Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frayer
predator..azt gondoltam, hogy te szivarozol.
Most jo hogy nyiltan felvállalod te is.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Frayer
a ciginek keserû íze???
Én ugyan így vagyok a sörrel.
De a ciginek még nem vettem észre.

I love to walk in the rain, because no one knows im crying

Esplanade
mentolos pall mall-t csak annak ajánlanám aki le akar szokni
én megundorodtam tõle a cigarettától
keserû íze van, brrr kiráz a hideg a gondolatától is

solo
Ebbe most itt nem akarok belemenni nagyon, de ha akarod msn en elmondom.
Apám mindigis egy ilyen gyík volt.

Azért mert muttrrel veszekszik miért engem kell ütni?Ezt még most se értem.Na mind1.

Tuti nem leszek olyan mint õ.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Match
Azért mielõtt komolyan nekem címeznéd a hozzászólást, felhívnám a figyelmed hogy irónikus mondandó volt, "némi" cinizmussal 😊

Én amúgy 19 éves koromban kezdtem cigizni, apám úgy jött rá hogy egyszer találtak egy pulcsim zsebébe egy piros pall mall-es dobozt 😊 (pedig utálom a pall mall-t 😊)
Apám szintén dohányos, annyit kaptam hogy drága fiam, hülye vagy.

Persze hogy nem az a jó megoldás hogy a gyereknek kezét lábát eltörni, ha kiderül hogy cigizik...ezzel az erõvel akkor is agyon lehetne ütni, ha elmegy az elsõ házibulijába, és ittasan jön haza, ami akárhogy nézzük reális, hogy meg fog történni 😊

Reps0l: életkora 14-18 között...ilyenkor még természetesen változik az ember eléggé. Az ok, hogy nem mindent úgy fog csinálni, ahogy most eltervezi, viszont irányvonal lehet, és ha ezt szeretné követni, akkor valamit nagyon el kell baszni hogy az "ütöm a gyereket ha csúnyán néz" színvonal alakuljon ki.

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

REPS0L
szted apádéknak nem ilyen elképzelésük volt anno? dehogynem...
te sem fogod ezt így csinálni akárhogy is akarod most bizonyítani, ez 100%

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

solo
Lófaszt se használ.Attól, hogy agyonvered a kölköt nem lesz neki jobb.Neked se.
1.azért se fog leszok
2.te bûntudatod, hogy ejbazdmeg, hogy verhettem emg ilyen szarságért a gyereket..

Inkább értelmesen elmagyarázni..sajét életérõl akkor is õ dönt, ha 18 alatt van.ezt sejnos be kell látni..Minnél jobban tiltod annál jobban fogja csinálni...

Én nekem ha lesz kölköm majd jö 10-15 év mulva, akk elmagyarázom neki, aztán döntse el mit akar.egyáltalán nem leszek szigorú..Felõlem ebéd közbe is tekerheti a 30 centis rakétát az asztalnál..(de azért elvárom, hogy bahívjon a körbe xDDDDDD)de ez télelg a max(Szal semmi koko,meg ilyen szarok.)...Agyon nemverném érte..Soha világ életbe nem ütném meg.Soha nem leszek olyan mint a faterom:CCC
Na mind1...A lényeg, hogy ésszel csinálja..

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Hehe, ismerõs a dolog: D
Én Másfél évig cigiztem úgy, hogy mutterom nem tudta, aztán egyik nap elkéstem elsõ óráról, na mondom mind1, volt nállam még 2 szál cigi, eltoltam gyorsan..DU. nagy kockulás közepette csörög a telefon...
Mutter...Semmi rosszra nem gondoltam. Elkezdi mondani, hogy ofõ ma hívta, hogy megint b@szok tanulni stb..És, hogy cigizni látott a suli elõtt, ez igaz..Mondom ja...Mind1, ment vissza pácienshez, hazajött, dumáltunk meg minden...Tök normálisan fogadta...Szerencsére nekem jó arc mutterom van:]

de legjobb az volt, mikor befejeztük a bezsélgetést, idejött az asztalhoz, azt mondja, hogy "Add ide a cigit, had dobjam ki." Erre a válasz az volt, hogy "De mutter, most vettem!"xD

Már, igazából vártam is, hogy mikor bukok be, mert már untam a sok rágózást, meg a napi 4 fogmosás-t, minden cigi utánn kézmosást xD

MR ME
hát nagyon, kocsmába/szórakozóhelyen nehogy má ne dohányozhassak...
legyen egy külön dohányzó, akkor azt mondom oké, azt úgyis megoldják azzal h az egész tánctér/kocsma egy nagy dohányzó lesz azt csumi 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

predator1982
nagyon, valahol azt hiszem a nagy szavazóban errõl már volt szó. az éttermeket még valahol megértem, bár javarészt azért már most is el vannak a dohányosok szeparálva. na de azért egy kocsmában/pubban sztem röhejes lenne...

pred

Elõször megvárjuk, hogy a szórakozóhelyeken mennyire lesznek kiakadva.
Christiansen
dohányosok, ti mennyire lesztek kiakadva, ha nálunk is betiltják szórakozóhelyeken/vendéglátóhelyeken ?
(eredetileg úgy volt már 2009.01.01-tõl betilták)

REPS0L
nálam a lány is dohányzik, nincs ilyen probléma.

Hát szerintem elég gusztustalan amikor egy fiú szív egy slukkot, majd ad egy csókot a párjának.

