NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mindegy nolf annyira nem tetszett de adja az isten hogy egy király gamma legyen és lekössön pár hétre! (napra)
A nemzetközi helyzet egyre fokozódik, a Sierra bejelentette, hogy Monolith büszkesége a No One Live Forecer 2. is aranyba ment a mai nap folyamán! A boltokba várhatóan október 1-én érkezik meg. NAGYON remélem, hogy javítják benne a sokaknak bosszúságot okozó hanghibát...
(forrás:Hardwired)
Szerintem az év FPS játéka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Jelenleg) 😄
A másik hír hogy az UT2003 is arany lett 3CD-n terpeszkedik!!! 😊 (bár ezt is beszerzem de csalódtam a játékban a demo alapján)
Engem nem érdekelt, s válastottam a High Detail-t, amit PIV-hez, meg Gef4-hez ajánlottak
A játék opciókban utána felnyomtam mindent maximumra, s hadd szóljon..
S tökéletesen megy, ezerrel fut, szaggatásnak nyoma sincsen...
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
a jó öreg vudummal szóba se áll a büdös tljével... mind1, eddig halogattam a gépjavítást. most már megéri (úgy döntöttem, hogy amíg nem lesz nolf2, dx2, addig nincs upgrade).
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
a legujabbal allandoan kilépett egy régebbit kellett felrakni
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Hát rá kellett jönnöm, hogy a 667 cel2 + GEF2MX + 256 MB SDRAM már igen kevéske.
Hejj de messze még a január, amikor alkalmam nyílik, legalább részben ápgrédelnem.
Brühümm Brühümm Brûûûûûm!!!
De még lov detailban is jó a grph. Milyen lehet highben?!
Ha hazaérek próba.
Morpheus
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
(L3Codeca.acm)
Meg kell nézni, hogy ez szerepel-e a System könyvtárban, s az a megfelelõ verzió-e.
A demo könyvtárában van az a wdaSETUP, amit explorer-ben jobb klikkel ki lehet csomagolni, s ott meg kell nézni ,hogy az a file került-e át a system könyvtárba is. (Abban van benne ez a L3Codeca.acm)
Ha igen, akkor mondjuk wordpaddel nyissuk meg a system.ini-t, s nézzük meg, hogy a drivers32 szekcióban ez a hivatkozási sor megtalálható-e.
msacm.l3acm=C:\WINDOWS\SYSTEM\L3CODECA.ACM
Ha igen, akkor elvileg jónak kellene lennie
A baj az, hogy ez csak Win9X / ME rendszereken megoldható.
Az XP-ben nincs system.ini, ott a registry-be túr bele
Gigabyte P55-US3L, QuadCore Intel Core i5 750, SAPPHIRE R9 270X 4GB GDDR5 WITH BOOST & OC, 16 GB Corsair Vengeance Memory DDR3-1600 SDRAM,Synchmaster EX2220 WIN10
:-)
Szintén tehetsz egy próbát, ha a Windows Media 7.1 van újabb van fent eleve, mert akkor egy pár új file-t fel sem kell tegyen.
Amennyiben pedig Win98-ad van, s nem XP-d, akkor pedig egészen biztosan tehetsz egy próbát, mert elég csak az install elõtt lementeni a system.ini-t, s ha elrontja/átírja, visszateszed , s kész.
Ha feltetted a játék demoját, kezdd azzal, hogy indítsd el, s nézd meg, van -e a párbeszédeknek hangja.
Ha van, akkor hátradõlhetsz, minden OK.
Ha nincs,akkor lehet keresgélni...
De szvsz, ezt a full verzióig fogják még módosítani.
Remélem....
Nekem jöhetne az info, mert nem sikerült a párbeszédekhez hangot kicsikarni.
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"
SB Audigy a hangkütyesz,DX8.1.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Hang nekem müxik!
Aki meg nemjáccccott a NOLF-al az szerintem pótolja be.Az is nagyon yoo!És full graffal 1600 -ban sem szaggat.
Ahogy a kis sárga mondta:
Nekem teccik.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Stabil 65 KB-vel.
Fene! már csak 55!
Na most megint 60!
Lényeg, kb 40 minute, és akkor Try out!!!
Ha érdekel a módszer, vagy a hiba másoknak is jelentkezik, írjátok ide
Vagyis, inkább nincs
Ugyanis a drága jó programozó bácsik kidolgoztak egy új hangtömörítési eljárást, ami összeakad mindennel, viszont a legeslegújabb hangkártya-driverrel hajlandó csak rendesen mûködni.
Most vagy átszerkesztik az egészet, vagy nem lesz hang a full-ban sem
Viszont a párbeszédeknek nincsen hangja. Remélem ez csak a demo hibája.
nagyon jó!!!
Ez a kis izelito meg szinte semmit sem mutat.
Ha legalabb olyan jo lesz a hangulata, mint az elso resznek, akkor mar megeri 357268949823414-szer vegig vinni. Legalabbis szamomra.

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
Erre itt van ez a teaser demó.. és khmm... mit lehet ebben csinálni azon kívûl hogy a mindenhonnan elõugró nindzsa néniket gyakom? Ilyenek kellene lennie ennek a játéknak? 😊
LIthtech motor nem néz ki rosszul, de azért nem egy Unreal Warfare vagy fõleg nem egy Doom III... de legalább jó gyors. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Az izelito megmutatja, hogy mire szamithatunk es teccik!!! Most meg a csaj is sokkal jobban nez ki, mivel az elso reszben egy-ket kamerallasban elegge lo feje volt. Most szep szeme van, aranyos teste, szoval kiraly ez a LithTech engine.
Nekem az elso resz a kedvenc game-m. Vagy 230923450934093457-szer vittem vegig oda-vissza. :-)
Most megjobban varom a 2. reszt.
Na bye.
NOLF2 RULEZ!!!!