Végigjátszások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
asszem ez a max payne 2 lesz :)

bardos: lõdd ki az ékeket ami tartja a szerkezetet, után megint ki kell lõni egy párat, aztán lelövöd a fehér ruhás embert, akit 1ébként Vlad-nak hívnak :)

Ha megirod, melyik játékban akadtál el, akkor talán lesz valaki, aki tud segitséggel szolgálni.

Mivel itt leginkább VÉGIGJÁTSZÁSOKról van szó, igy eredményesebb lehet a konkrét problémával a játék saját topic-jában érdeklödnöd (ha van, persze).
sziasztok!kellene nekem a beyond good and evil-hez végigjátszás.tudtok Segíteni??
[email protected]
Hixer
Tud valaki magyar/angol TELJES mellékküldetéses KOTOR végigjátszást???

"It ain't what you don't know that gets you into trouble. It's what you know for sure that just ain't so."

Amiböl nincs hasznod azonnal, azt szüntessük meg?

Nekem jobb ötletem van: inkább próbálj meg TE IS segiteni a fórumtársaknak, hátha abban több örömöd lesz NEKED IS!

Máskülönben a Broken Sword 3 -hoz itt van egy komplett anyag , de ezt hiába linkelem be, úgyse felel meg Neked, hisz' angolul van (gondolom).
grebber
Felesleges ez a topic ami eddig nekem kellett volna sehol sem találom !

Next PC upgrade: 2022

Na, alcatel istennek megjött az esze, boccs a kifejezésért, de regelte magát!
Dexter Holland
Csá! Na látom nem sok Commandos 2-s arc van itt... Ha mégis akkor mondja már meg h mi a gyíkért vágják le az õrök h kémnõvel vagyok? álruhában van meg minden és nem futok vele meg semmi. Van olyan h egy idõ után az eredeti cuccba kerül? Jó lenne ha valaki tudna nekem szolgáltatni egy részletesebb végigjáccást mert ami van az gagyi. Elõre is thx! [email protected]

ALCATELGOD
Nekem megvan, ha kell akkor küldöm!!!

AMD Athlon XP 1800+, Aopen AK79D-400VN (nForce2 Ultra 400), 256MB DDR RAM, NVIDIA GeForce4 MX 440, LG StudioWorks/HiSync 700S, Maxtor 4D04H2, Intel 536EP V.92 Modem, LG GSA-4081B, SONY DDU1611,

grebber
Tud valaki olyan oldalt ahol fenn van a Broken Sword 3 végigjátszása?

Next PC upgrade: 2022

teran
http://members.chello.hu/belim.aniko/games.html

ki kell loni a kis hengereket

akkor miért frímélt írtál a neved alá?!?!?

football without ultras is nothing

No, ha TOROK=TUROK, akkor kukkoljad meg eztet: << Turok 2 >> - magyarul

Vagy esetleg << Turok 2 >> - hollandul
teran
az elején elakadtam eljutottam egy kapuhoz de nem nyilik vagy nem ott kell tovább menni?

Örülök, hogy segíthettem!
Jedi Academy-hez végigjátszás(?)-féle
<< magyarul >>

Hasznos link-gyüjtemént pedig itt találsz: << kattints ide >>

Javitó patch-hez elérést itt találsz közvetlenül: << kattints ide >>
teran
jedy academy hez kellene végigjátszás nem magyarositás hanem végigjátszás köszönöm

Ahoj!

Ha beéred egy nem túl impozáns alkotással, akkor kukkold meg ezt:
<< angolul >> a CheatPortal-on

vagy ha nem jönne be, akkor itt van ugyanez egy másik oldalon:
<< angolul >> a GameFaqs-on

Magyar nyelvü is lenne, ha élne a link, amit a Google dobott ki az srv-röl, de ennek hiányában inkább nézz be a Gamekapocs-on futó << Pirates of the Caribbean >> topic -ba, szerintem érdemes.

Ugyan nem kérd(dez)ted, de létezik a játékhoz << magyaritás >> , amit a magyaritasok.jatekok.hu oldalról letölthetsz, sok más forditással együtt.

