3503
Avagy dohányzásról általában
-
#3262 hát én hüvelybő a kék goldengate -et ajánlom de végülis mind1 csak szénszűrős legyen...dohányból meg amit írtam...vaníliás domingó -
#3261 Tanácsot szeretnék.Tegnap osztálytársam jóvoltából, sikerült,házileg tömött cigarettához jutnom.Sajnos csak egy slukk, de nem szédültem meg tőle egyáltalán, azt nem kérdeztem mit hogy meg mennyit, de felttelezem jobb mint a bolti társai.
Tehát mit ajánlotok hüvejből és legfőképpen milyen dohányt vegyek? -
#3260 Részemről Domingo 40g pakk, fetke...fekete smoking cigipapír v. rs, bomingo v. ocb filter...Tekerem magamnak mert:
1.Jobb az íze
2.olcsóbb (kb 1 doboz árából 2-2,5 doboz cigi.
3.erős (így napi 4-5 szál átlagba,mert erős meg mert lusta is vagyok megtekerni meg mert nem az van hogy menetközben csak előveszem és rágyújtuk,kivéve ha előre megtekerem)
4.állítom hogy nem annyira káros, mivel "kezeletlen" dohány,nem kezelik undorító vegyszerekkel(pl amitől "gyengébb lessz), persze ez nem aztr jelenti hogy nem káros, de reggelente nem azt érzem hogy kiszakad a tüdőm még ha sokat szívok is el belőle.
5.nem lesz tőle olyan büdös a kéz/szoba/száj (sőt néha még illatosítónak is jó)
Apumnak boltja van és így alkalmam volt eddig kb a magyarországon kapható összes cigit kipróbálni, de a tapasztalat az hogy egy idő után az ÖSSZES szar...mellékíz mindegyiknél tapasztalható (amelyikre aztmondod hogy nincs mellékíze annakis mivel csak a példa kedvéért: kék multit szívsz.állítod hogy nincs utóíze, szívj 3 napig pl kék bondot, utánna 3 napig kék dunhill-t utánna megint kékmultit.Na?Melyiknek is van utóíze?)mindegyik káros, mindeggyik büdös.
hamár akkor: a világoskék szofi mega bond jó.néha megkívánok egy ballmell-t is...a legrosszabbak a vályszroj,donhill,dévidofff...bleeeee. -
#3259 én most narancssárga pall malt szivok. valóban van utóize. meg ahogy észrevettem köhögtet de rendessen. bár a bagósoknál ez amúgy is elő szokott fordulni... -
#3258 nekem alapból a pall mall egy számomra kedvezőtlen utóízt ad
de szépen fogalmaztam :D -
#3257 Hogy-hogy kegyetlenül szar? van valami utóíze ? vagy mi ? -
Narusco #3256 nem csak hogy gyenge, de az íze kegyetlenül szar. kétszer keveredtem oda hogy olyat vettem, egyszer sem szívtam el a zegész dobozt. -
#3255 gyenge
ha finomat akarsz akkor tekert cigi, abból is a drum pl nekem nagyon bejött annó -
#3254 Sziasztok !!
A véleményeteket szeretném kikérni, én nem vagyok egy nagy dohányos, inkább a jó cigi ízét és illatát szeretem és e miatt gyújtok rá néha, na mármost azt szeretném megkérdezni, hogy a narancssárga Pall Mall milyen??
még sosem szívtam ilyet, szóval érdekelne a véleményetek( aki már szívott ilyet :D) -
Narusco #3253 -
royalfeco #3252 Sok ember, alkohol ivás után kivánja jobban a cigit, -
Jack Oneill #3251 Hello!
Én úgy keztem cigizni hogy a haverommal kipróbáltuk de abbol nem lett semmi.Aztán cigi gyüjteménye lett és napi 1 szál még semmi, elösször mámoritó hatása van, de aztán jöttünk fel és végül itt tartok h napi 10 szál.Amúgy jó érzést ad ha szívsz de senkinek sem ajánlom mert kivánod és majd megőrülsz ha nem szívhatsz.
