1103
\'Végigjátszások\'
  • aaron12
    [na?=black][lesz valami?=green]
  • aaron12
    Ultimate Vice City Kinek van???Küldje el valaki erre a címre a megvan neki:[email protected]
  • szili1992
    Kedves Tomi1000!
    Fontos: Ne örökélettel játsz!!!
    Kezdésnél Olaffal / pajzsos/ lesiklassz jobb oldalt, összegyűjtesz 3 bombát, a szörny fölé dobod / nem egyszerre!/ úgy, hogy beleessen az áramba. Ezután elteleportálsz. Baleoggal / kardos/ leesel bal oldalt, de kapaszkodj meg a létrán. Menj el jobbra, miután felvetted a tüzes nyilat, iktasd ki a vezérlőgombot. szaladj át a másik oldalra, az ugrálós izéken ugrálj el a létráig. Vedd fel a tüzes nyilat, ugorj át a liftre. Lőjj kétszer a szörny felé. Menj fel, lökd át mindkét kapcsolót ellenkező irányba. Várd meg, még leesik a szörny, ezután lökd vissza az egyik kapcsolót, hogy fel tudd venni a kék kulcsot. Ezután ugorj vissza a létrára, onnan az izékre. A gravitációs mezőbe úgy ugorj, hogy előtte kikapcsolod a gombot. Visszamész, beteszed a kék kulcsot, hatástalanítod a kapcsolót, majd teleportálsz. Ericcel / ugrálós/ is leesel,teleportálsz. Felteszed a pajzsot, ráugrassz Ericcel, teleportálsz. Visszaállítod a pajzsost. Ha a szörny előtt nincs energiamező, belefejelsz. Ezt 3-szor kell. ekkor piros kulcsot kapsz. Baleoggal átlősz a kapcsolóig. Átugrasz az energiamezőn, teleportálsz. Olaffal lemész, fölémész a szörnynek, ledobsz egy bombát rá. / Úgy ahogy az elején/ Ha leesik, két nyilat belelősz, belefejelsz, két nyilat belelősz, belefejelsz. Ekkor felmegy, utánamész, kétszer belelősz, belefejelsz. Ismét kétszer lősz, belefejelsz, majd hatástalanítod a kapcsolót.

Vége
  • Tomi1000
    Sziasztok!

Egy régi játékkal kapcsolatban szeretnék végigjátszást kapni.
    A játék neve: The Lost Vikings
    Szóval az utolsó pályát hogy kell megcsinálni, valaki segítsen!
    (sehol az interneten nem találtam hozzá leírást)
  • Piedonepapa
    Sziasztok! Kellene nekem a Tony Hawk's Underground 2 höz végigjátszás! NAGYON!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • littleNorbi
    GTA SA végigjátszás ITT !!!
  • aaron12
    100%-os savegame nem amolyan!
  • ibrik
    GTA VC végigjátszás

A GTA SA-hoz nincs.
  • aaron12
    Kösz előre is!
  • aaron12
    Helló.Van-e valakinek GTA VC 100%-os végigjátszása?ha van küldje el erre a címre:[email protected] Ja és ha GTA SA végigjátszás is van akkor azt meg erre a címre küldjétek el:[email protected]
  • Solid Snake
    SH 2 végjáték :)
  • leon465
    Hello
    Silent Hill 2 PC-re kellene magyar végigjátszás.
    Tudna valaki segíteni?
  • WiZZaRD
    http://www.pcdome.hu/article.php?id=811&search=végigjátszás
  • littleNorbi
    Nekem meg a Tony Hawk's Underground 2 kéne !
  • Piedonepapa
    Sziasztok! Kellene nekem a Tony Hawk's Underground 2 höz végigjátszás!
  • watto
    A prince of Persia The Sands of Time hoz kéne végigjátszás
  • Andra
    A PClife-on van magyar nyelvű végigjátszás is.

www.pclife.hu
  • Adri
    itt
  • Ronaldinho
    Helló!
    A Still Life végigjátszását szeretném kérni! Nagyon fontos lenne! Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv: Roni
  • zolee67
    Helló mindenki!
    Lula 3d végigjátszást keresnék ha tud valaki please segítsen.
    Elöre is köszi
  • Jancker
    Senki?:(
  • Jancker
    Hello!
    Nem tud valaki egy Gta San Andreas végigjátszást? email: [email protected]
    Előre is köszi
  • Idegroncs
    hi all
    Valaki tudna adni egy linket ahonnan le lehet tölteni az Evil Genius végigjátszását???
  • bestGP
    hij.

Jagged Alliance 2 Wildfire 5 végigjátszás kéne!!!

jöhet privibe is.
    inkab oda:)
  • z99999
    kissl menj ide:www.hoodoo.hu/gta
  • Chappy
    ha vki tud the incredibles végigjátszást, küldje ide: [email protected]

ANGOL IS JÓ!
  • kissl
    bocs az előző hozzászólásomhoz tennék valamit az autók motorok fájlait a GTA VICE CITYIHEZ KÉREM PLEASE!!!!!!!
  • kissl
    le tudja valaki irni nekem hova kell bemásolni a letöltött autók ,motorok fájlait cím [email protected]
  • kissl
    tud valaki a gta vice city-hez 100%-os végigjátszást ide küld el:[email protected] vagy ide a fórumba plíz? thenk jú
  • Adri
    Sziasztok a shrek2 konzolos változatával játszik valaki,mert elakadtam vele a városba és nem tudom mit kell csinálni pedig az összes feladatotmegcsináltam:( ha tudja valaki légyszi segítsen!!
  • gp56
    Hali!Szükségem lenne a-Nakatomi Plaza-Add drágán az életed- játék végig játszására.Sehol nem találtam a neten.Elakadtam annál a résznél hogy megvédtem a néger sofört,-feladat:nyird ki Fritzet,lelöttem,bent vagyok az ebédlöben,ott is elintéztem mindenkit,de nem tudok visszajutni az épületbe!HELP!
  • Dj Révész
    Nagyon szépen köszi!!!!
  • ibrik
    Ha az előbbi linkről probléma lenne aletöltéssel a tűzfalad miatt, akkor ide is feltettem: Hitman2.zip
  • ibrik
    Nekem van végigjátszásom hozzá, de ahonnan szereztem annakidején, az az oldal már rég megszünt.
    Ide feltöltöttem: Hitman2.zip
  • Dj Révész
    Sziasztok! Létezik végigjátszás a Hitman 2-höz? És ha igen hol?
    Előre is kössz!
  • Dj Révész
    Sziasztok! Létezik végigjátszás a Hitman 2-höz? És ha igen hol?
    Előre is kössz!
  • Vlala #692
    Magyar nyelvűt csak egyet találtam (vegigjatszasok.hu - 300 Ft! GRRR, pézé adni az ilyet...)
    Inkább mondd el, hol akadtál el, megkeresem az angolban, és lefordítom.
  • Vlala #691
    Megvan, kb. n+1-szer mentem el mellette.
  • teran
    Dead Mans Hand én meg ehez a játékhoz keresek végigjátszást
  • Vlala #689
    Köszi, legalább ennyivel okosabbb lettem :-) megnézem este.