NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem az egész nem megy, mióta felraktam az 1.2-es patch-et. cédét kér. :(( kéne már egy crack.

Post Mortem-kaland, Arx Fatalis (RPG).

amúgy több külföldi topicban láttam, hogy keresik, de semmi.

:))) ja. Addig Post Mortem-ezek egy kicsit esetleg Arx Fatalis-ozom. És ha végképp nyûgös vagyok, akkor FIFA2003-at nyomok. Ha nem vagyok épp berúgva. :)

az lehet, de egy fránya NOCD crack nincs 1.2-es. már 3 hete. :(((

Jano
:\

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

esküszöm az élõ .....mire?
, hogy visszarakom az 1.1.-es patchet. Nem igaz, hogy lassan már két hete nincs egy rohadt nocd crack

Jano
Az elején lehet robbantani egyet, arra emlékszem.
Utána jönnek sorban a hülye feladatok (vödörvízzel tûzoltás, emberek mentése), elég idióta pálya...

Jano
Ja, akkor még nem ott vagy, ahol már ki lehet nyírni õket. Majd csak késõbb fejleszti ki Dr. Schenker az AntiSzuperSzoldzserSzérumot (ASSS).
Indiában is csak szaladgálhatsz elõlük. Ideiglenesen lebéníthatod õket, ha beléjük eresztesz 1-2 tárat, de aztán helyrejönnek.

Jano
Ja, lehet, de nekem azé jól esett 1 kis 'küzdelem' a végére.
Pont azért tetszik, mert jól eltalálták az egyensúlyt.

1.1-hez nekem is, de közben felnyomtam az 1.2-t.

bocsika, én még 1.1gyel játszottam, ahhoz volt.

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Jano
Azt egyáltalán nem lehet kinyírni. Menekülni kell elõle.

ma sem lesz nolf2 1.2-es crack.
asszem csinálni kéne egy exe filet azzal a patchFX-el. :)

Detori
Ide nézz el:
http://www.gamefaqs.com/computer/doswin/data/27780.html

Ezek vannak itt a NOLF1-hez: Guides, Secrets, Codes, Reviews & Message Board
Sziasztok! Elõre bocsájtom, hogy új vagyok itt. Szóval azt hallottam, hogy tudtok linkeket, ahonnan le tudom tölteni kedvenc játékom (NoOneLivesForever) folytatását a NOLF2-t. Szóval nagyon megköszönném, ha tudnátok adni tippet, hogy honnét tölthetem le, lehetõleg ne halott linket. Elõre is köszi! Üdv:Lacuss
gondolod, hogy ezeket nem néztem meg? :)))

1.2-es crack ott sincs.

megagames.com
gamecopyworld.com

Kéne, de csak külföldi fórumokon látom, azt amit mi is írunk.
Vagyis: hol van crack? :)

Jano
Jaja, crack?

Jano
:D

Crack????

jól van hüje, csak az utolsó hozzászólást nem olvassa el 8(((
bocs

lövöd õket, amíg el nem kezdenek füstölni, aztán beléjük durrantasz egy olyan antisupersoldierbigyót (asszem util launcherrel). ezt ejtõernyõvel dobták le.

Jano
Dobnak le speciális töltényeket a Utility Launcherhez kis fadobozokban. Felveszed azokat, odamész a tekikatonához, telepumpálod ólommal, amíg füstölni nem kezd és leáll, majd átváltasz Utility L.-re, és belelövöd a spec skulát.

én is aqrra várok 3 napja! Crack-re! :( Nem találok sehol a neten.

Breki33
köszi
Breki33
valaki válaszolna a kérdésemre?

az indiai pályán a szinházas résznél ha leraktam a bombakat mit kell csinálni?
nem akarja. reklamál. pedig elõtte kibontottam az update-tet, azt csak data-kat lattam, hát trükkös volt.

megszívtam egybe van. :)

jaja. meg szívtam vele, mikor az ACE codec packot levettem, húzta magával azt is. Bakker.
Itt meg kéri a CD-t. Pár napot kibírok. Remélem. :)

Jano
Basszus.
Akkor keresni kell azt is.

1.1 után nem kért semmit. Mondjuk az csak a hangcodecet peccselte ha jól emlékszem.

és nocd crack mikor lesz hozzá?
mert nálam reklamál az install után (1.2).

Jano
Mármint mérete alapján...

Jano
30MB a mappack. Remélem olyan jó lesz, mint amit sejtet.

Jano
Végre multi deathmatch!!! Szaladok letölteni, kösz! :D

Breki33
ja itt megtaláltam
http://www.avault.com/pcrl/patches_temp.asp?patch=nolf2

de ugynezem ez inkább multi-s
The v1.2 update adds a multiplayer deathmatch mode, nine deathmatch maps and dedicated server support and contains fixes for problems found in the retail release of the game.
The deathmatch maps include: Bollywood, Japan, Volkov's Lair, Trailer Park, Unity, Khios, Siberian Installation, Siberia and Woodlands.
Breki33
cim?

amugy az indiai pályán a szinházas résznél ha leraktam a bombakat mit kell csinálni?
Csak szólok. Én ma reggel azért leszedtem az 1.2-es update-t. Aki tudta, annak sorry.
Kérdés, hogy kell e hozzá nocd crarck. Asszem, igen.

Shep
Na én is végigvittem. Szerintem elég rövid volt az elsõ részhez képest mindenképpen, a történet sem volt olyan jó, bár ez tele volt apró poénokkal amik javították a hangulatot, pl a biciklis rész nagyon jóra sikerült, na és a végén a poénok hát azok sem voltak semmik.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

én is inkább kérdezek ill. válaszolok. ha neked van idõd az eddigi majdnem 1000 hozzászólást végigolvasni, csak irigyellni tudlak 8).

EmThor
Hát nem tom akkor asszem visszatérek a 29.42es driverre!

Cate Legyen Velünk!

én is itt akadtam meg 8). a megoldás a levélben amit a turbános fickótól kapsz. a térképen (radaron?) x-szel jelölt részen van egy postaláda, ami nyitható (a többi is nyitható, csak ebben van is valami).

a hlc.warez.hu címen egy ftp elérési feltételei, kb 3 perc alatt megvan amit kérnek és ott fenn van. mondjuk elég lassú, 10-14k, de legalább van.

leírás szvsz nincs (azért annyira nem nehezek a fejtörõk), szerintem kérdezz itt, valaki úgyis válaszol (ha emlékszik rá 8).

Hello,fent van vhol meg a game?Mert ahol irtatok,ott mar noncs fent sehol.Kb a felét már sikerult leszedni.
köszi
Jano
Mintha az avault.com-on láttam volna.

TORO
Nekem Duron 1,0 GHz, 256 M SDRam, GeForce 2 400 van és mindent csúcsra állítva (elõször csak poénból) zökkenõmentesen, akadás nélkül futott. Többen csodálkoztak már ezen. Én csak örülni tudtam neki! :)

Shep
Light köszi a tippet, csak nem sok idõm van mostanában, a cukor már meg volt csak a generátort nem találtam, majd meg nézem ha lesz egy kis idõm.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Na ne már nekem csak egy duronom van ami 1100on fut +256 DDR meg egy Gef4Ti 4200 64MB és minen high Quincux aliasing egyedül az anisotropic filltering van kikapcsolva és szabadban 40-50 házban 30 körüli fpsek vannak ja igen 29.42es driver mert a 40.72-el bugos a game ha a FSAA be van kapcsolva.