Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok ember, alkohol ivás után kivánja jobban a cigit,

Hello!
Én úgy keztem cigizni hogy a haverommal kipróbáltuk de abbol nem lett semmi.Aztán cigi gyüjteménye lett és napi 1 szál még semmi, elösször mámoritó hatása van, de aztán jöttünk fel és végül itt tartok h napi 10 szál.Amúgy jó érzést ad ha szívsz de senkinek sem ajánlom mert kivánod és majd megõrülsz ha nem szívhatsz.
Meglátásom szerint csak a Malboro(bocs ha rosszul írom) a jó de ha nem azt veszek akkor piros Bond-ot szívok.
A másik pedig az h az okoz fügõséget h a szervezetbe is termelõdi nikotin és ha ezt kivûrõl beviszed akkor a szervezet úgy gondolja h már nem kell neki termelnie.
A másik vicces történet az h ma a rohadék osztályfõnököm embereskedett h én miért cigizek a sulink elõtt,és adott egy ofõi rovót mert volt nálam 1 szál cigi+ az öngyujtóm jah és behúzta a cigitartómat.
ZTM
Na megtaláltam ezt a topikot is😊
Már vagy 3 hónapja dohányzom, de inkább csak az elmúlt hetekben alakult ki a rendszeresség és hogy mit hogy.Már kipróbáltam néhány fajta cigarettát:Szürke Pall Mall, KÉK Viceroy, Piros Viceroy, Mentolos zöld Pall Mall, Világoskék Sopianae, Kék Sopianae, kék 100s Sopianae, Barna puha dobozos Sopianae.
Ezek közül ameik megfogott az a Kék Sopianae, a Barna is nagyon ízlik de sajnos gyomorfájdító egy szál belõle.Még talán a kék Viceroy amit vennék ha nem lenne a boltban kék Sopianae, de a többi nem tetszett!
Nem vagyok nagy bagós, csak 1-2 max 3 szálat szívok el naponta.
És van hogy hétvégenként egyet sem.Bár tudom hogy mennyi féle rákos daganat és betegség kialakulásában játszik nagy szerepet mégsem akarom letenni, mindíg érzek valami késztetést hogy dohányoznom kell,és nem a nikotin hatása, konkrétan nem érzem mi lenne a hatása de biztos van.amikor elkeztem, azonnal végigbújtam az intenetet hogy milyen betegségek állnak a dohányzás mögött, de nem érdekel és senki még csak egy cigit se adott az elõtt.Csak gondoltam egyet vettem egy dobozal, bár az valami halál volt az elején a szédülés és hányinger áááááááá.
De már kialakult a rendszer és nem bánom!
1 szempontot viszont magam elõtt tartok, az pedig a napi max 3 szál, nem engedek többet még ha már megpusztulok is érte, nem szabad hogy sok mennyen mert az már nagyon káros.
Az osztály társam példája a visszataszító, kb úgy kezdte ahogy én, napi 1 szál aztán 3 és szép fokozatosan eljutott a napi fél dobozig, aztán leszokott, kb 1 hónap múlva újra rászokott és már napi 1 dobozzal használ el😞

Esplanade
múltkor megkóstoltam a Davidoff-ot, kesernyés íze volt nem bejövõs és drága is

Valahol azt halottam hogy a cigi erõsebb lesz ha már régi, állott, igaz ez?? Van egy adag 3-4 éves cigim és tényleg baromi erõs de nemtom h attól-e hogy már nem valami friss...

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

nemondjatok mar hogy nincsen minden varosban immedia vagy immedio vagy mittomen hogy irjak ott van minden cigi fajta , benzinkutakrol nemis beszelve lucky , camel , gauloises 😄 tescoba sparba... 😄 na de nalunk pl nyiregyhazan tescoba is meg nagy sparba is van olyan ujsagarus/specko dohanyboltos hogy kb kismillio fele cigit lehet venni .

HiPPoNaX
vegyel Kentet, Calvernek igaza van :]

Az alkohol öl, butit és gyomorba döntöm.

predator1982
mammutban kettõ is van. van az egyben a bejáratnál, meg a kettõben is ahol a posta van. eléggé el van dugva, de meg lehet találni.

pred

én anno a djarumot is egy aluljáróban egy kis boltban vettem. pedig az elvileg ritka.

Oks csak arra voltam kíváncsi h Magyarországon forgalmazzák-e, azért nem akarok pestre felrohangálni egy doboz cigiért <#wow3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

tavalyelõtt siófokon találtam egy 3/4 doboz lucky strike-ot 😄

MR ME
mammutban van spec dohánybolt, de még 1000 helyen, ne ilyen spar meg ilyesmi keresgélj hanem trafikokban, sok helyen tartanak

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

azt ne mond, hogy pesten nem találsz lucky-t?????
bazmeg ne csak a super-hipermarketekben gondolkozz, én egy ocska vidéki városban lakom, de legalább 4 boltban és 2 sörözõben van lucky strike...

gauloises-t csak külföldön?? ti amúgy a számítógépetektõl el is mozdultok néha?
Mivel még kezdõ tüdõroncsoló vagyok ezért nekem egy doboz napokig elég, ugyhogy még az ár annyira nem számít inkább valami minõségit akarok lehet h valami Dunhillnél kötök ki ha nem lesz más elérhetõ a környéken

Calver
Kent? én nemrég álltam át kék Kent-re arany Marlboro-ról, iszonyat h milyen finom új Kent "HD".

