3503
Avagy dohányzásról általában
-
kocsisgabor9999 #2582 Nem tökmind1? Büdös mind! :D -
LaciMaci #2581 Tapasztaltátok már, hogy a Marlboro cigiknek sokkal kellemesebb a füstje, mint a többi ciginek?
Az L&M-et hogy kell mondani?Elem? -
#2580 A Magyar dohányt próbáltátok már? Szerintem baromi jó, és az árát is simán megéri, arányaiban sztem lazán jobb mint a Primus.
Amúgy összedobtam 1 honlapot, főként a dohányokkal foglalkozik, de tervezem hogy teszek fel szivarokról is jellemzéseket (bár nem vagyok vmi nagy szivaros), van fórum is, az oldalt most indult, ha gondoljátok nézzetek fel: Dohánytermékek -
#2579 Ez tényleg hat valamennyit, én is múlt héten, hétköznap egyáltalán nem vettem, és csak néztem munkában egész héten szünetben a sok bagózós dolgozót. Szinte mindenki cigizett, ami amúgy eléggé szomorú. Hétvégére is csak azért vettem (különben kibírtam volna), mert mentem haveri körbe, ahol szintén cigiznek. -
#2578 Amúgy ott rontod el, hogy van nálad cigi. Nem szabad venni, így nem is tudsz rágyújtani és kisebb a kísértés. -
Szeszmester #2577 Az elhatározás az elsődleges.
Ha minden hétfőd így indul, akkor már önmagában csalódás a dolog, ha egy napot sem bírsz ki.
Gondolom ismered a szöveget, próbáld meg stresszmentes időszakban stb.
Amúgy csodák és csodaszerek nincsenek, nem tudom, mi van abban a Zybanban, de én inkább nem venném be.
Szerintem próbál meg szabadság alatt, mondjuk egy utazás során leszokni. Sportolj aktívan egy hetet vagy valami, közben átesel a holtponton. Az első hónap kritikus, onnan menni fog, ha tényleg akarod. -
Noralkcs #2576 Sziasztok!
Ismét elkezdtem egy hetet azzal a jelszóval, hogy MÁTÓL NEM DOHÁNYZOM. Kb. minden hétfő igy indul. Az, hogy a reggeli kávét alig tudtam lenyelni cigi nélkül még csak egy dolog, aztán a reggeli dugót túlvészelni megint egy másik. De amikor a munkahelyemre érve a főnököm úgy indit, hogy leüvölti a fejem egy olyan dolog miatt, amiért abszolút nem én vagyok a felelős, akkor már nincs kitartás. Cigi elő a táskából, és irány rágyújtani.. :(
Hát igy. Megint egy balul elsült gyenge próbálkozás áll mögöttem.
Érdekes dolog történt velem. A hétvégén találkoztam egy rég nem látott ismerőssel. Tök véletlenül futottunk egymásba. Kiderült, hogy már fél éve nem dohányzik. Azt mondta, hogy valami Zyban nevű gyógyszerrel sikerült abbahagynia, amit online gyógyszertárból rendelt. Ódákat zengett róla... Azon gondolkodom, hogy érdemes lenne kipróbálni.. Elég meggyőzőnek tűnt. Az pedig pláne, hogy olyan ember szájából hallottam ezt, aki hosszú éveken keresztül erősen dohányzott. Esetleg van valaki aki hallott már erről a tablettáról valamit? Emlitett még egy tapaszt is Zero Nikotin vagy valami ilyesmi, de abban nem bizom annyira. Hálás lennék, ha leirnátok a véleményetek, illetve ha valakinek volt már ezzel kapcsolatos tapasztalata.
Kivánok mindenkinek jobb hétfőt, mint ahogy az enyém kezdődött!
Nóri
-
#2575 ok, köszi. -
#2574 igen ez az, csak a sárga virágos az, ez a sima,illetve van mentholos. ha pesti vagy akkor sok helyen lehet, ha vidéki, akkor keress tescoban azon belül újságárusnál, inmedioban, én pl nagykanizsán ott vettem:-) -
#2573 Ez? Csak mert annyira nem rémlik, hogy ilyet gyakran látnék boltokban. Köszi amúgy, ha ez az, akkor majd utána nézek. -
#2572 amúgy meg ki nem találjátok már hogy a cigizés is férfi privilégium, mert komolyan mondom rosszul leszek!!!!!!!!!!!!!!! -
#2571 semmiben sem másabb, csak annyiban hogy vékony,és talán nem annyira erős, de abban is tudsz erőset venni, mint pl a davidoff. amúgy meg amit kula mondott vaniliás agenda slim-nek hivják, és már majdnem mindenhol lehet kapni, én is azt szijjom. de nem az ize a vaniliás, hanem a füstje nem olyan büdös mint a normál bagónak, hanem annak van ilyen vaniliás beütése, egy doboz után már nem is érzed, max akik körülötted vannak:-) -
#2570 Azért ismerek vadító, szép nőket, akik dohányoznak. Egy ideig pl egy ilyen nő miatt voltam ki, de nem végülis nem akartam tőle semmit sem, csak ideálként tekintek rá, még ma is. Meg ismerek még sok olyan nőt, akire kezdetben még csak gondolni se gondoltam volna, hogy cigizik, közben igen. De legtöbb esetben amúgy látni az embereken külsőleg, hogy ki cigizik és ki nem. -
LaciMaci #2569 Mivel kisebb az átmérője ezért egységnyi idő alatt kevesebb dohány ég el ezért kevesebbet is szívsz belőle, de mivel hosszabb is ezért kb ugyan annyi dohány...
