NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt sajnálom, hogy a szereplõk hangja nem ugyanaz, mint az elsõ részben. Cate és Bruno szinkronhangja az elsõ részben annyira el volt találva szerintem, hogy nagyon. A mostani hangjuk sem rossz, de az elsõben sokkal ütõsebb volt.
Szegény Goodmant (Blitznyt) eléggé lejáratják 😄! ("I'm not a virgin anymore. Yeeehaaaw!" az egyik magnószalagon.)
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
Akinek van kérdése, még most kérdezzen, mert friss emlék! 😊
Jöhet a Hitman 2! 😊
Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.
=-Visszaolvasás Rulez-=
Hálózati kód nincs még valakinek?
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
vicc volt
Tesnii > Nézd meg közelebbrõl a falilámpákat a teremben. El lehet õket forditani, és akkor már odébb tudsz lépkedni! Nálam a bal oldali irány jött be!
Dömike > A Comuter két lehetõséget ajánl fel...elõször "taposs" rá a "beütök csak úgy pár billentyût"-re, aztán a közelben kutass át mindent. Pikk-pakk megtalálod a kódot!
Sok sikert!
Sephi > Ja! Hát akinek ennyi ideje van játszani! 😊
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Sound.rez --> Stimmel
Game2.rez --> Stimmel
Elvileg minden okés! Jó játékot!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Most vittem vegig es sztm nagyon jo gama volt:😊
De egyvalamit nem ertek. Az a Super Soldier aki a vegen ugye szijelovi a raketat egyfeszt valami Abigail nevu csajt emleget. Az kicsoda?
Szóval mi kell még a patch-en kívül, hogy legyen beszéd ebben a kiba**ott nolf2-ben ????
A demo még beszélt.
A patch-hez nem kell plusz crack.
tipp: Csak akkor tudod elforditani, ha a tüskés genyk fent vannak!
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
De szerintem ez nagyban függ attól is, hogy ki milyen stílusban játsza a játékot: sokat lopakodik, vagy inkább halomra lövi az ellenfeleket.

Utána videó, viszont itt már nincs hangja a szereplõknek.
A patch vajon megoldja a problémámat?
u.i. egyébként szerintem nagyon jó a játék
Soma
Pedig a grafika fullos, a pályák egészen rendben vannak, jók a cuccok is, de mégis valahogy nem az igazi! Hogy is mondjam...hm...talán egy kicsit UNALMAS?
Mellesleg ha a ruszkis pálya nem jön be, akkor Indiában szenvedni fogsz!!! ...én is azt teszem!! 😊
Koszikeee!!
Amugy ha figyelsz valahol 2 or (talan pont a kocak 😊 beszelgetnek rola hogy mennyire megszigorodtak a biztonsagi eloirasok mostanaban es hogy mennyivel egyszerubb ha felveszi az ember szalagra 😊