Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom te is belátod, hogy Amerikából nem fogok rendelni, ha 30 euró egy karton, a habanatabaco oldalban meg valahogy nem bízok meg.
Megnéztem bal oldalt a "dohányzásra" kattintsatok
de ez se rossz:
www.eroaleszokashoz.hu
(#2496)
Benson & Hedges Red Style (vagy Red Light, ua.) cigarettát szeretnék venni. Egy idõben lehetett pár helyen, de az utóbbi években sehol sem láttam.
Valaki tudna segíteni?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a sok sok biztatást. Mindenkinek igazat adok abban, hogy a kitartás számit a legjobban. Igaz. Ez ellen kétségem sincs. Én viszont sajnos pont egy nehezebb idõszakomat élem jelen pillanatban és magamtól egyszerûen nem megy. Nem birom letenni. 😞 Próbálkoztam már sok mindennel. A cukorka nem segitett, a mágneses kúra után pár héttel ugyanolyan nikotinéhségem támadt és a nikotinos rágóval is kudarcot vallottam.
Ezeken kivül tudnátok esetleg ajánlani valamit amivel pozitiv tapasztalatotok volt? Elõre is nagyon szépen köszönöm.
Várom további válaszotok, tetszik ez a fórum amúgy. 😊 Jó látni, hogy mindenki próbál segiteni a másiknak. Hátha egyszer nekem is sikerül tanácsot adnom arról, hogyan szoktam le. 😛
Kitartás, már csak egy nap a hétvége!
Nóri
vagy megállod vagy nem....
pred
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Nórinak hivnak és most vagyok elõször ezen a fórumon. 10 éve aktivan dohányzom. Egy ideje már foglalkoztat a leszokás gondolata. Borzasztóan zavar, hogy mindenem cigi szagú. A ruháim, a kezem, hajam..
Reggelente fáradtan és "krákogva kelek". Mindig elhatározom, ma kevesebbet fogok szivni. Ma visszafogom. Mától nem kivánom... A végén persze sosem mûködnek a fogadalmak. Már elfelejtettem milyen nemdohányzónak lenni. Jó lenne leszokni és nem csak mondani.
Az az igazság, hogy borzasztó kevés akaraterõm van hozzá. 😞 Ezért is gondoltam arra, hogy kicsit körbenézek a fórumokon, hátha kapok valami jó tanácsot, hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá. Gondolom ezen a fórumon, mindenki hasonló problémával küzd, a szerencsésebbek pedig csak küzdöttek. Szivesen megvitatnám itt, hogy ki milyen sikerrel járt eddig.
Legyen szép napotok,
Nóri
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
De ha már ilyen "komoly" témáknál tartunk: ti egybõl letüdõzitek, vagy elõbb szábja szívjátok?😄
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Miért van az, hogy akármilyen mélyen tüdõzöm le a füstöt nem tudom az egészet az orromon kifújni hanem marad a számba is? 😊
Nem akarok szájrákot kapni...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
az ilyeneket sose tudom megérteni h minek nekik gyerek :S
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
3 óra buszozás után várok a pályaudvaron a köv. buszra, gondolom(ülök a padon, ez fontos lesz), addig elszívok egy cigit, addig is 5 percre lekötöm magam, szépen meggyújtom 2 slukk, jön anyuka babakocsival, benne a kisgyerek, mondom akkor azért mégis csak odakéne figyelni, szépen kiültem a pad szélére, cigit a pad mögött tartottam és a füstöt is hátrfele fújtam. És ekkor, anyuka rágyújt... namondom szép...
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
Azért ennyire szerintem nem lehet kiélesíteni a helyzet: "mi a fontosabb a kapcsolatotok, avagy a cigi"!
Gondolom én fontosabb vagyok neki mint a cigi, de sajnos szenvedély betegség a dohányzás nem pedig kedvtelés!
<#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Hogyan kellene rábírni õket hogy legalább ha én ott vagyok ne dohányozzanak?
link
Sajnos én erõs passzív dohányos vagyok a páromnak köszönhetõen aki szinte már láncdohányossá vált!
Baromira nehezen viselem el tõle már ezt a dolgot, neki se jó és nekem se! Fõleg azért mert megállapították a passzív dohányzás sokkal de sokkal károsabb mint az aktív!A másik ami még nem elfelejtendõ, hogy nem egy olcsó mulatság a dohányzás, sõt egyre drágább!
Nagyon szeretnék megoldást találni erre a problémára!
Én probálok minnél kevesebbel a cigifüsttel keveredni, de nem tehetem karanténba a kedvesemet!
Szeretnék valami köztes megoldást, segítsetek!!!!!
Mi tévõ legyek!
<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
A tiltott gyümõlcs effekt meg bejátszik mindenhol persze, de én sosem, azért próbáltam ki valamit mert tiltották, avagy a srácok azt mondták, hogy ha nem próbálod ki akkor gyík vagy. Én is kipróbáltam a cigit, de nem láttam értelmét, feleslegesnek tartottam, hogy ilyesmire adjak ki pénzt.
Visszatérve még, nem értek egyet az önrombolással sem, mert ott kell lennie másnak is a háttérben, amiért te tudatosan, avagy tudat alatt rombolod magad 😊 Na de ebbe ne menjünk bele 😄
am teljesen egyetérte kazzal amit mondassz, csak 1 baj van: amit tiltanak azt csakazértis fogja csinálni a gyerek (énis ilyen voltam :S), szal ez sem egy nagy megoldás, de segíthet...
a másik dolog meg az, h azért aki dohányzik azt ne dobáljuk már kõvel h árt a környezetének, mert lehet normálisan is, pl én kisgyerek közelében soha nem gyújtok rá, ha társaságban vagyok megkérdezem h zavar e vkit, ha igen akkor arréb megyek, az meg h a levegõbe füstölsz az egy más dolog, akkor itt visszahozhatjuk az autókat is pl, azok valszeg több smoke-ot termelnek mint akik dohányoznak... szal lehet ezt normálisan is kezelni, onnantól kezdve meg h rászoktam már az én döntésem h a saját egészségemmel mit kezdek, abba már ne akarjon beleszólni senki h hogy teszem tönkre magamat...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Innentõl kezdve mindenki a saját lelkiismeretével számoljon el, mennyit akar ártani a közvetlen környezetének, a szeretteinek - de ebbe beleszólása tényleg senki idegennek nincs. Ha valaki le akar szokni, akkor viszont minden segítséget, információt és lehetõséget meg kell adni neki, mert egyedül nem fog boldogulni.