Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én 9 éve dohányzom, és kibírom hetekig más környezetben cigi nélkül úgy, hogy nem is gondolok rá, már az elsõ napokban sem hiányzik. Aztán visszajövök a megszokott környezetbe, és kész, vége, kezdõdik minden elõrõl.
Ebbõl következtetek arra, hogy a nikotinnál sokkal erõsebbek a lelki tényezõk a függõségben.
Én még csak pár hónapja kezdtem, naponta max 4 szál, de már az utóbbi 3 hétben egy szál se volt, és amikor rá gondolok mostanában, akkor bizony jól esne elnyomni egy szálat, de leküzdöm én. 😊
A nikotin már 3 nap alatt kiürül a szervezetedbõl, ha nem raksz magadra tapaszokat. Próbáld ki elõször anélkül, ha meg tényleg elvonási tüneteid vannak, akkor keményíts be tapasszal.
RMCF
Egy mondatban cáfolod saját magad 😄 Nem kisebb az esélye vs. nem csak ez számít. Akkor most döntsd el, hogy számít-e, vagy sem, utána folytathatjuk a biológia részét.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Amúgy ha kb 15 éve cigizel már, akkor 2 hónap füst nélküli élettõl nem fogsz újraszületni, asszem úgy van, hogy nagyjából annyi idõ alatt áll helyre a szervezeted a cigizés után, ahány évig cigiztél. Ezt ilyen "cigi-felvilágosító" elõadáson mondták. Mindenesetre két hónap egészséges élet szerintem jelentõsen növelné a sikeres gyerek esélyét. Sportolj is, pl futás az jó, biciklit mellõzd, meg a nagyon meleg fürdõt is, stb. Viszont ez nem a családalapítási tanácsadó fórum, szóval inkább nem részletezném tovább.
Majd megdölglenek(megdöglünk), és kész...
Most attól nem fog senki leszokni, hogy a sok okos azt ugatja, hogy hejjdekurvaegészségtelen.
Ennek annyi értelme van, mint a vega topicnak volt.
Az egyik JAJJ NE EGYÉL HÚST
A másik JAJJ EGYÉL HÚST
Ezekben a témákban nincs középút
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Egyébként lányok mondták, saját tapasztalat alapján😊
Elég nagy butaság azt hinni, hogy az aktuális életvitelnek semmi hatása az utódra. Egy ember génkészlete nincs kõbe vésve.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Hallertos, itt találsz néhány elérhetõséget, ahová fordulhatsz, ha nem tapasszal akarod csinálni. Én szorítok Neked (Nektek)!😊
<#wave>#wave>
Az impotencia szó írásakor meg éreztem, hogy valami nem jó😊
Másrészt nem attól függ, hogy a gyerkõc fogyi lesz avagy sem, mert te két hónapig a "nagy durr elõtt" minta életet éltél. Genetika Mr. Wattson.
Arról nem is beszélve, hogyha én gyereket akarok, akkor eleve nem cigizek, iszok a nagy durr elõtt vagy 1-2 hónappal és el kezdek diátázni, sportolni, hogy lehetõleg ne legyen fogyi a gyerek.
#2371: persze, hogy érdekel. Ami segít arra vevõ vagyok.
Szerintetek gond ha több módszerrel próbálkozok egyszerre?
Ha érdekel, írj.
Én 31 éves vagyok, a feleségemmel már évek óta próbálkozunk a családalapítással de mindeddig sajnos sikertelenül. Rengeteg szakembernél jártunk, sok mindent kipróbáltunk eredmény nélkül. Nem rég jártam tüdõszûrésen ahol az orvosnak meséltem a történetünket és rögtön az volt a reakciója, hogy azonnal hagyjam abba a cigizést, mert könnyen lehet, ez az oka az egésznek. Van ugyanis egy olyan hatása ami lomhábbá teszi a spermákat... Mondanom se kell mekkora döbbenet volt ez számomra, a következõ gondolatom meg az volt, nyilvánvalóan le kell szoknom, le kell szoknom arról a szenvedélyemrõl ami kamaszkorom óta velem van és el sem tudtam képzelni hogy fogom ezt megvalósítani. A doki felírt nekem egy gyógyszert és azt kezdtem el szedni és egyenlõre várom a hatást.
