1463
NOLF2
-
djcom #615 mi a gáz??? -
#614 Dj please help -
djcom #613 [email protected] -
#611 Megvan a gamma :apollo.warez.hu
Na egy kérdés: hogy kell ezeket összeilleszteni? Mert winrar kiírja hogy no archives found vagy mitamikor összeilleszteném. -
#610 miért nem engedi betölteni?
adjon vki a chapter 5bol akkor egy mentest ahol ott tart, hogy kiugratott a hoszannal -
#607 hogy az a
nem engedi visszatölteni a svaegamet vmiert -
djcom #606 nem mert nincs regem annyi....extra törölt,és alig regisztráltak nekem helyet..... -
djcom #604 Kisszabó:Nincs még meg a gamma?????Akkor dobj 1 mailt,megoldjuk:) -
#603 Én nem mondtam hogy nem jó! De nekem baszik behozni. Lécci írd már ki ide az urlt mert lehet hogy úgy behozza!!!! -
Gábor #602 Irány WC, ott mókust főbelövöd, majd átkutatod. Voilá le könyv :-) -
#601 Megtaláltam, thanx :) De megint elakadtam, nem találom a vizalatti bázison a Supercomputer kézikönyvének a 2.0-ás változatát Tudja valaki hogy hol van? -
#599 bazz meg azzal a ruhes pacthel is baszaxik a hangkartyammal. semmit sem ert a patch -
Tovi #597 Jó az URL. Nekem bejön az oldal minden további nélkül. Ott keresd az Ftp szerver gombot, majd kövesd az utasitásokat a jelszó megszerzése miatt. Ha megvan --->Go to Wincommander->hálózat ->új hálózat.
Bye -
#596 Tovi lécci írd ki a teljes címét az oldalnak pl: hlc.waez.hu/index.html vagy ilyasmi mert nem jön be!! -
#595 Ott van az is! Asszem... -
#594 Nem találtam még meg sajna :( Az a szoba kell ahol a széf is van, a managerszobája, legfelül a vetitő van... Help me! -
#593 Nem tudom, én nem raktam fel.. én a registry turkálást csináltam. :) A peccs egyébként asszem megy krekk nélkül, de nem 100%. -
#592 Köszi! Márcsak az 1.1 peccs + crack kéne :))
Hol lelem? -
Tovi #591 http://hlc.warez.hu/
itt keresd az ftp-t, rövid jelszókeresés és lőn... -
#590 Olvass vissza a topicban, van rá egy pár megoldás... valamelyik valószínű működni fog. :) -
#589 Legfelül van asszem, gondolom közben megtaláltad. :) -
#588 Nekem beszédhangok,nincsenek vajon mi lehet a problem,hogy nincs speech?
Egyébként tényleg nagyon szépen megy a game minden fullra állítva Ti-4200 64M-val XP-n.
-
#587 Honnan lehet még letölteni a gamét?! -
#586 Most vagyok abban az indiai moziban. De nem találom a manager szobáját! Merre van nem tudja valaki? -
Patyesz #584 Hello balek
en letudom irni az elso reszt.
Ha kell irj mailt a [email protected] cimre. -
Málnaszörp #579 Pedig ott van az alsó szinten egy WC. Ott lesz a muksó.
Málnaszörp -
#578 En szerintem a 2-est nem lehet elvezni ha nem jacotad az egyest. :)
Csomo szereplo es oszefuges vankozottuk:)
Peladul aki nem tudgya ki volt az a Tom Newman az nem tudo rendesen rohogni :))) -
#576 HÁt a ******.... -
#575 170498534 -
djcom #574 Kis Szabó:Ment mail! -
#573 Nekem?? Van! -
#572 köszi -
#571 Hat fijjam egyik se igaz.
Malna koszi szepen majd atnezem :)
De en budit mondjuk nem talatam ott de majd jobban utana nezekk. -
djcom #570 THX az együttérzést:))
Segítsetek a reggelésben.... -
Málnaszörp #568 Ja csak közben jön a sok Francia s*ggfej :-(
Köszi a tippet, megpróbálom, már 2 napja ott vesztegelek :-(
Málnaszörp -
Málnaszörp #567 Ugyanitt, csak kell egy kártya hozzá.
Az a kártya egy technikusnál van. Az egyik wc-ben begózik. Kábytsd el, kutasd át, és máris tied a kártya. Ugyanott van az ajtó ahol a konzol szobája is.
Málnaszörp -
djcom #566 THX
Van icq-d?? -
#565 Én csak hatot küldtem eddig. Mindenki küldjön légysziii!!!! Nagyon jkéne NOLF2 cd!!!!!!! -
djcom #564 Az újakat mindenképp.De közkívánatra felrakom ha lesz hely:) -
#563 Felrakod ha csinálnak neked reget???