CPU Hűtő

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gerry
Jó, értem, igazad lehet, de sok alaplap sajna kevesebbet mér a valódinál, errõl a legegyszerûbb egy szobai hõmérõvel (ami legalaább 100 fokig mér) megyõzõdni, én már kipróbáltam, és tapasztalataim szerint az új ASUS és Tyan lapok mérnek a legpontosabban, utána jön a Gigabyte és az ABiT, majd pedig a többiek. KT333-ashoz ezidáig még nem volt szerencsém. (Nekem KT266a-s van)

Gerry
Bocsi, de inkább kevesebbet, a rossz hõvezetés miatt... Többet nemigazán mutatnak, kevesebbet meg igen soxor!!! Fõleg, ha a proci aljáról nem veszik le a matricát, és akkor ez is elszigeteli a hõérzékelõt a procitól.

Gerry
Javasolnini tudom a Coolink U1Lite2-t, a GlobalWin TAK68-at (nekem ez van). és vannak a Titan hûtõk között is viszonylag baráti áron jó hûtõk.

Amúgy most milyen van rajta?

Sman2
Milyen hütõ van most rajta? (márka/típus!)
Mekkora a hütõborda/venti? (8cm átmérõjû venti?)

Nézd meg a 235. hozzászólást! : "nekem ez a huto 1800-as xp-vel 70fok..."
Ezek szerint a tied egyáltalán nem sok.
Amugy gratula a 2000+ -odhoz 😊
Sziasztok! 2000+ -os procim van, és az vele a gondom, hogy nagyon melegszik! Plusz hûtõ is van benne, de így is nagyon meleg! Pár óra gta3 után 68-69 fokra melegszik. Bekapcsolás után 65fok! Ez azért sok nem? A7v333-asom van, szóval elvileg lekapcsolja a gépet, ha túlmelegszik, de félek így is tönkremehet vmi! Mit javasoltok?
Gerry
Ezzel csak egyetérteni tudok, a gyári venti szinte mindig a legjobb... Fõleg Inteléknél.

Ha pedig eszed van, akkor hagyod rajta a BOXos retail ventit😊 tesztek szerint az a legjobb neki, még tuninghoz is + csendes.
Ha sok pénzed van, a P4-hez a legjobb a Coolermaster IHC-L71. (www.e-connect.hu). Ha kevés, a Spire egyik hûtõje nekem nagyon bejött, és nagyon olcsó. Asszem, a mistral-nál van.
Stann
nekem ez a huto 1800-as xp-vel 70fok..

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Sman2
Vészesen csuszik Le a topic....😞
Titan a király!!! (olcsó és jó)
DeXoSZ
Mistral árlistáján láttam, 5ésfélrugó+áfa a CU5TB
A titánium D5TB milyen hozzá?
Haliho!
Mondjatok olyan hûtõt, ami egy 1600+ XP-t normálisan hût és nem is túl hangos(igaz ez nem olyan nagy baj, mert asztal mellett van a ház)
Olyat írjatok ami nem túl drága, kb. 5000Ft
Nem akarom tuningolni úgyhogy nem egy szélerõmû kell!
Spenser
Mennyi az Ára????

Coolink 402
Crazyn
P4-hez melyik a legjobb hûtõ (max 7-8e Ft)?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

AMD Athlon XP 1700+
Azona CS9950 P4 400W-os zárt házban:+hûtõventivel
Igloo 2310:
---------------------
A hûtõteljesítményérõl:
----------------------
*durva környezeti hõmérs. esetén :55-60°C(alap-MOHAA után)
*normál környezeti hõmérs. estén :51-56°C
----------------------
A hangjáról:
------------
A 25db NEM KAMU !!
A hangja egyenlõ a nullával !! Tök semmi !!
A gép zaját a házon figyelõ nyolc centis plussz venti adja !
------------
Egyéb:
------
Szerelése roppant könnyû és nem tépi le a socketet !!
Ára sem egy nagy összeg. Könnyû és 5 év gari!
Aki nem gondolkodik egyenlõre tuningon, annak csak ajánlani tudom, minden szempontból tutti vétel,a hangja meg mondom nulla !!
Atus01
http://www.wentiltech.hu/kapcsolat.htm

Írj nekik és segítenek.

Ams
vki. tud user-hez pass-ot? n. kéne!!

지금은 소녀시대 앞으로도 소녀시대 영원히 소녀시대 SONE

Amúgy a Titan D5TB-3 és a D5TB-4/5 között mia különbség?
Hi!

