NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jano
Ahogy haladok a játékkal, úgy lesz egyre jobb. Az elsõ pálya nem nagyon tetszett, de a ruszki, indiai pályák rohadt jók. Az ohioi ninjapicsaözön kicsit idegesített, de meg lehetett csinálni.
Azt sajnálom, hogy a szereplõk hangja nem ugyanaz, mint az elsõ részben. Cate és Bruno szinkronhangja az elsõ részben annyira el volt találva szerintem, hogy nagyon. A mostani hangjuk sem rossz, de az elsõben sokkal ütõsebb volt.
Szegény Goodmant (Blitznyt) eléggé lejáratják 😄! ("I'm not a virgin anymore. Yeeehaaaw!" az egyik magnószalagon.)

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

schoma
please segítsetek. az indiai pályán hol van a telefon lehallgató kis készülék. Karmarral -aszem így hívjak- már találkoztam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

Na! Végigvittem! Az utolsó pálya elég nagy hentelés, de a hangulata fantasztikus!
Akinek van kérdése, még most kérdezzen, mert friss emlék! 😊

Jöhet a Hitman 2! 😊
Bassza meg! Most meg én szívok az ARMSTONG IN PERLIN résznél. amikor a kis bohóc a padló alatt ugrabugrál, közben meg mindenhonnan jönnek a géppityus állatok! Mindig meghalok! Valami klassz taktika?
schoma
please segítsetek. az indiai pályán hol van a telefon lehallgató kis készülék. Karmarral -aszem így hívjak- már találkoztam.

Mint tüvel megszúrt lufi, úgy durran szét a tájfutótalp által letaposott nyuszi.

De a 651-es hozzászólás pontosan segít

=-Visszaolvasás Rulez-=

Ott van az is valamelyik polcon az épületben, de pontosabban nem emlékszem.

Hálózati kód nincs még valakinek?

NOLF 2 Borító az ftp.koli.kando.hu-n
ja. sajna a quickload egy witz. bár azért nem annyira durva, de én most játszottam a 2? 3? éves elsõ részt végig nem 2-3 éves gépen és pillanatok alatt betöltött... majd ezt is újrajátszom 3 év múlva és megy majd mint a villám a load...8)

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Vegyél jobb gépet! 😄

vicc volt
Mindenkinek naggggyon szivesen!
A kijárattal szemben lévõ barakk az! Jobb oldalon lesz a konyha! fel kell törni a konyhaszekrényen a lakatot! 😊
bocs TENSII!!! 😊))
Na, akkor ime egy kis segitség -->

Tesnii > Nézd meg közelebbrõl a falilámpákat a teremben. El lehet õket forditani, és akkor már odébb tudsz lépkedni! Nálam a bal oldali irány jött be!

Dömike > A Comuter két lehetõséget ajánl fel...elõször "taposs" rá a "beütök csak úgy pár billentyût"-re, aztán a közelben kutass át mindent. Pikk-pakk megtalálod a kódot!

Sok sikert!

Sephi > Ja! Hát akinek ennyi ideje van játszani! 😊
Sephi
Mondjuk nalam a hitman alapbol 2 napig tartott a Ring 2 szerintem az se lesz tobb egy par napnal es a soldiers of anarchy is max egy het😊))) Szal nekem nincs karacsonyig progim 😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

magus
mentest pls

Game.rez --> Stimmel
Sound.rez --> Stimmel
Game2.rez --> Stimmel

Elvileg minden okés! Jó játékot!
BAsszus! Még be sem fejeztem, de már kijött a Soldiers of Anarchy....a Ring II....huh...és még a Hitman 2 is itt lapul valahol az asztalomon! Asszem karácsonyig megvan a programom! 😊
Abban az épületben, ahol elõször találkozol vele, volt egy kép egy fiatal csajról, õ volt Abigél. Valszeg valami barátnõ/feleség.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

Sephi
Jah es tuti lesz NOLF 3 😊)))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Egy kerdes.

Most vittem vegig es sztm nagyon jo gama volt:😊

De egyvalamit nem ertek. Az a Super Soldier aki a vegen ugye szijelovi a raketat egyfeszt valami Abigail nevu csajt emleget. Az kicsoda?

Figyi, én körbenéztem de tele a tököm a NOLF 2 fórumokkal, meg hogy mindenhol máshová irányítják az embert.
Szóval mi kell még a patch-en kívül, hogy legyen beszéd ebben a kiba**ott nolf2-ben ????
A demo még beszélt.
A patch-hez nem kell plusz crack.

