NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szebb???
Például???????

Elsõ movie alatt kifagy. Ha gyorsan nyomok space-t, akkor továbbmegy, de a másodiknál mindenképpen lefagy.
Ez is mocsok nvidia-s játék lehet, mert radeonon nálam minden más jól mûködik.
Pedig megnézném 😞(
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
SIKERULT!!!!!
IME ITT VAN A 100% OS MEGOLDAS A HANGRA AKARMILYEN WINDOWS ALA :
1. Nolf2 unistall. Reboot. (mar akinek fent volt mar)
2. Nimo codec uninstall. Reboot.
3. ACEMCP431 Codec Pack Install.
4. Nolf2 install. Reboot.
5. Nolf2 1.1 Patch Install.
6. Aply CD Crack.
7. Frauhousen Codec Priority 1 !!!
Es megy! 2 ejszakas vegig kuszkodes utan sikerult😊))))
Hajra emberek! Ha ez nem megy akkor semmi!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
De az mar regi, ez meg uj. Kulonben is, a Soldier of Fortune 2nel csak jobb lehet szvsz 😊
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Küldj majd 1 olyan mail címet amit olvasol!!!!!!!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Mar minden kirpobaltam! egesz ejjel nem aludtam😞
Szal nekem Xp-em van es SbLive hangkatyam! De mondom a fura az hogy nem hogy hang nincs hanem meghozza subtitle sincs meg a szereplok szaja se mozog a filmben ami az elejen van!
Pls help me!
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
A cukor ott a kerítésnél van valamelyik épületbe.
Újratermelõdés: tényleg gáz, de egyszerû a megoldás, hátadat nekiveted az alarmnak, utána lekaszálsz mindenkit, és ekkor nem nagyon tudnak respawnolni. De kicsit igen. 😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Majd szólok
Chapter 4, ott vagyok, ahol egy ilyen elektromos kerités van, és ott kell átjutni valahogy?
NA, és hogyan kell?
thx
www.napisajto.hu
THX
I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.
Az oldal mûxik, csak megbízható ingyenes tárhelyszolgáltató hiányában a feltöltés szünetel!
Chapter 4, ott vagyok, ahol egy ilyen elektromos kerités van, és ott kell átjutni valahogy?
NA, és hogyan kell?
thx
www.napisajto.hu
Biztos,hogy jól van fenn,mert elég sokan leszedték már.Semmiképp se tölts letöltésvezérlõ nélkül.(az extráról)Én a flashgetet ajánlom.
Olvass vissza,de gondolom már megtetted😊
Nem müxik az oldalad????
A hang problémára van valakinek megoldása, ötlete?
Sajnos a patch sem segített :-(
Windows XP + SP1
AMD 2200+
MSI KT3 ultra 2 ( alaplapi 6 csatornás hagkártya)
GF4 4200
1.5 GB DDR
Kipróbáltam SB Live 5.1-el is és ekkor sem volt beszédhang.
Nekem az lenne a problemam, hogy installalas utan out of memory hibauzenettel elszall. P4 1,7 512 Mb Ram WinMe eng. A patch fenn van.
Ha valakinek lenne otlete azt szivesen kiprobalnam.
Elore is koszi.
Udv Wendol
Nem is néztem.A Daemon nem csinál belõle gondot😊
köszi
Kicsomizásnál nem volt hibaüzenet?