Meglátásom szerint csak a Malboro(bocs ha rosszul írom) a jó de ha nem azt veszek akkor piros Bond-ot szívok.
A másik pedig az h az okoz fügőséget h a szervezetbe is termelődi nikotin és ha ezt kivűről beviszed akkor a szervezet úgy gondolja h már nem kell neki termelnie.
A másik vicces történet az h ma a rohadék osztályfőnököm embereskedett h én miért cigizek a sulink előtt,és adott egy ofői rovót mert volt nálam 1 szál cigi+ az öngyujtóm jah és behúzta a cigitartómat. -
#3250 Na megtaláltam ezt a topikot is:)
Már vagy 3 hónapja dohányzom, de inkább csak az elmúlt hetekben alakult ki a rendszeresség és hogy mit hogy.Már kipróbáltam néhány fajta cigarettát:Szürke Pall Mall, KÉK Viceroy, Piros Viceroy, Mentolos zöld Pall Mall, Világoskék Sopianae, Kék Sopianae, kék 100s Sopianae, Barna puha dobozos Sopianae.
Ezek közül ameik megfogott az a Kék Sopianae, a Barna is nagyon ízlik de sajnos gyomorfájdító egy szál belőle.Még talán a kék Viceroy amit vennék ha nem lenne a boltban kék Sopianae, de a többi nem tetszett!
Nem vagyok nagy bagós, csak 1-2 max 3 szálat szívok el naponta.
És van hogy hétvégenként egyet sem.Bár tudom hogy mennyi féle rákos daganat és betegség kialakulásában játszik nagy szerepet mégsem akarom letenni, mindíg érzek valami késztetést hogy dohányoznom kell,és nem a nikotin hatása, konkrétan nem érzem mi lenne a hatása de biztos van.amikor elkeztem, azonnal végigbújtam az intenetet hogy milyen betegségek állnak a dohányzás mögött, de nem érdekel és senki még csak egy cigit se adott az előtt.Csak gondoltam egyet vettem egy dobozal, bár az valami halál volt az elején a szédülés és hányinger áááááááá.
De már kialakult a rendszer és nem bánom!
1 szempontot viszont magam előtt tartok, az pedig a napi max 3 szál, nem engedek többet még ha már megpusztulok is érte, nem szabad hogy sok mennyen mert az már nagyon káros.
Az osztály társam példája a visszataszító, kb úgy kezdte ahogy én, napi 1 szál aztán 3 és szép fokozatosan eljutott a napi fél dobozig, aztán leszokott, kb 1 hónap múlva újra rászokott és már napi 1 dobozzal használ el:( -
#3249 múltkor megkóstoltam a Davidoff-ot, kesernyés íze volt nem bejövős és drága is -
COOLancs #3248 Valahol azt halottam hogy a cigi erősebb lesz ha már régi, állott, igaz ez?? Van egy adag 3-4 éves cigim és tényleg baromi erős de nemtom h attól-e hogy már nem valami friss... -
BlackWolf #3247 nemondjatok mar hogy nincsen minden varosban immedia vagy immedio vagy mittomen hogy irjak ott van minden cigi fajta , benzinkutakrol nemis beszelve lucky , camel , gauloises :D tescoba sparba... :D na de nalunk pl nyiregyhazan tescoba is meg nagy sparba is van olyan ujsagarus/specko dohanyboltos hogy kb kismillio fele cigit lehet venni . -
#3246 vegyel Kentet, Calvernek igaza van :] -
#3245 mammutban kettő is van. van az egyben a bejáratnál, meg a kettőben is ahol a posta van. eléggé el van dugva, de meg lehet találni. -
Narusco #3244 én anno a djarumot is egy aluljáróban egy kis boltban vettem. pedig az elvileg ritka. -
COOLancs #3243 Oks csak arra voltam kíváncsi h Magyarországon forgalmazzák-e, azért nem akarok pestre felrohangálni egy doboz cigiért -
sKeezo #3242 tavalyelőtt siófokon találtam egy 3/4 doboz lucky strike-ot :D -
#3241 mammutban van spec dohánybolt, de még 1000 helyen, ne ilyen spar meg ilyesmi keresgélj hanem trafikokban, sok helyen tartanak -
zdlr #3240 azt ne mond, hogy pesten nem találsz lucky-t?????
