Jóbarátok (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De nem kell aggódni a Jóbarátok mindig kincsesbánya a televízióknak.

ja, amúgy ezt nem tudom miért írod, hiszen a jóbarátok soha nem volt kincsesbánya a tévéknek idehaza.
ez persze nem a JR bûne, hiszen a joey elsõ évada véget ér, így természetes, hogy pápá. majd, ha megkapják az hbo-tól jövõre a 2. évadot, akkor az is lesz a tv2-õn
nem nézik többen - pláne olyankor, de a friends ismétlés csak helykitöltõ, míg a másik sorozat még nem ment idehaza
ROKICA
basszák meg a kurva sorozatukat õfpppfpfpfppfpffpp jóba rozba

danikarate
Teljesen mindegy a Joey-t is leveszik augusztus 24.-én lesz az utolsó rész a TV2-n. A h*lye Jóban-Rosszban miatt. Vagyis egy csepp Jóbarátokat sem kapunk.

Bandew
Pedig hidd el, lehet, hogy igen! Ha meg nem, hát azt is lecserélik. De nem kell aggódni a Jóbarátok mindig kincsesbánya a televízióknak.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ROKICA
igazad van... nem olyan jó mint a Jóbarátokban.. sajnos Chandler nem ment vele😊

ngcsnet
most egyedül van, így már nem jó<#szomoru2>

grizzly21
szerintem az meg gyenge utánzat

grizzly21
nem hiszem hogy ezt az ólasz életet többen néznék

Bandew
Persze, hogy sokan nézik, de már nem annyian, mint ahány ember kell nekik. Ez egyszerû matek.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

ROKICA
nézzétek Dzsojíít!

grizzly21
hát nemtudom, én azért azt vettem észre, hogy akárhanyadszorra is adják, sokan nézték. én most rá is értem, és szinte minden nap megnéztem elõzõ héten is. mindegy mostmár 98% nál jár a már 1 hónapja zajló 30GB-os torrent 1.-10.évad letöltésem, majd folytatom otthon...

Bandew
Nem írta, hogy meg akarja változtatni, csupán csak nem adja a nézettségét, ami szvsz tök rendben van.

Magoo
Az hogy te nem nézed szerinted megjelenik valahol? frászt!
A nézettséget nem úgy mérik, hogy TE vagy más mit néz.
Van néhány ezer ember az országban akinél speciális vevõ van. Az érzékeli mikor mit néz! abból vonnak átlagot és vetítik az országra....szóval te ezt nem fogod megváltoztani 😊

Bandew
Nem értem mit vártok egy kereskedelmi csatornától? Mondjuk a sorozatot eleve ilyen adókra tervezték, de ezek szerint nem érte meg nekik megint elkezdeni.

Igaz hogy már nem elsõdjére és másodjára adják a jóbarátokat, de azért rettentõ nagy taplóság levenni a mûsorról egy sorozatot a felénél.Ez is mutatja hogy ezek a csatornák leszarják a nézõket, csak a zsetonra hajtanak.Én azért sem fogom nézni sem az Édes élet..., és az EDet sem, nem adom a nézettségemet ezeknek a görényeknek.

ngcsnet
jaja, menjenek a francba, hát errõl szó sem volt :C

drobee
Én úgy vagyok vele, hogy ha az Edet csak így lehetett megoldani akkor nem sajnálom. Bár én is inkább a That's Lifeot vettem volna le.

Dettó. Képes vagyok harmadjára is szétröhögni az agyam rajta...
Magoo
Ehh bazeg....pedig tök mindegy hányadszorra nézem a Jóbarátokat, mindíg megnevettet! Inkább Jóbarátok mint az édes élet ólasz módra.... 😞

grizzly21
hát a kurva annyukat. ki nézi ezt a szart? elmehetnek a francba

Téynleg nincs! Heklyette az Édes Élet Olasz módra vagy mi van...
És a hétennem is lessz! Reméllem nem fejezték be!
drobee
Mert az Edet mûsorra tûzték, a nézetlen Édes élet olasz módrát pedig berakták a 24. Jóbarátok ismétlés helyére. Nyugi, fogsz még vele találkozni a tv2-n.

