Jóbarátok (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja, amúgy ezt nem tudom miért írod, hiszen a jóbarátok soha nem volt kincsesbánya a tévéknek idehaza.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A nézettséget nem úgy mérik, hogy TE vagy más mit néz.
Van néhány ezer ember az országban akinél speciális vevõ van. Az érzékeli mikor mit néz! abból vonnak átlagot és vetítik az országra....szóval te ezt nem fogod megváltoztani 😊
És a hétennem is lessz! Reméllem nem fejezték be!
Ár: (az összes) 8500 Ft+Postaköltség!!!
Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369
Azér a végére kicsit szemétnek írták meg hogy ne legyen nayg baj a szakítás. Nem is nagyon illett hozzá...
Aztán rákérdeztem haveromnál és Õ megtudta szerezni a többit(az egészet megtudta volna 😄).
A 6.ik évadból hiányzik az utolsó rész :@
Ross miért költözött el? És az angol csajjal mi történt?
\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"
sms: 06\70-596-1559
sms: 06\70-596-1559
debreceni vagyok!
Már régebben is idegesített, hogy az emberek állandóan kiakadnak az ilyen képeken, hogy "fúúú milyen ronda smink nélkül!", közben észre sem veszik, hogy a "smink nélküli" kép valójában egy pocsék, elõnytelen fotózás, ami a mindennapi életben történik. Álmosak, tüsszentenek, belesüt a nap a szemükbe (lásd lentebb), nincs mûfény és persze nincs smink sem, ami nem mondom, hogy semmit nem ér, de tök nem az a lényeg, mint ahogy egyesek hiszik. A jobb képek mindig nyílvános szerepléseken készülnek, amikor a színésznõ/énekesnõ felkészül a fotózásra, nem pedig lesifotó.
Ha egy nõ elkezd igazán csúnyúlni, azt a smink nem tudja elfedni. Csak a photoshop.
És az ugye tudjátok mi lessz ha a Télapó és a Karácsonyi Tatu sokáig egymás közelében tartózkodik?
[email protected]