Cigaretta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Amúgy így nem cigizõként (nem nemdohányzóként, mivel vízipipázni szoktam néha 😉 ) én nem nézem le a cigizõket, a cigifüst sem zavar, sõt, néhány cigi füstjének az illatát én kifejezetten szeretem.
Ha nincs cigim, 10 perc alatt elkészülök és rohanok a boltba 😊
\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"
Ti hogy vagytok vele?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az is tény, hogy sokan dohányoznak, de jobb lenne, ha egyre kevesebben tennének így...
rá kellett fogni vmire, h nehogy elgondolkozzanak az emberek h pl a bkv x100 busza milyen fos állapotban van, és mennyire szennyezi a környezetet, a cigizés meghát jujj de rossz ügyebár, szal ki kell szorítani
az meg h másodrendû ember lenne az nekevtéseg! aki ezt mondta az meg szánalmas! hozzáteszem h magyarországon igencsak sok ember dohányzik...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Az autófüst kicsit több és károsabb a környezetre. Matchal egyet értek, ha valaki normális ember nem fújja mások fejére a füstöt és akkor nincs is probléma. Hülyeség ez a másodrendûség, akkor aki iszik az is az? Vagy sorolhatnám még...
mirror\'s edge
De, hogy másodrendûnek hívnák a dohányosokat, ezt még nem hallottam...bár most nagyon ráálltak, hogy korlátozzák õket...
Tuckernek igaza van.
A szemetelésrõl meg az a véleményem, hogy az vesse rám az elsõ követ aki nem dobott el semmit soha az utcán. Nem azt mondtam hogy ez mentesít, de ne legyünk álszentek se. Ha tehetem én is egy kukába vagy csatornába dobom. Sajnos kukából kevés van.
De mindezek ellenére ne feledkezzünk meg arról hogy a dohányosoknak is vannak jogaik és nehogy már másodrendû állampolgár legyek mert dohányzok.
Na spam áradat vége.
Hasraütésszerûen sztem a dohányosok fele panaszkodik hogy le kéne szokni, ezeknek egy része aki csak mondja, másik része aki tényleg le akar szokni, de nem megy neki (nekik kell a segítség, vagy ami még fontosabb, a támogatás), harmadik része aki igazából nem is mondogadja, hanem leteszi és kész.
Remélem érted mit akartam mondani ezzel.
Válaszolok szép sorban.
Elõször is szüleimet nehezen tudom mérgezni, mert kicsit messze vannak.
Másodszor azt a szart képzelem magamról, hogy kultúrált dohányos vagyok (lehetõség szerint nem dobom el a csikket (sajnos ebben a városban van jópár olyan körülmény amikor ez nem megoldható...vagyis de, zsebhamutállal), úgy állok a szélnek mondjuk egy buszmegállóba pl, hogy ne menjen másra a füst, gyerekkel jönnek szembe akkor úgy intézem hogy ne mehessen arra a füst, és nem fújok pofán minden szembejövõt.). Ezeket leírtam már itt korábban is, ha nem csak néha benéznél benyögni pár halál a dohányosokra kommentet, akkor tudnád. Attól hogy vannak parasztok, nem feltétlenül egy egész "közösséget" kéne kiírtani (általánosítás rulz). Tételezzük fel (amúgy marhára nem érdekel), hogy 16 éves vagy, és sztem eyg büdös paraszt, akkor írtsuk ki vagy utáljuk az összes 16 évest?
Ahelyett hogy nekemállsz rögtön, mérlegeld az utolsó zárójelben lévõ mondatod, és tiszteld a kivételt.
(Mellékesen, én is utálom a parasztokat, de ez nem dohányzásfüggõ).
Nem olvasgatni/nézegetni szokták a dobozt, hanem kivenni egy szálat belõle, aztán zsebrevágni.
99.9%-ra mondom hogy fogalmad se volt róla, de az utolsó mondatodban van valami. Konkrétan az, hogy a faszért akarja mindenki leszoktatni a dohányosokat...Majd leszokik aki akar, nem aki nem, felesleges gyõzködni az embert.
Rundstedt17: Ha te a saját házadban (bocs, szüleidében) fogod jártatni a pofád, és nem itt, akkor lesznek rendben a dolgok.
NeverwinterKING: Elég sok zenészt be lehetne még tenni a listában, de így is elég reprezentatív, richie bácsi így is ott van 😊
ezt is érdemes megnézni 😄
\"You are fucking crazy people!\"
Én nem dohányzom,személyes véleményem szerint viszont mindenki azzal mérgezi magát amivel akarja,ha engem békénhagy vele.
anno 1987
ui.: tény hogy káros a dohányzás meg rossz, de ma már mi egészséges?
mirror\'s edge
Akárhogy is az nem jelenti azt hogy van józan esze....
okos emberbõl kevés van, butából annál több. ezért is van annyi dohányos..😊
az lehet h észhez térítene mindenkit.