Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most jo hogy nyiltan felvállalod te is.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
Én ugyan így vagyok a sörrel.
De a ciginek még nem vettem észre.
I love to walk in the rain, because no one knows im crying
én megundorodtam tõle a cigarettától
keserû íze van, brrr kiráz a hideg a gondolatától is
Apám mindigis egy ilyen gyík volt.
Azért mert muttrrel veszekszik miért engem kell ütni?Ezt még most se értem.Na mind1.
Tuti nem leszek olyan mint õ.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én amúgy 19 éves koromban kezdtem cigizni, apám úgy jött rá hogy egyszer találtak egy pulcsim zsebébe egy piros pall mall-es dobozt 😊 (pedig utálom a pall mall-t 😊)
Apám szintén dohányos, annyit kaptam hogy drága fiam, hülye vagy.
Persze hogy nem az a jó megoldás hogy a gyereknek kezét lábát eltörni, ha kiderül hogy cigizik...ezzel az erõvel akkor is agyon lehetne ütni, ha elmegy az elsõ házibulijába, és ittasan jön haza, ami akárhogy nézzük reális, hogy meg fog történni 😊
Reps0l: életkora 14-18 között...ilyenkor még természetesen változik az ember eléggé. Az ok, hogy nem mindent úgy fog csinálni, ahogy most eltervezi, viszont irányvonal lehet, és ha ezt szeretné követni, akkor valamit nagyon el kell baszni hogy az "ütöm a gyereket ha csúnyán néz" színvonal alakuljon ki.
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
te sem fogod ezt így csinálni akárhogy is akarod most bizonyítani, ez 100%
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
1.azért se fog leszok
2.te bûntudatod, hogy ejbazdmeg, hogy verhettem emg ilyen szarságért a gyereket..
Inkább értelmesen elmagyarázni..sajét életérõl akkor is õ dönt, ha 18 alatt van.ezt sejnos be kell látni..Minnél jobban tiltod annál jobban fogja csinálni...
Én nekem ha lesz kölköm majd jö 10-15 év mulva, akk elmagyarázom neki, aztán döntse el mit akar.egyáltalán nem leszek szigorú..Felõlem ebéd közbe is tekerheti a 30 centis rakétát az asztalnál..(de azért elvárom, hogy bahívjon a körbe xDDDDDD
Na mind1...A lényeg, hogy ésszel csinálja..
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Én Másfél évig cigiztem úgy, hogy mutterom nem tudta, aztán egyik nap elkéstem elsõ óráról, na mondom mind1, volt nállam még 2 szál cigi, eltoltam gyorsan..DU. nagy kockulás közepette csörög a telefon...
Mutter...Semmi rosszra nem gondoltam. Elkezdi mondani, hogy ofõ ma hívta, hogy megint b@szok tanulni stb..És, hogy cigizni látott a suli elõtt, ez igaz..Mondom ja...Mind1, ment vissza pácienshez, hazajött, dumáltunk meg minden...Tök normálisan fogadta...Szerencsére nekem jó arc mutterom van:]
de legjobb az volt, mikor befejeztük a bezsélgetést, idejött az asztalhoz, azt mondja, hogy "Add ide a cigit, had dobjam ki." Erre a válasz az volt, hogy "De mutter, most vettem!"xD
Már, igazából vártam is, hogy mikor bukok be, mert már untam a sok rágózást, meg a napi 4 fogmosás-t, minden cigi utánn kézmosást xD
legyen egy külön dohányzó, akkor azt mondom oké, azt úgyis megoldják azzal h az egész tánctér/kocsma egy nagy dohányzó lesz azt csumi 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
(eredetileg úgy volt már 2009.01.01-tõl betilták)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
kérsz egy cigit? 😄ASD:A
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
György
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
mirror\'s edge
Úgy tûnik,hogy a cigarettával együtt az agyukat is elszívják.
Bár a szemetelés nem csak a dohányosokra vonatkozik hanem mindenkire..de ez már off topic lenne.
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
mirror\'s edge
Amikor gyerek voltam, a szüleim sokszor költöztek. De én mindig megtaláltam őket.
Na jó régebben én is cigiztem egy keveset de mielõtt rászoktam volna le is raktam gyorsan.
Mire képes egy szép nõ <#love11>#love11>
<#vigyor3>#vigyor3>
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)