Végigjátszások
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bardos: lõdd ki az ékeket ami tartja a szerkezetet, után megint ki kell lõni egy párat, aztán lelövöd a fehér ruhás embert, akit 1ébként Vlad-nak hívnak :)
Mivel itt leginkább VÉGIGJÁTSZÁSOKról van szó, igy eredményesebb lehet a konkrét problémával a játék saját topic-jában érdeklödnöd (ha van, persze).
[email protected]
"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."
Amiböl nincs hasznod azonnal, azt szüntessük meg?

Nekem jobb ötletem van: inkább próbálj meg TE IS segiteni a fórumtársaknak, hátha abban több örömöd lesz NEKED IS!

Máskülönben a Broken Sword 3 -hoz itt van egy komplett anyag , de ezt hiába linkelem be, úgyse felel meg Neked, hisz' angolul van (gondolom).

Next PC upgrade: 2022
AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,
Next PC upgrade: 2022
football without ultras is nothing
Vagy esetleg << Turok 2 >> - hollandul

<< magyarul >>
Hasznos link-gyüjtemént pedig itt találsz: << kattints ide >>
Javitó patch-hez elérést itt találsz közvetlenül: << kattints ide >>
Ha beéred egy nem túl impozáns alkotással, akkor kukkold meg ezt:
<< angolul >> a CheatPortal-on
vagy ha nem jönne be, akkor itt van ugyanez egy másik oldalon:
<< angolul >> a GameFaqs-on
Magyar nyelvü is lenne, ha élne a link, amit a Google dobott ki az srv-röl, de ennek hiányában inkább nézz be a Gamekapocs-on futó << Pirates of the Caribbean >> topic -ba, szerintem érdemes.
Ugyan nem kérd(dez)ted, de létezik a játékhoz << magyaritás >> , amit a magyaritasok.jatekok.hu oldalról letölthetsz, sok más forditással együtt.
Ha még más is érdekelne, akkor a nézz be a fejlesztök hivatalos << web-oldalára >> , itt van még térkép is a játékhoz, meg egy rakat egyéb információ.
segítsetek már!!!
elakadtam a Wolfeinstein-ben. Amikor ki kell jönni a börtönbõl, még az elején. nem tudok kijönni. hogy kell???

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,
Van egy cím ahonnan letöltheted pénzért
http://www.gamedox.hu/index.php?page=megvan&sorrend=datum
Elõre is kösz.
1. Elõször lõdd ki azt, ahova a kötelek fel vannak csavarva.
2. Lõdd ki a hengereket, amik tartják azt a szart.
Ekkor leesik az egész, és a csávó elkezd lövöldözni. Asszem ezután már csak le kell lõni.
Itt a topicben vagy a james bond topicban visszaolvastál?
www.extragyongy.hu
ejnye-ejnye
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Magyar nyelvû!!!!!
www.extragyongy.hu
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Rotary & Dypee production
Több, mint 50 db.
http://free.x3.hu/mr-titok/veg-.html