Ha még más is érdekelne, akkor a nézz be a fejlesztök hivatalos << web-oldalára >> , itt van még térkép is a játékhoz, meg egy rakat egyéb információ.
Sziasztok érdeklõdni szeretnék, hogy nincs e meg valakinek a Pirates of the Caribian-hoz a végigjátszás.(nembaj ha angol)

Z
hello!

segítsetek már!!!

elakadtam a Wolfeinstein-ben. Amikor ki kell jönni a börtönbõl, még az elején. nem tudok kijönni. hogy kell???

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Star wars k.o.t.o.r -hoz kernék végigjátszást /magyart/ Aki tud hozzá kérem adjátok meg a honlapot ahonnan van,vagy küldjétek el. [email protected]

nagykispeter
Szerintem nincs,de ha végig akarod játszani akkor a H&D2 topikban ha visszaolvasol ott minden rázosabb pályára találsz választ!Én is igy játszottam végig!Azért vigyázz mert elégsok a bug benne és lehet hogy megcsináltad a feladatot csak épp nem jó helyen álsz és nem fogadta el a játék!!

Asrock Z170 PRO4S, i56600 16GB Kingston DDR4, EVGA GTX970 SSC ACX 2.0 ,

Nehéz lesz a végigjátszásra akadnom, de ha meglesz akkor odaadom, amúgy te hol akadtál meg?
Van egy cím ahonnan letöltheted pénzért
http://www.gamedox.hu/index.php?page=megvan&sorrend=datum
MerlinW
andolul: www.gamefaqs.com

[merlinw.org]

Splinter Cell végigjátszását vki odatudná adni?
Elõre is kösz.
enter the matrix-hoz nincs valakinek végigjátszás?
Nemcso
Max Payne 2 fórum #2937

Szeva, ugyanott akadtam el én is, hosszas fáradságos lövöldözés után ime a megoldás:
1. Elõször lõdd ki azt, ahova a kötelek fel vannak csavarva.
2. Lõdd ki a hengereket, amik tartják azt a szart.
Ekkor leesik az egész, és a csávó elkezd lövöldözni. Asszem ezután már csak le kell lõni.

amugy jó az oldalad ;)

nem mindenki ennyira nagy gémer :)

Sziasztok nekem a Silent Hill 3-hoz kellene végigjátszás ha van. Köszi
MIMACSKA
Nem sajnos nem. De ha gondolod keresgélhetek hátha megtalálom.
Itt a topicben vagy a james bond topicban visszaolvastál?

www.extragyongy.hu

IMYke2.0.0.0
Kár, hogy mind PCGuru-s...
ejnye-ejnye

------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MIMACSKA
már hogy a James Bondhoz :)

www.extragyongy.hu

MIMACSKA
nekem van de nem tudom, hogy honnan. De ha van fax-od este át tudom faxolni.
Magyar nyelvû!!!!!

www.extragyongy.hu

Hi! Nekem magyar Geryhavk: Temple of Elemental evil végigjátszás kéne!
Adam5
A Hidden and Dangerous 1
hez kene vegig jatszas.

shaba23
nemfagy ki ...de ott a peccs
Örm
A Jedi Academy-hez van valakinek magyar végigjátszása?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

Panjabi Mc
Kinek van meg a Max Payne 2?Mert az mondja a haverom hogy a 7. pályánál kifagy.én nem tudom mert még ne mvittem el odáig

Rotary & Dypee production

Törölt felhasználó
Emergency 2-höz tud valaki végigjátszást?
marsu
Elnézést kérek mindenkitõl, most már mûködnek a végigjátszások.
Több, mint 50 db.
http://free.x3.hu/mr-titok/veg-.html
marsu
Elnézést kérek mindenkitõl, most már mûködnek a végigjátszások.
Több, mint 50 db.
Ez átverés , nincs magyaritás csak csalás

Patesz
Minek hozzá???
Semmi nehézség!!
Én má vigigvittem végigjátszás nélkül!!

max payne 2 nincs vkinek?

teran
magyar végigjátszás kellene hozzá ha tud valaki köszönöm?

teran
kösszi a hasznos infot de akárhova megyek a sof 2 nek nem találok vágigjátszás leirást elég szomoru mivel szerintem jo game:(ha mégis tud valaki vagy meg van valakinek megköszöném???????????????????

teran
kösszi a hasznos infot de akárhova megyek a sof 2 nek nem találok vágigjátszás leirást elég szomoru mivel szerintem jo game:(ha mégis tud valaki vagy meg van valakinek megköszöném???????????????????