3503
Avagy dohányzásról általában
  • Bogyo5
    ha nekem lennének gyerekeim én sem engedném meg nekik, hogy otthon dohányozzanak, sőt minden erőmmel próbálnám leszoktatni őket, elmagyaráznám nekik, hogy milyen káros hatása van, mutatnék nekik képeket egy dohányos tüdejéről ami ugye nem egy szép látvány! És ha fiatalon kezdenének el dohányozni akkor a zsebpénzt is úgy adnám nekik, hogy cigire már ne jusson! Kemény szülő leszek azt hiszem! De úgy gondolom, ha a gyerek azt látja otthon kiskorától kezdve hogy anya apa dohányzik akkor sokkal nagyobb az esély arra, hogy ő is dohányozni fog!
  • NeverwinterKING
    jól titkoltam :D apám cigizik egy ideje.
  • predator1982
    sztem teljesen jó hozzáállás, amúgy nem értem hogyhogy még csak most buktál le. ha ők nem cigiznek, nem szokták rajtad érezni?
  • NeverwinterKING
    lebuktam anyámék előtt azzal h cigizek :D de tök "jól" fogadták. azt hittem ha kiderül tökre mérgesek lesznek de nem is... annyit mondtak h próbáljak leszokni mer drága meg káros... vagy ha nem is szeretnék akkor a hétvégi piálásokra szorítsam le.
    de még mindig nem engedik h itthon cigizzek :( :D
  • zdlr
    a sorozatot nem nézem, de amúgy pont ugyan arról beszéltem, mint te.
  • predator1982
    hát ez nem próbálkozás kérdése. én is úgy tervezem,hogy ha majd babát szeretnék, előtte egy évvel leteszem a cigit. nincs mese, csóri babára gondoljál, hogy oxigén helyett mit lélegez...
  • annittaa
    Ezért mindenképpen le kell állnom.Már odáig eljutottam legalább,hogy sokkal kevesebbet szívok.Ti dohányoztatok?Ha igen,akkor mivel pótoljátok a cigi hiányát?Magatoktól szoktatok le vagy vmi segítséggel?
  • balintsanyi
    Főleg úgy, hogy kísérletek bizonyítják: "A cigaretta szívása után a nikotin már rövid időn belül kimutatható a magzatvízben és a magzat vérében"
  • gibbone
    annittaa, hát ha babát szeretnél szerintem ez magába elég erős indok ahhoz hogy sikerüljön ha tényleg nem akarsz neki semmi rosszat...
  • balintsanyi
    Nem tudom nézed-e a "ments meg" című sorozatot. Abban volt a főhősnek egy gyönyörű beszéde a névtelen alkoholisták gyűlésén: "azért iszom, mert imádok piázni..." és felhozott sok érvet mellette.
    Te kiélvezed, ezzel nincs is semmi baj.