REPS0L
akkor már akár pipázhatnál is.

predator1982
jó esetben az szivar szokott lenni...

pred

vénfarok
háát ez nem volt tul vicces

MR ME
most majdnem leírtam h hímvesszõ

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

vénfarok
csá, mondjatok már olyan cigiket, ami nem olyan drága és nem tul erõs

REPS0L
jaja 😄

NeverwinterKING
sokáig bírtad 😄

\"You are fucking crazy people!\"

mila69en
<#idiota>

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

REPS0L
már mind1. <#idiota>

mila69en
elsõ két hét húzós lesz!😄DD<#eljen>

kérsz egy cigit? 😄ASD:A

éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive

REPS0L
tegnap elvileg letettem, de hogy meddig az kérdés <#eljen>

mila69en
nah úgy aztán nem egyszerû lerakni a bagót!😊

sapkafej
de ne csináljatok úgy mintha ez a nemcigizés miatt történt volna 😄 ne zabáljatok helyette azt csá

György

REPS0L
eza sötétkék dunhill ütõs cucc *.*
tetszik nagyon

REPS0L
úgyérzem nálam is ez lesz, mert ilyen olyan a haveri köröm, de azért köszi a válaszokat

Punker
egyénenként változó, nekem volt úgy hogy az 2 hét alatt 10 kiló ugrott rám, azóta újra bagózok.......

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

mila69en
szerintem kb 5-7-10kg plussz

REPS0L
ha letenném a cigit, mennyire kezdenék hízni? azért már megéri számomra perpill...

Sziasztok,tudnátok nekem mondani néhány tradicionális Cseh cigimárkát? Mint pl itthon a szofi. Elõre is köszi!

gibbone
A ház tudtommal nem közterület, talán ház elõtt de az is kétséges. És sajnos ezellen semmit nem lehet csinálni. Az emberek mentalitását kéne megváltoztatni, ami lehetetlen. Nézd meg ausztriában, ott egy csikket nem látni a földön, pedig nem hiszem hogy nincs dohányos <#fejvakaras>

mirror\'s edge

monkeymajom
nem tudom mennyire örülnének az csikkdobáló emberek annak,hogy ha a házuk elé egy kukányi csikket odavinnénk. Mert hát az is közterület.
Úgy tûnik,hogy a cigarettával együtt az agyukat is elszívják.
Bár a szemetelés nem csak a dohányosokra vonatkozik hanem mindenkire..de ez már off topic lenne.

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

gibbone
Hát igen, sajnos minden tele van csikkekkel ami nagyon szomorú. Pesten az össze parkban buszmegálló pad környéke minden tele van 😞 pedig ott a kuka 2 m-re de lusta az ember elnyomni rendesen és oda dobni...<#shakehead>

mirror\'s edge

Bogyo5
fúj, fincsi illata lehet 😄 nem szeretnék olyan kéz szagot érezni soha! én anyum szerencsére minden egyes szál cigi után megmossa kezét, arcát és ha otthon van még a fogát is, és rajta soha nem éreztem még cigi szagot! Csak egy zavar, hogy azt a rohadt csikket nem képes a kukába vagy hamutálba dobni és szétszórja mindenhol! olyan undorító így is minden utca meg buszmegálló, mert nagyon kevesen szeretik a kukába dobni a csikket! <#boxer>

monkeymajom
hidd el...van olyan dohányos kéz amirõl még a szappan se szedi le a szagot...az már csak késsel jönne le!

Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.

Bogyo5
Én még nem sok embert láttam aki szipkával szívná a cigijét, biztos azért mert nincs kedvük minden harmadik szál utána kitakarítani belõle a retket! Vagy annyira nem is szûri meg a füstöt és ezért nem használják! A kezét meg mindenki meg tudja mosni cigizés után és már nem is lesz büdös, csak emiatt nem fog senki szipkát használni, hogy ne legyen füst szagú a keze!

monkeymajom
a szipka valóban szûri a kátrányt a cigibõl..de 2-3 szál után megtelik és ki kell mosni.Plusz megnöveli a cigi hosszát és emiatt jobban le tud hûlni a füst..na meg a parázs nem égeti szét a pofádat ha már a végénél tartasz😛
Na jó régebben én is cigiztem egy keveset de mielõtt rászoktam volna le is raktam gyorsan.
Mire képes egy szép nõ <#love11>
<#vigyor3>

szipkától nem lesz büdös a kezed, de nem lesz kevésbé káros.
Szipkával vajh tényéegkevésbé káros, a hosszab úton kicsapódik egy adag genya nem? Nem tudjatok hol lehet vennie?

\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)

ismerõsen hangzik....Lehet hogy ilyenkor el kellene kerülni a társasági életet😊

Rubenvagyok
hát pontosan, mára már nálam is inkább csak poén szinten megy ez a legszokás dolog, haverok ugratnak vele, mert régen szinte hetente le akartam szokni és sose siekrült!

Szerintem ez nem így van, ha ténylegesen le akar szokni valaki, akkor le is szokik és nem halogatja a dolgot, és nem keres mentségeket arra, hogy miért is nem megy neki...
Szerintem ez nagyban társaság függõ is.ha valakinek sok olyan ismerõse van aki cigizik.Akkor elég nehéz dolga van a leszokással.

Rubenvagyok
hát ez ismerõs én havonta olyan 4-5ször próbálok leszokni a cigirõl és hát sajnos nem annyira sikerül a dolog. 😊

Én próbáltam már leszokni.Mûködött is 4-5 hétig.Csak sajnos ,ha haverokkal elmegyünk valahová és iszok akkor kívánom a cigit is.Ez volt az oka annak is,hogy visszaszoktam.A buli után megmaradt féldoboz cigi és hát...Kicsit gáz,de ez van.

MR ME
nem kell velük foglalkozni, én csak röhögök egyet azt annyi

NeverwinterKING
<#eljen>

\"You are fucking crazy people!\"