3503
Avagy dohányzásról általában
  • sz4bolcs
    Amúgy nosztalgiázni támadt kedvem a hét elején. Vettem egy bordó Davidoffot. Már nem az igazi a hangulat hozzá... Öregszem.
  • sz4bolcs
    basszki, te ezekkel a hülye kérdésekkel emlékeztetsz magamra. :)
  • predator1982
    te azért cigizel hogy beszéd közben jöjjön ki a füst? mert akkor nem a cigivel van baj bazz hanem veled:DDDDDDDDDD

kérdés: ki látta az új eve csomagolását? és miért van két szinű dobozban ugyanaz?
  • LaciMaci
    Sziasztok!

Lenne 1 elég hülye kérdésem:

Ti ki tudjátok-e fújni a füstöt, úgy, hogy közben beszéltek?
    -Mert nekem mindig kijön a füst egyszerre!

Mi a baj? Vegyek gyengébb cigit, amit mélyebbre tudok tüdőzni? :)
  • Mirk
    heti 2 doboz és sosem lépem ezt túl
  • Énvagyokazapád
    vettél-e már óvszert? :D
  • Énvagyokazapád
    én arany párti vagyok
  • Mirk
    én most leragadtam az ezüst marlboronál, már jó ideje ezt szívom. lehet hogy drága, viszont sokkal jobb mint a többi.
  • fery02
    :D
  • kulabácsi
    kínosnak? én volt h kartonnal vettem, nem tök mind1? :D
  • fery02
    Amúgy ti mikor cigit vesztek, egyszerre hány dobozzal vesztek? Mert én igyekeznék inkább kevesebbszer boltba menni cigiért így egyszerre többet szoktam venni, hogy minél később kelljen megint boltba menni. Eddig max 2-őt szoktam egyszerre venni, de gondolkodom több dobozon is. Bár ha több dobozt veszek, azt is kínosnak érzem picit. :)
  • peetig
    üdvözlet kedves dohányzó/nem dohányzó társaim!
    szóval, hogy éljen a topik: napi 10 szálat próbálom tartani, de ez sokszor nehézkes... Sok fajta cigit próbáltam már a Helikontól kezdve, Priluki (keleti határon 100 ft/doboz :)), majd 3 évig Marlboro. Most sötétkék Dunhill (nem, nem sznobság: ennek nincs karcos íze, és erősebb az arany marbinál). A dohányosok üldözése egy szerintem egy picit túl van lihegve, és itt nem arról van szó, hogy az éttermekben külön van dohányos rész, kijelölt dohányzóhelyek az épületen belül: hanem a "ciki a cigi" féle, a dohányosokat gonosz és veszélyes embereknek beállító kampányokkal. Ha már a veszélyeiről beszélünk, én még ugyan nem hallottam, hogy pl. K. László XY lakos egy pakli cigi hatása alatt lemészárolta volna családját, ellenbnen az alkohol...
  • Énvagyokazapád
    hogy éljen a totyik, hibás marlboro csomagolás
    kibontás után origamizhattam vele :)

• csoxer
    ronson az szar.goldengate stb szintén,egyedül a viceroy ami jó ezek közül sztem.végszükség esetén esetelg bond:)

jah és kösz a tippeket,de mátyást kihagyom
  • LaciMaci
    az ld nekem sem...ha lenne pénzem áttérnék a Dunhill-re :)
  • kulabácsi
    hát nekem nem jön be
    meg az ld sem
  • LaciMaci
    Mi a véleményetek a Ronson-ról?

Szerintem jobb, mint a Viceroy, Bond, Golden Gate és társai, le is váltottam erre a Viceroy-t...és csak 414~415
  • kulabácsi
    énmeg kézzel is simán megtekerem olyanra h géppel nem csináltok szebbet hahaha :D
    de am nem szoktam tekerni, csak néha 1-1 cigit, de az már másik topik :D
  • stevenson1988
    én szoktam hurcolni magammal a töltéshez szükséges cuccokat, de leginkább csak télen illetve olyankor amikor kabát kell a 'fagyhalál' ellen, és annak a belső zsebeiben simán elférnek a kellékek

meg legalább ez visszafog a dohányzásban egy kicsit, volt már, hogy azért nem gyújtottam rá mert előtte meg kellett volna tömni, és ez számomra így van jól
  • HiPPoNaX
    Igen, viszont ahhoz hurcolhatod magaddal a toltot (a kezi meg hagyjan, de a gepi szep nagy darab) is a dohanyon meg a huvelyen kivul, szoval inkabb otthoni elfoglaltsag az ilyen toltogetes szerintem. A tekereshez viszont nincs szukseg tul sok mindenre, azt akar "helyszinen" is egyszerubb vegezni.

#2678: szivtam primust, excellentet, golden virginiat, tilburyt, drumot, nekem szemely szerint mind bejott.
  • predator1982
    ja de mondjuk hozzáteszem, tesóm filteres papirt vesz, és abba egy kis ketyerével tölti a dohányt, az lehet hogy egyszerűbb, mint a csavart cigi
  • predator1982
    csak gyakorlás kérdése ám az egész, bár én még nem csináltam, de a tesóm mondta hogy egyre jobban ment neki, eltalálja mostmár a neki megfelelő arányt:-)
  • OssianFan
    Mátyás dohány? Az nem pipadohány? Amúgy én Magyar dohányt töltök, baromi jó ;)
  • Énvagyokazapád
    Mátyás dohány
  • csoxer
    már azis? mikor legutóbb vettem viceroyt, még csak 420 körül volt
    most h van időm,újra elkapott a láz h magamnak töltsem a cigit:D régebben már próbálkoztam,de sokra nem mentem vele sajna:D dohányt tudnátok ajánlani?
  • fery02
    köszi
  • kulabácsi
    viceroy 444
  • fery02
    A kék ViceRoy, és a kék Next mennyi Ft?
  • plu604
    jé tényleg...
  • NeverwinterKING
    ha annyiba kerülne mint a viceroy én azt venném XD
  • kulabácsi
    blackhez volt nekem is szerencsém, nemrossz, de nem szívnám folyamatosan :D
  • NeverwinterKING
    sztem ez az.

de mondjuk ez nem cherry-s. :D
    mi eddig mindig black-et vettünk. nagyon jó!
  • fery02
    Ez 5 alkalom, ha jól számolom.
  • plu604
    nekem napi olyan 3-4 szál megy el... egy suli előtt, egy suli közben, egy suli után, egy a hatórás kutyasétáltatásnál meg egy a kilencórásinál :D
  • predator1982
    azta mindenit , jól hangzik:-) nem tudsz egy képet linkelni esetleg róla?
  • Tarajos Sül
    ja és nem slim cigi,és vékony dobozban van,nem olyan normál méretű doboz,mint pl a viceroy,vagy multi
    fain
  • Tarajos Sül
    én 20 szálas cherry+szegfűszeges cigit vettem 1290Ft :-O
    egyszer azért jóóvolt az ára miatt
    de amugy nem rossz!
    piros füstszűröje van,ami cherry-s izé,és a fogaim édesek lett tőlle,de a szegfűszegnek is finom ize van,mikor letüdöztem :)
    fincsi :)csak drága... :S
  • LaciMaci
    csak mert a rövid marbi már 610 HUF
  • kulabácsi
    most emeltek, nemhiszem h rá 1 hónapra megint emelnének...majd évvégén vagy év elején sztem
  • kocsisgabor9999
    jól teszik :D