1463
NOLF2
-
djcom #512 Nem...az a Street Legal...az egy másik csapaté....de mindegy:) -
#511 En nekem van egy Takacs Gabor ismerosom. Az nem te vagy ?:) -
#509 Ehh. Nekem valami optimizator van de majig nem tudom minek is :)) -
djcom #507 Az Invictus új autós játéka:) -
djcom #504 áááááááá Szia:)
Válaszoltál rá?????
-
JediKnight #503 Köszi! A heves harc magávalragadt, nem olvastam el az üzenetet, hiba volt :) -
djcom #502 A NOLF 2-t aki még nem töltötte le a honlapomról,az siessen,mert ha ma kijön a Street Legal,kell neki a hely:) -
zsolesz #500 JAAAAAAA, az más!!! -
#499 Jobban mondva ha interneten akarok játszani.Tehát nem LAN-on. -
zsolesz #498 Érdekes nemkem nem kellett!!! -
#497 Multinál CDkey kell hogy lehessen játszani -
zsolesz #496 mihez kell cd key neked?
-
#495 Tud valaki CDkeyt? -
zsolesz #494 Halihó!
Ha a Nolf 2 könyvtárban található MOVIES elé beírjátok, hogy off, -offmovie- az első 4 introt átlépi! -
djcom #493 :)) -
djcom #491 Akkor az szar....:((
Innen szedd!!
NOLF2 -
djcom #488 Egyszerűen kicsomizod amikor leértek a file-ok,kaosz 1 bin+1 cue file-t,és telepíted.Vagy deamon tools-al vagy kiírod cd-re -
djcom #487 Miről beszélsz?????Milyen data.rez,mit másolgatszTe????? -
[Walaki]D`Lair #485 Nem még nem :DDDDDD -
#482 HOL A VAKUMCSOOOOOOOO????? HOOOOOOL???? MEEERREEEEEE??? MEEEERRRR NEEEEEM TALLLLLAAALLLOMMMMM ???? -
KeFe #481 Ha figyeltel volna akkor tudnad hogy az ejtoernyovel ledobott csomagokban van "anti-supersoldier" (LOL) szerum melyet akkor kell beadni nekik mikor lemerulnek (fustolnek) -
KeFe #480 Pl en. Nezd meg az atlatszo padlon hogy a kis csoka merre fut.. nyisd meg a megfelelo szinu csapot es amikor a goz felemeli akkor zuzd meg jol. 3-4 ilyen es kifekszik. -
Gábor #479 Vannak ebben is, légy erős:-D -
#478 Te véletlen nem a WOLF-fal jáccol? Abban vannak SuperSoldier-ek... -
#477 főzz neki kávét -
bpapa #476 Megpróbálom, köszi. -
Lifeforce #475 Csak üss egy 1-et és kinyomtat neked a gép egy cetlit.Felveszed és megszólal a riasztó majd egy pár emberke megrohamoz a liftszoba felöl.Ott nyilik ki a szoba másik oldala. -
bpapa #474 Help!!
Chapter 4 vége, megvan a vákumcső és a szoba felemelkedett.
A következő szobánál a sz.gép kéri a kódot.
Ezeket hol találom, visszamenni innen már nem tudok.
pls. -
V6 #473 Én a Chapter 12-nél járok és normál fokon kezdtem
el játszani annál a résznél vagyok amikor a kis
köcsög föellenség a padlónál mindig máshol bukkan fel és van 2 percem, hogy kiszabaditsam
Armstrongot.ITT VAN AZ A RÉSZ HOGY CHEATELNI
FOGOK MERT ANNYIAN JÖNNEK,HOGY EGYSZERÜEN NEM
TUDOM MEGCSINÁLNI.KI JUTOTT MÁR EZEN A RÉSZEN TÚL?
-
Lifeforce #472 Üdv.
Én vissza mentem a repülőgéphez hatástalanítottam a bombát kiszabadítottam a pilótát a gardrovbol.De mit kell csináljak?
HELP
Thx -
zsolesz #469 CSa kíváncsi lettem volna rá. Én sem multyztam az egyesel sem, csak kíváncsi lettem volna a a pályákra -
#468 Szerintem a nolf egyeltalan nem multiplayernek van. En nem is fogom az egyest se multiztam arra ott van a Ut meg a BF -
zsolesz #467 Hahó!
Internetes játékhoz update, de vigyázatok a mentésnek annyi, ugyanúgy mint a MOHAA esetében.
A köövetkező gond ott jön, hogy update után valid cd keyt kré a multy-gamahez!!! -
gef3 #465 most meg nem akar kijönni a házból a pilótám -
TneX #464 Hát akkor még főzz neki 1 kávét a konyhába és kész:))) -
Lifeforce #463 Üdv.
Én vissza mentem a repülőgéphez hatástalanítottam a bombát kiszabadítottam a pilótát a gardrovbol.De mit kell csináljak?
HELP
Thx -
#461 devan, ott ahol az a két szinesruhás ficko áll -
gef3 #460 nincs bent hójáró. már gondoltam rá -
#459 hojároval át kell ugratni! -
gef3 #458 valaki segitsen!!!!!!!!PLS