NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls.
azutan tartok hogy kiszabadiotttam a pilotat, es ott lekell raknom bombakat egy bazisban. csinalattam ott mindenfelet, es most kikene mennem vhogy de ott van az aramos kerites. most ott mit kene csinalnom?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
1. leszálltunk a pilótával, pár ruszki kiirtása (térkép jobb alsó sarok)
2. Elmenni benzinért a jetski-be
3. elmenni felrobbantani a power generátort (vagy mit) - térlép bal alsó sarok
4. ferobbantani az antennát (térkép jobb felsõ rész)
5. az antenna alatt a völgyben kiszabaditani a pilotát, akit idõközben elraboltak, majd kiengedni a sorompon keresztül
6. vadászházban megvárni az éjszakát (térkép bal fölsõ sarok
7. utána berak arra a helyre ahol az éjszakai küldi van (térkép teteje középen)
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
Magyarul defaultba az nalama Ctrl Key.
Amikor a lerombolt antenna elott alsz akkor nyomd meg a Ctrl Key (ami nem mas mind a bal also gomb a space billentyuzetol 3-mat szamolva balra).
Es azutan myomd meg a W gombot. Akkor elore megy.
Jo?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
A ruszki pályán elakadtam !!!
Már szerintem mindent megcsináltam aláaknáztam a hidat elártem az áramközpontot és tönkre tettem !!
Majd elindultam visszafelé a pályán a kezdeti ponthoz de az aláaknázott hid után egy kapu van elõttem amin sehogy sem tudom áthámozni magamat!!
Azt irja valami relay
stasiont-ra rakjak detonátort de a rádió antennáján már ott van
A radio nem szol
továbbmenni pedig a kerites miatt nem tudok
Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Ugyertem a kunyhos resz utanig jutottam meg csak el
én még csak a japcsi pályát nézegetem, úgy tûnik, a készítõk sok mindent belepakoltak (á la dx), de két dolog kimaradt: a pályák még mindig lineárisak, és (eddig) nincs meg az a fenomenális nolf hangulata...
aztán nem elfeledkezni a fenti kérdésrõl (ha van válasz persze), thx...
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Az ellenség ujratermelõdéséhez: nekem se "születnek ujjá". Ha eccer megtisztitok egy terepet ott már több ruszkit nem látok az tuti. 😊
(Ruszki pálya)
Ott tartok ahol a bombát fel kell szerelni a kapura a tartályra,ahol a rácsos kaput nem tudom kinyitni mert áram van benne.Segítsetek, hogy hogyan kell tovább menni.Köszi a segítséget.Azt tudom, hogy van nálam még egy bomba de nem találtam hova kell tenni. 😞
(Ruszki pálya)
Ott tartok ahol a bombát fel kell szerelni a kapura a tartályra,ahol a rácsos kaput nem tudom kinyitni mert áram van benne.Segítsetek, hogy hogyan kell tovább menni.Köszi a segítséget.Azt tudom, hogy van nálam még egy bomba de nem találtam hova kell tenni. 😞
Pedig csak 1 ötlet volt😊)

Nekem a 2 eve felrakott ME alatt patch nelkul csont nelkul megy SB Live 5.1el. Igaz fogalmam sincs milyen driverrel, mert annak is tobb mint 1 eve hogy a hangkartyat beraktam. Egyaltalan, minek XP alatt jatszani? Elvezed a 60Hzet? 😊
Ja persze, az az uj oprendszer ... akkor elvezzetek 😊 1-2 patch az oprendszernek, 1-2 a jateknak es hiba nelkul fog futni 😊 Ha meg megse: KITARTAS! 1 ev mulva jon az uj mikrofos csoda oprendszer, ami mar nemcsak a 98+NT otvozete lesz TOKELETES 😊 stabilitassal, de meg a jatekok is hibatlanul fognak futni alatta! 2 CDs lesz majd, 4giga helyet foglal es 1 giga memoria kell majd neki. Alig varom mar! 😊 Ja es persze 4-5 key generator kell majd hozza hogy felrakjuk, vagy pedig hetente betelefonalni a mikrofos pesti kozpontjaba uj serial numberert. A hivas dija: 120ft+fa/perc 😊
Probajatok meg a Frauhousent mindekelott leirtani a geprol! Es a Windows\syste32\ bol a l3codeca.acm et torolni!
Nem letezik hogy ne menyen!