NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(AMD TB 1300, 324MB, Gef3 Ti200, SB Live, Win98, utcsó driverek)
Én szerintem a WinXP szivat itt mindenkit, az UT2003-mal is sok probléma van WinXP alatt, nekem meg semmi gondom 98-ban. A BF1942 is sokkal lasabb XP alatt. Szóval jó még az a jó öreg 98😊)
De djcomnak jár az elismerés: egy nappal a megjelenés után fel tudta rakni a NOLF2-t egy olyan helyre ahol nem törölték fél napon belül, el lehetett érni és normális sebességgel le lehetett szedni.
Sajnos régen volt, hogy beraktam két CD-nyi anyagot a regetbe és probléma nélkül lejött az egész full sebességgel. Szóval meg lehet ezt oldani.
Minden érintett nevében nagyon köszönjük djcom és reméljük, hogy az elkövetkezõ jó gamek esetében is alkalmazni fogod a NOLF2-nél bevált módszert.
Na jól benyaltam mi 😊)))))))))))
Mert ezzel tényleg sok mindenkinek megjavult...
Amúgy a Sierra tényleg szeret ilyesmit elõadni
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
hihetetlen hogy mekkora bunkosagot volt kepes a Sierre megint csinalni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Reméljük, hogy nem
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
miert csinaltak ilyen unalmasra bazze!!!
mindjart torlom
Viszont, így legalább mûködik...
S a legnagyobb baj, hogyha Win9x alá installáltad, s talált pro codecet, azzal, hogy átállította, gondot okozhat más játékoknál is
Szóval, ajánlatos megnézni a system.ini-t...
Pl innen:
control panel/system/hardware/audio
Aztán a registry-bõl is (keressünk rá a file névre registryben, s onnan is)
S persze, a Windows\System32 mappából
Reboot, s most install wmfadist.exe
Ezután már biztos hogy menni fog XP alatt is
Win9x esetében bõven elég, amit lent leírtam
Az a gond, hogy WIN9X rendszerek alatt a system.ini file-ban , amennyiben talál ilyen pro codecet(l3codecp.acm) ennek adja a prioritást.
Amennyiben ilyen file-unk van a gépen, akkor a system.ini -nek így kell kinéznie:
msacm.l3acm=C:\WINDOWS\SYSTEM\L3CODECA.ACM
msacm.l3codec=C:\WINDOWS\SYSTEM\l3codecp.acm
Mindez a drivers32 szekcióban van
Így mindkét codec használatban lesz, viszont nem a pro kapja a prioritást, igaz , az is fog mûködnio tömörítés alatt.
Ezzel minden rendbe jön, a játék is menni fog, s tömörítésre is megmarad a pro verzió
Keressétek meg , hogy hol van a Windows könyvtárban az l3codeca.acm file
Nos, ezt kellene kitörölni innen
Most, a játék könyvtárában kell lennie egy WMFADIST.EXE nevû file-nak.
Ezt indítsátok el, s az újra telepíti a codecet, s immáron jó lesz
Ha nem, akkor ennek a Fraunhofer codecnek kell XP alatt elsõdleges jogot adni.
------
Win9x alatt a dolog ugyanez, ott viszont azt kell megnézni, hogy a system.ini-ben szerepel-e utána ez a sor:
msacm.l3acm=C:\WINDOWS\SYSTEM\L3CODECA.ACM
(ahol persze az elérési út opcionális)
Itt ez jelenti a prioritás beállítást
Akinek megy legyen mar szives leirni mitcsinalt
Help pls!
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Kerdes: Ha mar valaki tart ott akkor megmondana hogy a chapter7-ben a "Password" nevu palyan hopgy kell bejutni a kodos ajton? Mondott valamit az a indiai pofa aki az 50 rupiat adta de jol nem emlekszem es csak joval regebbi mentesem van...
Ha másképp nem megy idenyomom a linkeket😊
10 perc max😊)
20 perc és fenn a 2.CD
Djcom köszönöm neked a NOLF2 linkért!!!!
Nem ide tartozik de esetleg nem tudná valaki hogy kell kitömöriteni egy box kiterjesztésû fájlt.(elméletileg mp3,minden nemû átnevezéssel probálkoztam már)
(bocsi hogy ide írok be ezért)
Nem....valami gond van....
passiv mod,anonimus,upload könyvtár,baszik felmenni😞(