3503
Avagy dohányzásról általában
-
LaciMaci #2662 Hallott vki róla, h mostanában megint áremelés lesz? -
kocsisgabor9999 #2661 jól tették. felőlem akárki dohányozhat csak ne kelljen beszívnom azt a büdös szart -
#2660 minek lesz jóvége? megnézed a mai tvben csak az megy h minden káros így meg úgy meg amúgy...igazából persze káros, de vhogy engem ez most nem izgta :) ha rákos leszek akkor fog :| -
#2659 én naponta kb fél/1 dobozt, ha iszunk akkor 2 körül :S -
#2658 na ja -
#2657 mostanába egyre jobban kitaszítja a társadalom a dohányosokat :(,
apám is cigizik és cégnél már szoltak neki h abba kéne hagyni mer nem lesz jó vége. -
#2656 hát engem most talán visszafog majd az új melóhely, ott nem tok annyit szivni majd,csak valszeg kajaidőben gyújthatok rá. a mostani helyen akkor dohányzok amikor akarok -
#2655 hát ja... ha megyünk inni akkor már nem 5-6 szál hanem 1-2 doboz :O -
#2654 valóban, de pl ha páromnál vagyok nem szijjok ilyen sokat, viszont ha iszunk akkor hajjajjaj.... -
#2653 én olyan 5-6. nem sok a te kapacitásodhoz :D -
#2652 általában fél doboz, de sajna van hogy elmegy egy is -
#2651 ehh ne haggyuk kihalni eme csodálatos topikot :D
ti hány szálat szívtok naponta?:O -
csoxer #2650 úgy néz ki nem sokára megyek kassára,nem tudja vki,hogy ott olcsóbb-e a cigi?:) -
NKristof #2649 Na kicsit idegesít már hogy mindenki a dohányosokat ba*ogatja. Miért nem kampányolnak a túlsolyosak ellen? Sokkal több energiát használnak, ha azt nézzük pl. a szállításuk is több benzint igényel, több élelmiszert és vizet fogyasztanak (holott pont mostanában van kialakulóban egy világméretű élelmiszerpiaci válság, hasonlóan a vízkészletek problémájához), hasonlón a dohányosokhoz hajlamosabbak egyes betegségekre (cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek), amiknek a kezelése hatalmas összegeket igényel, sokszor le is kell őket százalákolni már nyugdíjkorhatár előtt. Összefoglalva ha valaki túlsolyos az legalább olyan káros a nemzetgazdaságra mint egy dohányos.
-
LaciMaci #2648 Menj ki a piacra én is ott vettem :)
De azért vigyázni kell, mert vannak hamisítványok (zárjegy nélküliek) azokat nem szabad megvenni...
-
csoxer #2647 kékszofit nemtudsz szerezni óccsóér' ?:) -
LaciMaci #2646 Szereztem egy karton Marlboro Flavourt...
Egész jó...sőőőt.... :)
Ráadásúl 4500 ért... -
#2645 nem hála az égnek, csak azt hittem te is valami barom vagy, mert a tetkós totyikban is azt szeretem hogy olyanok jönnek be akik irtóznak a tetkótól meg minden ilyesmitől és osszák az észt, csak azt nem tudom akkor miért nem olyan helyre jár ami érdekli.... -
#2644 -
#2643 lál az aláírásod :DDDDD -
#2642 ismerlek téged, hogy így beszélsz hozzám?
Amúgy 12 évig szívtam ezt a szart, aztán rájöttem, hogy nincs semmi értelme.
-
#2641 mint mindenki más is.... -
#2640 azt csak nekem írta, mert szeret ^^ -
#2639 te hülye barom gondolj már bele, ha pl mindenki lerakná egyszerre a bagót, elég nagy káosz lenne itt, szép kis bevételt csinálunk, ezáltal a te nem bagózó kényelmes seggedet sem szorongatják még annyira, mint amennyire fogják, ha egyre többen leteszik!!! -
#2638 a malbi asszem 620 -
#2637 emeljék csak -
#2636 ja bazze, ahogy megláttam ezt a feliratot amikor fater hozta, mondom ezek tuti emeltek -
LaciMaci #2635 De legalább: "A minőség mellett kitartunk" -
LaciMaci #2634 Marlboro mennyi most? És az LD? -
LaciMaci #2633 Ma vettem én is észre!Ebben az évben már egyszer emelkedett 414 ről 424-re és most 444 re...Valószínüleg ebben az évben még egyszer fog emelkedni 10-20 ft tal...
Lehet holnap kimegyek a Józsefvárosira :) -
#2632 én is csodálkoztam pénteken :| -
#2631 vaniliás agenda, van ahol 520 van ahol 530
másik verzió amit még szoktam szivni, mantholos pall mall, 550!!!!!!! -
#2630 nemtom, nem szoktam venni :)
am megint emelkedtek a cigiárak jajj de jó, viceroy 424ről 444, +20 ft, az geci sok, elmehetnek a.... -
LaciMaci #2629 Melyiken? -
#2628 kínai piacon vagy nemtom :D -
LaciMaci #2627 Hol tudok szerezni Prilukit? :) -
#2626 pfff fasság -
webrefel #2625 Ettől leültök:
Nagyon veszélyes a dohányosra, ki ne próbáld mert tuti leszoksz!!
cigimentes.hu
Az igazi veszély ha egy ismerősöd találja meg és rád gondol, elküldi neked és puff, szinte már le is szoktál! -
#2624 pedig a cigi csak még több stresszt okoz :( -
#2623 teljesen egyetértek, nekem is csorultig van a hócipőm, és ha rágyújtok akkor valamelyest lenyugszik a háborgó tenger....