Cigaretta

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nagyon bölcs vagy, de én nem találtam semmit. Valami használható segítség?

Gondolom te is belátod, hogy Amerikából nem fogok rendelni, ha 30 euró egy karton, a habanatabaco oldalban meg valahogy nem bízok meg.

Tarajos Sül
Vedd úgy Noralkcs,hogy neked is címeztem az elözõ hozzászolásom 😊
Tarajos Sül
www.oefi.hu
Megnéztem bal oldalt a "dohányzásra" kattintsatok
de ez se rossz:
www.eroaleszokashoz.hu
(#2496)
predator1982
google a barátod

pred

Sziasztok!

Benson & Hedges Red Style (vagy Red Light, ua.) cigarettát szeretnék venni. Egy idõben lehetett pár helyen, de az utóbbi években sehol sem láttam.

Valaki tudna segíteni?

N1ggA
Némelyik cigisdobozta rá van írva egy szám, na azt hívd fel 😊

Spread De Love!

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a sok sok biztatást. Mindenkinek igazat adok abban, hogy a kitartás számit a legjobban. Igaz. Ez ellen kétségem sincs. Én viszont sajnos pont egy nehezebb idõszakomat élem jelen pillanatban és magamtól egyszerûen nem megy. Nem birom letenni. 😞 Próbálkoztam már sok mindennel. A cukorka nem segitett, a mágneses kúra után pár héttel ugyanolyan nikotinéhségem támadt és a nikotinos rágóval is kudarcot vallottam.
Ezeken kivül tudnátok esetleg ajánlani valamit amivel pozitiv tapasztalatotok volt? Elõre is nagyon szépen köszönöm.
Várom további válaszotok, tetszik ez a fórum amúgy. 😊 Jó látni, hogy mindenki próbál segiteni a másiknak. Hátha egyszer nekem is sikerül tanácsot adnom arról, hogyan szoktam le. 😛
Kitartás, már csak egy nap a hétvége!

Nóri
predator1982
személy szerint én dohányzom, és csak akaraterõ kérdése az egész, nem fog rajtad tudni senki sem segiteni, csak te saját magadon
vagy megállod vagy nem....

pred

bens
kezdj el komolyan sportolni. nekem segített.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Nem akarok tiszteletlen lenni de van olyan nõ aki a dohányzás miatt néz ki úgy 30 évesen mint egy 45 éves! Megereszkedik az arcbõr, ráncok stb...

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Sziasztok!

Nórinak hivnak és most vagyok elõször ezen a fórumon. 10 éve aktivan dohányzom. Egy ideje már foglalkoztat a leszokás gondolata. Borzasztóan zavar, hogy mindenem cigi szagú. A ruháim, a kezem, hajam..
Reggelente fáradtan és "krákogva kelek". Mindig elhatározom, ma kevesebbet fogok szivni. Ma visszafogom. Mától nem kivánom... A végén persze sosem mûködnek a fogadalmak. Már elfelejtettem milyen nemdohányzónak lenni. Jó lenne leszokni és nem csak mondani.
Az az igazság, hogy borzasztó kevés akaraterõm van hozzá. 😞 Ezért is gondoltam arra, hogy kicsit körbenézek a fórumokon, hátha kapok valami jó tanácsot, hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá. Gondolom ezen a fórumon, mindenki hasonló problémával küzd, a szerencsésebbek pedig csak küzdöttek. Szivesen megvitatnám itt, hogy ki milyen sikerrel járt eddig.
Legyen szép napotok,

Nóri
bens
igazából azért nem bánom, mert legalább nem szaporodik tovább a fajtája.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

sz4bolcs
nem gáz neki, több a segíj

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Visszatérve egy korábbi hozzászólásra: én láttam rejtett kamerás felvételeket ahogy az 5 hónapos terhes "nõstény bírka" mert nõnek nem nevezném kényelmesen rágyújt! És nem is egy! Aztán csodálkoznak ha fogyatékos a gyerek! :S

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

fery02
<#confused>

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

nyami
😞

fery02
Ezt én nem értem. Ha letüdõzöd, akkor elõtte szájba szívod, hisz a száj mindenképp útba esik.

plu604
én elõbb szájba

Általában letüdõzöm egybõl

Nem, mert egy kicsi marad a szádban is. Fordítva is így van, hiába fújod ki az egészet a szádon át a tüdõdbõl, egy kicsi mindig jön az orrból is.

