NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

An error occured while loading the cue sheet file c:blabla (Line 1)
Így szól a baj.

Rendesen kicsomagolja????Kell kapnod 1 bin és egy cue file-t!
Rossz lenne a letöltés? Nagyon remélem,hogy nem,mert nincs kedvem megint letölteni :-(
Bízom benne,hogy csak én vagyok béna!

5580-t használok...

az 5.5.8.0 nekem bevált
Melyik NERO-t használod???
Sziasztok! Djcom jóvoltából letöltöttem a gamét tegnap,de amikor néróval megírnám, azt mondja,hogy nem tudja megnyitni a fájlt! A WC-rel azt mondtam az elsõ fájlnak,hogy kitömörítés, majd ezt követõen próbáltam írni. Mit csináltam rosszul?
Vki segítsen legyen szíves!

cypher:
"NOLF2"
Goodwill
ehh elakadtam....

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
a pekmen

Sephi
Nagy felfedezes!

Kerdes !!!

Nektek a jatekban az elso kisfilmben amiutan a csaj ott kardozik egymagaban a telefonos pasinak mozog a ajka? Ugyertem latszik mintha beszelne?
Mert nalam nem mozog a szaja es meg feliratokat se teszi be!

Mi lehet itt a baj?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zippofcy
Na emberek! Kinek melyik jott be jobban: ez vagy a Mafia?

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

G. Joe
mihez is kell az a patch?
nekem xp alatt simán megy

http://deathfellows.hu/

magus
uhh ok😊 de mondthatnal mailcimet is😊

Sephi
Ohh.. ugynezem az lesz. de egyenlore meg bajlodom vele. Masoknak miert megy es nekem nem eszt nem ertem 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

ThunderMaX
Ha a hang nem megy XP alatt akkor egyszerû a válasz W98-at rakd fel(mondjuk XP mellé partícióra ez a legkényelmesebb mert mindig lesz egy-két progi ami nem megy normálisan XP alatt még egy darabig)
Sephi
Baszus nekem meg mindig nem megy 😞

Micsinajak ?😞((((((((9

dikki*yysw
Ezzel még nem játszottam, de 1-el igen.. és én ott bizony nem lopakodtam 😄 kinyírtam mindenkit mint a szart.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

magus
kicsit rulla a gem

Goodwill
Nagyon király a game!

mozesapo
fent van az SG a nolf2patch könyvtárban.
Csak egy kicsit vissza kéne olvasni a topicban.

Sephi
Tegye fel valaki valahova mert nekem nem jon le a patch pls!!!

Igaz......😊)
Petyus_
Mármint japános pályák után nem kell lopakodni.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ja, nekem is ez a bajom vele, japános pályák nagyon faszák voltak, de itt feleslegesnek éreztem lopakodni, mert bár nagyon jó az AI, mégsem ellenfél egy gyakorlottabb játékosnak...

Szvsz jo volt. Termeszetesen ugy van vege hogy tobb mint valoszinu hogy lesz kovetkezo resz. Szemely szerint nem is bannam ha ez mielobb bekovetkezne 😊

Amugy szerintem az elso resz mintha jobb lett volna. A kemkutyuket is tobbet kellett hasznalni. Tobbet kellett lopakodni. Itt par kivetellel szetlottem az osszes kamerat es legyalultam a kirohano oroket.

Es mintha a tiszta jatekido is kevesebb lenne mint az elso reszben volt.
nincs még😞(
moment megnézem😊
Benne van de a multiplayerhez valami CD-Key-t kér😞(
Be kell nézni egy ablakon!!!!Ugy tudsz fényképezni.Járkálj körbe.körbe,meg fogod találni és már jön is a syberiai pálya😊
Petyus_
Hja, hát ilyenek vannak benne, de szerintem fun vele játszani. Ha nem szeretsz sokat pepecselni, lekaszálsz mindenkit AK-val és kész. 😊

Petyus_
Nincs minden zárva, két nagy kétszárnyú kaput kell kinyitni, hogy odajuss. A térképen rajta van. 😊

Csináld meg, utána jön Siberia, az megarulz! Legjobb játék, új kedvencem, Deus Ex lekerült a trónról. 😊

The Garrett
www.gamestar.hu és ott van a peccseknél és normálisan jön...

