Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én úgy keztem cigizni hogy a haverommal kipróbáltuk de abbol nem lett semmi.Aztán cigi gyüjteménye lett és napi 1 szál még semmi, elösször mámoritó hatása van, de aztán jöttünk fel és végül itt tartok h napi 10 szál.Amúgy jó érzést ad ha szívsz de senkinek sem ajánlom mert kivánod és majd megõrülsz ha nem szívhatsz.
Meglátásom szerint csak a Malboro(bocs ha rosszul írom) a jó de ha nem azt veszek akkor piros Bond-ot szívok.
A másik pedig az h az okoz fügõséget h a szervezetbe is termelõdi nikotin és ha ezt kivûrõl beviszed akkor a szervezet úgy gondolja h már nem kell neki termelnie.
A másik vicces történet az h ma a rohadék osztályfõnököm embereskedett h én miért cigizek a sulink elõtt,és adott egy ofõi rovót mert volt nálam 1 szál cigi+ az öngyujtóm jah és behúzta a cigitartómat.
Már vagy 3 hónapja dohányzom, de inkább csak az elmúlt hetekben alakult ki a rendszeresség és hogy mit hogy.Már kipróbáltam néhány fajta cigarettát:Szürke Pall Mall, KÉK Viceroy, Piros Viceroy, Mentolos zöld Pall Mall, Világoskék Sopianae, Kék Sopianae, kék 100s Sopianae, Barna puha dobozos Sopianae.
Ezek közül ameik megfogott az a Kék Sopianae, a Barna is nagyon ízlik de sajnos gyomorfájdító egy szál belõle.Még talán a kék Viceroy amit vennék ha nem lenne a boltban kék Sopianae, de a többi nem tetszett!
Nem vagyok nagy bagós, csak 1-2 max 3 szálat szívok el naponta.
És van hogy hétvégenként egyet sem.Bár tudom hogy mennyi féle rákos daganat és betegség kialakulásában játszik nagy szerepet mégsem akarom letenni, mindíg érzek valami késztetést hogy dohányoznom kell,és nem a nikotin hatása, konkrétan nem érzem mi lenne a hatása de biztos van.amikor elkeztem, azonnal végigbújtam az intenetet hogy milyen betegségek állnak a dohányzás mögött, de nem érdekel és senki még csak egy cigit se adott az elõtt.Csak gondoltam egyet vettem egy dobozal, bár az valami halál volt az elején a szédülés és hányinger áááááááá.
De már kialakult a rendszer és nem bánom!
1 szempontot viszont magam elõtt tartok, az pedig a napi max 3 szál, nem engedek többet még ha már megpusztulok is érte, nem szabad hogy sok mennyen mert az már nagyon káros.
Az osztály társam példája a visszataszító, kb úgy kezdte ahogy én, napi 1 szál aztán 3 és szép fokozatosan eljutott a napi fél dobozig, aztán leszokott, kb 1 hónap múlva újra rászokott és már napi 1 dobozzal használ el😞
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
pred
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
bazmeg ne csak a super-hipermarketekben gondolkozz, én egy ocska vidéki városban lakom, de legalább 4 boltban és 2 sörözõben van lucky strike...
gauloises-t csak külföldön?? ti amúgy a számítógépetektõl el is mozdultok néha?
"The trees move. Do you not see it?"
Én általában fekete Dunhillt szoktam de ha 800-ra felmegy egy doboz ára, kell keresni másik favoritot... Valakinek valami tipp?
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
dohánybolt találásához pedig protip: google.
"The trees move. Do you not see it?"
tudod, ahol papírfecnikért és érmékért cserébe adnak csomó mindent.
na, egy ilyenbe próbálkozz!
nektek még van olyan hogy elszívtok egy szálat és elzsibbad a végtagjaitok?
pár hét után megszûnik és sajnos erõsebb cigitõl se jön vissza az a király érzés
További szép napot/estét.
Én úgy gondoltam, hogy a sima vizi pipához való dohányt beletöltöm a cigi papírba.
Cigi tekeréshez lehet használni vizipipa dohányt?
Elõre is kösz a választ.
a vastagabb nevén Gold Touch
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
pred
Én pl ha iszok csak szarabbul leszek a sok füsttõl...ha meg nagyon részeg vagyok akkor meg a füst jelenti nekem az éjszaka végét is.
(a nagyon részeg nem egyenlõ azzal,hogy magamról nem tudok hanem az a legoptimálisabb részegség😊 )
West Silver-nek pedig valami dohos, áporodott utóíze van, szûrõje igen erõs
most szürke Kent vettem, elsõ benyomásra elég kellemes