De ha már ilyen "komoly" témáknál tartunk: ti egybõl letüdõzitek, vagy elõbb szábja szívjátok?😄

😊 tehát akkor nem lehet mindet kifújni orron !???

Ne legyél már idióta, min keresztül szívod be a füstöt a seggeden keresztül? Nem. A szádon át, akkor meg mirõl beszélünk? Amúgy szájrák nincs is csak max gégerák, de azt meg amúgy sem tudod elkerülni azzal hogy az orrodon keresztül fújod ki a füstöt.

<#help>

Csak én vok béne vagy ez általános?

Sadist
Akkor talán ne dohányozz, észlény.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

???

Sziasztok!

Miért van az, hogy akármilyen mélyen tüdõzöm le a füstöt nem tudom az egészet az orromon kifújni hanem marad a számba is? 😊

Nem akarok szájrákot kapni...

Akarok venni egy doboz Davidoff Magnumot, de nem láttam már hónapok óta. Tudna esetleg valaki mondani nekem olyat helyet, ahol lehet kapni akár magnumot, akár más ritkább fajta cigit?
Sadist
Tudod hány ilyet láttam már? Rengeteget, és kurvára fel tud menni tõle a vérnyomásom. Gondolatban már lendül is az öklöm, hogy kiverjem a szájából a cigit. Mert az addig ok, hogy szétbassza a saját egészségét, de a gyerekéét nem kéne. És az ilyennek tényleg fölösleges is a gyerek, ha ennyit nem képes megtenni érte.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

kulabácsi
pfff
az ilyeneket sose tudom megérteni h minek nekik gyerek :S

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

sz4bolcs
Aztán jobban megnézted a gyereket és három feje volt.. <#shakehead>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

macleod2005
Megláttam a topikot és eszembe jutott egy történet amit meg kell osztanom veletek, én azt hiszem hogy picit szánalmas...
3 óra buszozás után várok a pályaudvaron a köv. buszra, gondolom(ülök a padon, ez fontos lesz), addig elszívok egy cigit, addig is 5 percre lekötöm magam, szépen meggyújtom 2 slukk, jön anyuka babakocsival, benne a kisgyerek, mondom akkor azért mégis csak odakéne figyelni, szépen kiültem a pad szélére, cigit a pad mögött tartottam és a füstöt is hátrfele fújtam. És ekkor, anyuka rágyújt... namondom szép...

Hát nem tudom én annyira ezzel nem értek egyet!

<#shakehead><#shakehead>
katakpult
Remélhetõleg így van 😊 De azt nem tagadhatjuk, hogy a dohányzás tönkre tehet egy kapcsolatot.

Ez a megbeszélõs dolog tetszik szerintem megpróbálom megbeszélni vele! Remélem megértõ lesz majd!
Azért ennyire szerintem nem lehet kiélesíteni a helyzet: "mi a fontosabb a kapcsolatotok, avagy a cigi"!

Gondolom én fontosabb vagyok neki mint a cigi, de sajnos szenvedély betegség a dohányzás nem pedig kedvtelés!

<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
koloncos
Engem is nagyon idegesített a cigeretta. Ha hazamegyek szüleimhez otthon 4 ember a pofámba füstöl állandóan. Még arra sem hajlandóak hogy az erkélyre kimenjenek.
Hogyan kellene rábírni õket hogy legalább ha én ott vagyok ne dohányozzanak?
link

katakpult
Beszéld meg vele, hogy a lakásban, meg amikor együtt vagytok ne gyújtson rá. Nem hiszem, hogy nagy kérés lenne. Ha igen akkor ott el kell gondolkozni, hogy mi a fontosabb a kapcsolatotok, avagy a cigi.

Hellóka!
Sajnos én erõs passzív dohányos vagyok a páromnak köszönhetõen aki szinte már láncdohányossá vált!

Baromira nehezen viselem el tõle már ezt a dolgot, neki se jó és nekem se! Fõleg azért mert megállapították a passzív dohányzás sokkal de sokkal károsabb mint az aktív!A másik ami még nem elfelejtendõ, hogy nem egy olcsó mulatság a dohányzás, sõt egyre drágább!

Nagyon szeretnék megoldást találni erre a problémára!
Én probálok minnél kevesebbel a cigifüsttel keveredni, de nem tehetem karanténba a kedvesemet!
Szeretnék valami köztes megoldást, segítsetek!!!!!
Mi tévõ legyek!