Az életek megszervezése: egyértelmű, ha valaki le akar szokni (bármiről) akkor azt neki kell elhatároznia, és minden áron ragaszkodni hozzá. Persze ezen lehet segíteni. Például ha a barátok kiállnak mellette.
  • annittaa
    hát aki nem akar azt nem lehet erőszakkal leszoktatni,az már biztos.Én szeretnék leszokni,mert szeretnék babát és semmivel nem szeretnék neki ártani.De bár könnyebb lenne a leszokás..
  • predator1982
    egyetértek
  • zdlr
    igen, dohányzom.
    szeretem, szeretek nyáron kiülni a napra és rágyútani egy szál finom cigire, szeretem reggel a kávém mellé elszívni az első szál cigim, szeretek ebéd után rágyújtani..
  • NeverwinterKING
    egy szál cigi sztem elég jó társ tud lenni.
  • MR ME
    130 új üzenet
    NECIGIZZETEKMÁ!
  • csudess
    Azért van segítségre szükség.. társat kell keresni aki melletted áll, a nehéz napokon!
  • Match
    Ha már ekkora nagy az egyetértés, én meg predator utolsó mondatával értek nagyon egyet :) Annyi változtatás még bele férne hogy akkor szervezd más életét ha megkérnek rá.
  • nagyadam77
    Ez tényleg így van minden szenvedéllyel. Ha valaki nem akarja letenni akkor kár is erőltetni mert csak bezárkózik és a végén eltaszítod magadtól.
  • csudess
    Egyet értek! El kell határozni h leszoksz....nem csak egyet érteni vele..6 napja nem gyújtottam rá!:)
  • Match
    De ha nem akar leszokni akkor miért kampányolsz?
    Ha nem akar leszokni, nem fog, neki így jó, ha fejreállsz akkor is.
  • predator1982
    főleg hogy az elhizás ugyanolyan veszélyes mint a dohányzás. a másik fele meg ha csóri barátnőd felteszi az a tapaszt és esetleg rásziv akár csak egy szálat, a kórházban is kiköthet nikotinmérgezéssel, csinnyán kell bánni az ilyesmivel!
    meg mint ahogy irtad, valszeg neked a súlyoddal lehetnek problémáid, sztem a saját házad táján rakjál előbb rendet, és utána szervezd a mások életét.
  • csudess
    Csak kéne akkor vmit sportolni:)
  • Accera
    ezek szerint... vagy csak megsértődött, nehéz eset. de tényleg jó lenne, ha már leszokna végre... bár szerintem akkor sokkos lenne, nem lenne min levezetnie a stresszt
  • csudess
    Tán nem tetszett neki a műsor?:D:D:D
  • Accera
    belinkeltem msn-en a bagós barátnőmnek... hát nem értékelte...
  • balintsanyi
    Mehehe :D
    Ez jó, elég gázul tolja a csávó. Mondjuk arra jó, hogy beszivasd pár bagós barátod vele :)
  • Accera
    ja most látom hogy alulra van írva h nem valós és ne utánozuk. pedig megoldásnak nem lenne rossz, kérdés hogy segítene-e
  • csudess
    Nem valós....Jó hogy kamu!!!:) Bár nem sokat segítene egy masszív dohányos leszokásában...
  • Accera
    www.dohanyzasstop.hu -> gondolom erre gondolsz
    ez nagyon király, de ez kamu??? ilyen tényleg van? ez a "tréfálja meg barátait" szlogen nekem szól! vicces az ürge, mintha a topshop-ot nézném
  • csudess
    Olvass lejjebb! Megtalálod!
  • Accera
    poén oldal? nem nagyon értem...:D
  • csudess
    Ja mondjuk mint az a poén oldal az elég hatásos!:D
  • Accera
    végülis tényleg nem jó ötlet ajándéknak... ennél már csak sz volt jobb, amikor én "Norbi titok" könyvet kaptam... kicsit se volt célzás!!:D mondanom sem kell, csak azért se olvastam bele soha! de valami poénos ajándék jó lenne, így viccesen utalnék rá, hogy hagyja abba... hátha értékeli a humorom
  • nagyadam77
    Match nem hinném hogy le szeretne szokni :)
  • csudess
    Miért neked sikerült leszoknod vhogy?? vagy csak a tapaszt próbáltad?
  • Match
    Azért tetszik hogy a nagy antidohányosok milyen kurva okosak a leszokással kapcsolatban :)

A flém megakadályozása érdekében most megkímélem a topicot pár ember melegebb éghajlatra küldésétől :)
  • Match
    Az egy dolog hogy a tapasz szart sem ér, inkább ront mint használ, és nem utolsó sorban sztem ritka paraszt ajándék lenne. Saját érdekedben inkább mellőzd :)
  • csudess
    Akkor most dohányzol?
  • zdlr
    csak az akaraterő használ.
    az összes csodamódszer baromság..
    ha valaki szeret cigizni az nem fog leszokni, amíg valami egészségügyi probléma miatt nem tudja magát rávenni.

ha valaki nem élvezi csak megszokta, az le tud szokni.

én nem tudok, élvezem magát a dohányzást. de régebben párszor letettem, egy-egy évre, szóval nem lehetetlen.
  • csudess
    Szerintem nem lehet vmi egyszerű!