Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziaszok! Tudtok BloodRayne2 végigjátszást szerezni?
A Pirates of Cariben: Legend of Jack Sperow-ban a spanyol gályán a bosst hogy kell megölni???? Bármit csinálok semmi élete nem megy le. Help plííííz
Sziasztok! Nekem a Hidden and Dangerous játékhoz kellene végigjátszás. Ha tudtok, magyarosítás is jöhet.
Köszi
Valaki tud egy oldalt ahol rajta van a STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC (KOTOR)2!! NAGYON KÉNE
Nekem aking kong-hoz kéne végigjátszás. plííííz
Egyépként nekem a Knights of the temple 2 játékhoz kéne végigjátszás.
El akadtál valahol?
mike0013
kéne végigjátszás a Getting Up-hoz... tudna valaki szerezni/ adni? Már mindenho néztem de sehol sincs

X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

Fantos
amit adtam linket azon keress

Ilyet tõlem ne kérdezz én is csak beszerzõ vok.
SZilaJMaGGoT
Ha Silent Hillhez jó az angol is akkor MGS-hez minek kell magyar?? :S

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Lécci valaki adjon liket hogy hol találok magyar végigjáccást a Metal Gear Solid 3-hoz és a Silent Hill 4 - The Room-hoz a silent hill-hez jó angol is.
Fantos
Ja és nekem Luigi Mansionhoz kéne végijátszás Harry Potter 4-hez meg anyit tok mondani hogy a csajjal menj mert vele a legkönyebb Harryvel közepes Ronal meg legnehezebb (én persze egybõl Ron-al mentem és el is akadtam az elején)

Fantos
bocs ha voltválassz rá de itt van az egész magyarul:
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=146
ezen az oldalon még van egy kettõ
te Sands of time-ban hol tartasz?

Valaki tud küldeni végigjátszást a Worms 4 Mayhemhez? Ha igen küldjön privátot

Gigabyte EP43-DS3L, Intel Dual Core E5200 @ 4 Ghz, Gigabyte 9800GT OC 512 MB @ 700/975/1860, Kingston 4 GB 800 MHz DDR2 RAM, Samsung 750 GB (32 MB) SATA II

KILLER2
Tud valaki végigjátszást a Metal Gear Solid 2: SUBSTANCE-hoz?

Töltsük le az internetet!

aki nhem tudná Harry Potter 4
nincs meg valakinek a hp 4 magyarosítása, vagy valami kiegészítése
SZilaJMaGGoT
Nekem meg a Quake 3-hoz meg az UT-hoz...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

ibrik
LOL

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

Sziasztok!

Valaki tudna segíteni a SERIOUS SAM 2 kellene végigjátszás vagy valami csalás!!!
Ide írjatok létszi. [email protected] THX.

Call of Cthulhu angol nyevû végigjátszás: http://cheats.1up.com/do/userFAQ?cId=6484784&cmId=2019173
ibrik

nem tud valaki a Driver 1-hez végigjátszást?
toklev
Szevasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az X2 - The Threat nevû játékhoz van valhol magyarosítás vagy végigjátszás? mert sehol nem találtam. a google-ben se
ibrik

sziasztok!

elakadtam a HL2-ben. keresnék hozzá végigjátszást. ha valaki tud segítsen.
elõre is köszi.
csõ valakinek van a space rangers 1 hez 100% mentés

my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM

ibrik
Konkrétan melyikre gondoltál a négy közül?

Max 36
sziasztok !! szeretném megkérdezni hogy a call of chhulhu-oz honnan lehet végigjátszást szerezni

Isten most nem ér rá,segíthetek?

mama2
Akkor még nem is jelent meg a gta-sa vagyis 2001-be még nem volt.Esetleg a grand theft auto 3-at vitted végig.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

mama2
Sziasztok nekem olyan kéne hogy age of emphires3 full savegame.Már úgy fúl hogy az összes chanping küldetés megvan.A választ köszi:Zoli.

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

nesto
Akkor nevezd 100%savegame-nek, tökmind1 csak segítõkész akartam lenni <#crazya><#crazya>

Aautós játékhoz végigjátszás az igen! Az Act of War: High Treasonhoz nincs véletlen?
nesto
nekem van egy crashday végigjátszásom, ha esetleg kell valakinek akkor írjon privit

Az Act of War: High Treason-hoz kérnék egy kis segítséget: Azon a pályán vagyok ahol Jeffersonnal be kell lopakodni a katonai légitámaszpontr egy C-130-as repülõhöz elméletileg úgy, hogy nem érintkezünk a "katonákkal" ezzel nincs is baj de a gépet atomra körülálják azután ha meg kilövöm õket és odamegyek vagy beszállok a gépbe nem csinál semmit a játék ez bug vagy valamit rosszul csinálok? van megoldás?
Hello! Lenne olyan valakihez 1 kérésem,hogy segítsen aki tudja a választ, hogy a silent hill 2-ben a kórházban a 3-as vizsgálóban van 1 írógép abban 1 indigó papír és 1 szöveg van rajta (legnehezebb rejtvény módban). Nem értem a logikáját. Légyszives ha valaki már végigjátszotta írja meg nekem hogy mi lehet a logika vagy esetleg a kód ([email protected])! Elõre is köszönöm!
Nekem a Lord of the Rings- Fellowship of the Ring-hez kellene végigjátszás, mert nagyon nincsen
Nolycsy
Nekem az American McGee's Alice-hoz kéne végigjátszás, de eddig sehol sem találtam. Tudna segíteni valaki?

hy all nem tudtok végigjátszást a Harry Potter 4-hez?
elõre is megköszönném itt az e-mail címem:

[email protected]
írjatok minél hamarbb!!!!!!!!!!!!!!!😊😞
HI. Valaki nem tud indigo prophecy végigjátszást adni?
Tisztelt "kollégák" én AREA51 végigjátszást vagy valamilyen segitséget szeretnék. Nagyon elakadtam a játék vége felé.

[email protected]
köszönöm
KILLER2
Nos igen....

ibrik
Hát ez igen érdekes, hogy egy tavalyi játékot 5 évvel ezelõtt vittél végig...

SHADOWEYES7
Csak mondom 19 évesw vok, és 5 évvel ezelõtt vittem végig 3-szor a gta sa.-azt. Bocs hogy 5 év alatt elfelejtettem azt a fránya csávót aki éppen öngyilkos akar lenni és mindig minden CJ-re hárulnak a(z) (idegbeteg) gádzsók!!<#guluszem1><#duhos2><#falbav><#violent><#mf2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

KILLER2
Én szerintem 4 évesen (nehogy félreértsétek, mert eléggé nem vagyok már 4 éves) is felfogtam volna. Szerintem elég részletes a leírás. Amúgy meg van a játékhoz végigjátszás meg magyarosítás meg 1 csomó ember aki itt segít. Tökre részletesen le lett írva én 3adszorra simán megcsináltam pedig nem volt magyarosítva és én nem tudok angolul!

mit nem lehet azon érteni, amit vlala leírt? (amúgy még ott van managerének csúfos halála egy díjkiosztó gála után <#nevetes1>)

shadoweyes7: életkor 14 év alatt? <#vigyor>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

SHADOWEYES7
Vagy add meg a tied-et???????

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7
Valaki mondja el töviröl hegyire vagy itt az e-mail címem: [email protected]
valaki akárki legyszi vagy van msn-em skype-m az msn-en [email protected]