1463
NOLF2
-
gef3 #457 CSÁ. hogy jutok vissza a repülőgéphz? már visszajöttem a legutolsó kapuhoz, keritéshez. ez a szibéria utolsó része. PLS segitsetek!!!!!!!!!!!!!! -
Gábor #456 MEGVAN a prob oldva az indiai bogarászásban! Mikor a felső őr elindul beszélgetni, az alsó,ha minden jól megy, a képet fogja bambulni. Gugolva felosontam lépcsőfordulóba,majd mikor az őr elindul vissza a posztjára, beosontam, majd bogár és gyors futás a paraván mögé! Ennyi, remélem vkinek vmicskét legalább segített!
Ja, és a lépcső aljától nézve jobbra az utolsó ajtó a cél. -
#455 Hát, ahogy egyre tovább jutok a gammában, kezdem azt érezni, hogy egyre szarabb....
Az elso resz sokkal jobb volt -
Gábor #454 Kezdem úgy hinni,hogy péznt fogok dobálni,hogy elkotródjon az összes hibbant arab a körnéykről,habár hátulütője,hogy vszínűleg észrevesznek kutatás közben... -
#453 Indiában én is szívok. Már vagy 20-szor megpróbáltam teljesíteni de nem sikerült. Ötletek ? -
Gábor #452 India elég idegesítő, gőleg a planitng a bug rész! Az MGS2-ben nem volt ilyen szivatás,hogy fegyver nélkül menjek el három őr mellett,akik ugyanazt a területet figyelik.... -
#451 2.cd honnan lehet leszedni???? -
#449 a generator, ott van ahol volt az sok lepcso. ahonan kiugrottal. na annak a legalso szintjen
de hol van a cukor?:D -
gef3 #448 nekem már van cukrom, de hol van a generator????
-
#447 hol a cukor?:D ja vágom hol a generátor, ki is irt vmit hoy eszembe ne jusson vagmi de mivel ugyse volt nalam cukor... akor mit csinaljak? -
gef3 #446 hol generator???????????????? -
#445 A generátorba cukrot kell önteni. -
gef3 #444 itt tartok én is. segitsen vki.
pls. -
#443 egy kerdes:
azutan tartok hogy kiszabadiotttam a pilotat, es ott lekell raknom bombakat egy bazisban. csinalattam ott mindenfelet, es most kikene mennem vhogy de ott van az aramos kerites. most ott mit kene csinalnom? -
Gábor #442 Ha megvan az elem (ha minden igaz vmelyik hálóbszobában van, emlékeim szerint), lemész, megnézed a muksó szobáját, majd jönnek ninjak, akiktől az emeleten az egyik nyitott ablakon keresztül tudsz elmenekülni. -
gef3 #441 mi az a vákumcső és hol van? -
#440 Latom mas se ugyesebb nalam, senki sem talalta meg a vakumcsovet. Azer' ez jo erzes :) -
#439 Nekem nehezen tolti a palyakat de quick load turhetoen gors. -
gef3 #438 re. az éjjszakai küldetésnél az áromos kapun, hogy kell továbbjutni? segitsetek!
-
#437 Nah hát akkor sorban:
1. leszálltunk a pilótával, pár ruszki kiirtása (térkép jobb alsó sarok)
2. Elmenni benzinért a jetski-be
3. elmenni felrobbantani a power generátort (vagy mit) - térlép bal alsó sarok
4. ferobbantani az antennát (térkép jobb felső rész)
5. az antenna alatt a völgyben kiszabaditani a pilotát, akit időközben elraboltak, majd kiengedni a sorompon keresztül
6. vadászházban megvárni az éjszakát (térkép bal fölső sarok
7. utána berak arra a helyre ahol az éjszakai küldi van (térkép teteje középen) -
KeviN #436 Ha jol emlexem az emeleten van az egyik ejjeliszekrenyben -
#433 A megoldás Direct Connect. Ott biztos meg van osztva pár embernek. Többek között nekem is... -
#432 Hát ha már megvan az áramközpont délen és az antenna, akkor már csak egy dolgot kell csinalni. Meghuzodni a vadászházban éjjelre és utana odarak a következo helyszinre... A pilotát is kiszabaditottad? -
#431 Amikor rárakod az antennára, akkor jön egy üzi hogy elkapták a pilotádat, ott van lenn a házban. Ki kell szabaditani, majd kinyitni neki azt a kaput vagy mit. Neked nem kell elmenni arra. Majd amikor mész vissza amerr?l jöttél akkor felrobban az antenna is... -
#430 a radióállomás ledölt mikor visszafelé mentem, de hol van ez az energiaállomás? -
#429 az antenna all de a bomba rajta van -
#427 Van olyan gomb hogy Crouch :)
Magyarul defaultba az nalama Ctrl Key.
