Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Tudom, hogy elég régi játék, meg nem is az a nagyon nagy nehézségû, de tudna nekem valaki a 80 nap alatt a Föld körül-re (80 days around the world) végigjátszás, mert sajna nagyon elakadtam és sehogysem tudok rájönni hogy kell tovább menni😞! Kerestem már én is de nem találtam😞
Elõre is köszönöm.
Sziasztok!!!
Légyszi valaki mondja meg, hogy honnan lehet megszerezni a Chrome végigjátszását.illetve a Chrome 2- höz is kéne.írjatok vagy oldalt , vagy küldjétek el e-mailba. ( [email protected])
Elõre is köszi!!!
by pugi
Sziasztok!!!
Légyszi valaki mondja meg, hogy honnan lehet megszerezni a Chrome végigjátszását.illetve a Chrome 2- höz is kéne.írjatok vagy oldalt , vagy küldjétek el e-mailba. ( [email protected])
Elõre is köszi!!!
by pugi
Fantos
stupid invadersben én szart se tudtam csinálni mondjuk lehet demo volt de akkor is

Hy all. Nekem a Stupid Invaders-hez kéne végigjátszás kössz.<#vigyor2>

Lenovo ThinkPad T400; Sennheiser HD 201; Merida Matts TFS Trail 350D

Nekem a Black-hez kénne végigjátszás a ps2-s verzióhóz
Fantos
izé cikkek-re katt és ott van egy végigjátszás gomb ottan van

Fantos
egyébként itt van
és Google a jóbarátod elsõ linkre kidobta

Fantos
nem de van egy plakátok HÁ-HÁ!

bakna
Szasztok tud valaki a FABLE-hoz végigjátszást?

Fantos
az nekemis kéne

Hali! Nem tud vki a Harry Potter : The Goblet of fire-hoz végigjátszást?
Elõre is köszi

Hali<#wave><#worship>
a warhammer 40000 fire warrior végigjátszát tud nekem adni: link vagy vmi? pls

http://csuknorisz.mybrute.com

onimusha 3-ba a csatornás pályán nem tudom megcsinálni.
segítsetek?
valaki nem tudna segíteni az onimusha 3-ban megöltem már azt a gildenmastert és egy városba vagyok a van két kapu de mind a kettõ zárva és ne tudok átváltani még zsakra.

Fantos
a google-val nemtaláltam sajnos 😞

Nem tud vaki a Robin Hood The legend of Sherwoodhz egy végigjátszást?
Valaki Nem tud végigjátszást a Robin Hood The legend of Sherwoodhoz?!
Meg aki tudja válaszoljon nem tom megcsinálni a Nothingamból a kiszabadítást. Már benn vok belsõ várban csak ott nem tom hogy kell feljutni
szasztok!

nem tudja valaki hogy honnan lehetne letölteni a dark messiah of might and magic végigjátszását?

köszi!
ibrik
Némi próbálkozás - és rengeteg elhalálozás - után már kívülrõl fogod tudni, hogy merre vannak az aknák...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

csá all

Segítsetek léci h a Delta Force Black HAwk Down játékban az egyik pályán egy aknamezõvel találom szembe magam. Ott mit tegyek vagy merre menjek?????? Javaslatokat ide várnám: [email protected]
elõre is kösz
Csõtök! Nem tudtok a medal of honor pacific assault-hoz végigjátszást vagy teljes leírást, az összes medált és "hero moment"-et meg szeretném csinálni csak pár helyen nem tudom mit kell értük tenni. Elõre is köszi
nem tud valaki szerezni 100% mentést a pop the sand of time-hez?

onimusha 3 végigjátszás kellene.
TEchnoMagehoz kéne MAGYAR végigjátszás a Torony elejétõl a játék végéig. e-mailom: [email protected] NAGYON KÖSZI!!
Dino Crisis 2 és a Demon Stone-hoz kellene végigjátszás mert a Dino Crisis 2-ben már az elején elakadtam a Demon Stone-ban meg a 7ik pályán a várvédésnél akadtam el köszike ide irhatok [email protected]
Hali mindenkinek!!!!!
SW kotor elsõ részéhez kéne egy kis segítség!!!!!
Ott akadtam el mikor a helyes sorrenben kell lépkedni a cserepeken hogy kinyíljon a kapu.
Elõre is THX
Sziasztok.Küldene nekem vki a BLACK játékhoz egy magyar végigjátszást? [email protected] nagyon köszi
HAYES
Hy!

