NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Állatkínozó! Távcsövessel kell rájuk lõni! :D

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nem is.

Laalee
a legjobb a hojarganynal elutni a nyuszit :D

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Laalee
az tok debil keresgetni a kulcsot a szuperszamitogephez...

Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me

Jano
Hát ez elég értelmetlen mondat volt.
Szóval a legjobban talán a vízalatti pálya, meg a Khios tetszett.

Jano
Én amikor végigjátszottam az egészet, akkor jöttem rá, hogy a japán a leggagyibb pálya (szerintem), de legjobban talán a vízalatti, a Khios a legjobb. Majd meglátod! :)

EmThor
hát még csak az inner jard-nál tartok de eddig izgi volt ez a jpán pálya eléggé bejött!

Különösen a kis mátrixos "öljük meg Cate Archert" jelenet!

Jano
Úgy értem a NOLF2-bõl melyik pálya, melyik chapter tetszett legjobban?

Jano
Nem haragszom, dehogy is! :D

A kettõbõl melyik rész tetszett legjobban?

EmThor
Hát nem tom rég játszottam az 1el az nagyon bejött de most vhogy a 2

Jano
Ja! Nekem Cerka800, meg 2MX... :D

Nektek melyik rész tetszett a legjobban?

EmThor
királyság a game csak a gépigénye khm magas!
kisebb területeken 50 pfs körül megy de épületekben épp' hogy 24fps :( 800*600 full minden!

1800+ xp ,256sd ,40.72driver ,csak a texture sharpening van bekapcsolva!
Ki érti ezt?!

Jano
Ezt pl én írtam, nem? :D

Szerintem is király a játék.
Más az élmény, mint az 1-ben, de mégis baromi jó.

Shep
Elakadtam és kellene egy kis segítség. Az inner yard nevû pályán tartok,/az orosz pálya/ a tartályra felpakoltam a robbanóanyagot, de van egy elektromos kerítés amin sehogy nem tudok átjutni ha visszamegyek ugyancsak nincs semmi. Az iránytûn csak az exitet jelzi de hát az meg az elektromos kerírtésen túl van. Várom a segítségeteket. Elõre is kösz!

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jano
Jaja! Nagy levegõ, aztán hajlakkot neki! :D

Petyus_
Hmm, tényleg gáz. :)

A kis genyót ha kinyírod, akkor vége a pályának, szóval rá koncentrálj. Ha a gõzt megnyitod alatta, akkor sokáig fenn marad, lehet lõni rendesen.

A másik tuti módszerem egy programhiba(?) kihasználása -> ha a nagyokat nem kinyírod, hanem utility launcherrel elkábítod, akkor nem jön a helyükre új. Így gyerekjáték az egész móka.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Akkor ezért nem megy neked a game, mert gondok vannak az angollal. :)

A SuperSoldiereket nem lehet kinyírni, Harij csak befenyít, hogy ha nem oltod el a tüzét, nagy baj lesz, ennyi. Van vödör, van kút, tele kell engedni a vödröt vízzel, és oltani kell a tüzeket. Azokat a tüzeket, amit jelez, mint objective, ahol embereket kell kiszabadítani.

Petyus_
Nem tudom, nézd meg a játékmagyarosítós topicot.

Petyus_
Hagyd el a mozitermet? Nem emlékszem... :)

TORO
Eyecandy:
Nem is kell. Menj vissza a "körfolyosóra", ahonnan a számítógépterem is nyílik. A körfolyosó belsõ falán oszlopon van egy gomb, talán rejtett is, na azt kell megnyomni. Ha jól emléxem...

Sephi
Gyerekek olyan nehez lejjeb olvasni?

A lenyeg az hogy ne Nimo codek pack legyen a gepeden hanem ACEMCP 431 es pack kell.

Eszt felteszed majd feltelepited a gamat majd a patch es menni fog.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Nem sértetél meg :)) Én mindig vidám vagyok, viszont belassult a netem és ezért kétszer nyomtam meg a "mehet" gombot és ez okozta a duplifikációt és csak utólag vettem észre! Akit zavar, attól elnézést kérek! Köszi a Segítséget !!!