bazmeg ne csak a super-hipermarketekben gondolkozz, én egy ocska vidéki városban lakom, de legalább 4 boltban és 2 sörözőben van lucky strike...
gauloises-t csak külföldön?? ti amúgy a számítógépetektől el is mozdultok néha? -
COOLancs #3239 Mivel még kezdő tüdőroncsoló vagyok ezért nekem egy doboz napokig elég, ugyhogy még az ár annyira nem számít inkább valami minőségit akarok lehet h valami Dunhillnél kötök ki ha nem lesz más elérhető a környéken -
#3238 Kent? én nemrég álltam át kék Kent-re arany Marlboro-ról, iszonyat h milyen finom új Kent "HD". -
#3237 Gauloises csak külföldön, Cameét viszont trafikokban elég sok helyen látok!
Én általában fekete Dunhillt szoktam de ha 800-ra felmegy egy doboz ára, kell keresni másik favoritot... Valakinek valami tipp? -
COOLancs #3236 Camelt se látok sehol, Gauloises-t se, semmi jó dohány csak a noname tucat trágyák mindenhol... -
#3235 Háát igen Lucky Strikeot énmégcsak egyszer láttam boltban itt szolnokon, akkor kipróbáltam, de egy jópár hónap múlva nemhoztak... -
#3234 trafikokban keresgélj, esetleg spéci dohányboltokban, Spar és társai nem sűrűn tartanak Lucky-t, errefelé talán csak a CBA szokott, bár én közel sem vagyok pesti.
dohánybolt találásához pedig protip: google. -
COOLancs #3233 Akkor miszter megmondaná h melyik boltban???? már voltam Sparban, Penny-ben meg minden szarban de nem láttam sehol... Van vhol Bp-n speckó dohánybolt? -
zdlr #3232 város=település
-
zdlr #3231 van az a boltnak nevezett izé, minden második utcában, minden városban.
tudod, ahol papírfecnikért és érmékért cserébe adnak csomó mindent.
na, egy ilyenbe próbálkozz! -
COOLancs #3230 Lucky Strike-ot lehet Magyarországon kapni?? Eddig sehol sem láttam... -
#3229 kössz a tippet, ha alkalmam lesz kipróbálom -
Narusco #3228 vegyél vizipipát, és ha már beindult a füst vegyél belőle kb 10 vagy ameddig nem érzed nagy levegőt. mintha levegőt vennél, csa ka pipából. sokka lerősebben érzed ezt pipánál, mint a ciginél. -
#3227 piros multifiltert vettem, kék jobb, sajna nem szédülök tőle
nektek még van olyan hogy elszívtok egy szálat és elzsibbad a végtagjaitok?
pár hét után megszűnik és sajnos erősebb cigitől se jön vissza az a király érzés -
GCsab #3226 Köszi a választ.
További szép napot/estét. -
Narusco #3225 hát mi egyszer tekertünk egy olyat amibe raktunk egy keveset, de mivel akkor nem dohányoztam nem tudom milyen volt, de elszívták az egész cigit arra emlékszem... -
GCsab #3224 Milyen nedves cucc?
Én úgy gondoltam, hogy a sima vizi pipához való dohányt beletöltöm a cigi papírba. -
#3223 sztem nem,hiszen ha belegondolsz szétáztatja az a nedves cucc a papirt-.-