NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Így szól a baj.
Bízom benne,hogy csak én vagyok béna!
Vki segítsen legyen szíves!
Kerdes !!!
Nektek a jatekban az elso kisfilmben amiutan a csaj ott kardozik egymagaban a telefonos pasinak mozog a ajka? Ugyertem latszik mintha beszelne?
Mert nalam nem mozog a szaja es meg feliratokat se teszi be!
Mi lehet itt a baj?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Micsinajak ?😞((((((((9
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Amugy szerintem az elso resz mintha jobb lett volna. A kemkutyuket is tobbet kellett hasznalni. Tobbet kellett lopakodni. Itt par kivetellel szetlottem az osszes kamerat es legyalultam a kirohano oroket.
Es mintha a tiszta jatekido is kevesebb lenne mint az elso reszben volt.
Csináld meg, utána jön Siberia, az megarulz! Legjobb játék, új kedvencem, Deus Ex lekerült a trónról. 😊
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
most valamit le kellene fenykepeznem, de nem jutok oda! Minden zarva van
ket ajto elott van valami nyil de mas semmi
!
Mar mindenkit kinyirtam akit lattam
Nekem még a zseniális elsõ résznél is jobban bejön, eddig a Deus Ex volt számomra az etalon, mostantól NOLF2. Aki unalmasnak vagy szarnak látja az elsõ japán pályákat nem tudom milyen játékot nézett. 😊 Eszméletlen, az õrök beszélgetéseitõl elkezdve minden hullaprofin van kivitelezve, sokféleképpen meg lehet oldani a feladatokat, szuperek a fegyverek, tárgyak, király grafika, idõjáráseffektek, csúcs ez a játék na. 😊
Ez az audiocodec dolog meg igazán elviselhetõ, ha megnézed mit kapsz cserébe...
NOLF2 rulez! 😊

Anno az elsõ rész után nyugott szívvel mondtam azt, hogy a Half Life hangulatát ez a játék tudta egyedül -ha nem is felülmúlni, de- elérni!
A folytatást még nem láttam, de ha olyan jó mint az elsõ volt, akkor én már boldog vagyok! Remélem szombaton már nyomhatom a gémet!!!
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?
)
Igaz UT2003....jó,szép meg minden,de az akkor is más kategória.....Az egy multi FPS,hogyismondjam....nincs valóság alapja....igaz a Wolfensteinnnek sem volt,de akkor is ha FPS akkor ez a stílus.
Bocs attól aki másképp gondolja,de nekem ez a véleményem
Természetesen igen!!Igyekszem majd megosztani Veletek a legújabb játékok nyújtotta örömöket😊
Tudom,nem mindenkinek telik privát ftp-re...A nívós gammák mindíg felkerülnek majd😊
Cate Archer legyen veletek
PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.