3503
Avagy dohányzásról általában
  • LaciMaci
    Gyárthatnának egységesen olyat...

Mondjuk nekem elég érdekes volt amikor amcsiban vettem puhadobozos arany marcit :)
  • kulabácsi
    létezik, énis vettem már, csak nagyon kevés helyen kapni...
  • LaciMaci
    Én még nem is találkoztam kemény dobozos barna szofival!Azt se tudtam, hogy van...
  • kulabácsi
    ja az egy másik topik :)
  • fery02
    Azért hangozhat depisnek, mert az vagyok. Na mind1, más téma.
  • kulabácsi
    na ja, bár ez elég depis befejezés volt :DD
    énmeg mek rágyújtani, sry :DDD
  • fery02
    Az a baj amúgy, hogy az sg is rátesz végülis néhány lapáttal a gondokra, így utólag végig gondolva. De hagyjuk, ne folytassuk tovább, mert mingyá rágyújtok . Akkor a legjobb, amikor alszunk.
  • kulabácsi
    a gondok sg-n kívűl kezdődnek :)
  • fery02
    Nembaj, míg sg van, semmi gond sincs
  • kulabácsi
    :D
    az egész élet stresszes :(
  • fery02
    Ha eddig nem cigiztem volna, a munkába úgyis ez lett volna belőle. Itt tényleg komolyan mindenki cigizik. Ennyire stresszes meló lenne gyárban dolgozni? Mondjuk tényleg az, lassan én is rájövök, már vagy 4 hete ugyanazt a szalagmunkát csinálom, és mióta megtiltották, hogy munka közben mp3-azhassunk, teljesen kész vagyok. Erre fogom csak ezt a cigi dolgot, levezetésképp kiválló, de hát rohadjon meg egészségtelen. :| Szal most próbálkozunk, a szüneteket meg mondjuk eltöltöm körömrágással, alvással, vagy egy helyben ugrálgatásokkal, gyárat körbefutással.
  • kulabácsi
    hja nem szabad ökörködésből cigizni, me az lesz mint az itteni emberek legtöbbjével, haverokkal jaj de jó szórakozásból eltolni 1-2 cigit, aztán lassan azt veszed észre, h lefekvés elött 1 szál cigi, felkelés után egyből 1 szál cigi, és ha nincs és nem tudod nagyon elfoglalni magad vmivel akkor meg elég idegbajos tud lenni az ember :(
    (persze ezek saját tapasztalatok, de mástól sem hallok szebbet...)
  • kulabácsi
    sztem van annál is olcsóbb, mondjuk as priluki :DDD
    boltban is biztos lehet olcsóbbat is kapni vmit, de inkább nem is kérdezek rá ilyenekre :)
  • fery02
    Legutóbb egy kemény dobozos barna szofit dobtam ki, miután elfogyott.
    Amúgy a kék Bond nem is olyan rossz, most jelenleg azzal vettem egy csomaggal, utána tartaléknak meg sárga Pall Mallt. Következő célom egy Marlboro.
    Kurva jó céljaim vannak ja, ma is tök büszke voltam magamra a buszon munkából hazamenet, elgondolkodva, hogy tán ma is több szálat szopogattam el, mint egyébként általában. Az a nagy szégyen, hogy mostanába azért várom leginkább a szüneteket, hogy jaj milyen jó lesz, cigizni, tán még 2 szál is belefér (10 perces szünetek vannak, és 2 alkalommal a mai nap sikerült is a 2 szál). Pedig ha nem vagyok függő, akkor miért gondolok mindig így a szünetekre?
    Szóval most az lesz, hogy ezt a doboz Bond-ot, meg a Pall Mall-t szépen eltesszük az íróasztal fiókjába, így munkába nem tudok cigizni (és nem is fogok venni azzal a tudattal, hogy nem kell még cigi, van otthon), otthon meg sohase gyújtok rá.
  • LaciMaci
    Melyik a boltban kapható legolcsóbb cigi? LD?
  • kulabácsi
    hát énis, de viceroy alá nem adok, m meg jó cigi, én szeretem
  • LaciMaci
    Nekem a favorit az arany marci, csak az nagyon drága...600ft körül, annyit már sajnálok rá...
  • kulabácsi
    15-16 :|
  • LaciMaci
    Hány évesen kezdted?
  • kulabácsi
    am jah
    csak az ára miatt szívok viceroyt, me napi 1 doboz, az heti 700ft különbség, az má 2 sör :D
  • LaciMaci
    Általában a munkások nem szofit szívnak...Én átrakom a viceroy dobozába :)

Sztem simán veri a pall mall-t, multit és a társait....
  • kulabácsi
    pedig árát tekintve egyálltalán ne mmunkás cigi, csak sajna nem rakják keménydobozba :S am jó cigi
  • LaciMaci
    És miben jobb az egyik vagy a másik?

Azt tudom, h pl a viceroyra rá is van írva, h charcoal...
  • NeverwinterKING
    van egy pár neve az tény
  • fery02
    ok
    Nálunk amúgy ezt a barna szofit úgy is hívják, hogy munkás cigi, mert általában a munkások ezt szívják. :)
  • NeverwinterKING
    nemnem csak elírtam v nem tom :(
  • fery02
    De, barna szofit nagyon is ismerem. Szal cigiben a sárga=barna? :D
    Amúgy ugyanezt én is elmondhatom: "egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is"
  • NeverwinterKING
    barna szofi se rémlik?:D

témához is: egy ideig kék szofit szívtam de át álltam a kék viceroyra, olcsóbb és még jobb is
  • fery02
    van sárga szofi is? Biztos. :)
  • NKristof
    Ez nem teljesen igaz, a fehér mindig aktívszenes, a barnaszűrősben meg ált. nincs szén.
  • NeverwinterKING
    sárga/tigris mindenki más h hívja
  • fery02
    milyen az a beton?
  • kulabácsi
    semmi, az h milyen színű papírral vonták be a füstszűrőt
  • LaciMaci
    Mi a különbség a barna illetve fehér filter között?
  • LaciMaci
    Közben tapasztaltam :)

Vettem beton szofit :) egész jó, roszabbra számítottam
  • Fido4life
    tömören: szar
  • LaciMaci
    És ízre kb milyen, Pall Mall-hoz viszonyítva?
  • LaciMaci
    Köszi:)
  • stevenson1988
    elem
  • LaciMaci
    Valaki segítsen az L&M-et hogy kell mondani, mert még nem vettem soha, most kipróbálnám...