1463
NOLF2
  • Petyus_
    Ja... elég nagy baj.

Hangosak a lépteid. Próbálj meg beslisszolni egy szobába, ott búj el, és kísérletezz. Lehet, hogy sikerül...
  • Carlos
    Sneak-re egy pöttyöt sem adtam bónuszba. Az baj lehet???
  • CaviaR
    Mi a minimum rendszerkövetelménye a játéknak?
  • Carlos
    Írja le valaki szájbarágósan azt az indiai pályát, ahol be kell poloskázni a telefont!!!
    Ott tartok, hogy bújok a lépcső előtti átjáróban. És benn két őr mászkál. A jobb oldali lépcsőn kell felmenni és ott a dupla ajtón kell bemenni, de mindig észrevesznek!!! Mit tegyek???
    HELP!!!
  • Shep
    Tisztelt haladó felhívnám a figyelmét arra, hogy én lentebb azt írtam, hogy nincs időm végigolvasni a topicot ami legjobb tudomásom szerint nem egyenlő azzal, hogy nem veszem a fáradságot, arra, hogy végigolvassam a hozzászólásokat. Bizonyára én tudom rosszúl, de ha nem tévedek a fórum arról szól, hogy egymásnak segítsünk, /bár sokan úgy gondolják, arról, hogy nekik segítsenek, de ők ugyan már miért is segítenének másnak/ és nem arról, hogy megszóljuk a másikat és nem éppen megfelelő tanáccsal látjuk el. Végül elárulnám azt is, hogy mikor volt időm akkor én igen is visszaolvastam a hozzászólásokat és beillesztettem közülük a megfelelőt, ha esetleg valaki pont arra kérdezett rá, hiába volt az már többször is megkérdezve, mert írhattam volna én is azt, hogy ugyan már olvass vissza 1500/csak írtam egy számot/ hozzászólást.
  • dikki*yysw
    Ezek szerint megérkezett?
  • Shep
    Srácok biztos ezerszer leírtátok már de idő szűkében nem tudom végigolvasni a hozzászólásokat, A probléma a következő van zene de nincs hang, mit kéne tenni, hogy legyen?
  • M.A.D.
    na, én is így szívtam meg tegnap, kábé akkor mikor a sorokat írtad.
    Én az ACE mega codecs pack4.30-at unistalláltam, azt levett minden hangot. Csak az alap microsfot hang maradt meg. A cd-t meg töröltem. Csak a full game van fent. Melyik wma codec-et rakja fel a gamma?
  • Breki33
    nézd meg a térképet a végén van egy kapu amin nem tudsz bemenni ott megfordulsz es egybol jobbra

Bélabá az közel sem a vége.
    Ha arra gondolsz hogy a szamitogepen kell ugykodni ahhoz meg kell keresni a kodot
  • Jano
    Szerintem nem találtad meg az egyik mágneskártyát, ami egy asztalon van. Elég nehéz észrevenni.
    Ha azt felveszed, azzal ki tudsz nyitni egy ajtót, és....
  • cypher
    Szedd le a bombát a gép oldaláról.
  • mad mind
    ja kb 10 giga
  • galocza
    swapnek van elég hely?
  • mad mind
    Mit lehet csinálni, ha egy pálya betöltésekor mindíg kilép a progi out of memory-val?
    A gépemben 768 mega ram van.
  • Petyus_
    Mit is mondhatnék... teljesen igazad van! :) (mondom ezt úgy, hogy én az 1et a 2 után ismertem meg)

