Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazo
PC GURU 2004/3

Helo! Valaki tud Beyond Good & Evil végigjátszásról?
Helo! Broken Sword 3-or kellene! (végigjátszás)
x2 The Threat végigjátszás kellene, honnan lehetne megkapni? Elõre is köszi.
Knox
Hali!
Ez kellene nekem is!

Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan

Johnyy
Hali, tudom hogy megadtátok már de szurja már be valaki azt a végigjátszásokkal foglalkozó oldal címét, köszi.

Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?

A tankokra általában légitámadást kell kérni ha jól emlékszem, van egy távcsõszerû valami és azzal kell megadni a koordinátákat a repülõknek, külön betün van, keresd meg.
Egyébként kis betüvel irsz akkor szivesebben segitenek szerintem.

PAYNE
válaszoljatok !!!!!!!!!!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

PAYNE
Na sziasztok ha esetleg tudna valaki nekem mondani egy silent hill 2 végig játszást baromi jó lenne tehát aki tud az írjon me a játék topic jába nem érkezett hozzászólás 2003 jan 31 óta!!

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

hen-tes
hidden and dangerous 2 ??

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Paris Dakar Rally végigjátszás kéne
zaki

ZAKI MENNY A PICSÁBA NEM HOZZÁD SZÓLTAM!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

zaki
te tényleg ilyen buggyant vagy, vagy direkt csinálod?

Hali! Splinter Cell-ben tud valaki segíteni? Azon a pályán vagyok ahol elõször vannak az udvaron hõérzékelõs aknák. A feladat szerint a tetõn lévõ antennát kell hazavágni. Az udvarról sehova sem tudok menni. Szal hova merre lehet kijutni az udvarról??? Esetleg egy végigjátszása nincs valakinek? Elõre is köszi!!!

A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....

HUAN 82 VÁLASZOLJ MÁR!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

zaki
majd válaszolnak ha ott lesznek, nem azért nem válaszolnak, mert nem akarnak, várjál míg jön a nép

wizy
hi valaki tud Beyond Good and Evil végigjátszást? a game topicjába egyszerûen nem válaszolnak, én meg úgy elakadtam, mint áállllat:-))

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

3. RÉSZBEN!!!!!!!!!
AMIKOR EGY TANKBÓL LÕNNEK RÁD!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Köszi ;)
Ja PDA-n király :D
Indy 4 már megvolt ;)
abcd

És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr

HuAn82
Hol akadtál el?

\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17

Kandurex
Bazze, hogy tudsz benne egyáltalán elakadni? Legrosszabb esetben is három féle lehetõséged van.

Egy: menj balra
Kettõ: menj jobbra
Három: menj középen

ps: remélem tudtam segíteni...ha legközelebb is elakadsz csak szólj nyugodtan :))

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

LÉTSZI SEGÍTSETEK MÁR!!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Kandurex
te még a saját lakásodban a konyhába vezetõ úthoz is végigjátszást kérsz mi? bele vagy buzulva a capslock -ba?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

zaki
senki

A MEDAL OF HONOR-ALLIED ASSAULT-NAK KI TUDJA A VÉGIGJÁTSZÁSÁT!!!!!!!!

PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN

Itt van mindjár' kettö is:

<< Game Faqs >>

<< The Computer Show >>

Nosztalgiázunk?
Monkey Island 2 végigjátszás kellene :D elakadtam ;)
lelõsz mindenkit.trainer javallott!

Punker
THX

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

teran
elküldtem a megadottt cimre sok sikert

teran
i mail cim nélkül nehéz lesz ird meg hova küldjem

Punker
Hitman2 végigjátszást keresek.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

teran
van ha van i mail cimed elküldöm

teran
valaki a max payne 1 hez nem tud végigjátszást????????????????????

teran
szivesen valaki a max payne 1 hez nem tud végigjátszást????????????????????

köszike a végigjátszást, tök jó.
teran
ma 08:54 | Privát | Válasz | #539

tud valaki nekem max payne1 végig játszást Emailom:teran@chelo,hu

teran
elküldtem txt fáj

[email protected] köszönöm szépen a segítséget.
teran
imail cim és küldöm?

hello. nincs valakinek max payne 2 végigjátszás? a 2. prológnál elakadtam, ha valaki tudna segíteni elõre is köszi.
teran
tud valaki nekem max payne1 végig játszást Emailom:teran@chelo,hu

coolpet
sracok, aki tud severance - blade of darkness vegigjatszast, az kuldje e mailba lecci, vagy valami urlt, mert meg vgayok akadva
de lehet tudtok segiteni:
amazon, 4edik palya amikor a csontvazkiralyt kellet legyoznom, meg temeto van, nagy szobor, amoge be kell tenni egy kis babut, es kinyilik par ajto, na onnan meg tok tovabbmenni, aztan lesz egy kis szoba, ahol szetnyilik a pallo, na azon at, es ott egy racs, ami mogott van a nyito gomb. ha jolemlexem regebben nyillal megltem a kapcsolot es kinyillott, de most csak ijam van, visszatoltttem egy regebi mentest is, ami nem is olyan regi mivel scak 10 mentesi hely van es most nincs ijam, kardot eg hiaba hajigaltam kapcsolonak, nem nyilott ki...
a palyat nem tudom ujrakezdeni mert nincs mentesem elottrol, szal ha valaki tud valamilyen megoldast, lecci jelezze, koszi

Battletag: coolpet#2467

nincs meg valakinek véletlenül a Contract jack végigjátszása mert elakadtam benne a vallatásnál és már két orája nem tudok mit csinálni vele

Johnyy
Johnyy mester köszöni mimi elvtársnak

ukki
max payne2-hez van végigjátszás

Zaki kartárs segitségét köszönöm, Bardos kartárs nevében is!

Johnyy mester figyelmébe ezt ajánlanám, nem tudom, hogy jó lesz-e:
<< Lord of the Rings: The Return of the King (GBA) >>
Johnyy
Hello , a The Return of the king hez létezik végigjátszás?