Fahrenheithez kellene nekem MAGYAR végigjátszás.
Fontos lenne! (Valami szabad fordítás is jó lenne!)

Elõre is kösz.

reaper4

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Sziasztok!
Bloodrayne 2-hõz szeretnék végigjátszást kérni.
E-mail cimem: [email protected]
Elöre is kösz!
Legyen szép napotok!!!!!!
modiga
Mindenkinek szép napot vagyis talán már estét kívánok!!
Ha valaki tudja, hogy hol találom az egyiptom 2 végigjátszását, nagyon megköszönném, ha nekem is elárúlná!!
Elõre is köszike<#wave>

<#violent>
hy all valaki tudna a BAD DAY L.A. hez egy végig játszást adni???
ha igenn akkor ide 😊
[email protected]
msn:ugyanaz
PLEASE!!!
<#help>
Hy all!Segítség kéne a Lord of the Rings:Fellowship of the Ringben.A társaim beragadtak abba a fatörzsbe,és nem tudom kiszabadítani õket.plííz help!!email:[email protected]
"Sziasztok!
Most játszok az EVIL DEAD regeneration-nal. Mindenre rájöttem a játék során, csupán az uccsó elleféllel vannak problémáim. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
Ide a fórumba is jó ha válaszoltok, de ha a mail-emre kapnék üzit, azt megköszönöm!
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-"
Valaki tudna már segíten így egy hónap elteltével???????

hy a bad day la hez tud vki végig jétszást?

Computer:Intel Core 2 Duo 2.66ghz,2028mb ram,ASUS EN 9600GT Silent HTD 512MB DDR3 ,Win 7 home premium Shows:Weeds,My Name Is Earl,24,,LOST,Two and a half men,Californication.

Király kösz
Hidden&Dangerous magyarosit§st a www.magyaritasok.hu oldalon tal§lsy.
Szevasztok!
Tud nekem valaki segíteni?A Hidden&Dangerous-hoz kellene magyarosítás és végigjátszás.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
carterx
Sziasztok.
Davinci code játékhoz kellene magyar nyelvû végigjátszás.
tud e valaki segíteni?
köszi.

Sziasztok!
Most játszok az EVIL DEAD regeneration-nal. Mindenre rájöttem a játék során, csupán az uccsó elleféllel vannak problémáim. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
Ide a fórumba is jó ha válaszoltok, de ha a mail-emre kapnék üzit, azt megköszönöm!
[email protected]
Elõre is köszi!
-dave-

sziasztok

Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre, elakadtam az onimusha 3 pc-s valtozataban a grand St. palyan. kerlek segitsetek.
Fantos
Ha Sandsof time végigjátszás kell:itten van

Már mint bosst kell megvágnod ,hogy ilyen erõset üssön.
3* csapd meg karddal a fõárbóc mellet,majd hátrálj,õ elkezd csapdosni a kardjával feléd,és sebzi közben a fõárbócot védõ vaspántot.Ezt addig kell csinálnod amíg szét nem szedi a vaspántot.
Condmened és Epidose 1 végigjátszást hol találok magyarul?
ibrik
Pontosíthatnád a kérdést...
Ugyanis, ha a Sands of Time-ra gondolsz, az nem a legelsõ PoP...

ibrik játékmagyarítás oldala: http://ibrik.atw.hu

sziasztok!
Valaki tudna a Prince of persian elsõ részéhez végigjátszást valahonnan?