AKI SZERETNÉ A SOROZATOT TÖLTENI AZ MOST REGELJEN AMÍG LEHET!!!!!!!!!
A SEEDRE FIGYELJETEK ODA,TAPASZTALATBÓL MONDOM;) -
bcrics #261 respect -
bcrics #260 aham kösz,, -
ZiP90 #259 http://luksfb.freebase.hu/sor-friends.html -
bcrics #258 a 6.-évadhoz nincs tippetek,már csak ez kéne,,kapu nem megy kitiltottak -
ZiP90 #257 kapu..
amúgy most raktam fel oda a 'The Stuff You've Never Seen'-t, 16 perc bakiprarádé :) Én szétröhögtem magamat rajta :D -
bcrics #256 gag reel
ezeket láttátok már,,bakik stb...
besz*rás
-
#255 béhá vagy végtelen vagy kapu? -
ZiP90 #254 Az oldal reklámozásáért kizárás jár(hat)...
Amúgy a magyar szinkron sem rossz ennél a soroazatnál. Sztem...
Meg most fog felkerülni a Hun/Eng Dual Audios változat (fent van már az 1. évad, és ahogy van 3 seeder akkor jön a 2. is ;)). -
#253 milyen oldal az? egyébként angolt jobb szeretem -
ZiP90 #252 Torrentről, magyar oldalról, magyarul, én fullsebességgel szedtem, 250-260al, mert a netem annyit enged, és 3-4 nap alatt lejött...
amúgy garzson, ha fizetős is jó, mért nem veszed meg?
-
#251 angol
http://www.isohunt.com/download/14701159/friends+season+06 -
#250 Magyarul vagy angolul? Tudnál adni linket plz. -
#249 nekem 2 hét alatt lejött mind a tíz évad torrentről:) -
garzson #248 hello, nem tud vki segiteni, honnan tudnam letolteni/megvenni az osszes reszt. lehet akar fizetos oldal is, csak kerlek ne torrent vagy dc++ tippeket adjatok, mert az borzaszto lassu. koszi elore -
#247 minden egyes alkalomkor FÁJ :) -
#246 hát megint vége:( -
bcrics #245 .. -
#244 Jah, csak egy részt fognak csinálni, ha mindenki beleegyezik!! És hát én naon is remélem! -
#243 Amúgy ha háladási epizódról lenne szó akkor van kb még egy év :). Én személy szerint nem szeretném ha folytatnák. Maximum egy epizód erejéig összeállhatnak, hogy elmeséljék mi történt velük azóta, de hogy megint folytatosjon a mindennapi történet, valoszínüleg nem tudnám élvezni. Jó a Jóbarátok úgy ahogy van, nem kell erőltetni tovább a folytatást. Szerintem. -
#242 David Schwimmwer szerint ha folytatná a ross nevü caraktere folytatását az vissza vetné a karierjét !
és ö tudjah de lehet hogy igaza van
vagy max ha ö nem akkar csatlakozni akkor majd ugy rendezik max hogy ö pl elutazot de ez igy nem lenne valami jó !
én összintén meg mondom nem szeretem a feliratos filmeket inkább a szinkron !