Én sem szeretem a dohányzó nőket... -
#2568 Akkor az nagyon érdekes, hogy nőknél én még nem nagyon láttam, de ellenben 2 faszi ismerősöm kezébe láttam már vékony cigit, meg én is kipróbáltam. :) Mondjuk annyira nem jön be.
Amúgy számomra a nők mindenhogy furcsán néznek ki cigivel a kezükben, akár vékony, akár vastag, de ez már egy másik téma megint.
Ja, miben másabb, a vékony cigi a vastagtól? Most nehogy valaki átmérő különbséggel jöjjön. -
#2567 a női az a vékony fos, végülis nincs rá írva h férfiak nem szívhatják, csakhát érdekesen nézel ki egy vékony hosszú cigivel a kezedben :D -
#2566 lóóól, még cigiből is van külön női, meg férfi? Minden nap tanul valamit az ember. Amúgy nem érdekel, én egyszer akkor is ki akarom próbálni, vanília buzi vagyok. -
LaciMaci #2565 bármelyikben lehet kapni? -
#2564 van vmi agenda nevezetű vanilliás jóság, de az női cigi asszem :D -
#2563 boltban -
LaciMaci #2562 Én meg azt szeretném megkérdezni, hogy Ronson-t illetve Lucky Strike-t hol lehet kapni? -
#2561 Oké, mégjobban meg lettem győzve, hogy Bondot életbe nem veszek majd, köszi. Már csak az érdekelne még, hogy vaníliás ízű cigik vannak-e vajon hétköznapi boltokban. Vagy azokat csak ilyen speciális dohány üzletekben lehet venni? -
#2560 a bond szar :D
másik fantasztikumeg az LD -
LaciMaci #2559 A bondnak nagyon műíze van sztem... -
#2558 annyi.
énis azt veszem, alig van különbség a szofihoz képest, ára megfelelő -
LaciMaci #2557 Ha már olcsó kategória akkor Viceroy szvsz... -
Szeszmester #2556 Olcsók. -
#2555 Azt mondjátok meg, hogy a Bond cigik milyenek? Munkahelyen mindenki szinte kék Bond-ot szív, pedig egyik haverom állítása szerint kegyetlen rossz, szerinte csak azért szívják azt, mert az a legolcsóbb. -
Szeszmester #2554 Kösz a tippet, majd vhogy utána járok.
Amúgy nekem sem jönnek be az Bensonok, kizárólag csak ez az egy típus, ami jó. De az nagyon :) -
#2553 Tatabányán lehet kapni. Amíg bagóztam volt hozzá szerencsém, de nekem nem jött be a Benson.
Amúgy tök büszke vagyok magamra, 1 hete már nem gyújtottam rá. :) -
Szeszmester #2552 Nagyon bölcs vagy, de én nem találtam semmit. Valami használható segítség?
Gondolom te is belátod, hogy Amerikából nem fogok rendelni, ha 30 euró egy karton, a habanatabaco oldalban meg valahogy nem bízok meg.
-
#2551 Vedd úgy Noralkcs,hogy neked is címeztem az elöző hozzászolásom :) -
#2550 www.oefi.hu
Megnéztem bal oldalt a "dohányzásra" kattintsatok
de ez se rossz:
www.eroaleszokashoz.hu
(#2496) -
#2549 google a barátod -
Szeszmester #2548 Sziasztok!
Benson & Hedges Red Style (vagy Red Light, ua.) cigarettát szeretnék venni. Egy időben lehetett pár helyen, de az utóbbi években sehol sem láttam.
Valaki tudna segíteni? -
#2547 Némelyik cigisdobozta rá van írva egy szám, na azt hívd fel :) -
Noralkcs #2546 Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a sok sok biztatást. Mindenkinek igazat adok abban, hogy a kitartás számit a legjobban. Igaz. Ez ellen kétségem sincs. Én viszont sajnos pont egy nehezebb időszakomat élem jelen pillanatban és magamtól egyszerűen nem megy. Nem birom letenni. :( Próbálkoztam már sok mindennel. A cukorka nem segitett, a mágneses kúra után pár héttel ugyanolyan nikotinéhségem támadt és a nikotinos rágóval is kudarcot vallottam.
Ezeken kivül tudnátok esetleg ajánlani valamit amivel pozitiv tapasztalatotok volt? Előre is nagyon szépen köszönöm.
Várom további válaszotok, tetszik ez a fórum amúgy. :) Jó látni, hogy mindenki próbál segiteni a másiknak. Hátha egyszer nekem is sikerül tanácsot adnom arról, hogyan szoktam le. :P
Kitartás, már csak egy nap a hétvége!
Nóri -
#2545 személy szerint én dohányzom, és csak akaraterő kérdése az egész, nem fog rajtad tudni senki sem segiteni, csak te saját magadon
vagy megállod vagy nem.... -
#2544 kezdj el komolyan sportolni. nekem segített. -
kocsisgabor9999 #2543 Nem akarok tiszteletlen lenni de van olyan nő aki a dohányzás miatt néz ki úgy 30 évesen mint egy 45 éves! Megereszkedik az arcbőr, ráncok stb...