NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malna koszi szepen majd atnezem 😊
De en budit mondjuk nem talatam ott de majd jobban utana nezekk.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Segítsetek a reggelésben....
Köszi a tippet, megpróbálom, már 2 napja ott vesztegelek :-(
Málnaszörp
Az a kártya egy technikusnál van. Az egyik wc-ben begózik. Kábytsd el, kutasd át, és máris tied a kártya. Ugyanott van az ajtó ahol a konzol szobája is.
Málnaszörp
Van icq-d??
Jó reggel mindenkinek😊
Tegnap nem voltam itthon és szomoruan látom,hogy az extra végzi a dolgát😞(
A file-okat már nem rakom vissza,viszonylag hosszu ideig fenn voltak(majdnem 1 hétig)
Aki küldött mailt,annak válaszoltam,de ahogy jeleztem,nem tudom fenntartani hetekig a játékokat az oldalon,mert kolátozott a tárhelyem és nem kis idõ regeket csinálgatni az extrára.Igyekszem mindíg a legújabbakat felnyomni a megjelenés napján,de igyekezzetek majd a letöltésekkel,mert ugylátszik az extra is törölget elég rendesen😞
Nos a regeimet is törölték.😞(
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
Tegnap nem voltam itthon és szomoruan látom,hogy az extra végzi a dolgát😞(
A file-okat már nem rakom vissza,viszonylag hosszu ideig fenn voltak(majdnem 1 hétig)
Aki küldött mailt,annak válaszoltam,de ahogy jeleztem,nem tudom fenntartani hetekig a játékokat az oldalon,mert kolátozott a tárhelyem és nem kis idõ regeket csinálgatni az extrára.Igyekszem mindíg a legújabbakat felnyomni a megjelenés napján,de igyekezzetek majd a letöltésekkel,mert ugylátszik az extra is törölget elég rendesen😞
A vizalati laborban vagyok es ott meg kellet keresni valami konyvet. Na de most az 1.0 verzioju volt es most keri a 2.0 ast. Nah az hol a francba van!?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Ott vagyok ahol a fohadiszalasnal megtamadtak a franciak es a szemuvegert lementem.
Na most megoltem mindedik meg oszes bomba hatastalanitva de dokit nem talalom.
Pls help!!
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
es amikor viszajottem meg midig toltotte a palyat. Erdekes az hogy akkor kileptem a jatekbol ami megint sokat tartott es amiutan rebootoltam es elinditotam a jatekot nem tulzok vagy 6 masdperc allat betoltotte a gamat! Ez mitol van!?
PC, PS3, x360; Wii; SNESt és PS2őt eladtam az Alfát összetörtem de vettem azóta másikat :)
A kis p*cs meg bujkál.
Igaz ki lehet nyitni a csapokat, de mi a francot kell csinálni?
Van valakinek mûködõ tippje?
Ja és ne csalást küldjetek, az nem érdekel.
Málnaszörp
Mert, ha igen, akkor a Nindzsalányokat kell aprítani, utána a fõcsajt kell gyakni, és utánamenni a házba.
A házat felemeli a forgószél, és ott kell írtani tovább a csajt.
Málnaszörp
Egyebkent most jaccotam 2 es fel orat a gamaval es mar mehetem le cigiert is visza amig betoltott egy palyat. Ha jatek kozben F9-et nyoms akkor megbasztad annyit tolt. Nalam a kilepes a jatekbol is volot vagy 3 perc 😞
De maga a jatek ugy megy minta zsir!
A honlapról...
"No One Lives Forever 2 Arrives in Stores
October 1, 2002
Cate Archer returns to a world of action, espionage, and dry humor as No One Lives Forever 2 arrives in North American retail stores today. No One Lives Forever 2 is rated "M" for everyone by the Entertainment Software Rating Board, and carries a suggested retail price of $49.99. For a limited time, order No One Lives Forever 2 online and get free shipping and 10off."
..::Welcome to the Real World::.. \"...Egy korszak lezárult... 2005.12.05 17:19:41 : \'\'És egyáltalán mi az a DOS?\'\' (egy PH! user...)\"