NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lazarus
Na tudtok már letöltõ helyet? 😊
Goodwill
nagyon király lesz ez a game!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

ThunderMaX
Persze nekem nem a modokkal van bajom hanem magával az UT2003-mal, én szeretem a realista modokat Pl. Inf. UT mod vagy SF mod vagy HL:CS. Meg abban is biztos vagyok hogy a UT2003-mat még 4 év múlva is nyüstölni fogják a modokkal(HL,UT,Q3) szóval én csak annyit kartam mondani hogy NAGYON RITKÁN látni olyan folytatást ami jobb az elõdjénél szinte minden szempontból a NOLF2 ilyen az UT2003 NEM ILYEN csak grafikailag múlta felül MÁSBAN NEM!!!pl. gyatra a AI az elsõ részben a botok taktikázgattak nem csoportosan rohantak a vesztükben meg nem 500m-rõl löttek fejbe kispisztollyal(vagyis nem csaltak), akkor a játékfajták is jobbak voltak Pl. a UT2003-ból NAGYON HIÁNYOLOM az ASSAULT modot és én ezért nagyon le is húzom a gammát!!!A rögbi féle vidd oda a golyót a dimenzió kapuba vagy miffene az nem nagyon köt le nem egy nagy kunszt nincsen benne semmi érdekesség olyan mint a CTF szóval az UT2003 nem az év játéka lesz nállam az biztos majd a Doom3 😄 (remélem és nem a jövõ év játéka lesz 😊 )
CSOCSO
az ut2003 másról szól.. többen fogják nyomni mint a nolf 2-t ez már most biztos..szal ne megy súlycsoport nem beszélve a modokat amibõl hirtelen 3 at tudnék sorolni ami nagyon jo... amugy meg nemtom melyik az adept azt tom hogy én feldzsaltam a szintjüket oylanra hogy össze vissza mozogtak elég korrektûl..persze lehet hogy csak a 10 fps miatt volt nehéz õket lõni😊))))))))))))))))))))
mindegy nolf annyira nem tetszett de adja az isten hogy egy király gamma legyen és lekössön pár hétre! (napra)
ThunderMaX
Pedig az elsõ pályának nagyon van hangulata. Az nagyon tetszett hogy két ninja csajszi beszélget én a sarkon figyelem õket majd az egyik hátat fordít a másiknak én lenyilazom a nyílpuskával a másikat az meghallotta majd odafut és kérdezi a halott csajszitól "hogy jól vagy?" majd belé rúg egyet hogy megnézze él-e még majd rohan riadóztatni. Szóval az AI az elsõrangú(nem úgy mint az UT2003-ban futok az ellenséges csapat háta mögött és szétlövöm õket nem néznének hátra meg ilyesmi meg mindig csapatban mennek ja és mind ez adept nehézségi szinten szóval az UT2003 AI-ja a nyomába sem ér a Nolf2, és az UT AI-nak!!!). Szóval a NOLF2 minden szempontból ígéretesnek tûnik a "Stílus kedvelõinek(taktikai,lopakodós FPS)" valakinek meg az agyatlan hent jön be UT2003 és társai mondjuk az is kell de az van a legjobb helyzetben aki mindkét stílust kedveli. 😄
CSOCSO
én is csalodtam de nem az ut ben hanem a nolf 2 ben.. az ut egész jó lett de a fegyverek nem tetszenek...de ez a nolf2..pff legalábbis az elsõ pálya eszmáletlen trutyi...aztán törölnöm kellett mert igy sincs sok helyem nemhogy azzal a 200 megával amit felrak
ThunderMaX
VÉGRE EGY JÓ HÍR!!!!!!!!!!:

A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a Sierra bejelentette, hogy Monolith büszkesége a No One Live Forecer 2. is aranyba ment a mai nap folyamán! A boltokba várhatóan október 1-én érkezik meg. NAGYON remélem, hogy javítják benne a sokaknak bosszúságot okozó hanghibát...
(forrás:Hardwired)

Szerintem az év FPS játéka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Jelenleg) 😄
A másik hír hogy az UT2003 is arany lett 3CD-n terpeszkedik!!! 😊 (bár ezt is beszerzem de csalódtam a játékban a demo alapján)
rage
Az én konfigom P III 1000 GeF 3-mal, s 512 mega Rammal. Amikor a program kérdezte, hogy akarom futtatni, egyértelmûen ez a konfig volt pont a medium beállításra meghatározva.

Engem nem érdekelt, s válastottam a High Detail-t, amit PIV-hez, meg Gef4-hez ajánlottak

A játék opciókban utána felnyomtam mindent maximumra, s hadd szóljon..

