3503
Avagy dohányzásról általában
-
GCsab #3222 Sziasztok!
Cigi tekeréshez lehet használni vizipipa dohányt?
Előre is kösz a választ. -
#3221 szerintem nagyon el van találva, dehát kinek a pap... :)
a vastagabb nevén Gold Touch -
BlackWolf #3220 akkor nincs is reg ota :D Amugy a szakmaba dolgozok ezt eloszor a szigeten arultak es csak szeptemberben jott be orszagosan ez a gold slim noi cigi vastagabb valtozata de szart sem er ez se .. vekony se ize se zamata se fustje -
#3219 csak 4 éve, nem is gáz :D -
#3218 Te meg azota sem tudtal leszokni, te szerencsetlen! Ki is megyek cigizni... -
#3217 ez már vastagabb -
#3216 Bond tényleg szegényes, mintha nem lenne benne eléggé tömörítve a dohány, nem igazán jött be ára ellenére sem -
BlackWolf #3215 vékony és még csak íze sincs.. -
#3214 nekem ez a tuti már elég régóta
-
#3213 arany Marlboronak kesernyés íze van, utóíze nem rossz, de elég erőteljes cigaretta, mindenesetre nem jött be -
bakancsoscsirke #3212 sziasztok! nagy kérdés!! Ismer-e valaki "Fancy" nevezetű cigarettát?? Ha igen akkor mi a véleményük róla és nem tudják esetleg hogy nálunk kapható-e ha igen hol?? köszönöm -
#3211 vilagoskek dunhill -
#3210 jah azóta van fura ize mióta megújult. mondjuk lehet hogy csak beképzelem nem tudom,mert én tekert vaniliás domingot szivok,és azután mindnek érdekes ize van.... -
#3209 én azokat tiltanám ki a szórakozóhelyekről akik nembírják a cigifüstöt -
okoska06 #3208 srácok én a cigit nem bírom...lehet meg fogtok emiatt kövezni de én a szórakozó helyekről is kizárnám. (mint ahogy külföldön erre már sor is került pár helyen)
Én pl ha iszok csak szarabbul leszek a sok füsttől...ha meg nagyon részeg vagyok akkor meg a füst jelenti nekem az éjszaka végét is.
(a nagyon részeg nem egyenlő azzal,hogy magamról nem tudok hanem az a legoptimálisabb részegség:) ) -
Hajneeee #3207 Nekem eléggé zavaró íze van a PallMall-nek és az arany Marlboronak! Ami nálam a tuti a Camel És a Lucky Strike meg a dunhill -
#3206 narancssárga pallmall-nak édeskés az íze, csak annak ajánlanám akit nem zavar
West Silver-nek pedig valami dohos, áporodott utóíze van, szűrője igen erős
most szürke Kent vettem, első benyomásra elég kellemes -
#3205 nem hanem azt támogatja hogy én szivarozom -
#3204 párod is szeret szivarozni? az már kicsit mondjuk lehet gáz, bár ebben a világban már... -
#3203 miért ne vállalnám fel...párom is szereti sőt támogatja is-.- -
#3202 predator..azt gondoltam, hogy te szivarozol.
Most jo hogy nyiltan felvállalod te is.
-
#3201 a ciginek keserű íze???
Én ugyan így vagyok a sörrel.
De a ciginek még nem vettem észre. -
#3200 mentolos pall mall-t csak annak ajánlanám aki le akar szokni
én megundorodtam tőle a cigarettától
keserű íze van, brrr kiráz a hideg a gondolatától is -
#3199 Ebbe most itt nem akarok belemenni nagyon, de ha akarod msn en elmondom.
Apám mindigis egy ilyen gyík volt.
Azért mert muttrrel veszekszik miért engem kell ütni?Ezt még most se értem.Na mind1.
Tuti nem leszek olyan mint ő. -
#3198 Azért mielőtt komolyan nekem címeznéd a hozzászólást, felhívnám a figyelmed hogy irónikus mondandó volt, "némi" cinizmussal :)
Én amúgy 19 éves koromban kezdtem cigizni, apám úgy jött rá hogy egyszer találtak egy pulcsim zsebébe egy piros pall mall-es dobozt :) (pedig utálom a pall mall-t :))
Apám szintén dohányos, annyit kaptam hogy drága fiam, hülye vagy.
