1463
NOLF2
  • schoma
    Üdv minden fórumozónak. A segítségeteket szeretném kérni. Win 2000re telepítettem a játékot, futott is rendesen tegnapig. Tegnap csináltam meg azt a pályát, ahol egy forgószél felemeli a házat, és a ninjával kell harcolni.
    Utána videó, viszont itt már nincs hangja a szereplőknek.
    A patch vajon megoldja a problémámat?
    u.i. egyébként szerintem nagyon jó a játék
    Soma
  • hammond
    A 7. fejezetben, az anktarktiszon találkoztam valami supersoldierrel. Megszökni előle nem lehet, mert a kiáramló gőz elzárja a folyosót. Van nálam 3 tár, meg egy pisztoly. Belenyomtam a 3 tárat... semmi, bár biztatóan vérzett az illető. Micsiájjak? Buktassam fel? Nyomjam ki a szemét? Mitől hal meg????????????
  • Lantee
    Ugye!?
    Pedig a grafika fullos, a pályák egészen rendben vannak, jók a cuccok is, de mégis valahogy nem az igazi! Hogy is mondjam...hm...talán egy kicsit UNALMAS?
  • Lantee
    Jaja! Menj le a generátorhoz, és az ki tudod sütni...akkor már nyitva lesz a kerités! :)

Mellesleg ha a ruszkis pálya nem jön be, akkor Indiában szenvedni fogsz!!! ...én is azt teszem!! :)
  • Sephi
    Ehh!!!

Koszikeee!!
  • KeFe
    Az egyik kabinban lesz egy magno amire az egyik adjunktud felvette az azonosito szovetet mer ugy kenyel;mes eeerteeed? :)

Amugy ha figyelsz valahol 2 or (talan pont a kocak :) beszelgetnek rola hogy mennyire megszigorodtak a biztonsagi eloirasok mostanaban es hogy mennyivel egyszerubb ha felveszi az ember szalagra :)
  • Tovi
    Tud valaki serialt, amit hálózatra kapcsolódáskor kér? Még olyan friis a game, hogy a gamecopyworld-on nyoma sincs...
  • Sephi
    Nos en most a vizalatti bazisnal vagyok es most mentem le egy emeltet. Itt mindekit kinyirtam es jot rohogtem a rohogos beszolasnal de nem tudom mit kell csinalni. Van ket ajto aminel asozngya hogy nem nyilik mert nem ismeri fel anevemet vagy mi. Latom hogy az oszes letras resznel van egy horog es talatam ket oszecsomagolt hapekot is :) De hogyan tudom aktivalni azokat az ajtokat aminel kell a nev?
  • Sephi
    Hawer ha jol megnezed ott amikor beleptel a regi irat hazba ott jobra van egy lepcso ami az emeltre visz. De ott lent van egy pincebejarat. Aszem ott a generator de nem tuti mert reg voltam ott!
  • Nark
    Köszi :)
  • Lacc
    A legalásó emeleten van (ahol legelőször bejössz az épületbe) az egyik szobában egy polcon ha jól emlékszem.
  • Nark
    Modjátok el lécci hol a picsába van a vákum cső.Frankon vissza olvastam de nem találtam választ. thx
  • magus
    naa egy mentést pls
  • Kis Szabó
    apollo.warez.hu
  • Kis Szabó
    MÁr oké csak vmiéet szarul jött djtől. Lenyomtam apollórol.
  • magus
    valaki egy mentést onnan plsss
  • Evilmann
    Ha rar-al van tömörítve akkor valszeg nem 3.00 vagy újabbat használsz és azért hiszi hibásnak őket.
  • Kis Szabó
    Inkább letöltöm az apolloról
  • djcom
    Namivan?????
  • djcom
    Kapsz egy tükröt csak siess,mert legkésőbb fél 1-kor léptem buliba:))
  • djcom
    futtasd le az sfv kiterjesztésű filet!!!!!Ha jól lefut te vagy béna.Ha nem szarul jött le!!!!!!!
  • djcom
    az gáz.....mail gyorsan nekem,mert megyek [email protected]!!!!
  • djcom
    kijáratot kell keresni...asszemm......de most nem vagyok beszámítható
  • Kis Szabó
    Asszem a fileokkal van gond. Mindegyik azt írja hogy sérült vagy mi.
  • Kis Szabó
    Ja rarra be van lőve! mármint winrar
  • djcom
    mi a gáz ott???
  • djcom
    az már nincs meg:((Sorry...de nem is tudom melyik file-ok azok,mert összevissza vannak a mentések a játékban....
  • magus
    amikor van az aramos kerites. na ott ha bemesz, es kijottel akkor motoros szannal kell kiugratni. na ott
  • djcom
    hol vagy...de elég nagyok a file-ok
  • magus
    esetleg tudsz adni mentest onnan ahol vagyok?
  • djcom
    Figyi...fenn van a winrar a gépeden????És be van állítva a wincommanderben????
  • djcom
    Nem értem......melyik fáljt jeleölöd ki?????
    Az első file:assem nof2.001
  • Kis Szabó
    Wincomba? kiírja: hibás csomagolt fájl (talán nem is csomagolt?)
  • djcom
    akkor nem mentette el rendesen:((Sorry.....
  • magus
    senki sem tud segteni a mentés ugyben? asszem akkor nem volt eleg heyl alig volt par kb, és mmost nemengedi visszatolteni
  • djcom
    Érted??????????
  • djcom
    dehogy összeillesztés!!!!!!!!!!!!!
    Nincs összeillesztés!!!!!!!
    egyet!!!!kijelölsz,kicsomagolás és kész!!!!!!
  • Kis Szabó
    Csak öt üzit olvass vissza. Mikor asszondom wincommanderben hogy: összeillesztés akkor kkiad egy blabla.out filet
  • djcom
    Rarral kijelölöd az első file-t,és kicsomagol.Ha mindet letöltötted és nem crc-s akkor jó lesz.De csak 1-et jelölj ki.Megnéztem ugyanazok a file-ok:)
  • djcom
    Leszedted az összeset????