Hol szedjünk fel JÓ csajokat?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni
"Elõször azt mondtam ez egy faszság, fõleg méghogy csengessek is érte, de aztán a haverom mondta, hogy ennyit megér ha felezünk és megrendeljük. max visszakérjük a lét. DE ERRÕL SZÓ SINCS. sõt. szal aszittem szar hülyeség ez, de miután a haverom elolvasta és rögtön vagy két csajt szedett fel, így néztem, hogy mi van???? haveromról tudni kell, hogy akkora lámer a nõkkel, de mind2 csajszi él hal érte. El se hiszem! télleg jó az anyag. ezekután te vagy a GURU-nk!" -
Ezen behaltam. Te vagy a GURUNK 😄DDD
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
"Azzztaaaaaa kurva, 3napja se rendeltem meg a köyvet de már felszedtem egy igazi forró csajt..."
LOL😄DD
A másik marhaság meg az amikor végig általánosítanak, pl. a csajok azt szeretik ha blablabla...És ha valamelyik csaj speciel nem azt szereti?
Szóval lehet, hogy van benne 1-2 hasznos ötlet, de kellõ önbizalomm híján szart sem érhet az egész.
a nagyrészt igaz duma a kivonatra vonatkozik, elvéfre én sem vagyok úgy eleresztve, hogy kihajigáljak 5 rongyokat a zablakon 😊
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'
Amiket meg a TV shopban mondanak annak általában a negyede sem az. Kíváncsi vagyok miért nem mentek eddig csõdbe a 2 hetes pénzvisszafizetési garanciájuk miatt?
Ja, a könyvre visszatérve. Akinek eddig nem jöttek be a csajozós dolgai annak biztos megér 5000Ft-ot ha esetleg emiatt a könyv miatt "szárnyakra kap" mert az a pár sor tényleg nem hülyeség ami a Kivonat gomb alatt található.
Mondjuk azt is bele kell kalkulálni, hogy a könyv nem megy helyette oda és nem szólítja le a nõt és ha pl. valakinek annyira nincs önbizalma, mint pl. nekem akkor attól félek, hogy ez a könyv sem változtat rajta, de ki tudja.
5k-t még mindig sajnálok rá. Egy max. 1-2k ért lehet, hogy kipróbálnám már csak azért is, mert érdekes olvasmánynak tûnik. Bár a 107 oldal terjedelem nem túl sok.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
de amiket írkál, az a helyzet, hogy nagyrészt igaz
Az elsõ lépést megtenni könnyebb, egyszerûbben el lehet addig jutni hogy beszélgetésre kerüljön a sor. Nekem inkább az a gond a beszélgetésnél hogy mit mondjak??? Vmi kiindulás van, de ha elmondom amit gondolok egy adott témáról az általában ellenszenvet kelt...
Akinek meg hasonló lenne a gondolatvilága mint nekem az meg túl kultúrálatlan 😄DDDDDDDD
Hajrá Dózsa György!
\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Az a legnagyobb baj az életemmel , hogy hiányzik belőle a Quick Save - Qiuck Load funkció.
mert a reklámszövege elég profi lett 😄
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
http://www.elcsabitas.hu/
<p><a href="http://www.elcsabitas.hu/">Link</a></p>
Egyébként van 1-2 jó tipp a kivonat oldalon
<a href="http://www.elcsabitas.hu/">Link</a>
Ha valaki esetleg hallott letöltési helyrõl, szóljon.
hol a masik?
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Hogy udvarolsz kancsal nõnek?
"Szemeid keresztüzében égek"
Na és egy félszemûnek?
"Szemednek nincsen párja e világon" 😄DDD
imo jónõ nem áll egyedül a mozi elõtt szal ez kilõve 😊
Szia, csak nem moziba?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
\"A bölcs nem az, aki soha nem szenvedett, hanem, aki átélte és legyőzte a kétségbeesést!\"
Hogyan szedjünk össze 4,5-es csajokat(5-ös skálán).
Mert azokal az a baj hogy megszokták már hogy mindenkinyomul rá
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
iszonyat nagymellû csaj, szerintem a származása tesó, de nagyon izgató, mit veszíthetek (max. a fogaimat a bátyáitól)
megyek felé, látom már fogja a fejét
-helló, fáj a fejed?
bölcsen nem is válaszolt semmit, csak még látványosabban fogta a fejét és úgy fordult, mint aki át akar menni az
üvegen keresztül
mit ronthattam el?
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
😄DD
/copy from sg/
Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

- ...and this is the Spanish Inquisition hiding behind the coal shed. - Oh! I didn\'t expect the Spanish Inquisition. - Nobody expects the Spanish Inquisition!