NOLF2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
futtasd le az sfv kiterjesztésû filet!!!!!Ha jól lefut te vagy béna.Ha nem szarul jött le!!!!!!!
az gáz.....mail gyorsan nekem,mert megyek [email protected]!!!!
kijáratot kell keresni...asszemm......de most nem vagyok beszámítható

mi a gáz ott???
az már nincs meg😞(Sorry...de nem is tudom melyik file-ok azok,mert összevissza vannak a mentések a játékban....
amikor van az aramos kerites. na ott ha bemesz, es kijottel akkor motoros szannal kell kiugratni. na ott
hol vagy...de elég nagyok a file-ok
Figyi...fenn van a winrar a gépeden????És be van állítva a wincommanderben????
Nem értem......melyik fáljt jeleölöd ki?????
Az elsõ file:assem nof2.001
Az elsõ file:assem nof2.001
akkor nem mentette el rendesen😞(Sorry.....
senki sem tud segteni a mentés ugyben? asszem akkor nem volt eleg heyl alig volt par kb, és mmost nemengedi visszatolteni
Érted??????????
dehogy összeillesztés!!!!!!!!!!!!!
Nincs összeillesztés!!!!!!!
egyet!!!!kijelölsz,kicsomagolás és kész!!!!!!
Nincs összeillesztés!!!!!!!
egyet!!!!kijelölsz,kicsomagolás és kész!!!!!!
Csak öt üzit olvass vissza. Mikor asszondom wincommanderben hogy: összeillesztés akkor kkiad egy blabla.out filet
Rarral kijelölöd az elsõ file-t,és kicsomagol.Ha mindet letöltötted és nem crc-s akkor jó lesz.De csak 1-et jelölj ki.Megnéztem ugyanazok a file-ok😊
Leszedted az összeset????
mi a gáz???
Megvan a gamma :apollo.warez.hu
Na egy kérdés: hogy kell ezeket összeilleszteni? Mert winrar kiírja hogy no archives found vagy mitamikor összeilleszteném.
Na egy kérdés: hogy kell ezeket összeilleszteni? Mert winrar kiírja hogy no archives found vagy mitamikor összeilleszteném.
miért nem engedi betölteni?
adjon vki a chapter 5bol akkor egy mentest ahol ott tart, hogy kiugratott a hoszannal
adjon vki a chapter 5bol akkor egy mentest ahol ott tart, hogy kiugratott a hoszannal
nem mert nincs regem annyi....extra törölt,és alig regisztráltak nekem helyet.....
Kisszabó:Nincs még meg a gamma?????Akkor dobj 1 mailt,megoldjuk😊
Én nem mondtam hogy nem jó! De nekem baszik behozni. Lécci írd már ki ide az urlt mert lehet hogy úgy behozza!!!!
Irány WC, ott mókust fõbelövöd, majd átkutatod. Voilá le könyv :-)
Megtaláltam, thanx 😊 De megint elakadtam, nem találom a vizalatti bázison a Supercomputer kézikönyvének a 2.0-ás változatát
Tudja valaki hogy hol van?
Tudja valaki hogy hol van?#597
Jó az URL. Nekem bejön az oldal minden további nélkül. Ott keresd az Ftp szerver gombot, majd kövesd az utasitásokat a jelszó megszerzése miatt. Ha megvan --->Go to Wincommander->hálózat ->új hálózat.
Bye
Bye
Tovi lécci írd ki a teljes címét az oldalnak pl: hlc.waez.hu/index.html vagy ilyasmi mert nem jön be!!
Nem találtam még meg sajna 😞 Az a szoba kell ahol a széf is van, a managerszobája, legfelül a vetitõ van... Help me!
Nem tudom, én nem raktam fel.. én a registry turkálást csináltam. 😊 A peccs egyébként asszem megy krekk nélkül, de nem 100%.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
http://hlc.warez.hu/
itt keresd az ftp-t, rövid jelszókeresés és lõn...
itt keresd az ftp-t, rövid jelszókeresés és lõn...
Olvass vissza a topicban, van rá egy pár megoldás... valamelyik valószínû mûködni fog. 😊
Legfelül van asszem, gondolom közben megtaláltad. 😊
Nekem beszédhangok,nincsenek vajon mi lehet a problem,hogy nincs speech?
Egyébként tényleg nagyon szépen megy a game minden fullra állítva Ti-4200 64M-val XP-n.
Egyébként tényleg nagyon szépen megy a game minden fullra állítva Ti-4200 64M-val XP-n.
Most vagyok abban az indiai moziban. De nem találom a manager szobáját! Merre van nem tudja valaki?
Pedig ott van az alsó szinten egy WC. Ott lesz a muksó.
Málnaszörp
Málnaszörp
En szerintem a 2-est nem lehet elvezni ha nem jacotad az egyest. 😊
Csomo szereplo es oszefuges vankozottuk😊
Peladul aki nem tudgya ki volt az a Tom Newman az nem tudo rendesen rohogni 😊))
Csomo szereplo es oszefuges vankozottuk😊
Peladul aki nem tudgya ki volt az a Tom Newman az nem tudo rendesen rohogni 😊))
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Kis Szabó:Ment mail!