1463
NOLF2
-
#1053 Kint az udvaron van egy konyha az egyik szekrényt fel kell törni van benne egy zacskó cukor, ezt bele kell önteni a pincében lévő generátorba. -
M.A.D. #1051 Keress egy gombot a közelben. :) -
#1044 Telleg... uj paccs roviditi a loading timeot? mert komolyan mondom 2ora gamebol a fele csak toltogetes:] -
Bergen #1042 Sziasztok! Hol lehet megtalálni ezt a magyarosítást? Egy ismerősöm gyerkőceinek kéne de nagyon ... -
M.A.D. #1041 nekem már 3 hete 1.2-es patchem az. azóta nem tudok vele játszani. cd-t kér. és a patchfx-el sem tudtam, bár már kezdek rájönni.
-
#1035 nem tudom hogy müxik,de leskelődni lehet valahogy.nem jöttem rá...pedig tornáztam eleget! -
Edward2 #1032 Sajna nekem tul rövid volt a játék! -
#1030 Mit kell csinálni a siberiai pályán miután felrobbantottam a rádióadót illetve az energia központot? -
M.A.D. #1027 installáld fel újra.
elvileg fel kéne neki 99 százaléknál nyomni a codec-eket -
M.A.D. #1026 semmi köze az 1.2-es patch-hez.
nálam minden tuti (volt). csak kéne 1 litech.exe file 1.2. ennyi. -
M.A.D. #1018 dehogy.. a hang exe vagy mi nekem külön kint van. lementettem. Nálam az ACEMCP4.31 volt fent azt lezúzta az összeset.
amúgy microsoft-os hang dll-eket telepít fel a progi.a CD-n rajta van. Az elsőn asszem -
M.A.D. #1017 nem tudom. tegnap 11-re értem haza. ma meg aznapos vagyok. majd valamikor. sorry. :) -
Hoz_Hun #1012 Tedd fel a patchet, az nálam kijavította. Amugy a hívatalos leírásában is irja hogy javítja a hangproblémát. Tedd fel nyugottan, nem cseszi el a cracket sem (ha eredetid van pláne). -
M.A.D. #1009 akkor passz. én most azon vagyok, hogy egy működő patch-et csináljak a litech.exe-ből, ami 1.2-es.
most töltök le patch generáló progikat. ha majd elindul, akkor jöhet a magyarosítás.:) -
M.A.D. #1007 Letöltötted a Winrez nevezű progit??? Azzal kell. -
M.A.D. #1006 "Itt van a NOLF2 magyarítás. Kb 65%-os. Még elõfordulhatnak benne hibák, elírások, esetleg félrefordítások is. Ha ilyet találsz,
légyszíves küldj egy e-mailt, hogy kijavíthassuk.
Install: a mellékelt zip-ben levõ cres.dll-t ki kell cserélni a játék
mappájában levõ gamedll.rez tömörített állományban levõ cres.dll-el.
-
M.A.D. #1004 én úgy értelmeztem, hogy felül kell írni. na várj. megnézem mégegyszer. -
M.A.D. #1002 pl. gta3-ban megy nekem a magyarosítás tökéletesen.bár itt azért kicsivel több szöveg van, de nem vészes. -
M.A.D. #1001 ok.megnézem
-
M.A.D. #999 jó, de nekem a FIFA Clone-os. a nolf2 asszem deviance-s. és a save-k? áááá...megvárom a cracket.az a biztos. -
M.A.D. #997 Nekem az egész nem megy, mióta felraktam az 1.2-es patch-et. cédét kér. :(( kéne már egy crack. -
M.A.D. #995 Post Mortem-kaland, Arx Fatalis (RPG).
-
M.A.D. #993 amúgy több külföldi topicban láttam, hogy keresik, de semmi. -
M.A.D. #992 :))) ja. Addig Post Mortem-ezek egy kicsit esetleg Arx Fatalis-ozom. És ha végképp nyűgös vagyok, akkor FIFA2003-at nyomok. Ha nem vagyok épp berúgva. :) -
M.A.D. #990 az lehet, de egy fránya NOCD crack nincs 1.2-es. már 3 hete. :((( -
#986 :\ -
M.A.D. #985 esküszöm az élő .....mire?
, hogy visszarakom az 1.1.-es patchet. Nem igaz, hogy lassan már két hete nincs egy rohadt nocd crack -
#984 Az elején lehet robbantani egyet, arra emlékszem.
Utána jönnek sorban a hülye feladatok (vödörvízzel tűzoltás, emberek mentése), elég idióta pálya... -
#982 Ja, akkor még nem ott vagy, ahol már ki lehet nyírni őket. Majd csak később fejleszti ki Dr. Schenker az AntiSzuperSzoldzserSzérumot (ASSS).
Indiában is csak szaladgálhatsz előlük. Ideiglenesen lebéníthatod őket, ha beléjük eresztesz 1-2 tárat, de aztán helyrejönnek. -
#978 Ja, lehet, de nekem azé jól esett 1 kis 'küzdelem' a végére.
Pont azért tetszik, mert jól eltalálták az egyensúlyt. -
M.A.D. #976 1.1-hez nekem is, de közben felnyomtam az 1.2-t.
-
galocza #975 bocsika, én még 1.1gyel játszottam, ahhoz volt. -
#974 Azt egyáltalán nem lehet kinyírni. Menekülni kell előle. -
M.A.D. #973 ma sem lesz nolf2 1.2-es crack.
asszem csinálni kéne egy exe filet azzal a patchFX-el. :) -
#971 Ide nézz el:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/27780.html
Ezek vannak itt a NOLF1-hez: Guides, Secrets, Codes, Reviews & Message Board -
Lacuss #967 Sziasztok! Előre bocsájtom, hogy új vagyok itt. Szóval azt hallottam, hogy tudtok linkeket, ahonnan le tudom tölteni kedvenc játékom (NoOneLivesForever) folytatását a NOLF2-t. Szóval nagyon megköszönném, ha tudnátok adni tippet, hogy honnét tölthetem le, lehetőleg ne halott linket. Előre is köszi! Üdv:Lacuss -
M.A.D. #963 gondolod, hogy ezeket nem néztem meg? :)))
1.2-es crack ott sincs. -
galocza #962 megagames.com
gamecopyworld.com -
M.A.D. #961 Kéne, de csak külföldi fórumokon látom, azt amit mi is írunk.
Vagyis: hol van crack? :) -
#960 Jaja, crack?