Hol szedjünk fel JÓ csajokat?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PResident Evil
tv-shop feeling 😊

😄DD

Buddy
mert ez a "De errõl szó sincs" ez tipikus ilyen reklámüzenet

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Buddy
ezt vmelyik marketingszakember pötyögte be? 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Csacsi
Mi lehet a könyv címe. Tényleg kíváncsi vagyok, hadd röhögjem szét az agyam ilyen hülyeségeken. De nem találom neten. Rendelni meg nem fogok.

"Elõször azt mondtam ez egy faszság, fõleg méghogy csengessek is érte, de aztán a haverom mondta, hogy ennyit megér ha felezünk és megrendeljük. max visszakérjük a lét. DE ERRÕL SZÓ SINCS. sõt. szal aszittem szar hülyeség ez, de miután a haverom elolvasta és rögtön vagy két csajt szedett fel, így néztem, hogy mi van???? haveromról tudni kell, hogy akkora lámer a nõkkel, de mind2 csajszi él hal érte. El se hiszem! télleg jó az anyag. ezekután te vagy a GURU-nk!" -

Ezen behaltam. Te vagy a GURUNK 😄DDD

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

PResident Evil
"forró csajt" lol ezen szarrá röhögöm magam 😛

mi, hõemelkedése van ?

Dynamic
"Nagyon jó a könyv! Tegnap a dizsiban felszedtem egy kiba jó csajszit."
"Azzztaaaaaa kurva, 3napja se rendeltem meg a köyvet de már felszedtem egy igazi forró csajt..."

LOL😄DD
Dynamic
Nem hiszek az ilyen tutibiztos csajozós trükkökben.Ezek általában csak TIPPEK nõk felszedésére, de nem tuti receptek.Arról nem is beszélve, hogy ha valakinek nincs elég önbizalma, onnantól kezdve meg van lõve az egész dolog, tehát hogy ezt meg azt kell mondani, ezt meg azt kell csinálni stb.
A másik marhaság meg az amikor végig általánosítanak, pl. a csajok azt szeretik ha blablabla...És ha valamelyik csaj speciel nem azt szereti?
Szóval lehet, hogy van benne 1-2 hasznos ötlet, de kellõ önbizalomm híján szart sem érhet az egész.
Buddy
önbizalmat lehet "csinálni": bedobsz egy-két rövidet és meglátod, egy tanknak is neki mersz menni 😊

Buddy
egyetértek 😊

a nagyrészt igaz duma a kivonatra vonatkozik, elvéfre én sem vagyok úgy eleresztve, hogy kihajigáljak 5 rongyokat a zablakon 😊

PResident Evil
Bogonak eccer megmutatom ezt a topicot 😊

egybõl csinálna 10 000 hozzászólást 😄

ÁjjLe BoBBi
n ez nem okozott gondot 😊 azt vettem eszre hogy a csj a szamban van 😊))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

BaLeeX
"de amiket írkál, az a helyzet, hogy nagyrészt igaz"

Amiket meg a TV shopban mondanak annak általában a negyede sem az. Kíváncsi vagyok miért nem mentek eddig csõdbe a 2 hetes pénzvisszafizetési garanciájuk miatt?

Ja, a könyvre visszatérve. Akinek eddig nem jöttek be a csajozós dolgai annak biztos megér 5000Ft-ot ha esetleg emiatt a könyv miatt "szárnyakra kap" mert az a pár sor tényleg nem hülyeség ami a Kivonat gomb alatt található.
Mondjuk azt is bele kell kalkulálni, hogy a könyv nem megy helyette oda és nem szólítja le a nõt és ha pl. valakinek annyira nincs önbizalma, mint pl. nekem akkor attól félek, hogy ez a könyv sem változtat rajta, de ki tudja.
5k-t még mindig sajnálok rá. Egy max. 1-2k ért lehet, hogy kipróbálnám már csak azért is, mert érdekes olvasmánynak tûnik. Bár a 107 oldal terjedelem nem túl sok.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Buddy
tényleg profi....egész feldobott......tiszta tv-shop

de amiket írkál, az a helyzet, hogy nagyrészt igaz

Buddy
"az általában ellenszenvet kelt" --> nõknél ne emlegesd pl, hogy utálod a kormányt vagy, hogy legszívesebben kiirtanál minden cigányt.....mert ez nem biztos, hogy mindnél beválik 😊

O0D:
Sztem pont fordítva van!
Az elsõ lépést megtenni könnyebb, egyszerûbben el lehet addig jutni hogy beszélgetésre kerüljön a sor. Nekem inkább az a gond a beszélgetésnél hogy mit mondjak??? Vmi kiindulás van, de ha elmondom amit gondolok egy adott témáról az általában ellenszenvet kelt...
Akinek meg hasonló lenne a gondolatvilága mint nekem az meg túl kultúrálatlan 😄DDDDDDDD

Hajrá Dózsa György!

