681
1497745_10151883285609576_1735581302_n.j
  • CsepeLee fiú #321
    Előbb kezdték mint kellett volna, így jól lemaradtam az elejéről. *"Kösz", Viasat!*
  • REALista
    Viasat3 NOW!:D
  • benkoszabi
    köszi, télleg a u2 száma, csak anyám szerint david bowie....mert hát ő élt a 60as, 70es, 80as években:D
  • chhaya #318
    ott is
  • grizzly21
    a with or without you a discoban szol szerintem ahol Ross osszejon a masolos csajjal 1 ejszakara
  • chhaya #316
    ami zene a rádióból szól (amit Ross küldött Rachelnek) az U2 - With Or Without You. ami a jelenet legvégén, közvetlenül ezután zól, arra nem tudtam rájönni. :)
  • benkoszabi
    Hali. a kérdésem elsőrosban oylanokhoz szól, akik Jóbarátok fanok, és a zenébenis otthon vannak:)
    Abban a részben, amikor Ross ir egy listát Rachelről, és összevesznek, az epizód végén Ross ül az ablakban, csak bámul kifelé, esik az eső, és a rádióban azt hiszem egy David Bowie szám szól....
    De nem is biztos hogy a jelenet végén szól ez a szám, a másik lehetőség, hogy amikor Ross Rachelnek akar üzenni a rádiómüsoron keresztül, és küld neki egy számot..nem emlékszem már, a 2 közül valamelyik...
    aki tud segitsen, plz..
    köszi
  • maddog00
    Hali! KEll valakinek mind a 10évad DIVX formátumban dvd-n?? ár 4-5ezer körül
  • chhaya #313
    már miért olyan egyértelmű?
  • grizzly21
    mar van 10....
  • Magoo
    számomra is egyértelmű hogy nem lesz film, akármennyire is vágyunk utána...
    érjük be azzal ami van! 10 évad totális öröm halmaz!
  • winnie
    miért lenne? mndegyikőjük a háta közepére kívánja az egészet. ne bulvárlapokból tájékozódjatok.
  • chhaya #309
    ezt énis. meg aztis, hogy Matt LeBlanc szabotálja a filmet, mert a Joey nem futott be. de ugye azért lesz film? ugye lesz ugye lesz ugye lesz?
  • Magnumrolcsi
    Jennifer Aniston nem akar szerepelni mert visszaesne a prestige :D ezt olvastam
  • chhaya #307
    hali! nem tudtok valamit, hogy lesz-é film forgatva avagy 10. évad? hallottam mindketőről pletykát, de még régen. gondoltam mekérdem, hátha ti jobban vagytok informálva. olyan jó lenne.
  • lang14
    és a legjobb hogy most néztem végig mind a 10-et.. szépen sorban :) megint
  • CsepeLee fiú #305
    Tudjuk.
    Csak az a gáz, hogy az Origo mind a 10 évadot bejelentette a Viasat-ra, a Viasat viszont csak az elsőt.
  • Minas Tiris
    szeptember 3-tól újra a viasat 3-on.
  • lang14
    most nézem végigi a 10 évadot folyamatba a 9.nél járok (vajon elkezdem a viasaton nézni ?)
  • trogerzsiger
    ami tök jóóó :D napi egy rész kipihenni a suli fáradalmait :D
  • banok
    jaja szeptemberől főműsoridőben lesz a Jóbarátok a Viasat3-on.
  • CsepeLee fiú #300
    Az Origo-n lehet(ett) olvasni, hogy szeptembertől a Viasat-on lesz az összes évad.
  • lang14
    10. évad amikor Joey Franciául tanul (Önéletrajzában írja hogy meg bír inni annyit meg hogy bírja a nyelvet.. Ó dé fuff)
  • trogerzsiger
    7. évad az tuti:D
  • kaboom
    hali,
    nemtudja valaki melyik évad hanyadik rész az amiekbe a joey allasinterjura megy es a vegen megiszik 5liter tejet asszem?
  • Iszt
    Tegnap vásároltuk meg az unokatestvérem születésnapjára a Jóbarátok 1. évadát. Szerencsétlenségünkre kiderüt hogy ez már megvan neki, a Média Markt pedig nem cseréli vissza. Talán ha egyszer volt berakva a lejátszóba, egyp. teljesen kitűnő állapotban van. Mi 8.500 ft -ot fizettünk érte, viszont ha valakinek kell 4.000. -ért eladom. Ha más megoldás nincs csere is érdekel.

Elérhetőségem: [email protected]
  • grizzly21
    nem vhs nem érdekel igazából, de azért köszi.
    nekem angolul megvan az összes, csak letöltött, azért kérdeztem csak hátha dobozosan adja igy, az érdekelne
  • trogerzsiger
    Figyelj nekem megvan az első 7 évad videókazettán eredetiben:D szal beszélhetünk az árról... persze ha csak érdekel
  • grizzly21
    eredeti/nem ? magyar/angol?
  • Robbika
    A Jóbarátok összes része (mind a 10 évad) 6000Ft. eladó! érd: [email protected]
  • Magnumrolcsi
    electro world :)
  • Magnumrolcsi
    elektroword-ben 7990.- egy évad
  • trogerzsiger
    hopp elírtam.....
  • Magoo
    7 évad? Az érdekes...összesen 10 évad van...
  • trogerzsiger
    VAn egy oldal ami ugyan smses de letöltheted a 7. évad kivételével az összes évadot olyan dvdés minőségben, ahogy a boltban kapható:D, de fent divixesen is mind a 7 évad
  • fifi
    nem is 8000 egy évad...
  • Paulie
    hát, van aki nemakar, pl David
  • Jrex
    sziasztok . azt hallottam lesz belőle nagyfilm. mit tudtok erről?(bocs ha már volt szó róla)
  • Paulie
    "ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet."
  • molnigery24
    sziasztok
    keresem a jóbarátok összes évadját, összes részét divx formátumban de nem esszement 8000 ft-ért! hanem reálisan 3000-3500 Ft-ért!!
    akinek van írjon!! [email protected]