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Viszont most abszolute elment a hang :(( Normális ez?? Gondolom nem! Win Xp Monster Sound mx300 -om van köszi

3 legjobb dolog a világon: Egy joint elõtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Viszont most abszolute elment a hang :(( Normális ez?? Gondolom nem! Win Xp Monster Sound mx300 -om van

OKÉÉÉÉ Megtaláltam :)))))

OKÉÉÉÉ Megtaláltam :)))))

Szasztok !!

A power station küldetésnél vagyok a Torony a híd megsemmisítve, de ezt a power relay station nem tudom hol lehetne felrobbantani, nem találom hova lehetne tenni a bombát, mindenki halott a pilota is haza ment, és én, hogy mehetek tovább?

Ha jól emlékszem, nem elmenni kell (azt máshol ), hanem elbújni a függöny mögött, és ott várni. Jönni fog.
De szerintem nem oda kell a poloska ahol alszik az arab, hanem a pasa szobájába.

Az aktuális küldetést egy piros x -el mutatta. (csak nem mindig). Irányadásnak jó volt, de nem egy nagy szám. A MOHAA sokkal jobban mutatta az irányt és a távolságot.

Carlos
Van segítség az iránytûn???
Az hogy???
Én anélkül nyomtam végig.
Vagyis nemtom. Volt iránytû azt kész! Milyen
segítség van rajta?

Þór vígi þessi rúnar

aha, koszi.
Nekem lenne egy elegge lama kerdesem: a tavcsoves puskaval hogy kell zoomolni? Nem nagyon sikerult meg rajonnom, meg csak most kezdtem...
Ok, nem azért írtam hogy bárkit megsértsek, csak tapasztalat, hogy sokan nem is tudják az iránytû funkcióját. Egy haveromnak alapból ki volt kapcsolva, gõze sem volt róla hogy van ilyen segítség.
Egyszóval csak tanács volt kezdõknek, mivel ez a fórum erre való...

Öregszem, remeg a kezem

Bocs, nem Janónak szólt

Bocs, nem Janónak szólt

Azoknak, akik kicsit sûrûn akadnak el: az iránytû be van kapcsolva? Mert ott majdnem mindig mutatja az aktuális küldetés irányát és helyét! Így gyakorlatilag nehéz elakadni.

Jano
Szívesen.

Jano
Van egy generátor valamelyik épületben. Abba kell cukrot önteni, a generátor behal, átmehetsz a kerítésen. A cukor egy konyhában van egy üveges szekrényben, ami le van lakatolva.

Breki33
http://dl.gamecopyworld.com/
Jano
www.nolfgirl.com-on vannak tapéták.

Carlos
Na, végignyomtam. Nagyon jó volt!!!
Imádom ezt a Cate csajt!!!
Ha valaki tud róla csomó képet, akkor küldjön/írjon egy linket!!! Annyira aranyos csaj!!!

Þór vígi þessi rúnar

And5
cooperativeban indiánál vagyunk haverral és találni kell egy jó pontot ahol le kell fényképezni vkit hol van az a pont india

Petyus_
Lövésem nincs mi a gond...

Petyus_
Ott vannak összevissza elszórva... a HARM PR terve.. érdemes elolvasgatni õket! :)))

Carlos
Köszi, legalább leírtad, hogy hova olvassak vissza!!! Na majd mingyár'!!!
Köszi!!!

Þór vígi þessi rúnar

szivesen

A wc-ben van egy tudós, azt lödd le, vedd el a kulcsát, majd menj be az eddig lezárt szobába.

Visszaolvasás Rulez!!! #734

Carlos
1 percem van, hogy a skóttal kimásszak a kalickából, ami a luk felett lóg!!!
Mit kell tennem??? Próbáltam már szinte mindent!!!
HELP!!!

Þór vígi þessi rúnar