REALista
Miért nincs a Jóbarátok???

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen.

Ár: (az összes) 8500 Ft+Postaköltség!!!

Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369
Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Érd: [email protected] vagy 06 70 588 6369
grizzly21
ebben is van valami

Nekem tetszet... Amilyen rokonszenesnek volt az elején beállítva akár õ is lehetett volna Ross új (hosszan tartó) felesége.

Azér a végére kicsit szemétnek írták meg hogy ne legyen nayg baj a szakítás. Nem is nagyon illett hozzá...
grizzly21
én nem tudom, de nekem nem tetszett a csaj. külsöre sem.

Mellesleg Emily-t valójában kényszerûségbõl írták ki a sorozatból, mert terhes lett. Az utolsó megjelenésekor azért telefonál az ágyból Ross-nak, mert már látszana a pocakja 😊 Kíváncsi lettem volna, hová fajulnak a dolgok ha nem így alakul a helyzet.
ngcsnet
köszi😉

Magnumrolcsi
Elsõ 4et énis leszedtem 😊
Aztán rákérdeztem haveromnál és Õ megtudta szerezni a többit(az egészet megtudta volna 😄).
A 6.ik évadból hiányzik az utolsó rész :@

grizzly21
én most töltöm 4 hete, 90% nál jár, 30 GB 😊

Magnumrolcsi
Már megvan mind a 10 évad 😊
Most kezdem majd a 3.-ikat nézni.

grizzly21
Ross azért költözött el mert az angol csaj csak ugy volt hajlando kibékülni vele ha nem találkozik többet Rachel-lel. Aztán beszéltek telefonon, kiderült hogy a csaj mégse bizik meg Ross ban ugyhogy szakitottak végre végleg, ugyhogy visszaköltözik. nagyjábol ennyi

ngcsnet
el tudja mondani az eheti rész tartalmát? nem voltam itthon

Ross miért költözött el? És az angol csajjal mi történt?

ROKICA
szinkron?

Brolly
Mennyibe adnád el az összes évadot?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]

sms: 06\70-596-1559
Eladó a Jóbarátok sorozat dvd-n megjelent összes része (divx) avi formátumban. Mind a 10 évad 10 db dvd lemezen. Filmek és Játékok eladók. Érd: [email protected]

sms: 06\70-596-1559
grizzly21
ezis igaz

Magnumrolcsi
Azt kérdezném, hogy az 1-10ik évadig, magyar szinkronnal megvan-e itt valakinek?? akivel megtudnám boltolni? PÜ-ben megbeszéljük😊
debreceni vagyok!

Bandew
Nem! Ez a rossz fotózás!
Már régebben is idegesített, hogy az emberek állandóan kiakadnak az ilyen képeken, hogy "fúúú milyen ronda smink nélkül!", közben észre sem veszik, hogy a "smink nélküli" kép valójában egy pocsék, elõnytelen fotózás, ami a mindennapi életben történik. Álmosak, tüsszentenek, belesüt a nap a szemükbe (lásd lentebb), nincs mûfény és persze nincs smink sem, ami nem mondom, hogy semmit nem ér, de tök nem az a lényeg, mint ahogy egyesek hiszik. A jobb képek mindig nyílvános szerepléseken készülnek, amikor a színésznõ/énekesnõ felkészül a fotózásra, nem pedig lesifotó.
Ha egy nõ elkezd igazán csúnyúlni, azt a smink nem tudja elfedni. Csak a photoshop.

ROKICA
vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-õn!

ROKICA
vááá lesz JOEY sorozat.. TV2-õn!

De nektek van elég kiumátok? 😊

És az ugye tudjátok mi lessz ha a Télapó és a Karácsonyi Tatu sokáig egymás közelében tartózkodik?
akinek van kedve összehozni, és rendszeresen frissíteni egy egyszerû kis jóbarátok fansitot az írjon mailt, nekem lenne hozzá kedvem😊

[email protected]
grizzly21
ez a smink