Végigjátszások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kellene nekem is!
Nekemmegakonfigomaznagyongyorsansuhanmegszámoliséshangkártyámisvanokosan
Red neck burn out mid west mind, Who said date rape isn\'t kind?
Egyébként kis betüvel irsz akkor szivesebben segitenek szerintem.
My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?

My eyes are red and gold, the hair is standing straight up This is not the way I pictured me I can\'t control my shakes, how the hell did I got here?
Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
A munkahelyemen én vagyok az Isten. Mindenki tudja, hogy létezem, de még senki se látott....
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"
AMIKOR EGY TANKBÓL LÕNNEK RÁD!!!!!!!!
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
Ja PDA-n király :D
Indy 4 már megvolt ;)
És Frank? - Frank minket küldött. - Hoztatok nekem lovat? -Hahaha- Azt nem, de majd megosztom veled az enyémet. - Így is lesz két felesleges.... Durr, durr, durr
\"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítõ haragomban, hogy megtudják,hogy én vagyok az Úr,ha bosszúmat állom rajtok.\" Ezékiel 25, 17
Egy: menj balra
Kettõ: menj jobbra
Három: menj középen
ps: remélem tudtam segíteni...ha legközelebb is elakadsz csak szólj nyugodtan :))
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
PREBENDÁRCSIK ZOLTÁN
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
tud valaki nekem max payne1 végig játszást Emailom:teran@chelo,hu
de lehet tudtok segiteni:
amazon, 4edik palya amikor a csontvazkiralyt kellet legyoznom, meg temeto van, nagy szobor, amoge be kell tenni egy kis babut, es kinyilik par ajto, na onnan meg tok tovabbmenni, aztan lesz egy kis szoba, ahol szetnyilik a pallo, na azon at, es ott egy racs, ami mogott van a nyito gomb. ha jolemlexem regebben nyillal megltem a kapcsolot es kinyillott, de most csak ijam van, visszatoltttem egy regebi mentest is, ami nem is olyan regi mivel scak 10 mentesi hely van es most nincs ijam, kardot eg hiaba hajigaltam kapcsolonak, nem nyilott ki...
a palyat nem tudom ujrakezdeni mert nincs mentesem elottrol, szal ha valaki tud valamilyen megoldast, lecci jelezze, koszi
Battletag: coolpet#2467
Johnyy mester figyelmébe ezt ajánlanám, nem tudom, hogy jó lesz-e:
<< Lord of the Rings: The Return of the King (GBA) >>