NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaja. Látom az SG-t. A Hack miatt, gyaloglo chat!

B@ldrick
Hát SG áll. Mail-ben nem tudnád elküldeni(5MB-ig) nekem? Köszi

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐

Nos. Az 1.2.-es crack itt van. De, hová tegyem fel?

Szét lehet fagyasztani a kalitka egyes részeit.

TSW: Tunderke

Ha az utolsó pályára gondolsz akkor ahol az elsõ 2-2 super soldier van ott ledobtak ejtõernyõn egy csomagot, abban van a szérum (a tengeralattjáró mellett). Várd+ míg megfordulnak és lopd el a szérumot, aztán belelõsz egy tárral, lebénul és fejbelövöd szérummal.

Sehogy sem lehet megölni az elsö Supersoldiert. Fuss !
Mindekitõl sorry, akinek kell az 1.2-es patch. Szerdán behozom a vinyómat és akkor felrakom valahová.

Na, OK! Gyerekek vagyok. Otthon már van monitor. Most meg a benti gépemen sz@rt be a net, de már itt is minden ok! 😊) Most Operából nyomom.
Nos. Holnap délelõtt fent lesz az 1.2-es crack. Hogy hol, és pontosan mikor mindnkit értesítek, akit érdekel. 😊) Amúgy müxik. Ok.

Üdv!
Külföldröl nem tudok rálépni az extra.hu/gmiki oldalra.Valahol máshol magyarositás???Vagy esetleg valaki mélbe...
thx.
Elvileg ha nálad van a poloska és visszamész a telefonhoz csörögnie kéne, felkel az alvó faszi és kihallgatnád a beszélgetést. Na ez nálam nem jött össze (mikor igen, akkor visszatöltöttem és következõre nem csörgött a teló az istennek se). De sokkal egyszerûbb, ha fejbelövöd az alvó hapsit, lesz nála egy kulcs, ami nyitja a széfet és ott a kód.

The batteries will be randomly placed throughout
the level; here are a few places I have found them:

1) Upper-right drawer in desk in NE bedroom upstairs
2) Drawer under lamp in NE bedroom upstairs
3) On closet shelf in NE bedroom upstairs

Sziasztok!
Én ott akadtam el, hogy egy házban vagyok és magnokazettákat kell összegyüjteni, ez meg van de elméletileg még kell lennie valahol egy elemnek és papiroknak a porject omegárol. Ezeket hol találom? Köszi !

3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?

Üdv!
A magyarositást honnan lehet leszedni?
thx
Ott járok,ahol poloskát kell a telefonba tenni,meg ahol mindig kergetnek a rendõrök😊Mit csináljak ha már elrejtettem a poloskát?A jelszót hogy szerezhetem meg,hogy be tudjak menni az ajtón?

Valaki PLS...THX
Arra gondolsz, mikor már kinyitottad a kaput, lemész és ott egy kamera és 2 õr? Ott már ölni kell, a wcben van fegyver. Ha meg ez még a polsokatelepítés elõtti "senkit ne öljünk meg misszió" ott sétálnak az õrök és ki kell várni, míg nem néznek oda és lehet lopakodni.

Petyus_
Kávét kell neki fõzni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Hi mindenki!Elakadtam a game-ben és kellene egy kis seggitség!
Ott járok,ahol fel kell robbantani a hidat meg a radiotornyot meg nemtom még mit.Ezeket meg is csináltam,a rep.gépen hatástalanitottam a bombát,de a pilótával mit csináljak?Az csak ül a szobában meg néha feláll és iszik egy korty piát a tüznél.Hogy kell kijózanitani a pilótát?Mert eredetileg az a feladat.Ha vki tud vmit az pls válaszoljon e-mailben v itt.
PLEASE!!!
ahogy veszek egy monitort (kábé holnap), már küldöm is a freemail-es címedre.

Örm
Hol találom a H.A.R.M fõhadiszállást?

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

JHetfield
terkepen jelzi hova kell menni... a masik meg, hogy a mission-t olvasd el a menube...

