Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Másrészt, ha minta életet élek, egészségesen táplálkozom, messze a szmogtól egy hegy tetején ahol finom friss a levegõ, és senki nem zargat, és mégis kialakúl valamiféle rák az köszönhetõ a genetikának is, mivel a hajlam öröklõdik. De ne arra gondolj, hogy atomot küldenék a napba, csak mert sok ember kap bõrrákot. Bár ez az elkap dolog se állja meg a helyét fõleg rák esetében nem. Nem kell szélsõségeket felhozni, mindenesetre. Itt kézzelfogható dolgokról van szó, arról, hogy sokan nem szeretik ha a buszmegállóban valaki az arcába fújja a füstöt, vagy ha elmegy egy pubba, vagy egy szórakozóhelyre, a nem dohányos részleg is úszik a füstben. Nem csak a dohányosoknak van joga felháborodni remélem ezzel egyet értesz, és én mint ember sem rohanok egy vödör vízzel a kezemben, hogy lelocsoljam azokat akiket nyilvános helyen, nemdohányzó részlegen látok dohányozni. Egyszerûen megértést kérek, nem azt, hogy az legyen mint mindig, hogy csak magamra gondolok. Persze most jöhet az, hogy én is önzõ vagyok, mert megtiltom, hogy a közelembe valaki rágyújtson, és ehhez mi közöm van. Meddõ vita ez. Csak egy kis megértésre lenne mindenkinek szüksége. Szerintem.
Tehát ha tüdõrákot kapsz akkor egybõl a bagósokra mutogatsz, vagy elgondolkozol azon, hogy esetleg neked kellett volna hegyvidékre költöznöd? (Tudod, nem kell mindent másra fogni.)
De keressünk valami halálos betegséget, aminek nincs köze a dohányzáshoz. Ha egy ilyet elkap valaki, aki mintaéletet él, mivel fogja magának indokolni?
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ha egy nemdohányos kap tüdõrákot megvan az esélye, hogy passzív dohányzástól kapta, amit ki lehet mutattni. Másrészt, lehet mindent mindenre fogni, hogy ezért van azért van, netán a sors miatt, avagy rossz volt az illetõ karmája, avagy örökölte estébé. Ne menjünk el oda, hogy valahol megrebbenti a szárnyát egy pillangó és emiatt máshol tornádó keletkezett. Lehet mindenfélét mindenbe belemagyarázni.
-érdemes olvasnivaló, ha valakit mélységében érdekel a téma.
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Én mikor dohányoztam egyszer sem jutott eszembe hogy milyen káros a cigi, egyszerûen csak jólesett és rágyújtottam 😛
Máskülönben csak itthon dohányzok vagy kijelölt dohányzóhelyeken. közterületen nem. Miért? Mert én is voltam anno nem dohányzó és gyûlöltem mikor a pofámba fújták a füstöt. Ergó tekintettel vagyok másokra. De én döntöm el, hogy dohányzok e avagy sem. Saját magamért vagyok felelõs és ha szívni akarom, ám azt teszem. Tudom nagyon jól mit okoz a dohányzás... evvel a tudattal együtt gyújtok rá.
Amúgy akit érdekel, olvasson Freudot, van pár remek idézet tõle a témában. 😊
Markus Schulcz - The New World \"Nézd, nem mindig jó megoldás az egyetlen megoldás, de még mindig jobb mint nem...\"
Vagy abban, hogy egy szép látvány biológiai változásokat indít el az agyban. Vagy egy hang, vagy egy gondolat. Gondolat? jajj, csak nehogy szentségtörõ legyek. Szerintem a érzelmi világban a biológiai változás csak okozat, és nem ok.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.