NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Flashgettel töltsétek!!!!!!!!!
A kolira probáltam nyomni,nem hajlandó menniaz FXP😞(
A kolira probáltam nyomni,nem hajlandó menniaz FXP😞(
Megy majd a CD2 is csak kell reggelnem😊
megy??
Ez egy hülye extrás védelem
engedi az!!!!
katt a linkre,bejön egy oldal,hogy:"ez a link kívülrõl nem elérhet,a letöltéshhez kattintson IDE"
Az "ide"-t berakod a letöltésvezérlõbe vagy arra kattintasz és már jön is😊
katt a linkre,bejön egy oldal,hogy:"ez a link kívülrõl nem elérhet,a letöltéshhez kattintson IDE"
Az "ide"-t berakod a letöltésvezérlõbe vagy arra kattintasz és már jön is😊
NOLF2 1.CD kész.😊)
Innen tölthetõ:
http://free.x3.hu/djcom/
Innen tölthetõ:
http://free.x3.hu/djcom/
Már olvastam .
Segített más és sikerült így megszerezni !
Mindenetre kössz az igyekezetett ! 😊
Segített más és sikerült így megszerezni !
Mindenetre kössz az igyekezetett ! 😊
"A BC a jobbik csapat jutalma."
KOLIRA NEM TUDOK TÜKRÖZNI😞
Skorpio7!:
Amit kértél nincs fenn sehol sajna😞(
Amit kértél nincs fenn sehol sajna😞(
De megy már az extrára is fel😊Hamarosan linkelem a file-okat
"A BC a jobbik csapat jutalma."
De megy már az extrára is fel😊Hamarosan linkelem a file-okat
Mi a címe??
Megy az FXP az extrára😊)))
Szóval hamarosan
tölthetitek
😊
Szóval hamarosan
tölthetitek
😊
nyugi!!!!
Már rég lenne linketek,ha az extra nem tiltotta volna le az FXP-t😞(
De a drága aranyos magyar free tárhely szolgáttatókkal már tele van a faszom😞
De a drága aranyos magyar free tárhely szolgáttatókkal már tele van a faszom😞
hi! nem tudjátok képeket hol tudnék megnézni a game-röl? köszike.
Egyszerü vagyok mint a barna szar
Kijööött, gyerekek,kijöööött !
Hello!Nemtudna valaki segiteni,a kovetkezo a gondom:A NOLF2-ben a full verzioban ugy mint a demoban neha nem hallani a beszedet....hangeffektek..zene..midnen oke..de a beszedet csak neha jatsza le...pl intrban 1-2 mondatot igen...a tobbit nem...
Tudom hogy ennek valami idiota hang codecje van...fel is rakja..de ez igy nagyon gaz!
SB Live-om van..es termeszetesen masban midnenhol minden oke!!
Akarmi otlet johet..
koszi!
Tudom hogy ennek valami idiota hang codecje van...fel is rakja..de ez igy nagyon gaz!
SB Live-om van..es termeszetesen masban midnenhol minden oke!!
Akarmi otlet johet..
koszi!
Szóval nolf2demo. superspy-ként ereszkedtem alá a festõi tájba. húúú,micsoda mondat. Egész szombat delután küzdöttem a 3 pályával és azt mondhatom, részemrõl a deusex-thief2 páros immár a 2. helyre szorult vissza.
A grafika egyszerûen csodás. A jó programozói munka pedig igen figyelemreméltó, ha azt veszem , hogy a gépemen (667@950,gf3,256ram,w98se) full gfafikával, tökéletesen futott.
Wha... ez jól esett!
A grafika egyszerûen csodás. A jó programozói munka pedig igen figyelemreméltó, ha azt veszem , hogy a gépemen (667@950,gf3,256ram,w98se) full gfafikával, tökéletesen futott.
Wha... ez jól esett!
Szóval nolf2demo. superspy-ként ereszkedtem alá a festõi tájba. húúú,micsoda mondat. Egész szombat delután küzdöttem a 3 pályával és azt mondhatom, részemrõl a deusex-thief2 páros immár a 2. helyre szorult vissza.
Wha... ez jól esett!
Wha... ez jól esett!
na, bemelegítésnek újra elõvettem az elsõ részt 8)
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
énis köszi, közben végigjátszottam
két azaz három kérdésem lenne
a fegyverek másodlagos funkcióit
meg pl a gépfegyvernél hogy milyen tolténnyel lövök azt hol kell váltani?
A körzõ mire való?
Riasztásnál a ruszki pályán mindig jönnek új katonák?
két azaz három kérdésem lenne
a fegyverek másodlagos funkcióit
meg pl a gépfegyvernél hogy milyen tolténnyel lövök azt hol kell váltani?
A körzõ mire való?
Riasztásnál a ruszki pályán mindig jönnek új katonák?
kólás autómata mellet van egy szeretet csomag, azt vedd fel és a benne lévõ dekóderrel olvass el egy kérdõjeles cetlit, utána vissza mész a japcsihoz és kész
sziasztok
a 2. pályán mikor talalkozni kéne a fickoval a darus emblemaval diszitett haznal mit kell tenni?
az ajtora hiaba van rairva hogy open nem enged be......
a 2. pályán mikor talalkozni kéne a fickoval a darus emblemaval diszitett haznal mit kell tenni?
az ajtora hiaba van rairva hogy open nem enged be......
szvsz a nolf multi része is ki lett találva, csak nem terjedt el. lehet használni a ketyeréket (pl az a rúgós-kötél-bigyó. öcsémmel idétlenkedtünk egyet annakidején, mókás volt.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
egy mod ut alá.... nincs célkereszt a fegyverrel célzol ahoyg az életben is... bent kell tartanod alevegõt hogy jol tudj célozni beakadnak a fegyverek a tárgyakba stb stb stb...keress rá az infiltration topicra ott le van írva minden.. a legreálisabb szerintem az AA is jó de az eléggé el ban baszva célzásilag meg egy kisssé más
.inf kiterjesztésû fájl, átlalában programbeállitásokat tartalmaz, és notepaddal v. Word-del szerkeszthetõ.
ez full igaz és az miért baj ha vkinek az tetszik hogy egy kicsit reálisabb mint a többi??és mé baj ha azt mondom vkinek geyere infezni??? az inf vagy 4 éve létezik és még a 2.86 os is eléggé bugos volt
Van néhány elvetemült szánalmas ember aki csak egy kicsit szórakozni akar a gép elõtt egy szar nap után
nemtom mi a bajod az hoyg ez egy jobb agme vagy hogy nekem jobban tetszik mint a sima gagyi arcade gamez? auto gamezban is a sim a király nem az arcade...
ez a gamez nem is offline ban lesz sztár hanem multiban😊 ezt ne feledjük amugymeg ha szereted az inf et akkor gyere játszani😊))
Wudu kártyával miért nem müködik ez a game?