1463
NOLF2
  • Jano
    Ja! Nekem Cerka800, meg 2MX... :D

Nektek melyik rész tetszett a legjobban?
  • EmThor
    királyság a game csak a gépigénye khm magas!
    kisebb területeken 50 pfs körül megy de épületekben épp' hogy 24fps :( 800*600 full minden!

1800+ xp ,256sd ,40.72driver ,csak a texture sharpening van bekapcsolva!
    Ki érti ezt?!
  • Jano
    Ezt pl én írtam, nem? :D

Szerintem is király a játék.
    Más az élmény, mint az 1-ben, de mégis baromi jó.
  • Shep
    Elakadtam és kellene egy kis segítség. Az inner yard nevű pályán tartok,/az orosz pálya/ a tartályra felpakoltam a robbanóanyagot, de van egy elektromos kerítés amin sehogy nem tudok átjutni ha visszamegyek ugyancsak nincs semmi. Az iránytűn csak az exitet jelzi de hát az meg az elektromos kerírtésen túl van. Várom a segítségeteket. Előre is kösz!
  • Jano
    Jaja! Nagy levegő, aztán hajlakkot neki! :D
  • Petyus_
    Hmm, tényleg gáz. :)

A kis genyót ha kinyírod, akkor vége a pályának, szóval rá koncentrálj. Ha a gőzt megnyitod alatta, akkor sokáig fenn marad, lehet lőni rendesen.

A másik tuti módszerem egy programhiba(?) kihasználása -> ha a nagyokat nem kinyírod, hanem utility launcherrel elkábítod, akkor nem jön a helyükre új. Így gyerekjáték az egész móka.
  • Petyus_
    Akkor ezért nem megy neked a game, mert gondok vannak az angollal. :)

A SuperSoldiereket nem lehet kinyírni, Harij csak befenyít, hogy ha nem oltod el a tüzét, nagy baj lesz, ennyi. Van vödör, van kút, tele kell engedni a vödröt vízzel, és oltani kell a tüzeket. Azokat a tüzeket, amit jelez, mint objective, ahol embereket kell kiszabadítani.
  • Petyus_
    Nem tudom, nézd meg a játékmagyarosítós topicot.
  • Petyus_
    Hagyd el a mozitermet? Nem emlékszem... :)
  • TORO
    Eyecandy:
    Nem is kell. Menj vissza a "körfolyosóra", ahonnan a számítógépterem is nyílik. A körfolyosó belső falán oszlopon van egy gomb, talán rejtett is, na azt kell megnyomni. Ha jól emléxem...
  • Sephi
    Gyerekek olyan nehez lejjeb olvasni?

A lenyeg az hogy ne Nimo codek pack legyen a gepeden hanem ACEMCP 431 es pack kell.

Eszt felteszed majd feltelepited a gamat majd a patch es menni fog.

• Myrkul
    Nem sértetél meg :)) Én mindig vidám vagyok, viszont belassult a netem és ezért kétszer nyomtam meg a "mehet" gombot és ez okozta a duplifikációt és csak utólag vettem észre! Akit zavar, attól elnézést kérek! Köszi a Segítséget !!!
  • Myrkul
    Viszont most abszolute elment a hang :(( Normális ez?? Gondolom nem! Win Xp Monster Sound mx300 -om van köszi
  • Myrkul
    Viszont most abszolute elment a hang :(( Normális ez?? Gondolom nem! Win Xp Monster Sound mx300 -om van
  • Myrkul
    OKÉÉÉÉ Megtaláltam :)))))
  • Myrkul
    OKÉÉÉÉ Megtaláltam :)))))
  • Myrkul
    Szasztok !!

A power station küldetésnél vagyok a Torony a híd megsemmisítve, de ezt a power relay station nem tudom hol lehetne felrobbantani, nem találom hova lehetne tenni a bombát, mindenki halott a pilota is haza ment, és én, hogy mehetek tovább?
  • Tovi
    Ha jól emlékszem, nem elmenni kell (azt máshol ), hanem elbújni a függöny mögött, és ott várni. Jönni fog.
    De szerintem nem oda kell a poloska ahol alszik az arab, hanem a pasa szobájába.
  • Tovi
    Az aktuális küldetést egy piros x -el mutatta. (csak nem mindig). Irányadásnak jó volt, de nem egy nagy szám. A MOHAA sokkal jobban mutatta az irányt és a távolságot.
  • Carlos
    Van segítség az iránytűn???
    Az hogy???
    Én anélkül nyomtam végig.
    Vagyis nemtom. Volt iránytű azt kész! Milyen
    segítség van rajta?
  • Meszi
    aha, koszi.
  • Meszi
    Nekem lenne egy elegge lama kerdesem: a tavcsoves puskaval hogy kell zoomolni? Nem nagyon sikerult meg rajonnom, meg csak most kezdtem...
  • Tovi
    Ok, nem azért írtam hogy bárkit megsértsek, csak tapasztalat, hogy sokan nem is tudják az iránytű funkcióját. Egy haveromnak alapból ki volt kapcsolva, gőze sem volt róla hogy van ilyen segítség.
    Egyszóval csak tanács volt kezdőknek, mivel ez a fórum erre való...
  • Tovi
    Öregszem, remeg a kezem
  • Tovi
    Bocs, nem Janónak szólt
  • Tovi
    Bocs, nem Janónak szólt
  • Tovi
    Azoknak, akik kicsit sűrűn akadnak el: az iránytű be van kapcsolva? Mert ott majdnem mindig mutatja az aktuális küldetés irányát és helyét! Így gyakorlatilag nehéz elakadni.
  • Jano
    Szívesen.
  • Jano
    Van egy generátor valamelyik épületben. Abba kell cukrot önteni, a generátor behal, átmehetsz a kerítésen. A cukor egy konyhában van egy üveges szekrényben, ami le van lakatolva.
  • Breki33
    http://dl.gamecopyworld.com/
  • Jano
    www.nolfgirl.com-on vannak tapéták.
  • Carlos
    Na, végignyomtam. Nagyon jó volt!!!
    Imádom ezt a Cate csajt!!!
    Ha valaki tud róla csomó képet, akkor küldjön/írjon egy linket!!! Annyira aranyos csaj!!!
  • And5
    cooperativeban indiánál vagyunk haverral és találni kell egy jó pontot ahol le kell fényképezni vkit hol van az a pont india
  • Petyus_
    Lövésem nincs mi a gond...
  • Petyus_
    Ott vannak összevissza elszórva... a HARM PR terve.. érdemes elolvasgatni őket! :)))
  • Carlos
    Köszi, legalább leírtad, hogy hova olvassak vissza!!! Na majd mingyár'!!!
    Köszi!!!
  • Tovi
    szivesen
  • Tovi
    A wc-ben van egy tudós, azt lödd le, vedd el a kulcsát, majd menj be az eddig lezárt szobába.
  • Tovi
    Visszaolvasás Rulez!!! #734
  • Carlos
    1 percem van, hogy a skóttal kimásszak a kalickából, ami a luk felett lóg!!!
    Mit kell tennem??? Próbáltam már szinte mindent!!!
    HELP!!!