NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Szóval a legjobban talán a vízalatti pálya, meg a Khios tetszett.
Különösen a kis mátrixos "öljük meg Cate Archert" jelenet!

A kettõbõl melyik rész tetszett legjobban?
Nektek melyik rész tetszett a legjobban?
kisebb területeken 50 pfs körül megy de épületekben épp' hogy 24fps :( 800*600 full minden!
1800+ xp ,256sd ,40.72driver ,csak a texture sharpening van bekapcsolva!
Ki érti ezt?!

Szerintem is király a játék.
Más az élmény, mint az 1-ben, de mégis baromi jó.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
A kis genyót ha kinyírod, akkor vége a pályának, szóval rá koncentrálj. Ha a gõzt megnyitod alatta, akkor sokáig fenn marad, lehet lõni rendesen.
A másik tuti módszerem egy programhiba(?) kihasználása -> ha a nagyokat nem kinyírod, hanem utility launcherrel elkábítod, akkor nem jön a helyükre új. Így gyerekjáték az egész móka.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A SuperSoldiereket nem lehet kinyírni, Harij csak befenyít, hogy ha nem oltod el a tüzét, nagy baj lesz, ennyi. Van vödör, van kút, tele kell engedni a vödröt vízzel, és oltani kell a tüzeket. Azokat a tüzeket, amit jelez, mint objective, ahol embereket kell kiszabadítani.
Nem is kell. Menj vissza a "körfolyosóra", ahonnan a számítógépterem is nyílik. A körfolyosó belsõ falán oszlopon van egy gomb, talán rejtett is, na azt kell megnyomni. Ha jól emléxem...
A lenyeg az hogy ne Nimo codek pack legyen a gepeden hanem ACEMCP 431 es pack kell.
Eszt felteszed majd feltelepited a gamat majd a patch es menni fog.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
A power station küldetésnél vagyok a Torony a híd megsemmisítve, de ezt a power relay station nem tudom hol lehetne felrobbantani, nem találom hova lehetne tenni a bombát, mindenki halott a pilota is haza ment, és én, hogy mehetek tovább?
), hanem elbújni a függöny mögött, és ott várni. Jönni fog.
De szerintem nem oda kell a poloska ahol alszik az arab, hanem a pasa szobájába.
Az hogy???
Én anélkül nyomtam végig.
Vagyis nemtom. Volt iránytû azt kész! Milyen
segítség van rajta?
Þór vígi þessi rúnar
Egyszóval csak tanács volt kezdõknek, mivel ez a fórum erre való...

Imádom ezt a Cate csajt!!!
Ha valaki tud róla csomó képet, akkor küldjön/írjon egy linket!!! Annyira aranyos csaj!!!
Þór vígi þessi rúnar
Köszi!!!
Þór vígi þessi rúnar
Mit kell tennem??? Próbáltam már szinte mindent!!!
HELP!!!
Þór vígi þessi rúnar