Nekem a 2-ben jobban bejött Cate hangja, de a többiben igazad van! :)
  • galocza
    na végigjátszottam.
    ami tetszett:
    -gyünyörű grafika
    -viszonylag kis gépigény
    -a történet méltó a nagy elődhöz
    -fejlődési rendszer (ok, deus exből lopva)
    -nagyobb interaktivitás (hullacipelés, kinyitható fiókok, lehúzható klotyók stb)
    -okos enemyk
    -fizika (hullák gurulnak a domboldalon)
    -folytatták az idióta poénáradatot (sajnos leginkább csak az intelligence itemekben)
    -tetszett, ahogy az enemy altatás és motozás után kétségbeesve keresi a fegyverét, ahogy a halott társba belerúg a ninja hölgy + egy csomó apróság, ami azt mutatja, hogy a készítők rengeteg ötletet öltek bele
    és ami nem (ebből sajna sokkal több van):
    -memory leak (cca öt betöltés után lelassul, majd out of memoryval kilép illetve fagy)
    -hangprobléma: nahát ez elég égés
    -na nehogy már muszáj legyen tles kártyával bírni egy mai programhoz. ok, legyen szebb, jobb ha van ilyen, nade kötelezően kicsit durva. még a sof2őt is végigjátszottam voodoo3mal
    -a legjobb zene a nolf1ből átvett
    -kevésnek tűnő helyszín, rövid játékidő
    -nolf2 előtt 2 nappal bemelegítés gyanánt végigmentem újra az első részen. lehet hogy tévedek, de szerintem talán az egyedül lawrie és magnus kivételével megváltoztatták a szinkronhangokat (ha mégsem, a szinkronszínészek nem hallgatták meg saját korábbi előadásukat)
    -hiányoltam az első rész nagypofájú (és lópofájú), harcias, kissé közönséges, vagány cate-ét. ez a disztingvált vámpírbaba nem nyerte el tetszésemet.
    -kevésbé szórakoztató fegyverek. keveselltem az egy pisztolyt (ráadásul nem is a cate névjegyének számító 5lövetű revolver). igazán jópofa fegyver tán nem is volt. hol van az első rész nem túl használható de nagyon fun bacalov correctora? tegye fel a kezét, akinek nem az volt a a kedvence...
    -nagyrészt hiányzó hangulat. az első résznek idióta, dzsémszbondos, angyalos, mindenlébenkétkanálos hangulata volt az egyik nagy erénye, a képregény- vagy rajzfilmszerű szereplőkkel. ennek igazán nyomát a pantomimosokban, a tábornokban és a kockaenemykben láttam oszt annyi. a gadzsetek sem különösebben meggyőzőek, semmi plusz, de mínusz kötélöv.
    -nem sikerült szakítani az első rész nemtelen hagyományával, mely szerint az összes pálya (és az egész játék) lineáris.
    -kicsit bosszantóak a riadó esetén végtelenül respawnoló ruszki katonák - ez a pálya amúgy is a legsótlanabb, legérdektelenebb volt. aki ilyet akar az mohaazik. szintén kiábrándítóak voltak goodman házánál a végtelenített nindzsák.
    -ami megint csalódást keltő eltérés a nolf1től, hogy nem lehet kiválasztani küldetés elején a használni kívánt fegyvereket. ne mondja már nekem senki, hogy azt az ügynöknőt, aki küldetés végére vagy 8féle fegyvert, 4 fajta gránátot stb cipel, egy pisztollyal és pár skulóval engedi a unity az ellenség karmai közé.
    -a super soldier témát ennyivel a rtcw után úgy gondolom elég nagy bátorság újra ellőni (az rtcw troopereivel való hasonlatosságról nem is beszélve)

