1463
NOLF2
  • Jano
    :D
  • M.A.D.
    Crack????
  • galocza
    jól van hüje, csak az utolsó hozzászólást nem olvassa el 8(((
    bocs
  • galocza
    lövöd őket, amíg el nem kezdenek füstölni, aztán beléjük durrantasz egy olyan antisupersoldierbigyót (asszem util launcherrel). ezt ejtőernyővel dobták le.
  • Jano
    Dobnak le speciális töltényeket a Utility Launcherhez kis fadobozokban. Felveszed azokat, odamész a tekikatonához, telepumpálod ólommal, amíg füstölni nem kezd és leáll, majd átváltasz Utility L.-re, és belelövöd a spec skulát.
  • M.A.D.
    én is aqrra várok 3 napja! Crack-re! :( Nem találok sehol a neten.
  • Breki33
    köszi
  • Breki33
    valaki válaszolna a kérdésemre?

az indiai pályán a szinházas résznél ha leraktam a bombakat mit kell csinálni?
  • M.A.D.
    nem akarja. reklamál. pedig előtte kibontottam az update-tet, azt csak data-kat lattam, hát trükkös volt.
  • M.A.D.
    megszívtam egybe van. :)
  • M.A.D.
    jaja. meg szívtam vele, mikor az ACE codec packot levettem, húzta magával azt is. Bakker.
    Itt meg kéri a CD-t. Pár napot kibírok. Remélem. :)
  • Jano
    Basszus.
    Akkor keresni kell azt is.

1.1 után nem kért semmit. Mondjuk az csak a hangcodecet peccselte ha jól emlékszem.
  • M.A.D.
    és nocd crack mikor lesz hozzá?
    mert nálam reklamál az install után (1.2).
  • Jano
    Mármint mérete alapján...
  • Jano
    30MB a mappack. Remélem olyan jó lesz, mint amit sejtet.
  • Jano
    Végre multi deathmatch!!! Szaladok letölteni, kösz! :D
  • Breki33
    ja itt megtaláltam
    http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=nolf2

de ugynezem ez inkább multi-s
    The v1.2 update adds a multiplayer deathmatch mode, nine deathmatch maps and dedicated server support and contains fixes for problems found in the retail release of the game.
    The deathmatch maps include: Bollywood, Japan, Volkov's Lair, Trailer Park, Unity, Khios, Siberian Installation, Siberia and Woodlands.
  • Breki33
    cim?

amugy az indiai pályán a szinházas résznél ha leraktam a bombakat mit kell csinálni?
  • M.A.D.
    Csak szólok. Én ma reggel azért leszedtem az 1.2-es update-t. Aki tudta, annak sorry.
    Kérdés, hogy kell e hozzá nocd crarck. Asszem, igen.
  • Shep
    Na én is végigvittem. Szerintem elég rövid volt az első részhez képest mindenképpen, a történet sem volt olyan jó, bár ez tele volt apró poénokkal amik javították a hangulatot, pl a biciklis rész nagyon jóra sikerült, na és a végén a poénok hát azok sem voltak semmik.

• galocza
    én is inkább kérdezek ill. válaszolok. ha neked van időd az eddigi majdnem 1000 hozzászólást végigolvasni, csak irigyellni tudlak 8).
  • EmThor
    Hát nem tom akkor asszem visszatérek a 29.42es driverre!

Cate Legyen Velünk!
  • galocza
    én is itt akadtam meg 8). a megoldás a levélben amit a turbános fickótól kapsz. a térképen (radaron?) x-szel jelölt részen van egy postaláda, ami nyitható (a többi is nyitható, csak ebben van is valami).
  • galocza
    a hlc.warez.hu címen egy ftp elérési feltételei, kb 3 perc alatt megvan amit kérnek és ott fenn van. mondjuk elég lassú, 10-14k, de legalább van.
  • galocza
    leírás szvsz nincs (azért annyira nem nehezek a fejtörők), szerintem kérdezz itt, valaki úgyis válaszol (ha emlékszik rá 8).
  • kormosp
    Hello,fent van vhol meg a game?Mert ahol irtatok,ott mar noncs fent sehol.Kb a felét már sikerult leszedni.
    köszi
  • Jano
    Mintha az avault.com-on láttam volna.
  • TORO
    Nekem Duron 1,0 GHz, 256 M SDRam, GeForce 2 400 van és mindent csúcsra állítva (először csak poénból) zökkenőmentesen, akadás nélkül futott. Többen csodálkoztak már ezen. Én csak örülni tudtam neki! :)
  • Shep
    Light köszi a tippet, csak nem sok időm van mostanában, a cukor már meg volt csak a generátort nem találtam, majd meg nézem ha lesz egy kis időm.
  • Shep
    Na ne már nekem csak egy duronom van ami 1100on fut +256 DDR meg egy Gef4Ti 4200 64MB és minen high Quincux aliasing egyedül az anisotropic filltering van kikapcsolva és szabadban 40-50 házban 30 körüli fpsek vannak ja igen 29.42es driver mert a 40.72-el bugos a game ha a FSAA be van kapcsolva.
  • Jano
    Állatkínozó! Távcsövessel kell rájuk lőni! :D
  • Jano
    Nem is.
  • Laalee
    a legjobb a hojarganynal elutni a nyuszit :D
  • Laalee
    az tok debil keresgetni a kulcsot a szuperszamitogephez...
  • Jano
    Hát ez elég értelmetlen mondat volt.
    Szóval a legjobban talán a vízalatti pálya, meg a Khios tetszett.
  • Jano
    Én amikor végigjátszottam az egészet, akkor jöttem rá, hogy a japán a leggagyibb pálya (szerintem), de legjobban talán a vízalatti, a Khios a legjobb. Majd meglátod! :)
  • EmThor
    hát még csak az inner jard-nál tartok de eddig izgi volt ez a jpán pálya eléggé bejött!

Különösen a kis mátrixos "öljük meg Cate Archert" jelenet!
  • Jano
    Úgy értem a NOLF2-ből melyik pálya, melyik chapter tetszett legjobban?
  • Jano
    Nem haragszom, dehogy is! :D

A kettőből melyik rész tetszett legjobban?
  • EmThor
    Hát nem tom rég játszottam az 1el az nagyon bejött de most vhogy a 2