1103
-
Szaki005 #863 Szevasztok!
Tud nekem valaki segíteni?A Hidden&Dangerous-hoz kellene magyarosítás és végigjátszás.
Ha valaki tud segíteni azt megköszönném!
-
#862 Sziasztok.
Davinci code játékhoz kellene magyar nyelvű végigjátszás.
tud e valaki segíteni?
köszi. -
Dzsotte #861 Sziasztok!
Most játszok az EVIL DEAD regeneration-nal. Mindenre rájöttem a játék során, csupán az uccsó elleféllel vannak problémáim. Ha valaki tudna segíteni annak megköszönném.
Ide a fórumba is jó ha válaszoltok, de ha a mail-emre kapnék üzit, azt megköszönöm!
[email protected]
Előre is köszi!
-dave- -
trompeusz #860 sziasztok
Nagy szuksegem lenne a segitsegetekre, elakadtam az onimusha 3 pc-s valtozataban a grand St. palyan. kerlek segitsetek. -
#859 Ha Sandsof time végigjátszás kell:itten van -
arachnia #858 Már mint bosst kell megvágnod ,hogy ilyen erőset üssön.
-
arachnia #857 3* csapd meg karddal a főárbóc mellet,majd hátrálj,ő elkezd csapdosni a kardjával feléd,és sebzi közben a főárbócot védő vaspántot.Ezt addig kell csinálnod amíg szét nem szedi a vaspántot.
-
Belliar #856 Condmened és Epidose 1 végigjátszást hol találok magyarul? -
#855 Pontosíthatnád a kérdést...
Ugyanis, ha a Sands of Time-ra gondolsz, az nem a legelső PoP... -
owen20 #854 sziasztok!
Valaki tudna a Prince of persian első részéhez végigjátszást valahonnan? -
Viktor01 #853 Sziaszok! Tudtok BloodRayne2 végigjátszást szerezni? -
Tomcat15 #852 A Pirates of Cariben: Legend of Jack Sperow-ban a spanyol gályán a bosst hogy kell megölni???? Bármit csinálok semmi élete nem megy le. Help plííííz -
dnemonika #851 Sziasztok! Nekem a Hidden and Dangerous játékhoz kellene végigjátszás. Ha tudtok, magyarosítás is jöhet.
Köszi -
tomaszka #850 Valaki tud egy oldalt ahol rajta van a STAR WARS KNIGHTS OF THE OLD REPUBLIC (KOTOR)2!! NAGYON KÉNE -
ccssccss #849 Nekem aking kong-hoz kéne végigjátszás. plííííz
-
adammmmmmm #848 Egyépként nekem a Knights of the temple 2 játékhoz kéne végigjátszás. -
adammmmmmm #847 El akadtál valahol?
-
#846 kéne végigjátszás a Getting Up-hoz... tudna valaki szerezni/ adni? Már mindenho néztem de sehol sincs -
#845 amit adtam linket azon keress -
kriszt #844 Ilyet tőlem ne kérdezz én is csak beszerző vok. -
#843 Ha Silent Hillhez jó az angol is akkor MGS-hez minek kell magyar?? :S -
kriszt #842 Lécci valaki adjon liket hogy hol találok magyar végigjáccást a Metal Gear Solid 3-hoz és a Silent Hill 4 - The Room-hoz a silent hill-hez jó angol is. -
#841 itt van jópár game-hez végigjátszás -
#840 Ja és nekem Luigi Mansionhoz kéne végijátszás Harry Potter 4-hez meg anyit tok mondani hogy a csajjal menj mert vele a legkönyebb Harryvel közepes Ronal meg legnehezebb (én persze egyből Ron-al mentem és el is akadtam az elején) -
#839 bocs ha voltválassz rá de itt van az egész magyarul:
http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=146
ezen az oldalon még van egy kettő
te Sands of time-ban hol tartasz? -
Beni521 #838 Valaki tud küldeni végigjátszást a Worms 4 Mayhemhez? Ha igen küldjön privátot -
#837 Tud valaki végigjátszást a Metal Gear Solid 2: SUBSTANCE-hoz? -
purgancs #836 aki nhem tudná Harry Potter 4
-
purgancs #835 nincs meg valakinek a hp 4 magyarosítása, vagy valami kiegészítése
-
#834 Nekem meg a Quake 3-hoz meg az UT-hoz... -
#833 LOL -
Raszkál #832 Sziasztok!
Valaki tudna segíteni a SERIOUS SAM 2 kellene végigjátszás vagy valami csalás!!!
Ide írjatok létszi. [email protected] THX. -
deda #831 Call of Cthulhu angol nyevű végigjátszás: http://cheats.1up.com/do/userFAQ?cId=6484784&cmId=2019173
-
#830 Driver magyar nyelvű végigjátszás
X2: The Threat angol nyelvű végigjátszás (magyar nyelvű nincs) -
lutykos #829 nem tud valaki a Driver 1-hez végigjátszást? -
#828 Szevasztok! Olyan kérdésem lenne hogy az X2 - The Threat nevű játékhoz van valhol magyarosítás vagy végigjátszás? mert sehol nem találtam. a google-ben se
-
#827 http://cs2.hu/doc1342/ -
Sajátgép #826 sziasztok!
elakadtam a HL2-ben. keresnék hozzá végigjátszást. ha valaki tud segítsen.
előre is köszi. -
peti94 #825 cső valakinek van a space rangers 1 hez 100% mentés -
#824 Konkrétan melyikre gondoltál a négy közül?