nos, úgy tűnik, hogy a készítők - részben - szakítani kívántak az első rész bolondos bájával (amely báj a vonzerő komoly hányadát tette ki), és valami valósághűbbet akartak csinálni azon stílus kedvelőinek, megtartva az első részt kedvelőket is.
    attól tartok, sikerült kissé a két szék között a pad alá esni, az első részt évente 1x tuti végigviszem - nos ezt nem fogom. nem rossz, de többet, jobbat vártam.
  • Petyus_
    CD-Key nincs, a hangproblémára van pár megoldás, olvass vissza a topicban.
  • Petyus_
    Mindent fel kell robbantani, keressgessél dinamitot, biztos, hogy van elég.
  • Jano
    Jamerugye akkor már sok ember, meg tekikatona jön egyszerre, és nagy a pálya is.
  • Jano
    Hábazze! Kurvajó ez a játék. De sajnos az Super Soldier Invézsünnél má lejjebb kellett vennem a grafikai beállításokból, mer nem nagyon volt folyamatos a mozgás. Nem szaggatott, de célozni nem lehetett.
  • Petyus_
    Nézd meg a székeket. :)
  • Mas-Thief
    Igen. Az volt. Hibás volt az Iso. Mostmár én is belevethetem magam a kémkedésbe.
  • Mas-Thief
    Nem tudom, neked is onnan származik-e a játék, mint nekem, de most kaptam egy másik Iso-s példányt. Nem sokára kipróbálom. Én most ebben reménykedem, hogy hibás volt az Iso-m. Még jelentkezek. :-)
  • Balko
    Lehet hogy mar volt rola szo de en nem talaltam megoldast ra a hozzaszolasok kozott. A problemam a kovetkezo: a chapter 13 Fire in the hole palyajan elakdtam ott hogy van azon a bazison egy atjaro de nem enged ott at azon az ajton es latni az ajton keresztul hogy tele van vizzel az atjaro de nem tom kiynitni az ajtot. Mit kell csinalni?
  • Tovi
    Sajnos fogalmam sincs. Legújabb videodriver?
    40.72-es az utolsó emlékeim szerint(most átálltam az ATI táborába), és nézd meg a readme textet a lehetséges hibák leirása miatt.
  • Tovi
    Milyen a videókártyád?
    Neked is Audigy karid van?
  • Tovi
    Az még korai egy kicsit, hivatalosan 3 napja jelent meg a boltokban!
    Legalább időt adj szegény fordítóknak...
  • Mas-Thief
    Feltettem ide a Crackelt EXE-t!
    Kapkodd le gyorsan!
    Az én problémámban nem tud valaki segíteni? #751
  • Nark
    Köszi a segitséget .Adok még egy esélyt magamnak :)
  • Lacc
    Én is felbasztam rajta az agyam de nagyon egyszerű az egész :) Belépsz az első kőre, a tüskés vackok lezuhannak körülötted. Namost ha felnézel akkor mindegyik tüskés izé mellett van egy kis lámpa ami vagy pirosan vagy zölden világit. Nyilván oda kell lépni ahol éppen zölden világit, de csak ugy tudod átkapcsolni őket ha meghúzogatod a lámpákat az oszlopokon/falakon :)
  • Nark
    Egyet ertek.Rohad szemét plafonrol lehulló bigyo.Nem tudok réjönni hogy mi a megoldás.EHH EL IS MENT A KEDVEM AZ EGÉSZTÖL.Nem vagyok egy James Bond az tuti.
  • Mas-Thief
    Helló! Nekem valamiért nem indul. Semmi CRC hibám nem volt, de mégsem indul. Egy hibaüzenettel kilép. (Client MFC) Konfig: WinXP, Gf2 mx-400, Audigy. HELP!
  • Petyus_
    Felül ha nézed megjelenik a "weld" és akkor szépen kivágod magad. :)

Ja, és nem most problémáztál utoljára, azt garantálom neked. :D
  • Petyus_
    Mindenki itt akad el. :) A "tudós" akivel beszéltél az interkomon hagy egy cetlit, hogy 5 perces kitérőt tesz... a lenti mosdóban megtalálod, nála lesz a kártya ami kell.
  • Petyus_
    Van rá hint, sztem jobb ha magadtól jössz rá. A fény ahogy a falra vetül az a lényeg. :)
  • Patyesz
    Hali!Nem tud valaki cd-boritót.Hogy honnan lehet letölteni.
  • Petyus_
    Szerintem tölts vissza egy korábbi állást. :) Esetleg kinyitod az ajtót, elbújsz mögé, ő bejön, te esetleg ki tudsz osonni (nem valószínű). Ha te egy ajtó mögött vagy, amit figyel a csávó, akkor pénzzel dobálózni imho esélytelen.

De ha sokáig próbálgatod (ott kuksolsz az ajtó mögött, quicksave, kinézel, ezt ismételgeted), akkor VALÓSZÍNŰ hogy el fog menni valamikor egy sétára, egyik őr se áll a végtelenségig egy helyben (legalábbis elvileg).

Öhmm, remélem jól értettem mit kérdezel. :)))
  • Gregi
    A palackok le vannak láncolva, és a láncon van egy lakat. Azt kell lekapni, és már mehetsz is tovább.
  • Tovi
    Kerüld el. Vedd elő az öngyújtó hegesztőpisztolyt, és a ketrec tetején egy pántot át lehet vele vágni, miáltal a kalitka leesik a földre.
  • schoma
    köszi a helpet, müxik :))