1463
NOLF2
-
#336 Ha megvan a megoldás, akkor szolj légyszi! thx -
#335 akkor tiszta Project IGI? :D -
djcom #334 Én is ott tartok még nem tudom,de most asszem pihi,mert már jojozik a szemem a monitortól. -
#333 Hi. Kérdés!
Chapter 4, ott vagyok, ahol egy ilyen elektromos kerités van, és ott kell átjutni valahogy?
NA, és hogyan kell?
thx -
#332 Jobb volt az első rész. Engem az idegesítde nagyon, hogy az ellenség újratermelődik. -
djcom #331 :)) -
djcom #330 re-mail!!!
THX -
#329 aha most a 3adszori szedésből már csak 5 file volt CRC-s de MOST MÁR MINDEN OK!!!!! már csak helyet kell neki csinálnom hogy kicsomagoljam :D -
djcom #328 ok.THX -
JediKnight #327 Ez a mail címed : [email protected] ???
Mail ment! -
djcom #326 Kellene 1 film.A Notre Damm 2. -
djcom #325 Értem.Az extrát ajánlanám:)Nekem eddíg bejött. -
djcom #324 Hmm..Melyik crc-s???Könnyen rájöhetsz:lefuttatod az ellenörző file-t.(sfv) -
JediKnight #323 Szia!
Az oldal műxik, csak megbízható ingyenes tárhelyszolgáltató hiányában a feltöltés szünetel! -
#322 Hi. Kérdés!
Chapter 4, ott vagyok, ahol egy ilyen elektromos kerités van, és ott kell átjutni valahogy?
NA, és hogyan kell?
thx -
#321 Tudom azzal szedem...nem tudom miért szerintem a chello szar... komolyan mondom másra már nem tudom fogni...a 2.CD az tökéletes, az elsőt 3adszorra szedtem most le, és még mindig nem. -
djcom #320 Tőlem????
Biztos,hogy jól van fenn,mert elég sokan leszedték már.Semmiképp se tölts letöltésvezérlő nélkül.(az extráról)Én a flashgetet ajánlom. -
#319 Ehh én meg még mindig próbálom leszedni de eddig mindig CRC-s kezd az agyamra menni... -
djcom #318 Nem az sp1 lehet a gond????? -
djcom #317 Nekem XP alatt Geius Live-al semmi gondja:)
Olvass vissza,de gondolom már megtetted:) -
djcom #316 Szia Jedi!
Nem müxik az oldalad????
-
JediKnight #315 Sziasztok!
A hang problémára van valakinek megoldása, ötlete?
Sajnos a patch sem segített :-(
Windows XP + SP1
AMD 2200+
MSI KT3 ultra 2 ( alaplapi 6 csatornás hagkártya)
GF4 4200
1.5 GB DDR
Kipróbáltam SB Live 5.1-el is és ekkor sem volt beszédhang. -
djcom #314 Szerintem ME bug:)) -
Wendol #313 Hali
Nekem az lenne a problemam, hogy installalas utan out of memory hibauzenettel elszall. P4 1,7 512 Mb Ram WinMe eng. A patch fenn van.
Ha valakinek lenne otlete azt szivesen kiprobalnam.
Elore is koszi.
Udv Wendol -
Gábor #312 Hehe, müxik, köszönöm ! :-D -
djcom #310 nyisd meg a "cue"file-t egy szövegszerkesztővel.A Jegyzettömb is jó!!!! -
Gábor #309 Pontosan ezt az elérést írta a hibában,de a WC-ben flt-nof1 v vmi ilyen neve van. Láma kérdés: hol írjam át?:) -
djcom #308 nincsmit:) -
djcom #305 Ja igazad van..:)
Nem is néztem.A Daemon nem csinál belőle gondot:)
köszi -
djcom #303 hmm....most nem tudom megnézni met nincs itthon az íróm,a Daemonnal megy????
Kicsomizásnál nem volt hibaüzenet? -
Gábor #302 An error occured while loading the cue sheet file c:blabla (Line 1)
Így szól a baj. -
djcom #301 Rendesen kicsomagolja????Kell kapnod 1 bin és egy cue file-t! -
Gábor #300 Rossz lenne a letöltés? Nagyon remélem,hogy nem,mert nincs kedvem megint letölteni :-(
Bízom benne,hogy csak én vagyok béna! -
Gábor #299 5580-t használok... -
djcom #298 az 5.5.8.0 nekem bevált -
djcom #297 Melyik NERO-t használod??? -
Gábor #296 Sziasztok! Djcom jóvoltából letöltöttem a gamét tegnap,de amikor néróval megírnám, azt mondja,hogy nem tudja megnyitni a fájlt! A WC-rel azt mondtam az első fájlnak,hogy kitömörítés, majd ezt követően próbáltam írni. Mit csináltam rosszul?
Vki segítsen legyen szíves! -
djcom #295 cypher:
"NOLF2" -
#293 ehh elakadtam.... -
#292 a pekmen