1463
NOLF2
-
djcom #562 Én segítek,ha Ti is:) -
#561 Aki tudna nekem segíteni NOLF2 2.Cdjében az íron ide!!! -
djcom #560 Kérésem lenne hozzátok:
"IDE"
katt -
djcom #559 ma 08:54 | Válasz erre | #554
Jó reggel mindenkinek:)
Tegnap nem voltam itthon és szomoruan látom,hogy az extra végzi a dolgát:((
A file-okat már nem rakom vissza,viszonylag hosszu ideig fenn voltak(majdnem 1 hétig)
Aki küldött mailt,annak válaszoltam,de ahogy jeleztem,nem tudom fenntartani hetekig a játékokat az oldalon,mert kolátozott a tárhelyem és nem kis idő regeket csinálgatni az extrára.Igyekszem mindíg a legújabbakat felnyomni a megjelenés napján,de igyekezzetek majd a letöltésekkel,mert ugylátszik az extra is törölget elég rendesen:(
Nos a regeimet is törölték.:(( -
#558 ott már nincs fenn, nem tudom leszedni! ;( -
#557 Szar a geped es/vagy az oprendszered. Nem kivant resz torlendo :) -
djcom #554 Jó reggel mindenkinek:)
Tegnap nem voltam itthon és szomoruan látom,hogy az extra végzi a dolgát:((
A file-okat már nem rakom vissza,viszonylag hosszu ideig fenn voltak(majdnem 1 hétig)
Aki küldött mailt,annak válaszoltam,de ahogy jeleztem,nem tudom fenntartani hetekig a játékokat az oldalon,mert kolátozott a tárhelyem és nem kis idő regeket csinálgatni az extrára.Igyekszem mindíg a legújabbakat felnyomni a megjelenés napján,de igyekezzetek majd a letöltésekkel,mert ugylátszik az extra is törölget elég rendesen:(
-
#553 Djcom: tedd vissza légyszíves a 2. CD-t ha te törölted le!! Ha nem te akkor is!! -
#552 Nah megvan a doki. Most sokkal nagyobb gondban vagyok.
A vizalati laborban vagyok es ott meg kellet keresni valami konyvet. Na de most az 1.0 verzioju volt es most keri a 2.0 ast. Nah az hol a francba van!? -
#551 Nem tudgya valaki veletlenul hogy holazistenbe van elbujva a doki?
Ott vagyok ahol a fohadiszalasnal megtamadtak a franciak es a szemuvegert lementem.
Na most megoltem mindedik meg oszes bomba hatastalanitva de dokit nem talalom.
Pls help!! -
Pedrosz #550 Ott már nincs. Én is azt szívom éppen...
-
galocza #549 kis memory leak? -
#548 Emberek azokat a kibaszot nagy Super katonakat meg lehet olni valahogyan??? -
Nark #547 http://www.extra.hu/djcom/ Itt nézd meg. -
#546 Honnan lehet leszedni a gamét?! -
Pedrosz #545 Na jó ígérem hogy ez az uccsó. Szóval pretty please, valaki szánjon már meg. Úgy jáccanék már ezzel a gammával :) -
#544 Valami baj van... amikor agamat elekzdem minden toltodik rendesen de amiutan jaccom ugy felorat mar egyre nehezebben tolti be a palyakat es mar a quick load miat volt amikor lementem cigiert
es amikor viszajottem meg midig toltotte a palyat. Erdekes az hogy akkor kileptem a jatekbol ami megint sokat tartott es amiutan rebootoltam es elinditotam a jatekot nem tulzok vagy 6 masdperc allat betoltotte a gamat! Ez mitol van!? -
Pedrosz #543 OK. Akkor esetleg valaki tudna egy alternatív letöltési helyet ? Asszem megőrülök ha csak ennyin múlott :)) -
Pedrosz #542 DjCom ?? -
Pedrosz #541 ÁÁÁÁÁ. Ezt nem teheted már csak a 2. cd 31-35 hiányzott. Nem tennéd vissza még mára őket ? Please! Már örültem hogy ma játszhatok végre 5 nap töltögetés után... (modem rulez) -
#539 Beléd is testvérem! -
#538 Ehh mennyi bena van itt, senki se talalta meg meg a vakumcsovet -
JediKnight #537 A kis "p*csre" összpontosíts, őt kell kinyírni! Nem olyan nehéz, az üvegpadló segít követni a mozgását. -
#536 Amen! -
#535 Palika :) -
#534 Tisztára szexi ez a Cate lány!!!
Nagyon beizgultam rá!!! -
Málnaszörp #533 Srácok a 12. fejezetnél vagyok, amikor az a kis görcsöt kell kinyírni, Amstrong be van zárva, jönnek ezren, és 2 percem van mindenre.
A kis p*cs meg bujkál.
Igaz ki lehet nyitni a csapokat, de mi a francot kell csinálni?
Van valakinek működő tippje?
Ja és ne csalást küldjetek, az nem érdekel.
Málnaszörp -
Málnaszörp #532 Cervin ott vagy, ahol a forgószél is?
Mert, ha igen, akkor a Nindzsalányokat kell aprítani, utána a főcsajt kell gyakni, és utánamenni a házba.
A házat felemeli a forgószél, és ott kell írtani tovább a csajt.
Málnaszörp -
#529 Most voltam ott en is. Ott az uton lefele le van zarva az aram miatt. Nah ott balra kell menni es a hatso udvaron keresztul :))
Egyebkent most jaccotam 2 es fel orat a gamaval es mar mehetem le cigiert is visza amig betoltott egy palyat. Ha jatek kozben F9-et nyoms akkor megbasztad annyit tolt. Nalam a kilepes a jatekbol is volot vagy 3 perc :(
De maga a jatek ugy megy minta zsir! -
#528 Csá.A 6.pálya segitsetek a sok nindzsa jön es a végén már nem birok velük.Mi a megoldás? -
djcom #527 igen...most elég szar...ma....talán megjavul:) -
djcom #524 De ez a final:)) -
#523 Szerinted?:o))))))
A honlapról...
"No One Lives Forever 2 Arrives in Stores
October 1, 2002
Cate Archer returns to a world of action, espionage, and dry humor as No One Lives Forever 2 arrives in North American retail stores today. No One Lives Forever 2 is rated "M" for everyone by the Entertainment Software Rating Board, and carries a suggested retail price of $49.99. For a limited time, order No One Lives Forever 2 online and get free shipping and 10off." -
#521 Hitman kettő az még csak a béta? Még nem a teljes djcom?? -
gef3 #520 nekem nem.Te hol jársz? Színház?
-
#519 Nektek nem némultak meg az emberek a játékban?? Mert semmilyen hanggal, zenével nincs gondom csak nem hallom mit mondanak nekem! Nem tudja valaki hogy mitől lehet ez? -
gef3 #518 Csá skacok,az indiai pályán a színházból nem tudok kijutni.Leraktam a bombákat, és most hogyan tovább? -
djcom #517 Nem fogom.Még 1 darabig:)Előtte ugyis szólok:) -
#516 Nem kéne törölni a Hitman2-t mivel az a Razoros és már elkeztem az flt verziót tölteni és már a fele lent van. -
djcom #515 Hát töccsétek:)