Örm
Az indiai pályán miután beszéltem a fickóval mit kell csinálni?

Van.És nyomtam vele kábé 5 percet!
Szilveszter délben pukkant egyet a monitorom, azt szevasz. Még jó, hogy 5 éves volt. 😞((
de müxik a patch

köl?

Végre! 1.2-es NOLF...nem 1.1-es patch! 😊))

Vaooooooo! Megnézem Kössz! 😊)))))

ja. ha valki találkozna egy 1.2-es nocd crack-kel, azt megköszönném. Bár, 1 hónapja nincs. Most miért lenne. Senki nem azzal nyomja? Az 1.1-es sem tökéletes.

JHetfield
Alap beallitasnal lehet, de az sux:]

Örm
A generátor alján van egy beöntõ ott jobb klikk.

Petyus_
Az a jobbklikk, nem? 😊

JHetfield
a use gombot kell nyomkodni...:]

Petyus_
A titkos jobbklikkel kell ha jól emlékszem.

Örm
Kint az udvaron van egy konyha az egyik szekrényt fel kell törni van benne egy zacskó cukor, ezt bele kell önteni a pincében lévõ generátorba.

Keress egy gombot a közelben. 😊

JHetfield
Telleg... uj paccs roviditi a loading timeot? mert komolyan mondom 2ora gamebol a fele csak toltogetes:]

Sziasztok! Hol lehet megtalálni ezt a magyarosítást? Egy ismerõsöm gyerkõceinek kéne de nagyon ...
nekem már 3 hete 1.2-es patchem az. azóta nem tudok vele játszani. cd-t kér. és a patchfx-el sem tudtam, bár már kezdek rájönni.

barret
nem tudom hogy müxik,de leskelõdni lehet valahogy.nem jöttem rá...pedig tornáztam eleget!

Bérbe vehet? reklámfelület...

Sajna nekem tul rövid volt a játék!
Örm
Mit kell csinálni a siberiai pályán miután felrobbantottam a rádióadót illetve az energia központot?

installáld fel újra.
elvileg fel kéne neki 99 százaléknál nyomni a codec-eket

semmi köze az 1.2-es patch-hez.

nálam minden tuti (volt). csak kéne 1 litech.exe file 1.2. ennyi.

dehogy.. a hang exe vagy mi nekem külön kint van. lementettem. Nálam az ACEMCP4.31 volt fent azt lezúzta az összeset.
amúgy microsoft-os hang dll-eket telepít fel a progi.a CD-n rajta van. Az elsõn asszem

nem tudom. tegnap 11-re értem haza. ma meg aznapos vagyok. majd valamikor. sorry. 😊

Tedd fel a patchet, az nálam kijavította. Amugy a hívatalos leírásában is irja hogy javítja a hangproblémát. Tedd fel nyugottan, nem cseszi el a cracket sem (ha eredetid van pláne).

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

akkor passz. én most azon vagyok, hogy egy mûködõ patch-et csináljak a litech.exe-bõl, ami 1.2-es.
most töltök le patch generáló progikat. ha majd elindul, akkor jöhet a magyarosítás.😊

Letöltötted a Winrez nevezû progit??? Azzal kell.

"Itt van a NOLF2 magyarítás. Kb 65%-os. Még elõfordulhatnak benne hibák, elírások, esetleg félrefordítások is. Ha ilyet találsz,
légyszíves küldj egy e-mailt, hogy kijavíthassuk.
Install: a mellékelt zip-ben levõ cres.dll-t ki kell cserélni a játék
mappájában levõ gamedll.rez tömörített állományban levõ cres.dll-el.

én úgy értelmeztem, hogy felül kell írni. na várj. megnézem mégegyszer.

pl. gta3-ban megy nekem a magyarosítás tökéletesen.bár itt azért kicsivel több szöveg van, de nem vészes.

ok.megnézem

jó, de nekem a FIFA Clone-os. a nolf2 asszem deviance-s. és a save-k? áááá...megvárom a cracket.az a biztos.