<#eljen>#eljen>
ugy értem van! olyan nap,amikor nem gyujtok rá,egy átlagos dohányos embernek nem ilyen egyszerû!
pl. egy héten 2x vagyok gyakorlaton,és itt 3 cigi szünet van.
itt általában mindig kimegyek eggyik oszttársammal rágyujtani,és igaz,hogy egy héten kétszer,de ha az eggyik héten például nem megyek ki rágyujtani,már hiányzik.
nem csak ezen a 2 napon cigizek,hanem ha pl megkinálnak akkor is
meghát buliban,ott FONTOS! 😊
(de itt is több a dohányos,mint a nem dohányos ember)
A nikotin örömanyagot szabadít fel az agyban, a dopamint. Ez az örömanyag mindenkiben termelõdik, csak a dohányosoknak ellustulnak az idegsejtejeik, és nikotinnal próbálják megtermeltetni a dopamint. Ha leteszik a cigit, megszûnik a nikotin utánpótlás, csökken a dopamin szint. Ez kellemetlen számukra, hiányzik az örömérzés amit a dopamin nyújt , ezért akarnak rágyújtani. A függõség betegség, tehát a betegség tüneteit érzik amikor nem gyújtanak rá.
<#ejnye1>#ejnye1>
és ezért van az, hogy a dohányzásról leghatékonyabban csak orvosi segítséggel lehet leszokni <#help>#help>
Tényleg ilyen jó is? És melyik a legfinomabb? Szilva? Mangó?
Miylen oylan ízesített cigarettadohányt ismertek ami jó!
mindig hétvégente szoktunk elmenni haverokkal ugyanabba a discoba
és mindig szoktam venni egy doboz cigit,utközben jó elszívni,mikor közbe dumálunk is
de tegnap este nem vettem!
igaz kináltak,és el is fogadtam,de nem járt a fejemben,hogy mi lessz velem cigi nélkül
másrészt meg suliba 2 km biciklizek,és mivel elég lusta vagyok,mindig az utolsó pillanatban letekerem kb 7-8 perc alatt a távot
de a dohányzás miatt elég nehézkes,mert levegõ után kell kapkodnom
tehát még egy érv,ami miatt nem sûrûn fogok venni cigit
persze kivételek vannak,de nem veszek állandóan egymás után
tehát egy hetet kibírtam cigi nélkül
viszont még most is van bennem olyan érzés,h buliba kéne venni cigit,és jól is esne rágyújtani,de mindig az jár a fejemben,hogyha hosszabb ideig mellözöm a cigit,akkor ez a hiányérzet úgy is elhalványul...
Olyan nehéz ez most, pedig tetszik ez a cigizés, de nem azért csinálom, hogy menõ legyek osztálytársak közül, különben sincs semmi menõ sem bennem alapból.
Mind1, ne válaszoljon senki, úgyis nekem kell döntenem az életemrõl, majd igyekszem nem hülye lenni. Szóval nem szívok. Max 1-2 szál naponta, de az se kellene. Jaj, mondtam már, hogy nehéz? 😊
Úgy soha nem fogsz dohányozni, hogy ne ártson, sõt, minél korábban kezded el, annál többet árt. Szerintem sincs sok értelme, hogy most belekezdj, de igaza van Brinn-nek, nem hallgatnál ránk😊
Hogy neked mi az élvezhetõ, úgyis te döntöd el. Majd kitapasztalod..😊 És valóban, attól, hogy gyengébb dohányt szívsz, nem leszel egészségesebb..