Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg amúgy is, ha azért cigizel mert mások is, hát nem leszel töle nagyfijú. Elbaszod a pénzed és esetleg vmi szép rákot is összeszedsz. Kérdezz meg elötte valaki, mennyire jó volt leszokni. Egy hétig nem cigizek és rosszabb leszek mint aki menstruál, lol.
Tudom, hogy úgyis cigizni fogsz, haveromnak is hiába mondtam, de nem telt bele két hét és azt mondta igazam volt.
It's your chance. Vagyhogy... 😊
Amúgy a barna és piros az nagyon erõs, a kék az a közepes, a világoskék, narancssárga a gyenge, a fehér, a vajszínû meg a többi a hegyi levegõ. 😊
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Egy haveromat kérdezgettem kicsit, annyit mondott, hogy a zöldek azok mentolosak, a barnák erõsek, a fehérek a leggyengébbek, a világos kékek pedig kicsit erõsebbek, mint a fehérek. Én egy világoskék Sopiane-t vettem kezdésnek. Errõl mik a vélemények? Mármint a színekrõl, meg a máskáról. Annak is örülnék, ha valaki leírná erõsség szerint növekvõ sorrendben a színeket, márha lehetséges 😊
Sok osztálytársammnál amúgy látok narancssárga dobozokat. Ezek milyen erõsségûek? Azért érdekel ennyire a szín, mert nekem lehetõleg gyengébb kellene, mert nem akarom, hogy nagyon ártson, de azért élvezhetõ is legyen.
(Meg hogy a letüdõzésnek mi az értelme? 😛 Azt gondolom, hogy nagyon árt. Kipróbáltam, és azontúl, hogy szédültem tõle kicsit, több értelmét nem nagyon láttam.)
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
Msi 915P Neo2 v2, Intel Pentium 4 3ghz, Asus EAX550, 512mb ddr2 ram
Valaki hallott róla, kb mennyivel lesz drágább egy doboz Multi? Vagy kb %-ban mekkora lesz a drágulás?
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Notebook: Asus F5N AMD Athlon X2 1,9Ghz , 2GB RAM, GeForce 7000M, 250GB HDD || Xbox360
csak akaraterõ kérdése
a cigirõl nem is olyan vészes a leszokás,mint pl az alkolholról
mert alkolholnál fizikai tünetek is jelentkeznek
(by😄iscovery Channel Dr. G) 😊
Szerintem szívd el azt a maradék cigit, és majd a kijelölt idõpont után nem veszel többet..
vannak lentebb is hsz-ek,amiben ugyanez az álláspontom
ugyan leszokni ugyanugy nemtudok errõl a napirendrõl(hogy suliban nem gyújtok stb)
de még mindig nem mondhatom magam "erõs dohányosnak"
pl a suliban se megyek cigizni(pedig van donyázóhely)ha van cigim ha nincs
lehet azért,mert ehezz vagyok hozzászokva
persze oda és vissza rágyújtok 😄
Töltõt is érdemes megpróbálni, aztán eldöntöd, melyik tetszik.
excellentbõl még én sem láttam 25g-osat.
ASUS M2N-SLI | AMD Athlon64 X2 6000+ | 2x2GB Kingston DDR2-800 RAM | Galaxy 9600GT 512MB OC | Windows 7 Pro x64 Games for Windows LIVE blog - http://gamesforwindows.try.hu/
Nem tudjátok mennyibe kerül a cigi tekerõ?Holnap venni akarok dohányt meg papírt meg ugye ezt a tekerõt és kipróbálnám.Vagy ne is pazaroljam a pénzem ilyenekere mert ugyan olyan lessz mint amit én töltök?😊
Valami jó szivarkát próbáltatok mostanában?
az ie ezt könnyen kezeli, de más böngészõk megõrülnek, és nem találják a lapot
ilyen hiba még az is ha nem /-jelet hanem \-jelet használ az ember a linkeknél a könyvtárak elválasztásánál
azt az oldalt pedig internet explorerrel nézd meg, lehet, hogy más böngészõ nem nyitja meg.