681
-
CsepeLee fiú #321 Előbb kezdték mint kellett volna, így jól lemaradtam az elejéről. *"Kösz", Viasat!* -
#320 Viasat3 NOW!:D -
benkoszabi #319 köszi, télleg a u2 száma, csak anyám szerint david bowie....mert hát ő élt a 60as, 70es, 80as években:D -
#318 ott is -
#317 a with or without you a discoban szol szerintem ahol Ross osszejon a masolos csajjal 1 ejszakara -
#316 ami zene a rádióból szól (amit Ross küldött Rachelnek) az U2 - With Or Without You. ami a jelenet legvégén, közvetlenül ezután zól, arra nem tudtam rájönni. :) -
benkoszabi #315 Hali. a kérdésem elsőrosban oylanokhoz szól, akik Jóbarátok fanok, és a zenébenis otthon vannak:)
Abban a részben, amikor Ross ir egy listát Rachelről, és összevesznek, az epizód végén Ross ül az ablakban, csak bámul kifelé, esik az eső, és a rádióban azt hiszem egy David Bowie szám szól....
De nem is biztos hogy a jelenet végén szól ez a szám, a másik lehetőség, hogy amikor Ross Rachelnek akar üzenni a rádiómüsoron keresztül, és küld neki egy számot..nem emlékszem már, a 2 közül valamelyik...
aki tud segitsen, plz..
köszi -
maddog00 #314 Hali! KEll valakinek mind a 10évad DIVX formátumban dvd-n?? ár 4-5ezer körül -
#313 már miért olyan egyértelmű? -
#312 mar van 10.... -
#311 számomra is egyértelmű hogy nem lesz film, akármennyire is vágyunk utána...
érjük be azzal ami van! 10 évad totális öröm halmaz! -
winnie #310 miért lenne? mndegyikőjük a háta közepére kívánja az egészet. ne bulvárlapokból tájékozódjatok. -
#309 ezt énis. meg aztis, hogy Matt LeBlanc szabotálja a filmet, mert a Joey nem futott be. de ugye azért lesz film? ugye lesz ugye lesz ugye lesz? -
#308 Jennifer Aniston nem akar szerepelni mert visszaesne a prestige :D ezt olvastam -
#307 hali! nem tudtok valamit, hogy lesz-é film forgatva avagy 10. évad? hallottam mindketőről pletykát, de még régen. gondoltam mekérdem, hátha ti jobban vagytok informálva. olyan jó lenne. -
#306 és a legjobb hogy most néztem végig mind a 10-et.. szépen sorban :) megint -
CsepeLee fiú #305 Tudjuk.
Csak az a gáz, hogy az Origo mind a 10 évadot bejelentette a Viasat-ra, a Viasat viszont csak az elsőt. -
#304 szeptember 3-tól újra a viasat 3-on. -
#303 most nézem végigi a 10 évadot folyamatba a 9.nél járok (vajon elkezdem a viasaton nézni ?) -
#302 ami tök jóóó :D napi egy rész kipihenni a suli fáradalmait :D -
#301 jaja szeptemberől főműsoridőben lesz a Jóbarátok a Viasat3-on. -
CsepeLee fiú #300 Az Origo-n lehet(ett) olvasni, hogy szeptembertől a Viasat-on lesz az összes évad. -
#299 10. évad amikor Joey Franciául tanul (Önéletrajzában írja hogy meg bír inni annyit meg hogy bírja a nyelvet.. Ó dé fuff) -
#298 7. évad az tuti:D -
kaboom #297 hali,
nemtudja valaki melyik évad hanyadik rész az amiekbe a joey allasinterjura megy es a vegen megiszik 5liter tejet asszem? -
Iszt #296 Tegnap vásároltuk meg az unokatestvérem születésnapjára a Jóbarátok 1. évadát. Szerencsétlenségünkre kiderüt hogy ez már megvan neki, a Média Markt pedig nem cseréli vissza. Talán ha egyszer volt berakva a lejátszóba, egyp. teljesen kitűnő állapotban van. Mi 8.500 ft -ot fizettünk érte, viszont ha valakinek kell 4.000. -ért eladom. Ha más megoldás nincs csere is érdekel.
Elérhetőségem: [email protected] -
#295 nem vhs nem érdekel igazából, de azért köszi.
nekem angolul megvan az összes, csak letöltött, azért kérdeztem csak hátha dobozosan adja igy, az érdekelne -
#294 Figyelj nekem megvan az első 7 évad videókazettán eredetiben:D szal beszélhetünk az árról... persze ha csak érdekel -
#293 eredeti/nem ? magyar/angol? -
Robbika #292 A Jóbarátok összes része (mind a 10 évad) 6000Ft. eladó! érd: [email protected] -
#291 electro world :) -
#290 elektroword-ben 7990.- egy évad -
#289 hopp elírtam..... -
#288 7 évad? Az érdekes...összesen 10 évad van... -
#287 VAn egy oldal ami ugyan smses de letöltheted a 7. évad kivételével az összes évadot olyan dvdés minőségben, ahogy a boltban kapható:D, de fent divixesen is mind a 7 évad -
#286 nem is 8000 egy évad... -
#285 hát, van aki nemakar, pl David -
#284 sziasztok . azt hallottam lesz belőle nagyfilm. mit tudtok erről?(bocs ha már volt szó róla) -
#283 "ott az internet, pár nap alatt letöltöd. simán. vagy, megveszed a boltban. gondolom utóbbi szóba sem jöhet." -
molnigery24 #282 sziasztok
keresem a jóbarátok összes évadját, összes részét divx formátumban de nem esszement 8000 ft-ért! hanem reálisan 3000-3500 Ft-ért!!
akinek van írjon!! [email protected]