3503
Avagy dohányzásról általában
-
reaxol #2742 Sziasztok!
Én három cigit nagyon szeretek, legalábbis a sok közül amit én kipróbáltam nekem ezek jöttek be: a piros Symphonia, a türkíz Helikon és a Pall Mall special menthol. Mindkettőnek nagyon jó az íze szívás közben is, valamint az elszívás után is kellemes ízt hagynak az ember szájában.
A Symphonia egyébként a lenézettsége ellenére nagyon is jó cigi, ráadásul nem is drága, én anno 2000 körül mikor behozták a makrofilteres, keménydobozos Symphoniákat azokat is ki próbáltam, azok azóta sajna megszűntek, de a piros az remélem még egy jó ideig marad.
Viszont úgy hallani, hogy a Helikon gyártása idén sajnos leáll... -
#2741 #2737 -
#2740 MOnd ezt egy megalomán,sznob embernek XD -
#2739 Rothmans még finom cigi, de én a Dunhill és a Rothmans közt nem érzek lényegi különbséget. -
#2738 elhiheted h énse ezt szívom :D
divatcigi, az aki elszív naponta 1 dobozt az nemhiszem h ilyeneken él... -
#2737 jaja de akkoris utálom az iylen drága cigiket embereket nem tudják már mire költeni a pénzüket -
#2736 Nem divatcigi.
Qurvajó.
Ezutánn asszem olcsó fosra nemadok: D -
szvsz ez nem slim
sztem te erre gondoltál :) -
#2734 divatcigi, egy nap egyet talán el lehet belőle szívni szvsz, rászokni nem hinném hogy rá lehet :D
menőzésre jó az 1300as árával, másra nem -
#2733 Tudtommal a Dunhill sem slim cigaretta (vagy rosszul ertelmeztem a vekony cigarettara valo utalast az elozo hozzaszolasodban). Amugy meg nem beszolni akartam, ne vegyel mindent magadra. -
#2732 értelmes ha beakarsz valamit szólni gondold meg kétszer inkább már légyszives nem a davidoff ról voltt szó hanem a Dunhill - ról.. legközelebb okossabbb legyél! -
#2731 Mutassam a tutit?: D
Ma volt lóvém, szal vettem egy -t -
#2730 Mar nem azert, de davidoffbol nem csak a slim verzio letezik. -
#2729 mert akék bond is a Philip Morris nak a cigije csak egy ólcsobb márka -
#2728 Philip Morris sztem ha meg nincsen pénzem kék bondot szivok nekem mindegy amire telik azt szivom :D -
#2727 sztem buzi cigi már nem azért egy pasi kezében ilyen vékony nagyn jó fekszik áráhz képest meg semmi extra .... -
LaciMaci #2726 A Dunhill a cigik csúcskategóriája(sztem ez a legjobb cigi ami létezik) :)
Ebben a kategóriában még a Davidoffot említeném meg, bár nekem a Dunhill jobban bejön. -
Tucker Case #2725 Nem nagyon dohányzom, csak újabban részegen és megkínáltak ezüst dunhillal. Az milyen tipusu cigi? Úgy értem elég kellemes íze volt, milyen hasonló cigi van még aminek kb ilyen íze van? -
#2724 -
cargame #2723 Karos. roviden -
#2722 én a mentolos cigivel vagyok ugyan így, ízlések és kotonok -
#2721 attol inpotens leszel -.-
:D -
#2720 Most mentolos pall mall. -
#2719 Osztályba legtöbben ezt szÍvják, és én a szagától elhányom már magam:S -
#2718 mi baj vele? -
LaciMaci #2717 Te milyet szívsz? -
#2716 Aki ezt a szart szÍvja meg is érdemli a selejtet^^
-
#2715 A West-Helikon-Viceroy triobol az en izlesemnek a Viceroy jon be leginkabb. Amugy meg ha lehet kapni, akkor Bensont veszek. -
#2714 Többen istenítik itt a viceroy-t, én spec utálom, úgyhogy nem vagyok kompetens a témában. -
LaciMaci #2713 Viceroynál jobb?
(Mostanában arany marcit szívok) -
#2712 A régi west a kedvencem volt, de a mostaniak már nem olyanok....el lehet szívni azért a maiakat is, de nem nagy szám. -
#2711 helikon fos, west elmegy... -
LaciMaci #2710 Szívott vki már Westet ill. Helikont? Vélemény? -
#2709 A mentolosok közül a mentolos viceroy sztem baromi jó, megéri. -
#2708 az ülésmelegitő is.... -
#2707 :D:D -
#2706 inpotenciát okoz -
LaciMaci #2705 Van vkinek vmi véleménye a mentolos viceroy-ról? -
#2704 ja és a szépség az eve-ben még, hogy minden vékony cigijében ugyanannyi a nafta, nem értem minek ennyi doboz???:O persze tudomásom szerint van mentholos is... -
#2703 :D
Én meg mindjárt kimegyek a városba futni magam pár kört, aztán végére pihenésnek leülök a közeli tó szélére és elszívok egy pár sárga Pall Mall-t. nekem örökre ez marad a kedvencem valamiért.