49
Milyen legyen az ÚJ CPU + Alaplap?
-
#9 pls help -
#8 ja igen, és Intel processzort szeretnék -
#7 sziasztok!
szeretnék venni egy új CPU-t
mi lenne a legalkalmasabb számomra, ha nem olyan drága(60-70 ezer max), 2-4 magos,min 2,6GHz...
játékra, netezésre használnám, de inkább játék
milyen lenne alkalmas, hogy még 1-2 évig fussanak rajta akadálymentesen a játékok? -
#6 Kössz a tanácsokat még akkor átgondolom a Cuccost...:) (talán belefér még egy-két gigaherz a keretbe) :). -
Anee #5 Szerintem ha SDramosat akarsz venni mert az van még régebbről akkor vegyél egy AbitKT7A-t 22000 körül van már az ára s kajak.
Ami a procit illeti egy 1000res Duron 15 egy 1200es meg 18.Szóval annyit rákölthetsz
ha DDRes kell Duron mellé/ami végtelenül felesleges/ akkor Acorp KT266A-s lapja egész jó s 20
De énszerintem vegyél kombó lapot/ugye sd+ddr/ ebből is A7A266-E-t.Kajak lap ott van ddrrel mint a KT266A-k/PC2100as rammal/ de támogatja a DDR333at is.
Ára 27.Én ezt ajánlanám mert azért csak ASUS és csak 6 csatornás hang van rajta ami neked látom kell s úgyahogy időtálló -
#4 most van valami jó alaplap + proci
IBM XT
vagy XP?
nem tduom
-
Feketekéz #3 Mercury alaplapot nem választanék a helyedben, már csak azért is, mert nem hinném hogy valami tuning barát lenne. Az időtállóságot senki se tudja megmondani, mert a számítástechnika kifürkészhetetlen. :)
Az alaplap leírását nézd meg a honlapon, de az integrált hangkártyától ne várj sokat Valószínűleg avlami AC 97, vagy valami hasonló csoda lehet rajta. -
#1 Hello mindenkinek....
(az a kérdőjel a címben !-jel akar lenni...:)
Kérdések sora:
Létezik-e (mert én sehol nem láttam forgalomban) hivatalosan, tuning nélkül 1GHz-es AMD DURON???
Ha nem akkor marad terveimben:
AMD Duron 950MHz Socket A (15850 FT)
+ Mercury KOB-KT133FSX266/ATA100+HK (24250 FT).
Jó ez a CPU és Alaplap összeállítás, vagy hülyeséget írtam, mert nem passzolnak egymáshoz?
Könnyen tuningolható, és mennyi a MAX MHz?
Meddig lesz jó (még hány évig)?
Mi található az Alaplapon (4xAGP,RAM,hőmérő,stb...)?
DDR RAM és/vagy csak SDRAM van rajta, és mennyi foglalattal?
Milyen a beépített Hangkártya?
Aki tud lásson el tanácsokkal/válaszokkal erre a sok kérdésre...:)
Elöre is THX...