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

petyus: hoyg csinaltad meg a japan palyat???

most valamit le kellene fenykepeznem, de nem jutok oda! Minden zarva van
ket ajto elott van valami nyil de mas semmi
!
Mar mindenkit kinyirtam akit lattam

Petyus_
djcom király vagy tényleg és a játék is az! 😊

Nekem még a zseniális elsõ résznél is jobban bejön, eddig a Deus Ex volt számomra az etalon, mostantól NOLF2. Aki unalmasnak vagy szarnak látja az elsõ japán pályákat nem tudom milyen játékot nézett. 😊 Eszméletlen, az õrök beszélgetéseitõl elkezdve minden hullaprofin van kivitelezve, sokféleképpen meg lehet oldani a feladatokat, szuperek a fegyverek, tárgyak, király grafika, idõjáráseffektek, csúcs ez a játék na. 😊

Ez az audiocodec dolog meg igazán elviselhetõ, ha megnézed mit kapsz cserébe...

NOLF2 rulez! 😊

akarholakarmi-:Te is privát ftp-t üzemeltetsz??
Blasta
Én is nagyjából így gondolkodom.
Anno az elsõ rész után nyugott szívvel mondtam azt, hogy a Half Life hangulatát ez a játék tudta egyedül -ha nem is felülmúlni, de- elérni!
A folytatást még nem láttam, de ha olyan jó mint az elsõ volt, akkor én már boldog vagyok! Remélem szombaton már nyomhatom a gémet!!!

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Ch_Slater
Moziba se járok...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Jano
Abszolúte egyetértek. Mind a Jedi Knight-ban, mind a UT2003-ban, és persze a No One-ban is.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Én meg merem kockáztatni,hogy nyugodtan indulhat a gamma az év játéka címért.jó....nem mindenkinek jön be,de szarintem hangulatban,játszhatóságban,grafikában és mindenben nekem ez a játék áll a második helyen az idén(a Jedi knight 2 után)
Igaz UT2003....jó,szép meg minden,de az akkor is más kategória.....Az egy multi FPS,hogyismondjam....nincs valóság alapja....igaz a Wolfensteinnnek sem volt,de akkor is ha FPS akkor ez a stílus.
Bocs attól aki másképp gondolja,de nekem ez a véleményem
Köszönöm a bíztatást,és örülök,hogy örültök😊)
Természetesen igen!!Igyekszem majd megosztani Veletek a legújabb játékok nyújtotta örömöket😊
Tudom,nem mindenkinek telik privát ftp-re...A nívós gammák mindíg felkerülnek majd😊
Cate Archer legyen veletek
A patch tényleg megoldja a problémát és mostmár van hangja a szereplõknek. Amugy ez a game tényleg nagyon jó, demot is végignyomtam. Na neki is állok játszani egy kicsit. 😊)

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

ubi
patch ezek szerint nem írja felül a crackelt exe-t?
Ch_Slater
Kiprobaltam a peccset és mostmár semmi gond vele.. 😊)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

mozesapo
Nem tudom mivel még nem volt idõm kipróbálni

mozesapo
Kész van

ubi
szólj ha kész! kösz! megy a crackel?
mozesapo
Megy fel az sg-re NOLF2Patch konyvtarba

Dynamic
No, akkor megnézem😊
SarkanyfuaRUSH
The v1.1 patch addresses a sound issue that occurs on PCs with "unusual configurations." Sierra describes this patch as a required update.

Nahát ez a Sierra ! Lefikázta mindenki gépét, akinek hangproblémája volt 😊))))