Persze hogy nem az a jó megoldás hogy a gyereknek kezét lábát eltörni, ha kiderül hogy cigizik...ezzel az erővel akkor is agyon lehetne ütni, ha elmegy az első házibulijába, és ittasan jön haza, ami akárhogy nézzük reális, hogy meg fog történni :)
Reps0l: életkora 14-18 között...ilyenkor még természetesen változik az ember eléggé. Az ok, hogy nem mindent úgy fog csinálni, ahogy most eltervezi, viszont irányvonal lehet, és ha ezt szeretné követni, akkor valamit nagyon el kell baszni hogy az "ütöm a gyereket ha csúnyán néz" színvonal alakuljon ki. -
#3197 szted apádéknak nem ilyen elképzelésük volt anno? dehogynem...
te sem fogod ezt így csinálni akárhogy is akarod most bizonyítani, ez 100% -
#3196 Lófaszt se használ.Attól, hogy agyonvered a kölköt nem lesz neki jobb.Neked se.
1.azért se fog leszok
2.te bűntudatod, hogy ejbazdmeg, hogy verhettem emg ilyen szarságért a gyereket..
Inkább értelmesen elmagyarázni..sajét életéről akkor is ő dönt, ha 18 alatt van.ezt sejnos be kell látni..Minnél jobban tiltod annál jobban fogja csinálni...
Én nekem ha lesz kölköm majd jö 10-15 év mulva, akk elmagyarázom neki, aztán döntse el mit akar.egyáltalán nem leszek szigorú..Felőlem ebéd közbe is tekerheti a 30 centis rakétát az asztalnál..(de azért elvárom, hogy bahívjon a körbe xDDDDDD[Elvégre "egésségesebb" mint az olkohol..Persze normális mértékben:)])de ez télelg a max(Szal semmi koko,meg ilyen szarok.)...Agyon nemverném érte..Soha világ életbe nem ütném meg.Soha nem leszek olyan mint a faterom:CCC
Na mind1...A lényeg, hogy ésszel csinálja.. -
#3195 Hehe, ismerős a dolog: D
Én Másfél évig cigiztem úgy, hogy mutterom nem tudta, aztán egyik nap elkéstem első óráról, na mondom mind1, volt nállam még 2 szál cigi, eltoltam gyorsan..DU. nagy kockulás közepette csörög a telefon...
Mutter...Semmi rosszra nem gondoltam. Elkezdi mondani, hogy ofő ma hívta, hogy megint b@szok tanulni stb..És, hogy cigizni látott a suli előtt, ez igaz..Mondom ja...Mind1, ment vissza pácienshez, hazajött, dumáltunk meg minden...Tök normálisan fogadta...Szerencsére nekem jó arc mutterom van:]
de legjobb az volt, mikor befejeztük a bezsélgetést, idejött az asztalhoz, azt mondja, hogy "Add ide a cigit, had dobjam ki." Erre a válasz az volt, hogy "De mutter, most vettem!"xD
Már, igazából vártam is, hogy mikor bukok be, mert már untam a sok rágózást, meg a napi 4 fogmosás-t, minden cigi utánn kézmosást xD -
#3194 hát nagyon, kocsmába/szórakozóhelyen nehogy má ne dohányozhassak...
legyen egy külön dohányzó, akkor azt mondom oké, azt úgyis megoldják azzal h az egész tánctér/kocsma egy nagy dohányzó lesz azt csumi :D -
#3193 nagyon, valahol azt hiszem a nagy szavazóban erről már volt szó. az éttermeket még valahol megértem, bár javarészt azért már most is el vannak a dohányosok szeparálva. na de azért egy kocsmában/pubban sztem röhejes lenne... -
Azorut #3192 Először megvárjuk, hogy a szórakozóhelyeken mennyire lesznek kiakadva. -
#3191 dohányosok, ti mennyire lesztek kiakadva, ha nálunk is betiltják szórakozóhelyeken/vendéglátóhelyeken ?
(eredetileg úgy volt már 2009.01.01-től betilták) -
#3190 nálam a lány is dohányzik, nincs ilyen probléma. -
kenomy #3189 Hát szerintem elég gusztustalan amikor egy fiú szív egy slukkot, majd ad egy csókot a párjának. -
#3188 akkor már akár pipázhatnál is. -
#3187 jó esetben az szivar szokott lenni... -
#3186 háát ez nem volt tul vicces -
#3185 most majdnem leírtam h hímvessző -
#3184 csá, mondjatok már olyan cigiket, ami nem olyan drága és nem tul erős -
#3183 jaja :D