"The trees move. Do you not see it?"

kopa1
Gauloises csak külföldön, Cameét viszont trafikokban elég sok helyen látok!
Én általában fekete Dunhillt szoktam de ha 800-ra felmegy egy doboz ára, kell keresni másik favoritot... Valakinek valami tipp?

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Camelt se látok sehol, Gauloises-t se, semmi jó dohány csak a noname tucat trágyák mindenhol...

kopa1
Háát igen Lucky Strikeot énmégcsak egyszer láttam boltban itt szolnokon, akkor kipróbáltam, de egy jópár hónap múlva nemhoztak...

,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /

Calver
trafikokban keresgélj, esetleg spéci dohányboltokban, Spar és társai nem sûrûn tartanak Lucky-t, errefelé talán csak a CBA szokott, bár én közel sem vagyok pesti.

dohánybolt találásához pedig protip: google.

"The trees move. Do you not see it?"

Akkor miszter megmondaná h melyik boltban???? már voltam Sparban, Penny-ben meg minden szarban de nem láttam sehol... Van vhol Bp-n speckó dohánybolt?

város=település
van az a boltnak nevezett izé, minden második utcában, minden városban.
tudod, ahol papírfecnikért és érmékért cserébe adnak csomó mindent.
na, egy ilyenbe próbálkozz!
Lucky Strike-ot lehet Magyarországon kapni?? Eddig sehol sem láttam...

Esplanade
kössz a tippet, ha alkalmam lesz kipróbálom

vegyél vizipipát, és ha már beindult a füst vegyél belõle kb 10 vagy ameddig nem érzed nagy levegõt. mintha levegõt vennél, csa ka pipából. sokka lerõsebben érzed ezt pipánál, mint a ciginél.

Esplanade
piros multifiltert vettem, kék jobb, sajna nem szédülök tõle

nektek még van olyan hogy elszívtok egy szálat és elzsibbad a végtagjaitok?
pár hét után megszûnik és sajnos erõsebb cigitõl se jön vissza az a király érzés

Köszi a választ.
További szép napot/estét.

hát mi egyszer tekertünk egy olyat amibe raktunk egy keveset, de mivel akkor nem dohányoztam nem tudom milyen volt, de elszívták az egész cigit arra emlékszem...

Milyen nedves cucc?
Én úgy gondoltam, hogy a sima vizi pipához való dohányt beletöltöm a cigi papírba.

predator1982
sztem nem,hiszen ha belegondolsz szétáztatja az a nedves cucc a papirt-.-

pred

Sziasztok!
Cigi tekeréshez lehet használni vizipipa dohányt?

Elõre is kösz a választ.

REPS0L
szerintem nagyon el van találva, dehát kinek a pap... 😊
a vastagabb nevén Gold Touch

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

akkor nincs is reg ota 😄 Amugy a szakmaba dolgozok ezt eloszor a szigeten arultak es csak szeptemberben jott be orszagosan ez a gold slim noi cigi vastagabb valtozata de szart sem er ez se .. vekony se ize se zamata se fustje

MR ME
csak 4 éve, nem is gáz 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Gladiator
Te meg azota sem tudtal leszokni, te szerencsetlen! Ki is megyek cigizni...

REPS0L
ez már vastagabb

Esplanade
Bond tényleg szegényes, mintha nem lenne benne eléggé tömörítve a dohány, nem igazán jött be ára ellenére sem

vékony és még csak íze sincs..

REPS0L
nekem ez a tuti már elég régóta

Esplanade
arany Marlboronak kesernyés íze van, utóíze nem rossz, de elég erõteljes cigaretta, mindenesetre nem jött be

sziasztok! nagy kérdés!! Ismer-e valaki "Fancy" nevezetû cigarettát?? Ha igen akkor mi a véleményük róla és nem tudják esetleg hogy nálunk kapható-e ha igen hol?? köszönöm<#vigyor4>
nyami
vilagoskek dunhill

predator1982
jah azóta van fura ize mióta megújult. mondjuk lehet hogy csak beképzelem nem tudom,mert én tekert vaniliás domingot szivok,és azután mindnek érdekes ize van....

pred

MR ME
én azokat tiltanám ki a szórakozóhelyekrõl akik nembírják a cigifüstöt <#idiota>

srácok én a cigit nem bírom...lehet meg fogtok emiatt kövezni de én a szórakozó helyekrõl is kizárnám. (mint ahogy külföldön erre már sor is került pár helyen)
Én pl ha iszok csak szarabbul leszek a sok füsttõl...ha meg nagyon részeg vagyok akkor meg a füst jelenti nekem az éjszaka végét is.
(a nagyon részeg nem egyenlõ azzal,hogy magamról nem tudok hanem az a legoptimálisabb részegség😊 )
Nekem eléggé zavaró íze van a PallMall-nek és az arany Marlboronak! Ami nálam a tuti a Camel És a Lucky Strike meg a dunhill
Esplanade
narancssárga pallmall-nak édeskés az íze, csak annak ajánlanám akit nem zavar
West Silver-nek pedig valami dohos, áporodott utóíze van, szûrõje igen erõs
most szürke Kent vettem, elsõ benyomásra elég kellemes

predator1982
nem hanem azt támogatja hogy én szivarozom

pred

MR ME
párod is szeret szivarozni? az már kicsit mondjuk lehet gáz, bár ebben a világban már...

predator1982
miért ne vállalnám fel...párom is szereti sõt támogatja is-.-

pred