NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hol generator????????????????
mozesapo
A generátorba cukrot kell önteni.

itt tartok én is. segitsen vki.
pls.
magus
egy kerdes:

azutan tartok hogy kiszabadiotttam a pilotat, es ott lekell raknom bombakat egy bazisban. csinalattam ott mindenfelet, es most kikene mennem vhogy de ott van az aramos kerites. most ott mit kene csinalnom?

Ha megvan az elem (ha minden igaz vmelyik hálóbszobában van, emlékeim szerint), lemész, megnézed a muksó szobáját, majd jönnek ninjak, akiktõl az emeleten az egyik nyitott ablakon keresztül tudsz elmenekülni.

mi az a vákumcsõ és hol van?
zippofcy
Latom mas se ugyesebb nalam, senki sem talalta meg a vakumcsovet. Azer' ez jo erzes 😊

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sephi
Nekem nehezen tolti a palyakat de quick load turhetoen gors.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

re. az éjjszakai küldetésnél az áromos kapun, hogy kell továbbjutni? segitsetek!

Ch_Slater
Nah hát akkor sorban:

1. leszálltunk a pilótával, pár ruszki kiirtása (térkép jobb alsó sarok)
2. Elmenni benzinért a jetski-be
3. elmenni felrobbantani a power generátort (vagy mit) - térlép bal alsó sarok
4. ferobbantani az antennát (térkép jobb felsõ rész)
5. az antenna alatt a völgyben kiszabaditani a pilotát, akit idõközben elraboltak, majd kiengedni a sorompon keresztül
6. vadászházban megvárni az éjszakát (térkép bal fölsõ sarok
7. utána berak arra a helyre ahol az éjszakai küldi van (térkép teteje középen)

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Ha jol emlexem az emeleten van az egyik ejjeliszekrenyben

Ch_Slater
A megoldás Direct Connect. Ott biztos meg van osztva pár embernek. Többek között nekem is...

Ch_Slater
Hát ha már megvan az áramközpont délen és az antenna, akkor már csak egy dolgot kell csinalni. Meghuzodni a vadászházban éjjelre és utana odarak a következo helyszinre... A pilotát is kiszabaditottad?

Ch_Slater
Amikor rárakod az antennára, akkor jön egy üzi hogy elkapták a pilotádat, ott van lenn a házban. Ki kell szabaditani, majd kinyitni neki azt a kaput vagy mit. Neked nem kell elmenni arra. Majd amikor mész vissza amerr?l jöttél akkor felrobban az antenna is...

Breki33
a radióállomás ledölt mikor visszafelé mentem, de hol van ez az energiaállomás?
Breki33
az antenna all de a bomba rajta van
Sephi
Van olyan gomb hogy Crouch 😊
Magyarul defaultba az nalama Ctrl Key.
Amikor a lerombolt antenna elott alsz akkor nyomd meg a Ctrl Key (ami nem mas mind a bal also gomb a space billentyuzetol 3-mat szamolva balra).

Es azutan myomd meg a W gombot. Akkor elore megy.

Jo?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Breki33
Sziasztok
A ruszki pályán elakadtam !!!
Már szerintem mindent megcsináltam aláaknáztam a hidat elártem az áramközpontot és tönkre tettem !!
Majd elindultam visszafelé a pályán a kezdeti ponthoz de az aláaknázott hid után egy kapu van elõttem amin sehogy sem tudom áthámozni magamat!!

Azt irja valami relay
stasiont-ra rakjak detonátort de a rádió antennáján már ott van

A radio nem szol
továbbmenni pedig a kerites miatt nem tudok

Goodwill
Ohio-i pályán vagyok (cseptör 6) az elején, az egész kurva házat vagy 3szor átkutattam, de nem találtam a batteryt, ami kell ahhoz hogy lent megnyomjam azt a gombot....help!

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Goodwill
az nekem is tetszene, ha elmondanád hogy tudok továbbmenni....

Na igen, szibéria. Az 1 szopatós pálya, qrva õrök rendesen 2-5min között respawnolnak,hogy aztán kutatás közben szépen hátbalõjenek (tapasztalat). Ohioban nagyon jópofa a ninja-pipi elleni küzdelem, nekem nagyon tetszett a kis Ózos beütés!

Köszönöm.
zippofcy
Vakumcsoo!!! HOL????

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Sephi
Szal en nem tudom hogy mit kivantal hova de siberiaba ha oszvisz volt 50 katona akkor az sok.

Ugyertem a kunyhos resz utanig jutottam meg csak el

Goodwill
Ohio-i pályán vagyok (cseptör 6) az elején, az egész kurva házat vagy 3szor átkutattam, de nem találtam a batteryt, ami kell ahhoz hogy lent megnyomjam azt a gombot....help!

DF|Sylvie
Van itt valaki, akinek Radeon 8500-zal megy a játék?
gyerekek a hangproblémára van már vmi +oldás? marha idegesítõ...

én még csak a japcsi pályát nézegetem, úgy tûnik, a készítõk sok mindent belepakoltak (á la dx), de két dolog kimaradt: a pályák még mindig lineárisak, és (eddig) nincs meg az a fenomenális nolf hangulata...

aztán nem elfeledkezni a fenti kérdésrõl (ha van válasz persze), thx...

No good deed goes unpunished, outlander. - Azura

I.C.ram
Na idesüssetek. P3 600 330mb ram V7700-as ASUS és 800*600*32 Minden Mediumon vagy High-on és 50 fps. 😊
Ch_Slater
Hát szerintem manapság már a gamerek döntõ többségének kell hogy legyen T&L támogató kártyája... Ez azért már nem olyan nagy követelmény... És hogy mért azzal csinálják? Mert fejlõdik a technika (szerencsére)... Csinálhatnák 4-5 évvel ezelõtti grafikával is de akkor a kutya nem lenne rá kiváncsi...