ÁjjLe BoBBi
itt bazzeg!! ITTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Én is valamelyik fórumban olvastam az oldalról, de még megosztva sehol se láttam a könyvet (DC++). 5K kicsit sok érte, viszont a szöveg nagyon jó. Kíváncsi vagyok, ki írhatta.
BaLeeX
Ha valaki rendelt ilyet és megosztaná a többiekkel az írjon! Még adnék is bele valamit, mert kíváncsivá tett az oldal de én 5000Ftért bõrkötéses lexikont veszek, nem pedig 107 oldalas e-Bookot

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Cracker-kölyök
JÓ A SEGGED, KÕ KÓLA???

Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.

The Garrett
LOL majd írd már be hányan rendeltek ilyet 😄DD
mert a reklámszövege elég profi lett 😄

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

traXion
Hol? Bárhol... Komolyan godolta a témaindító? ....

Miért nem megy a linkelés?
http://www.elcsabitas.hu/
Izé:
<p><a href="http://www.elcsabitas.hu/">Link</a></p>
Egyébként van 1-2 jó tipp a kivonat oldalon
Hogyan csábítsuk el a lányokat
<a href="http://www.elcsabitas.hu/">Link</a>
Ha valaki esetleg hallott letöltési helyrõl, szóljon.
zakika
de szep szemed van
hol a masik?

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

GregSB
Bocs ha már ismeritek:

Hogy udvarolsz kancsal nõnek?

"Szemeid keresztüzében égek"

Na és egy félszemûnek?

"Szemednek nincsen párja e világon" 😄DDD

mikike
a világnézetem

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

GregSB
ÁHHÁHUÁ
😄DDDDD

The Garrett
Hát csaknem 😄
imo jónõ nem áll egyedül a mozi elõtt szal ez kilõve 😊

Frank99
Mozi elõtt:

Szia, csak nem moziba?

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

The Garrett
nemláttam a filmet 😊

magus
te mikike küldjél már egy képet magadról pls, akarmikor latlak forumon mindig azon nyavajogsz hogy nem jossz be a noknek. mi az ami ennyire gaz rajtad?

harakiri
egy csodálatos elme féle taktika?

\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"

The Garrett
nyomulj a barátnõjére=> féltékeny lesz hogy nem rá nyomulsz=> elkezd Õ réd nyomulni 😄

maxtor
Szerintem a nagy kérdés nem az hogy hol hanem hogyan!
Hogyan szedjünk össze 4,5-es csajokat(5-ös skálán).
Mert azokal az a baj hogy megszokták már hogy mindenkinyomul rá

PResident Evil
te még fenn vagy ? te mocsok... 😊

Mike at home
akar mint Jon

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

mikike
ma kaland, hátha valaki kárörvendõ

iszonyat nagymellû csaj, szerintem a származása tesó, de nagyon izgató, mit veszíthetek (max. a fogaimat a bátyáitól)

megyek felé, látom már fogja a fejét
-helló, fáj a fejed?
bölcsen nem is válaszolt semmit, csak még látványosabban fogta a fejét és úgy fordult, mint aki át akar menni az
üvegen keresztül

mit ronthattam el?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

[HUN]PAStheLoD
lol 😮)))

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

zakika
sajna sehogy, a felesegem nem nezne jo szemmel

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

PResident Evil
ez nagyon lol... tomsolo... ezen feküdtem... az sztal alatt 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Factor_007
- szeretnélek jobban megismerni.
- én is.
- akkor leszopsz?
(by Én és Én meg az Irén)

Factor_007
😄DDDDD

tomsolo
szia te kis penészvirág, szurnám a fosókádat!
😄DD

/copy from sg/

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

zakika
v5: de szep a szemed... hol a masik?

Pyx
Jó a segged! kõ kóla?

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Factor_007
Kõ Cola pufi rizsa????

Eye-scream
Szia, te is ezen a vonaton utazol?

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!

The Garrett
Muhéáháháháhháh 😄DDDDD