NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
TSW: Tunderke
Nos. Holnap délelõtt fent lesz az 1.2-es crack. Hogy hol, és pontosan mikor mindnkit értesítek, akit érdekel. 😊) Amúgy müxik. Ok.
Külföldröl nem tudok rálépni az extra.hu/gmiki oldalra.Valahol máshol magyarositás???Vagy esetleg valaki mélbe...
thx.
the level; here are a few places I have found them:
1) Upper-right drawer in desk in NE bedroom upstairs
2) Drawer under lamp in NE bedroom upstairs
3) On closet shelf in NE bedroom upstairs
Én ott akadtam el, hogy egy házban vagyok és magnokazettákat kell összegyüjteni, ez meg van de elméletileg még kell lennie valahol egy elemnek és papiroknak a porject omegárol. Ezeket hol találom? Köszi !
3 legjobb dolog a világon: Egy joint előtte és egy spangli utána! Ha ma nulla fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány fok lesz holnap?
A magyarositást honnan lehet leszedni?
thx
Valaki PLS...THX
Ott járok,ahol fel kell robbantani a hidat meg a radiotornyot meg nemtom még mit.Ezeket meg is csináltam,a rep.gépen hatástalanitottam a bombát,de a pilótával mit csináljak?Az csak ül a szobában meg néha feláll és iszik egy korty piát a tüznél.Hogy kell kijózanitani a pilótát?Mert eredetileg az a feladat.Ha vki tud vmit az pls válaszoljon e-mailben v itt.
PLEASE!!!
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Szilveszter délben pukkant egyet a monitorom, azt szevasz. Még jó, hogy 5 éves volt. 😞((
de müxik a patch
köl?
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Bérbe vehet? reklámfelület...
elvileg fel kéne neki 99 százaléknál nyomni a codec-eket
nálam minden tuti (volt). csak kéne 1 litech.exe file 1.2. ennyi.
amúgy microsoft-os hang dll-eket telepít fel a progi.a CD-n rajta van. Az elsõn asszem

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
most töltök le patch generáló progikat. ha majd elindul, akkor jöhet a magyarosítás.😊
légyszíves küldj egy e-mailt, hogy kijavíthassuk.
Install: a mellékelt zip-ben levõ cres.dll-t ki kell cserélni a játék
mappájában levõ gamedll.rez tömörített állományban levõ cres.dll-el.