3503
Avagy dohányzásról általában
  • LaciMaci
    Hallott vki róla, h mostanában megint áremelés lesz?
  • kocsisgabor9999
    jól tették. felőlem akárki dohányozhat csak ne kelljen beszívnom azt a büdös szart
  • kulabácsi
    minek lesz jóvége? megnézed a mai tvben csak az megy h minden káros így meg úgy meg amúgy...igazából persze káros, de vhogy engem ez most nem izgta :) ha rákos leszek akkor fog :|
  • kulabácsi
    én naponta kb fél/1 dobozt, ha iszunk akkor 2 körül :S
  • predator1982
    na ja
  • NeverwinterKING
    mostanába egyre jobban kitaszítja a társadalom a dohányosokat :(,
    apám is cigizik és cégnél már szoltak neki h abba kéne hagyni mer nem lesz jó vége.
  • predator1982
    hát engem most talán visszafog majd az új melóhely, ott nem tok annyit szivni majd,csak valszeg kajaidőben gyújthatok rá. a mostani helyen akkor dohányzok amikor akarok
  • NeverwinterKING
    hát ja... ha megyünk inni akkor már nem 5-6 szál hanem 1-2 doboz :O
  • predator1982
    valóban, de pl ha páromnál vagyok nem szijjok ilyen sokat, viszont ha iszunk akkor hajjajjaj....
  • NeverwinterKING
    én olyan 5-6. nem sok a te kapacitásodhoz :D
  • predator1982
    általában fél doboz, de sajna van hogy elmegy egy is
  • NeverwinterKING
    ehh ne haggyuk kihalni eme csodálatos topikot :D

ti hány szálat szívtok naponta?:O
  • csoxer
    úgy néz ki nem sokára megyek kassára,nem tudja vki,hogy ott olcsóbb-e a cigi?:)
  • NKristof
    Na kicsit idegesít már hogy mindenki a dohányosokat ba*ogatja. Miért nem kampányolnak a túlsolyosak ellen? Sokkal több energiát használnak, ha azt nézzük pl. a szállításuk is több benzint igényel, több élelmiszert és vizet fogyasztanak (holott pont mostanában van kialakulóban egy világméretű élelmiszerpiaci válság, hasonlóan a vízkészletek problémájához), hasonlón a dohányosokhoz hajlamosabbak egyes betegségekre (cukorbetegség, szív- és érrendszeri betegségek), amiknek a kezelése hatalmas összegeket igényel, sokszor le is kell őket százalákolni már nyugdíjkorhatár előtt. Összefoglalva ha valaki túlsolyos az legalább olyan káros a nemzetgazdaságra mint egy dohányos.
  • LaciMaci
    Menj ki a piacra én is ott vettem :)

De azért vigyázni kell, mert vannak hamisítványok (zárjegy nélküliek) azokat nem szabad megvenni...

• csoxer
    kékszofit nemtudsz szerezni óccsóér' ?:)
  • LaciMaci
    Szereztem egy karton Marlboro Flavourt...

Egész jó...sőőőt.... :)

Ráadásúl 4500 ért...
  • predator1982
    nem hála az égnek, csak azt hittem te is valami barom vagy, mert a tetkós totyikban is azt szeretem hogy olyanok jönnek be akik irtóznak a tetkótól meg minden ilyesmitől és osszák az észt, csak azt nem tudom akkor miért nem olyan helyre jár ami érdekli....
  • gabber_saviola
  • kulabácsi
    lál az aláírásod :DDDDD
  • gabber_saviola
    ismerlek téged, hogy így beszélsz hozzám?

Amúgy 12 évig szívtam ezt a szart, aztán rájöttem, hogy nincs semmi értelme.
  • predator1982
    mint mindenki más is....
  • kulabácsi
    azt csak nekem írta, mert szeret ^^
  • predator1982
    te hülye barom gondolj már bele, ha pl mindenki lerakná egyszerre a bagót, elég nagy káosz lenne itt, szép kis bevételt csinálunk, ezáltal a te nem bagózó kényelmes seggedet sem szorongatják még annyira, mint amennyire fogják, ha egyre többen leteszik!!!
  • predator1982
    a malbi asszem 620
  • gabber_saviola
    emeljék csak
  • kulabácsi
    ja bazze, ahogy megláttam ezt a feliratot amikor fater hozta, mondom ezek tuti emeltek
  • LaciMaci
    De legalább: "A minőség mellett kitartunk"
  • LaciMaci
    Marlboro mennyi most? És az LD?
  • LaciMaci
    Ma vettem én is észre!Ebben az évben már egyszer emelkedett 414 ről 424-re és most 444 re...Valószínüleg ebben az évben még egyszer fog emelkedni 10-20 ft tal...

Lehet holnap kimegyek a Józsefvárosira :)
  • NeverwinterKING
    én is csodálkoztam pénteken :|
  • predator1982
    vaniliás agenda, van ahol 520 van ahol 530
    másik verzió amit még szoktam szivni, mantholos pall mall, 550!!!!!!!
  • kulabácsi
    nemtom, nem szoktam venni :)

am megint emelkedtek a cigiárak jajj de jó, viceroy 424ről 444, +20 ft, az geci sok, elmehetnek a....
  • LaciMaci
    Melyiken?
  • kulabácsi
    kínai piacon vagy nemtom :D
  • LaciMaci
    Hol tudok szerezni Prilukit? :)
  • kulabácsi
    pfff fasság
  • webrefel
    Ettől leültök:

Nagyon veszélyes a dohányosra, ki ne próbáld mert tuti leszoksz!!

cigimentes.hu

Az igazi veszély ha egy ismerősöd találja meg és rád gondol, elküldi neked és puff, szinte már le is szoktál!
  • kulabácsi
    pedig a cigi csak még több stresszt okoz :(
  • predator1982
    teljesen egyetértek, nekem is csorultig van a hócipőm, és ha rágyújtok akkor valamelyest lenyugszik a háborgó tenger....