<#nemtudom><#nemtudom>
katakpult
Persze ez így van, az autós szmogos eszmefuttatás letebb már szóba kerûlt ki is veséztük 😊 És nem is arról lenne szó, hogy beleszóljunk mit csinálj, mert kik vagyunk mi, hogy megmondjuk, ez érthetõ. Én személy szerint, azoknak szeretnék segíteni, persze ez a segítség idézõjeles, tehát azoknak nyújtanék segítõkezet akik le akarnak szokni, de nem tudják hogyan kezdjenek hozzá.
A tiltott gyümõlcs effekt meg bejátszik mindenhol persze, de én sosem, azért próbáltam ki valamit mert tiltották, avagy a srácok azt mondták, hogy ha nem próbálod ki akkor gyík vagy. Én is kipróbáltam a cigit, de nem láttam értelmét, feleslegesnek tartottam, hogy ilyesmire adjak ki pénzt.

Visszatérve még, nem értek egyet az önrombolással sem, mert ott kell lennie másnak is a háttérben, amiért te tudatosan, avagy tudat alatt rombolod magad 😊 Na de ebbe ne menjünk bele 😄

kulabácsi
"vagy kevesebb a fõiskolás" ezen hangosan felnvettem 😄DDDD
am teljesen egyetérte kazzal amit mondassz, csak 1 baj van: amit tiltanak azt csakazértis fogja csinálni a gyerek (énis ilyen voltam :S), szal ez sem egy nagy megoldás, de segíthet...

a másik dolog meg az, h azért aki dohányzik azt ne dobáljuk már kõvel h árt a környezetének, mert lehet normálisan is, pl én kisgyerek közelében soha nem gyújtok rá, ha társaságban vagyok megkérdezem h zavar e vkit, ha igen akkor arréb megyek, az meg h a levegõbe füstölsz az egy más dolog, akkor itt visszahozhatjuk az autókat is pl, azok valszeg több smoke-ot termelnek mint akik dohányoznak... szal lehet ezt normálisan is kezelni, onnantól kezdve meg h rászoktam már az én döntésem h a saját egészségemmel mit kezdek, abba már ne akarjon beleszólni senki h hogy teszem tönkre magamat...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

katakpult
Vagy kevesebb a fõiskolás, viccet félretéve nagyon sok fiatal fog rágyújtani, rászokni, mert azt hiszik erõsek, szépek menõk lesznek tõle. De ez nem így van, és csak saját magukat áltatják ezzel. Ami azt illetti, inkább a "felnõttek" et kell meggyõzni, hogy világosítsák fel a gyerkõcöket. Mert nincsenek tisztában a veszélyekkel.

fery02
Ennek ellenére hallhatod a rádióban, hogy Mo-n szinte minden második ember úgy hagyja el a középiskolást, hogy aktív dohányos. Szóval egyre több a dohányos.

kasokaa
Egyezzünk meg abban, hogy egy dohányos százszorosan megbûnhõdik az egészségkárosításért, amit a környezetével tesz.
Innentõl kezdve mindenki a saját lelkiismeretével számoljon el, mennyit akar ártani a közvetlen környezetének, a szeretteinek - de ebbe beleszólása tényleg senki idegennek nincs. Ha valaki le akar szokni, akkor viszont minden segítséget, információt és lehetõséget meg kell adni neki, mert egyedül nem fog boldogulni.

igen a dohányossok ezt nem képesek felfogni.

Sadist
Felõlem nyugodtan. Mondjuk egy lényeges különbség azért van a gépjármû használat, és a dohányzás között: az embernek muszáj eljutnia A-ból B-be, a saját és mások érdekében, viszont dohányozni közel sem szükséges.

Westyl
akkor tiltsák be a kocsikat is, kb ugyanolyan mérgezõ...

jah joguk van de a jog nem terjed ki addig hogy más egészségét károsítsák.

Sadist
Más életterét/egészségét elcseszni szerintem nem jog. Én legalábbis ilyenfajta jogról még nem hallottam.

Sadist
Igen, én próbálnék békésen élni, csak a dohányosok mindenhol ott vannak. Én pedig néhány függõ miatt nem fogom megkedvelni a cigifüstöt a büdös szagával és az egészségre ártalmas hatásával együtt.

katakpult
Ez lenne a megoldás valóban, de erre a válasz az, hogy nekik is Jogaik vannak. Még ha másokra ez károsan is hat.