Én utána szivok...amikor Armstrong tekeri a triciglit, én meg lõdözök! Amúgy nagyon poén!! 😊
Na! Azzal én is megszenvedtem, de amint kicsit jobban megvizsgálot a falilámpákat, rá fogsz jönni a megoldásra! 😊

tipp: Csak akkor tudod elforditani, ha a tüskés genyk fent vannak!
Nem kell hozzá crack, illetve ami a Cd-n van, az tökéletes. A peccs önmagában nem oldja meg a hangproblémát, erre keress rá másik topicban.

Sephi
Ott amikor bemesz abba a kurva Old Mitomen milyen bildingue es jobra misz majd megint jobra ott van lent az a atkozott generator (aszem)

Nem hinném hogy kéne crack hozzá de ha nagyon akarod keresni akkor itt kezd el.:http://www.gamecopyworld.com/
magus
valaki mentéééééééééééééééééééééééééééést

Nem kell megölni, meg nem is lehet. Az egyik szobában van egy leszakadt csõ, azon mássz fel.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

schoma
Jorgos: a skill pont kérdés tényleg jó téma. Én például a lopakodásra, a fegyverekre, meg a cipelésre fordítottam eddig a legtöbbet. De már egyik képességem sincs a kezdeti szinten, legalább a következõn vannak.
De szerintem ez nagyban függ attól is, hogy ki milyen stílusban játsza a játékot: sokat lopakodik, vagy inkább halomra lövi az ellenfeleket.

schoma
Üdv minden fórumozónak. A segítségeteket szeretném kérni. Win 2000re telepítettem a játékot, futott is rendesen tegnapig. Tegnap csináltam meg azt a pályát, ahol egy forgószél felemeli a házat, és a ninjával kell harcolni.
Utána videó, viszont itt már nincs hangja a szereplõknek.
A patch vajon megoldja a problémámat?
u.i. egyébként szerintem nagyon jó a játék
Soma

A 7. fejezetben, az anktarktiszon találkoztam valami supersoldierrel. Megszökni elõle nem lehet, mert a kiáramló gõz elzárja a folyosót. Van nálam 3 tár, meg egy pisztoly. Belenyomtam a 3 tárat... semmi, bár biztatóan vérzett az illetõ. Micsiájjak? Buktassam fel? Nyomjam ki a szemét? Mitõl hal meg????????????
Ugye!?
Pedig a grafika fullos, a pályák egészen rendben vannak, jók a cuccok is, de mégis valahogy nem az igazi! Hogy is mondjam...hm...talán egy kicsit UNALMAS?
Jaja! Menj le a generátorhoz, és az ki tudod sütni...akkor már nyitva lesz a kerités! 😊

Mellesleg ha a ruszkis pálya nem jön be, akkor Indiában szenvedni fogsz!!! ...én is azt teszem!! 😊
Sephi
Ehh!!!

Koszikeee!!

Az egyik kabinban lesz egy magno amire az egyik adjunktud felvette az azonosito szovetet mer ugy kenyel;mes eeerteeed? 😊

Amugy ha figyelsz valahol 2 or (talan pont a kocak 😊 beszelgetnek rola hogy mennyire megszigorodtak a biztonsagi eloirasok mostanaban es hogy mennyivel egyszerubb ha felveszi az ember szalagra 😊
Tud valaki serialt, amit hálózatra kapcsolódáskor kér? Még olyan friis a game, hogy a gamecopyworld-on nyoma sincs...

Sephi
Nos en most a vizalatti bazisnal vagyok es most mentem le egy emeltet. Itt mindekit kinyirtam es jot rohogtem a rohogos beszolasnal de nem tudom mit kell csinalni. Van ket ajto aminel asozngya hogy nem nyilik mert nem ismeri fel anevemet vagy mi. Latom hogy az oszes letras resznel van egy horog es talatam ket oszecsomagolt hapekot is 😊 De hogyan tudom aktivalni azokat az ajtokat aminel kell a nev?

Sephi
Hawer ha jol megnezed ott amikor beleptel a regi irat hazba ott jobra van egy lepcso ami az emeltre visz. De ott lent van egy pincebejarat. Aszem ott a generator de nem tuti mert reg voltam ott!

Köszi 😊
Lacc
A legalásó emeleten van (ahol legelõször bejössz az épületbe) az egyik szobában egy polcon ha jól emlékszem.
Modjátok el lécci hol a picsába van a vákum csõ.Frankon vissza olvastam de nem találtam választ. thx
magus
naa egy mentést pls

Kis Szabó
apollo.warez.hu

Kis Szabó
MÁr oké csak vmiéet szarul jött djtõl. Lenyomtam apollórol.

magus
valaki egy mentést onnan plsss

Ha rar-al van tömörítve akkor valszeg nem 3.00 vagy újabbat használsz és azért hiszi hibásnak õket.
Kis Szabó
Inkább letöltöm az apolloról

Namivan?????
Kapsz egy tükröt csak siess,mert legkésõbb fél 1-kor léptem buliba😊)