S tökéletesen megy, ezerrel fut, szaggatásnak nyoma sincsen...

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

na, le vagyok törve, mint a bili füle.
a jó öreg vudummal szóba se áll a büdös tljével... mind1, eddig halogattam a gépjavítást. most már megéri (úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz nolf2, dx2, addig nincs upgrade).

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

Jano
Legalábbis a demo alapján.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Ja, és annyit, hogy ilyen méltó folytatását egy baromi jó játéknak ritkán látni.

Jano
Cel 800, 512MB RAM, GF2MX400, XP alatt mediumban nincs gond vele hálégnek. De azér kérek szépen új gépet. Köszi.

Sephi
Baz sima 1600 XP+ meg 256 DDRAM es egy G3 Ti200 assal High detail meg 1024 32 biten ugy ment mint a crem! En nekem leeset az alam semmit nem szakadozott

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
nekem Geforce 2MX-el a 30.82-es driverral vannak gondjaim (win98 SE)
a legujabbal allandoan kilépett egy régebbit kellett felrakni
ThunderMaX
Nah szal, ISTEN EZ A JÁTÉK!!!NAGYON OTT VAN A HANGULAT !!! A Grafikája meg egyszerûen fantasztikus(fullon játszok,antiallisingel,anisoval 😄 Tb1400,256Sd,Gef4 ti4200 1024x768 meg se rezzen folyamatosan szaladdgál) szóval a mozgások meg a karakterek eszméletlenül ki vannak dolgozva. A hangulat az is nagyon jóóóó!!!A zene is fenomenális a ruszkis pályán majd becsikartam a raszputyin dallamain. 😊JA ,W98-al nyomulok(XP is fent van de azon még nem probáltam hogy van-e hang ja a h.karesz az audigy. Szóval nállam hang is van minden okés asszem a progi installnál rak fel saját codecet szóval W98-alatt audigy-vel tökéletesen kell mûködnie!!!
Sephi
csesze meg hat nekem XP-em van de nekem se megy a hang 😞( micsinajak?!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Na én is megnéztem.

Hát rá kellett jönnöm, hogy a 667 cel2 + GEF2MX + 256 MB SDRAM már igen kevéske.

Hejj de messze még a január, amikor alkalmam nyílik, legalább részben ápgrédelnem.

Brühümm Brühümm Brûûûûûm!!!

De még lov detailban is jó a grph. Milyen lehet highben?!
Morpheus
Köszi szépen!

Ha hazaérek próba.

Morpheus

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

Breki33
és ha a média player 9-es b van fent?
DF|Sylvie
Jól tudom, hogy az elsõ demo egy kilopott verzió?
rage
Szóval az a lényeg, hogy a program felteszi a Windows Media-ban lévõ mp3-codecet
(L3Codeca.acm)

Meg kell nézni, hogy ez szerepel-e a System könyvtárban, s az a megfelelõ verzió-e.

A demo könyvtárában van az a wdaSETUP, amit explorer-ben jobb klikkel ki lehet csomagolni, s ott meg kell nézni ,hogy az a file került-e át a system könyvtárba is. (Abban van benne ez a L3Codeca.acm)

Ha igen, akkor mondjuk wordpaddel nyissuk meg a system.ini-t, s nézzük meg, hogy a drivers32 szekcióban ez a hivatkozási sor megtalálható-e.

msacm.l3acm=C:\WINDOWS\SYSTEM\L3CODECA.ACM

Ha igen, akkor elvileg jónak kellene lennie
A baj az, hogy ez csak Win9X / ME rendszereken megoldható.

Az XP-ben nincs system.ini, ott a registry-be túr bele

Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10

Legjobb FPS lesz az idén!!!!!!!!!!!!!!!!
Breki33
bocsi de egyszerûbb volt bemásolni mint ujraírni
rage
http://www.pcdome.hu/forum/forum.php?action=ll&fid=30&tid=6222

rage
Valahonnan ismerõs nekem ez a hozzászólás....

:-)

EmThor
köszi én is remélem. amúgy a víz nagyon szépen meg van csinálva. viszont a 35-45 fps végül is elég (xp 1800+ ,256sd, inno 4200 64mb)

Breki33
Amennyiben nincs valami exkluzív codec-csomag installálva a gépedre, mint ez a Fraunhofer pro, vagy pl a Nimo codec pack, akkor már tehetsz egy próbát.
Szintén tehetsz egy próbát, ha a Windows Media 7.1 van újabb van fent eleve, mert akkor egy pár új file-t fel sem kell tegyen.

