NOLF2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem...az a Street Legal...az egy másik csapaté....de mindegy😊
Sephi
En nekem van egy Takacs Gabor ismerosom. Az nem te vagy ?😊

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Sephi
Ehh. Nekem valami optimizator van de majig nem tudom minek is 😊)

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Az Invictus új autós játéka😊
áááááááá Szia😊
Válaszoltál rá?????
Köszi! A heves harc magávalragadt, nem olvastam el az üzenetet, hiba volt 😊
A NOLF 2-t aki még nem töltötte le a honlapomról,az siessen,mert ha ma kijön a Street Legal,kell neki a hely😊
JAAAAAAA, az más!!!
Icebird
Jobban mondva ha interneten akarok játszani.Tehát nem LAN-on.

Munka: www.rendszerguru.hu Játék: Arma Reforger https://discord.gg/xUhM8Meau8

Érdekes nemkem nem kellett!!!
Icebird
Multinál CDkey kell hogy lehessen játszani

mihez kell cd key neked?
Icebird
Tud valaki CDkeyt?

Halihó!
Ha a Nolf 2 könyvtárban található MOVIES elé beírjátok, hogy off, -offmovie- az elsõ 4 introt átlépi!
😊)
Akkor az szar....😞(
Innen szedd!!
NOLF2
Egyszerûen kicsomizod amikor leértek a file-ok,kaosz 1 bin+1 cue file-t,és telepíted.Vagy deamon tools-al vagy kiírod cd-re
Mirõl beszélsz?????Milyen data.rez,mit másolgatszTe?????
[Walaki]D`Lair
Nem még nem 😄DDDDD

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

zippofcy
HOL A VAKUMCSOOOOOOOO????? HOOOOOOL???? MEEERREEEEEE??? MEEEERRRR NEEEEEM TALLLLLAAALLLOMMMMM ????

PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)

Ha figyeltel volna akkor tudnad hogy az ejtoernyovel ledobott csomagokban van "anti-supersoldier" (LOL) szerum melyet akkor kell beadni nekik mikor lemerulnek (fustolnek)
Pl en. Nezd meg az atlatszo padlon hogy a kis csoka merre fut.. nyisd meg a megfelelo szinu csapot es amikor a goz felemeli akkor zuzd meg jol. 3-4 ilyen es kifekszik.
Vannak ebben is, légy erõs:-D

Ch_Slater
Te véletlen nem a WOLF-fal jáccol? Abban vannak SuperSoldier-ek...

Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.

Goodwill
fõzz neki kávét

Most már tudom miért vagy szakács...úgy ütsz mint egy buzi!

Megpróbálom, köszi.
Csak üss egy 1-et és kinyomtat neked a gép egy cetlit.Felveszed és megszólal a riasztó majd egy pár emberke megrohamoz a liftszoba felöl.Ott nyilik ki a szoba másik oldala.
Help!!
Chapter 4 vége, megvan a vákumcsõ és a szoba felemelkedett.
A következõ szobánál a sz.gép kéri a kódot.
Ezeket hol találom, visszamenni innen már nem tudok.

pls.
Én a Chapter 12-nél járok és normál fokon kezdtem
el játszani annál a résznél vagyok amikor a kis
köcsög föellenség a padlónál mindig máshol bukkan fel és van 2 percem, hogy kiszabaditsam
Armstrongot.ITT VAN AZ A RÉSZ HOGY CHEATELNI
FOGOK MERT ANNYIAN JÖNNEK,HOGY EGYSZERÜEN NEM
TUDOM MEGCSINÁLNI.KI JUTOTT MÁR EZEN A RÉSZEN TÚL?
Üdv.
Én vissza mentem a repülõgéphez hatástalanítottam a bombát kiszabadítottam a pilótát a gardrovbol.De mit kell csináljak?
HELP
Thx
CSa kíváncsi lettem volna rá. Én sem multyztam az egyesel sem, csak kíváncsi lettem volna a a pályákra
Sephi
Szerintem a nolf egyeltalan nem multiplayernek van. En nem is fogom az egyest se multiztam arra ott van a Ut meg a BF

Hahó!
Internetes játékhoz update, de vigyázatok a mentésnek annyi, ugyanúgy mint a MOHAA esetében.
A köövetkezõ gond ott jön, hogy update után valid cd keyt kré a multy-gamahez!!!
most meg nem akar kijönni a házból a pilótám
Hát akkor még fõzz neki 1 kávét a konyhába és kész😊))

Üdv.
Én vissza mentem a repülõgéphez hatástalanítottam a bombát kiszabadítottam a pilótát a gardrovbol.De mit kell csináljak?
HELP
Thx
hali
devan, ott ahol az a két szinesruhás ficko áll

www.napisajto.hu

nincs bent hójáró. már gondoltam rá
hali
hojároval át kell ugratni!

www.napisajto.hu

valaki segitsen!!!!!!!!PLS
CSÁ. hogy jutok vissza a repülõgéphz? már visszajöttem a legutolsó kapuhoz, keritéshez. ez a szibéria utolsó része. PLS segitsetek!!!!!!!!!!!!!!
MEGVAN a prob oldva az indiai bogarászásban! Mikor a felsõ õr elindul beszélgetni, az alsó,ha minden jól megy, a képet fogja bambulni. Gugolva felosontam lépcsõfordulóba,majd mikor az õr elindul vissza a posztjára, beosontam, majd bogár és gyors futás a paraván mögé! Ennyi, remélem vkinek vmicskét legalább segített!
Ja, és a lépcsõ aljától nézve jobbra az utolsó ajtó a cél.

hali
Hát, ahogy egyre tovább jutok a gammában, kezdem azt érezni, hogy egyre szarabb....
Az elso resz sokkal jobb volt

www.napisajto.hu

Kezdem úgy hinni,hogy péznt fogok dobálni,hogy elkotródjon az összes hibbant arab a körnéykrõl,habár hátulütõje,hogy vszínûleg észrevesznek kutatás közben...

mozesapo
Indiában én is szívok. Már vagy 20-szor megpróbáltam teljesíteni de nem sikerült. Ötletek ?

India elég idegesítõ, gõleg a planitng a bug rész! Az MGS2-ben nem volt ilyen szivatás,hogy fegyver nélkül menjek el három õr mellett,akik ugyanazt a területet figyelik....

Kis Szabó
2.cd honnan lehet leszedni????

magus
a generator, ott van ahol volt az sok lepcso. ahonan kiugrottal. na annak a legalso szintjen

de hol van a cukor?😄

nekem már van cukrom, de hol van a generator????
magus
hol a cukor?😄 ja vágom hol a generátor, ki is irt vmit hoy eszembe ne jusson vagmi de mivel ugyse volt nalam cukor... akor mit csinaljak?