Végigjátszások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
Tudom, hogy elég régi játék, meg nem is az a nagyon nagy nehézségû, de tudna nekem valaki a 80 nap alatt a Föld körül-re (80 days around the world) végigjátszás, mert sajna nagyon elakadtam és sehogysem tudok rájönni hogy kell tovább menni😞! Kerestem már én is de nem találtam😞
Elõre is köszönöm.
Tudom, hogy elég régi játék, meg nem is az a nagyon nagy nehézségû, de tudna nekem valaki a 80 nap alatt a Föld körül-re (80 days around the world) végigjátszás, mert sajna nagyon elakadtam és sehogysem tudok rájönni hogy kell tovább menni😞! Kerestem már én is de nem találtam😞
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!!!
Légyszi valaki mondja meg, hogy honnan lehet megszerezni a Chrome végigjátszását.illetve a Chrome 2- höz is kéne.írjatok vagy oldalt , vagy küldjétek el e-mailba. ( [email protected])
Elõre is köszi!!!
by pugi
Légyszi valaki mondja meg, hogy honnan lehet megszerezni a Chrome végigjátszását.illetve a Chrome 2- höz is kéne.írjatok vagy oldalt , vagy küldjétek el e-mailba. ( [email protected])
Elõre is köszi!!!
by pugi
Sziasztok!!!
Elõre is köszi!!!
by pugi
Elõre is köszi!!!
by pugi
Hy all. Nekem a Stupid Invaders-hez kéne végigjátszás kössz.<#vigyor2>#vigyor2>
Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D
Nekem a Black-hez kénne végigjátszás a ps2-s verzióhóz
egyébként itt van
és Google a jóbarátod elsõ linkre kidobta
és Google a jóbarátod elsõ linkre kidobta
Hali! Nem tud vki a Harry Potter : The Goblet of fire-hoz végigjátszást?
Elõre is köszi
Hali<#wave>#wave><#worship>#worship>
Elõre is köszi
Hali<#wave>#wave><#worship>#worship>
a warhammer 40000 fire warrior végigjátszát tud nekem adni: link vagy vmi? pls
http://csuknorisz.mybrute.com
onimusha 3-ba a csatornás pályán nem tudom megcsinálni.
segítsetek?
segítsetek?
valaki nem tudna segíteni az onimusha 3-ban megöltem már azt a gildenmastert és egy városba vagyok a van két kapu de mind a kettõ zárva és ne tudok átváltani még zsakra.
Nem tud vaki a Robin Hood The legend of Sherwoodhz egy végigjátszást?
Valaki Nem tud végigjátszást a Robin Hood The legend of Sherwoodhoz?!
Meg aki tudja válaszoljon nem tom megcsinálni a Nothingamból a kiszabadítást. Már benn vok belsõ várban csak ott nem tom hogy kell feljutni
Meg aki tudja válaszoljon nem tom megcsinálni a Nothingamból a kiszabadítást. Már benn vok belsõ várban csak ott nem tom hogy kell feljutni
szasztok!
nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a dark messiah of might and magic végigjátszását?
köszi!
nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a dark messiah of might and magic végigjátszását?
köszi!
Némi próbálkozás - és rengeteg elhalálozás - után már kívülrõl fogod tudni, hogy merre vannak az aknák...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
csá all
Segítsetek léci h a Delta Force Black HAwk Down játékban az egyik pályán egy aknamezõvel találom szembe magam. Ott mit tegyek vagy merre menjek?????? Javaslatokat ide várnám: [email protected]
elõre is kösz
Segítsetek léci h a Delta Force Black HAwk Down játékban az egyik pályán egy aknamezõvel találom szembe magam. Ott mit tegyek vagy merre menjek?????? Javaslatokat ide várnám: [email protected]
elõre is kösz
Csõtök! Nem tudtok a medal of honor pacific assault-hoz végigjátszást vagy teljes leírást, az összes medált és "hero moment"-et meg szeretném csinálni csak pár helyen nem tudom mit kell értük tenni. Elõre is köszi
nem tud valaki szerezni 100% mentést a pop the sand of time-hez?
onimusha 3 végigjátszás kellene.
TEchnoMagehoz kéne MAGYAR végigjátszás a Torony elejétõl a játék végéig. e-mailom: [email protected] NAGYON KÖSZI!!
Dino Crisis 2 és a Demon Stone-hoz kellene végigjátszás mert a Dino Crisis 2-ben már az elején elakadtam a Demon Stone-ban meg a 7ik pályán a várvédésnél akadtam el köszike ide irhatok [email protected]
Hali mindenkinek!!!!!
SW kotor elsõ részéhez kéne egy kis segítség!!!!!