Amennyiben pedig Win98-ad van, s nem XP-d, akkor pedig egészen biztosan tehetsz egy próbát, mert elég csak az install elõtt lementeni a system.ini-t, s ha elrontja/átírja, visszateszed , s kész.

Ha feltetted a játék demoját, kezdd azzal, hogy indítsd el, s nézd meg, van -e a párbeszédeknek hangja.
Ha van, akkor hátradõlhetsz, minden OK.

Ha nincs,akkor lehet keresgélni...

De szvsz, ezt a full verzióig fogják még módosítani.
Remélem....
EmThor
1: hang nuku 😞
2: óriási gépigény 😞

Morpheus
Hali!

Nekem jöhetne az info, mert nem sikerült a párbeszédekhez hangot kicsikarni.

..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"

LeonSilver
Magyar XP Home.
SB Audigy a hangkütyesz,DX8.1.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

rage
Milyen oprendszer alatt jó a hang nálad?

LeonSilver
Hát emberek ez valami fantörpikus!!
Hang nekem müxik!
Aki meg nemjáccccott a NOLF-al az szerintem pótolja be.Az is nagyon yoo!És full graffal 1600 -ban sem szaggat.
Ahogy a kis sárga mondta:
Nekem teccik.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Mán nekem is jön!

Stabil 65 KB-vel.
Fene! már csak 55!
Na most megint 60!

Lényeg, kb 40 minute, és akkor Try out!!!
rage
Azt hiszem, sikerült megcsinálnom, nálam most már van hang.

Ha érdekel a módszer, vagy a hiba másoknak is jelentkezik, írjátok ide

rage
A párbeszédeknek hol van hangja, hol nincs.
Vagyis, inkább nincs
Ugyanis a drága jó programozó bácsik kidolgoztak egy új hangtömörítési eljárást, ami összeakad mindennel, viszont a legeslegújabb hangkártya-driverrel hajlandó csak rendesen mûködni.

Most vagy átszerkesztik az egészet, vagy nem lesz hang a full-ban sem

Morpheus
A gépigénye szerintem átlagos. Viszont a játék a demo alapján fantasztikus lesz. Hozza az elsõ rész hangulatát. A grafika rengeteget javult (szerintem). Szóval nem szabad kihagyni.

Viszont a párbeszédeknek nincsen hangja. Remélem ez csak a demo hibája.

Persze feltétlenül
nagyon jó!!!
És szerintetek érdemes kiprobálni a demot?
Rincewind
pld. :hardwired
Kijott a DEMO!!!!
ujedith
Szerintem ez egy nagyon cool game lesz. (marmint a NOLF2, nem a deus Ex.)
Ez a kis izelito meg szinte semmit sem mutat.
Ha legalabb olyan jo lesz a hangulata, mint az elso resznek, akkor mar megeri 357268949823414-szer vegig vinni. Legalabbis szamomra.

Majd a Deux Ex 2! Meg a Splinter Cell

The Garrett
áá a Deus Ex et nehezen lehet überelni...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Goodwill
jól néz ki a game, hát még ha hangja is lenne....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Petyus_
Khmm, az elsõ részrõl csak annyit tudok, hogy nagyon király volt, én vmi Deus Ex szerû játékmenetre számítottam...

Erre itt van ez a teaser demó.. és khmm... mit lehet ebben csinálni azon kívûl hogy a mindenhonnan elõugró nindzsa néniket gyakom? Ilyenek kellene lennie ennek a játéknak? 😊

LIthtech motor nem néz ki rosszul, de azért nem egy Unreal Warfare vagy fõleg nem egy Doom III... de legalább jó gyors. 😊

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Nem. Már azok is kezdenek uncsik lenni ...

The Garrett
Ha tálibok potyognának az égbõl az jobb lenne?

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Azért a Ninjak kezdenek uncsik lenni ... pl. ott a Hitman 2 videóban is volt egy csomó a japán pályán. Csak úgy potyogtak az égbõl, födémgerendáról ...

ujedith
NEKEM! Nagyon teccik ez a hangulat!!! :-)))
Az izelito megmutatja, hogy mire szamithatunk es teccik!!! Most meg a csaj is sokkal jobban nez ki, mivel az elso reszben egy-ket kamerallasban elegge lo feje volt. Most szep szeme van, aranyos teste, szoval kiraly ez a LithTech engine.
Nekem az elso resz a kedvenc game-m. Vagy 230923450934093457-szer vittem vegig oda-vissza. :-)
Most megjobban varom a 2. reszt.
Na bye.
NOLF2 RULEZ!!!!