Szerintetek Titan D5TB(3)
elég jól hût egy 1700+ XP-t?Tuningolni nem akarok,csak mennyen szépen stabilan,épp csak annyira hûtse hogy ne halljon meg nekem még pár évig a proci 😊
Jah...az Igloo-t ne is mondjátok mert a haverom szerint majd kettétört a lap mire levette.
Vidam
ha nektek megy, akkor enis probalom..😊
Vidam
ja, az augusztusiban lesz...lesz benne egyket ujdonsag is...ertsd: augusztusban talan mar lehet kapni egy ket olyan hutot...😊
Én még nem próbáltam,de Spensernek ment a KT266a-val és az nincs felsorolva.
Sman2
Biztos nem ezt a progit probáltam mert az nem csak AMD ehhez és ahhoz volt, hanem akár P200-hoz is...
Most meg ez...ahogy írja mit ismer fel elment a kedvem próbálgatni mert nekem nem ilyen AMD alaplapom van...😊
DE ha megy HANZO-nak én is megpróbálom...
De ha megy vele akkor mindegy.
Csak azért kérdem mert ezt írja:
"Megjegyzés: Használatához VT8371, VT82C691/693A/694 vagy VT8363 Northbridge és VT82C686x Southbridge (VIA KT133x vagy KX133) chipkészletû alaplap szükséges, valamint támogatja az újabb ASUS alaplapok érzékelõit is."

A KT266a pedig tudtommal nem ilyen.
Spenser
Ja nekem EPOX 8KHA+ van..........

Megy ez a progi KT266a-val is?
Sman2
Akkor én is megnézem mégegyszer, de...
Spenser
Lehet...
De en le teszteltem a 3D Mark 2001 se vel Elotte és utanna is ugyan annyi volt a z erték, csak - 10 fok......hûvösebb lett a proci ugyan annál a teljesítménynél.....
Legalabbis nálam.

Sman2
Én is kipróbáltam már régebben, de értelmét nem láttam...
Szeretem ha kevés program/nagy teljesítményû a gép és utálom szándékosan lassítani!
Vagy ez nem az a progi amelyik lassítással éri el a hõcsökkenést?
Spenser
Felraktam ezt a progit és....
- 10 fok!!!

http://www.honositomuhely.hu/ism/kat8/hard/vcool.html

Spenser
Mikoriban leszz???

Vidam
sracok lesz egy hutoteszt a PC W*RLD-ben, kb 20-25 hutovel.

P4 + Socket A

Ott le lesz irva minden. Zaj, hutes.

Meg lesznek dolgoztatva a hutok, ugyanis pl. Sockat A: 1600+ XP Felhuzva 1900+ ra...Ket virtual dub ablakban filmtomorites, plusz mp3, plusz avi divx lejatszas....😊 szal izzadtak a kicsikek...

Ajanlatom: Spire Fridge Rock! (tuningoloknak) vagy GlacialTech (Igloo 2400-2300)ezek nagyon halkak, csak nem lehet leszerelni! 😊 Baz azt hittem letorom az alaplaprol..😊 Es jol neznek ki! 😊
ha van házhûtõ teljesen felesleges ez a mûvelet
Sman2
Olyan meleg van, hogy jobbnak láttam levenni a ház oldalát...😊 (csak az atx-ét nem a rendeset)
Aki teheti tegye ugyanezt, ha eddig még nem tette volna.
WrockII 99,89%ban d5tb. Veszel egy új nevet?
Nekem 2310 van, ez nem copy/paste-al készült. Még hasonlót sem láttam sehol.
A legjobb a vízhûtés.
Spenser
Na most mejjik a JOBB ??? Titan D5TB / Igloo 2310...........?
Megeri lecserelni a TITAnt .??

Hi!
Ha arra gondolsz, amin függõlegesen van 2 ventillátor az a Coolink H2Twin. A mérete 76*67*74 mm, rendesen megpakolva rézzel. 4200 rpm-es a tillátor, átmérõje 7015 mm. Május elején vettem, majd' 9 eFt. De nem zajos, és jól hût!
Otya
[Walaki]D`Lair
Nemfog, ugyanis nem tudod följebbrakni 😊))) Szorzó lock-ról még nem hallotál? 😄D

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
900-as Athlon 954-en 1.7-es core

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

[Walaki]D`Lair
Normális ha ilyen meleg idõben terheletlenül 38C° a Proci terhelve meg fölmegy 51C°-ra?

Vidam
jaja, alu hutokben ok a kiralyak!

(Itt tiszta alu hutokre gondoltam!)
Laalee
eleg jo höszigetelö lenne az a fel mm es nyaklap ha 20fok ot visszafogna...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

NONO !!

Igloo 2310 mind csendességben, mind hûtõteljesítményben, mind biztonságban(nem tépi le a procifület) odaver a Titannak!!!
Egyedül árban veri meg...
"Saját kategóriájában, sõt még drágább kategóriában sincs hasonló paraméterekkel, hûtési hatékonysággal, zajszinttel, minõséggel, speciális ventilátor elhelyezéssel rendelkezõ CPU hûtõ."
Imremagdi
SOHA ne vegyetek DOBOZOS Procit ! a legjobb hütö a TITÁN D5 !! Csendes és a 2 Ghzprocit is meghütti 3000 Fordulatszámmal

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

YanoRGT
A tuti az a dobozos Intel prociknak a hûtõje kis fordulaton (3000) nagyon jó hatásfokkal hût igaz brutál a hûtõborda
[Walaki]D`Lair
Jó ha valaki részegen ír a fórumba....