1234
CPU Hűtő
  • Borg
    Biztosan jól rá van téve?
    Szerintem szedd le, polirozd fel ujra a pasztával a hűtő alját, és szereld fel rá ujra. Ilyen melegnek azért nem szabadna lennie, főleg alapon.
  • Gugger
    nekem most ilyen van és ilyent szeretnék!
  • Gugger
    hát ez k magas, és k nehéz is, +2 cooler igencsak megterhelheti a folglalatot! cooler nélkül nem bizti hogy jól hűt, bál ha ráraksz két 1500ford/perc-es ventit akkor még halk is lehet! viszont így már 10eFt felett van a mutatvány...
  • Russ!an
    szerintem nem lesz
  • Gugger
    biztosan lesz hozzá update cumó, remélem!
  • Russ!an
    Szép-szép, csak az a baj vele, hogy 30ropi és csak a procit tudod vele hűteni.
    De gonndolom azt nagyon!
  • Gugger
    még nem, de remélem nemsokára igen! Egyszerű és nagyszerű! Nekem nem tetszettek az itton barkács (sufnituning) vízhűtések! Ráadásul arany áron adta a sok ezermester!
  • Russ!an
    de nem lehet itthon kapni, vagy igen?
  • Gugger
    nem kerül sokba, ahhoz képest, hogy másik fajták mennyibe kerülnek, asszem ez olyan 75-100 euro kb.
  • Russ!an
    Dehogynem Nagyon állat, de sztem amennyibe kerül....
  • Gugger
    UP! Kinek van vízhűtése?
  • Gugger
    senki más nem mond erre semmit?
  • Meetal
    Megtaláltam a legyezőt is!! CNPS6000-AlCu
  • Meetal
    Most nézem hogy a jelenlegi hűtőm 559g!!!!
    Akkor nem aggódom a zalman miatt. csak a mostani az 3500rpm-en 37,5 dBA!!
  • praetorian
    Ha nézted az oldalt, gondolom megtaláltad azt a flash animációt is, ami a hűtő rögzítését mutatja. AMD proci esetében az alaplapon lévő négy lyukat használja, tehát ez biztos megfelelően stabil. Ha nincs meg a lapodon ez a négy lyuk, akkor viszont fel sem tudod szerelni, tehát ezt érdemes ellenőrizni.
  • Meetal
    Nézegetem az oldalt. Mit lehet tenni hogy a sujánál fogva le ne szakdjon nekem az eggész kóceráj? 773g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ehhez valami acél tartószerkezet is kell???? (valamennyit konyítok a lakatos munkához, de számítógép házban még nem heggesztettem)
  • Meetal
    Köszee!!!! Csak azért gondoltam tiszta rézre, mert többen is ezt ajánlották. de tapasztalatom még nincs vele.
  • praetorian
    Itt a hivatalos weboldal:

http://www.zalmantech.com/
  • Meetal
    Akkor megvárom mig megveszed, leteszteled és lököd az infót. (nehogy ketten ba***unk rá :DDD)
    Amugy én még gondolkodom rajta. nem akarom elkapkodni...
  • antijedi
    mégegy link
    csak vigyázz mert elég nehéz a drága, amugy szerintem az alcu verzio ár/érték viszonylatban jobb választás de ha neked a csakréz jobban bejön akkro vedd azt :)
  • antijedi
    vigyázz ez a reklámszöveg..., amugy állitolag tényleg iylen halk alacsony fordulaton 8és ottis jól hűt!)
    mellesleg valszinű nekem is ilyen lesz :)
  • Meetal
    12.350.- bruttó!!!!! és csak 20dB zajszint.. nemsemmi.
  • antijedi
    nm
  • antijedi
    ezt láttad te ( a "legyezős"):
    Zalman CNPS6000-Cu 1 7.490 / 9.363
    itt van rola leiras

és ez az amiről praetorian meg én beszélünk:
    Zalman CNPS7000A-Cu 2 9.880 / 12.350
    itt van rola leiras
  • Meetal
    Köszee!!
  • antijedi
    szerintem igen de nézz utána, depo.hu vagy hasonlokban
  • praetorian
    Itt van róla kép + ár:

neeeee
  • Meetal
    Akkor meg kőne vennem... 15.000.- ből azért ki
    jön ugye???
  • antijedi
    ja az ára az rázos viszont tudtomal elég jol birja tunningot :)
  • Meetal
    az cool! s tuningot bírja??? meg ugye az ára.....
    azt nem is akarom hallani...

de!!! mégis.
    .-)
  • antijedi
    a legyezőszerü meg a zalman előző verzioja de az nem oylan jo szvsz
  • praetorian
    A zalmanak ez a modellje univerzális. Egy adapterrel jó P4 re, egy másikkal pedig rárakhatod AMD - re.
  • Meetal
    Gondolom az csak Pentiumra jó ugye? amugy a boltokban nem is láttam tiszta réz hűtőt egyáltalán.
    Viszont volt egy hűtő, kb 8000.- ért, aminek legyező formájú a bordája és a ventillátort a videokarira kell rőgzíteni egy kerettel.....hát nem tom mien lehet, de az eladó dícsérte. legközelebb megjegyzem a nevét is (a hűtőnek):))
  • praetorian
    Nekem Aero4 Lite van (a p4 es verzió)Kis fordulaton nincs hangja, de nem is hűt. Nagyobb fordulaton már klassz, csak olyan mint a rakéta porszívóé. Zalmanra fgom cserélni, a 7000-res réz verzióra.
  • Meetal
    Szeva! Nekem Cooler Master Aero 7 Lite van! jol hűt, de 2300 rpm felett már vetekszik a hangja egy MI8-as sal!!
    3500 rpm-nél már marhá zavaró!!!
    Mire cseréljem le??
    2500+ bartont holnap kapom meg. húzni szeretném egy kicsit. Mien hűtést javasoltok????
    Köszee!
  • Lacc
    Nézd meg za Innovatek rendszereket. Baromi drágák és baromi jók :) Egy AMD procira egy kit kb. 50k. Plusz a többi ha másra is akarsz nem csak a cpu-ra.
  • Gugger
    Ismertek gyári, vízhűtéseket? Esetleg valaki látott már? Lehet valamelyiket kapni nálunk? Mennyibe kerűl?
  • Gugger
    Az eddigiek közül ez a legbarátságosabb méretű, és gyári vízhűtés, remélem lassan nálunk is kapható lesz!
  • Gugger
    Global WIN Silent Stream
  • Borg
    Nekem 2300-2500 között forog az FRII. Most épp 2410 :D Ennek lelke van, vagy nemtom...