Az ellenség ujratermelõdéséhez: nekem se "születnek ujjá". Ha eccer megtisztitok egy terepet ott már több ruszkit nem látok az tuti. 😊

I.C.ram
Vedd fel a cukros zsákot, nem messzi az elektromos keritéseknél (asszem). Majd menj vissza az épületbe, és keresd meg a Carzy Ivan's electric fence típusú magas feszültségû elektromos kerités generátorát. Ha megvan, akkor töltsd bele a cukrot, és befog szarni a masina.
Gyerekek.
(Ruszki pálya)
Ott tartok ahol a bombát fel kell szerelni a kapura a tartályra,ahol a rácsos kaput nem tudom kinyitni mert áram van benne.Segítsetek, hogy hogyan kell tovább menni.Köszi a segítséget.Azt tudom, hogy van nálam még egy bomba de nem találtam hova kell tenni. 😞
Gyerekek.
(Ruszki pálya)
Ott tartok ahol a bombát fel kell szerelni a kapura a tartályra,ahol a rácsos kaput nem tudom kinyitni mert áram van benne.Segítsetek, hogy hogyan kell tovább menni.Köszi a segítséget.Azt tudom, hogy van nálam még egy bomba de nem találtam hova kell tenni. 😞
Hát igen,de hol tartassz?Japánban nem termelõdik ujra az ellenfél,de Sybériában már qrvára idegesítõ dolog!Én ennek ellenére megcsináltam,de közbe a pokolra kívántam a fejlesztõket..

Sephi
Nekem nem terem ujra az elenfel. Lehet aze mert Super Spy fokozaton jaccom /😊))

Ettõl a sok ninjatól megõrülök! Éppen hogy ép bõrrel kijutok a qrva házból, nafta nem is nagyon van géppityuban, erre kint kismillió dobálja belém a shurikent! Aki túlélte ezt az áradatot mondja már el tapasztalatát,ha szabad kérnem!

hali
azt nemtom, egyik fiokban asszem.

www.napisajto.hu

zippofcy
Megtalalta mar vki a vakumcsovet a szamitogepbe? Ha igen megoszthatna velem ugyan merre van, mert sehol nem talalom. Szvsz a hangulata is jobb volt az elso resznek, de foleg a nehezsege volt sokkal jobb. Ebben normalon is siman agyonlovok mindenkit, lopakodni nem is kell 😞 Asszem felrakom hardra 😊

hali
azokat kell megkeresni, mármint az elemeket!

www.napisajto.hu

Ch_Slater
A dekódert megtaláltad már. Ha nem akkor keresd meg (ott van valahol a páyán, mindig máshol ugyhogy pontos helyet nem tudok mondani). Ha megvan akkor dekodold az üzeneteket amik ki vannak szögezve pár helyre... Egyébként az lesz bennük kb. hogy a 3 postaládát (amik a bolttal szemben vannak) hogy kell beállitani (opened/closed), hogy a muki, akivel beszelned kell elöjöjjön a boltbol....

Goodwill
Nekem W98 SE alatt1 db játékkal nem volt még gondom....XP-t még nem próbáltam, de ezek után úgy látom nem is fogom nagyon erõltetni. 😊

Sephi:
Pedig csak 1 ötlet volt😊)
Ch_Slater
Nah az elõzõ hozzászolásom elsõ része a #368-ra ment, a második része meg a #366-ra... 😊))))

Boco
Nem élvezem a 60Hz-et az 100-at viszont igen! És láss csodát: XP alatt. Minek XP alatt játszani? Mert tizszer stabilabb mint a gagyi Me, annál még a 98SE is jobb volt. Me alatt több kékhalált láttam mint bármely oprendszer alatt valaha. Persze ezt nem bántásból írtam csak egy vélemény a tiéd mellé. 😊
Ch_Slater
Szerintem is király a játék... Nem tudom hogy mire gondolsz ami ennél szebb (?!?) és siman fut TNT-vel (?!?!)

Boco
Az 1.1-es patch-hez kell külön crack?
zippofcy
Naja, a WinXP meg a jatekok 😊
Nekem a 2 eve felrakott ME alatt patch nelkul csont nelkul megy SB Live 5.1el. Igaz fogalmam sincs milyen driverrel, mert annak is tobb mint 1 eve hogy a hangkartyat beraktam. Egyaltalan, minek XP alatt jatszani? Elvezed a 60Hzet? 😊
Ja persze, az az uj oprendszer ... akkor elvezzetek 😊 1-2 patch az oprendszernek, 1-2 a jateknak es hiba nelkul fog futni 😊 Ha meg megse: KITARTAS! 1 ev mulva jon az uj mikrofos csoda oprendszer, ami mar nemcsak a 98+NT otvozete lesz TOKELETES 😊 stabilitassal, de meg a jatekok is hibatlanul fognak futni alatta! 2 CDs lesz majd, 4giga helyet foglal es 1 giga memoria kell majd neki. Alig varom mar! 😊 Ja es persze 4-5 key generator kell majd hozza hogy felrakjuk, vagy pedig hetente betelefonalni a mikrofos pesti kozpontjaba uj serial numberert. A hivas dija: 120ft+fa/perc 😊

T&L nélkül nem megy a játék? ne má'. az én matroxom nem támogatja. ez igen genyóság.
Sephi
Nem! Amit lejjeb irtam az tuti! Ha az nem mukodik akkor semmi!

Probajatok meg a Frauhousent mindekelott leirtani a geprol! Es a Windows\syste32\ bol a l3codeca.acm et torolni!

Nem letezik hogy ne menyen!

ha felrakod az 1.1-es patchot akkor lesz hang
Miért? A hang patch nem mûködik?????