Amikor a lerombolt antenna elott alsz akkor nyomd meg a Ctrl Key (ami nem mas mind a bal also gomb a space billentyuzetol 3-mat szamolva balra).
Es azutan myomd meg a W gombot. Akkor elore megy.
Jo? -
#425 Sziasztok
A ruszki pályán elakadtam !!!
Már szerintem mindent megcsináltam aláaknáztam a hidat elártem az áramközpontot és tönkre tettem !!
Majd elindultam visszafelé a pályán a kezdeti ponthoz de az aláaknázott hid után egy kapu van előttem amin sehogy sem tudom áthámozni magamat!!
Azt irja valami relay
stasiont-ra rakjak detonátort de a rádió antennáján már ott van
A radio nem szol
továbbmenni pedig a kerites miatt nem tudok
-
#423 Ohio-i pályán vagyok (cseptör 6) az elején, az egész kurva házat vagy 3szor átkutattam, de nem találtam a batteryt, ami kell ahhoz hogy lent megnyomjam azt a gombot....help! -
#422 az nekem is tetszene, ha elmondanád hogy tudok továbbmenni.... -
Gábor #417 Na igen, szibéria. Az 1 szopatós pálya, qrva őrök rendesen 2-5min között respawnolnak,hogy aztán kutatás közben szépen hátbalőjenek (tapasztalat). Ohioban nagyon jópofa a ninja-pipi elleni küzdelem, nekem nagyon tetszett a kis Ózos beütés! -
Lifeforce #416 Köszönöm. -
#415 Vakumcsoo!!! HOL???? -
#414 Szal en nem tudom hogy mit kivantal hova de siberiaba ha oszvisz volt 50 katona akkor az sok.
Ugyertem a kunyhos resz utanig jutottam meg csak el -
#413 Ohio-i pályán vagyok (cseptör 6) az elején, az egész kurva házat vagy 3szor átkutattam, de nem találtam a batteryt, ami kell ahhoz hogy lent megnyomjam azt a gombot....help! -
#412 Van itt valaki, akinek Radeon 8500-zal megy a játék? -
galocza #410 gyerekek a hangproblémára van már vmi +oldás? marha idegesítő...
én még csak a japcsi pályát nézegetem, úgy tűnik, a készítők sok mindent belepakoltak (á la dx), de két dolog kimaradt: a pályák még mindig lineárisak, és (eddig) nincs meg az a fenomenális nolf hangulata...
aztán nem elfeledkezni a fenti kérdésről (ha van válasz persze), thx... -
#408 Na idesüssetek. P3 600 330mb ram V7700-as ASUS és 800*600*32 Minden Mediumon vagy High-on és 50 fps. :) -
#407 Hát szerintem manapság már a gamerek döntő többségének kell hogy legyen T&L támogató kártyája... Ez azért már nem olyan nagy követelmény... És hogy mért azzal csinálják? Mert fejlődik a technika (szerencsére)... Csinálhatnák 4-5 évvel ezelőtti grafikával is de akkor a kutya nem lenne rá kiváncsi...
Az ellenség ujratermelődéséhez: nekem se "születnek ujjá". Ha eccer megtisztitok egy terepet ott már több ruszkit nem látok az tuti. :) -
#406 Vedd fel a cukros zsákot, nem messzi az elektromos keritéseknél (asszem). Majd menj vissza az épületbe, és keresd meg a Carzy Ivan's electric fence típusú magas feszültségű elektromos kerités generátorát. Ha megvan, akkor töltsd bele a cukrot, és befog szarni a masina.