Ott akadtam el mikor a helyes sorrenben kell lépkedni a cserepeken hogy kinyíljon a kapu.
Elõre is THX
SW kotor elsõ részéhez kéne egy kis segítség!!!!!
Ott akadtam el mikor a helyes sorrenben kell lépkedni a cserepeken hogy kinyíljon a kapu.
Elõre is THX
Sziasztok.Küldene nekem vki a BLACK játékhoz egy magyar végigjátszást? [email protected] nagyon köszi
Hy!
Fahrenheithez kellene nekem MAGYAR végigjátszás.
Fontos lenne! (Valami szabad fordítás is jó lenne!)
Elõre is kösz.
Fahrenheithez kellene nekem MAGYAR végigjátszás.
Fontos lenne! (Valami szabad fordítás is jó lenne!)
Elõre is kösz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Sziasztok!
Bloodrayne 2-hõz szeretnék végigjátszást kérni.
E-mail cimem: [email protected]
Elöre is kösz!
Legyen szép napotok!!!!!!
Bloodrayne 2-hõz szeretnék végigjátszást kérni.
E-mail cimem: [email protected]
Elöre is kösz!
Legyen szép napotok!!!!!!
Mindenkinek szép napot vagyis talán már estét kívánok!!
Ha valaki tudja, hogy hol találom az egyiptom 2 végigjátszását, nagyon megköszönném, ha nekem is elárúlná!!
Elõre is köszike<#wave>#wave>
Ha valaki tudja, hogy hol találom az egyiptom 2 végigjátszását, nagyon megköszönném, ha nekem is elárúlná!!
Elõre is köszike<#wave>#wave>
<#violent>#violent>
hy all valaki tudna a BAD DAY L.A. hez egy végig játszást adni???
ha igenn akkor ide 😊
[email protected]
msn:ugyanaz
PLEASE!!!
ha igenn akkor ide 😊
[email protected]
msn:ugyanaz
PLEASE!!!
<#help>#help>
Hy all!Segítség kéne a Lord of the Rings:Fellowship of the Ringben.A társaim beragadtak abba a fatörzsbe,és nem tudom kiszabadítani õket.plííz help!!email:[email protected]
"Sziasztok!
Most játszok az EVIL DEAD regeneration-nal. Mindenre rájöttem a játék során, csupán az uccsó elleféllel vannak problémáim. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
Ide a fórumba is jó ha válaszoltok, de ha a mail-emre kapnék üzit, azt megköszönöm!
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-"
Valaki tudna már segíten így egy hónap elteltével???????
Most játszok az EVIL DEAD regeneration-nal. Mindenre rájöttem a játék során, csupán az uccsó elleféllel vannak problémáim. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
Ide a fórumba is jó ha válaszoltok, de ha a mail-emre kapnék üzit, azt megköszönöm!
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-"
Valaki tudna már segíten így egy hónap elteltével???????
hy a bad day la hez tud vki végig jétszást?
Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.
Király kösz
Hidden&Dangerous magyarosit§st a www.magyaritasok.hu oldalon tal§lsy.
Szevasztok!
Tud nekem valaki segíteni?A Hidden&Dangerous-hoz kellene magyarosítás és végigjátszás.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Tud nekem valaki segíteni?A Hidden&Dangerous-hoz kellene magyarosítás és végigjátszás.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
Sziasztok.
Davinci code játékhoz kellene magyar nyelvû végigjátszás.
tud e valaki segíteni?
köszi.
Davinci code játékhoz kellene magyar nyelvû végigjátszás.
tud e valaki segíteni?
köszi.
Sziasztok!
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-
sziasztok
Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre, elakadtam az onimusha 3 pc-s valtozataban a grand St. palyan. kerlek segitsetek.
Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre, elakadtam az onimusha 3 pc-s valtozataban a grand St. palyan. kerlek segitsetek.
Ha Sandsof time végigjátszás kell:itten van
Már mint bosst kell megvágnod ,hogy ilyen erõset üssön.
3* csapd meg karddal a fõárbóc mellet,majd hátrálj,õ elkezd csapdosni a kardjával feléd,és sebzi közben a fõárbócot védõ vaspántot.Ezt addig kell csinálnod amíg szét nem szedi a vaspántot.
Condmened és Epidose 1 végigjátszást hol találok magyarul?
Pontosíthatnád a kérdést...
Ugyanis, ha a Sands of Time-ra gondolsz, az nem a legelsõ PoP...
Ugyanis, ha a Sands of Time-ra gondolsz, az nem a legelsõ PoP...
ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu
sziasztok!
Valaki tudna a Prince of persian elsõ részéhez végigjátszást valahonnan?
Valaki tudna a Prince of persian elsõ részéhez végigjátszást valahonnan?