1768
-
#794 akkor egyszerre csak egy legyen kijelölve és csak az fog váltani amúgy embert váltani a funkció gomokkal tudsz -
#793 közepe -
#787 -
#786 ehh azt meg nemtom mi amit mondasz én a mocsár felét kihagytam alig jutottam át rajta de nagyon utáltam azt a szart -
Jacky #784 Valaki nem tudna nekem egy "biztonsagi masolatot" adni?
Kene ez a jatek :)
Valaszokat maganban. -
#783 eléggé! pont ezt akartam írni hogy ha nehéz akkor kb a templomtól ha a kaputól nézel felé, dél-kelet keletre van a lejárat...siess oda:) nem biztos az info mert komoly nem emlékszem már pontosan -
#782 egyébként nem tudja valaki hogy mire jók a kis tündérek? nekem néha úgy tűnt mintha az utat mutatnák... -
#779 hát akkor komolyan nem tudom bug lehet vagy mittomén akkor menj tovább nem fontos ez a qzest sem(egyik sem az!!!) -
#778 én szeretnék de már csak a fórum érdekel azért jövök erre a topicra(meg hátha tudok segíteni:))
átkeresztelem magam Paladinra hehe:) -
#776 amúgy ez a kőkeresés komoly a Darkstonera emlékeztet(nem akar valaki multizi? most komolyan:)) -
#775 bent de nem lehet hogy mar nálad van?:) -
#773 nem. van még az utraean peninsula amit csak multiban lehet nyomni(ott 6 kő megszerzése a cél asszem hat már ezt se tudom:)) vagy multiban végig lehet nyomni ugyanúgy a single részt is
és valóban ha megcsináltad a singlet utána már csak bolyongani tudsz ott, de multiba pedig átviheted a karidat, csak nézz ott körül -
#770 hát a géptől se nagyon mert én pl a doom3-at is megszerzem pedig nincs túl sok esélyem hogy játszhatóságot hozzak ki belőle(duron750,gf2mx200(noname=felesebesség),128mbsd) ja és persze csak 15":))) na komoly mostmár hanyagoljuk ezt a moncsi témát mert még elmérgesedik... -
#768 az is ott van a templomban ahogy bemész jobbra a rövidebb fal mentén és van rajta egy kehely vagy mi már nem emlékszem pontosan -
#766 monitorfüggetlen...hehehe:)
ja majd ezentúl odaírják a requorementshez hogy min: 17"
rec:21"
-
#763 Multiban a legutolso palyan van egy ajto amit nem tudunk kinyitni....valami elddim-el kapcsolatos cucc kene hozza. Nemtudjatok mi? -
#762 nem akar vki DarkStone multit?:))) -
#761 jóval többet -
#760 a Darkstone-al többet játszottam... -
#759 szeva szephi koma! -
Spheriot #758 Elkezdtem én is játzsani. nekem kicsit a Darkstone c. játékra emlékeztet,persze tökéletesebb kivitelben.
A játszhatósága nagyon jó, az irányíthatóság tökéletes, mindent meg lehet oldani az egérrel.
Szóval 5 óra játék után sok kifogást nem találtam ,a grafika csodaszép. Nekem nem akad, tökéletesen fut. A külső tereket nagyon eltalálták, félelmetes ahogy a függő hidakon átmegy az ember, hogy tudták megcsinálni töltögetés nélkül?
Amit észrevettem voltak bizonyos helyek ahol agép nagyon jónak tünő cuccokat adott volna, csak kinyíródott a magusom aki ujra tud éleszteni, más meg nem tud még. Viszont visszatöltve az állást nem adta meg azokat a jó cuccokat. Valami be lehet építve a programba ha elsőre kinyírsz egy nagyobb ellenséget akkor jobb cuccokat ad a gép.
A másik kérdésem új játéknál lehet e importálni a régi karaktert mert az újrajátszásnál jó lenne ( bivalyerős mágust szivesen csinálnék) -
#757 ok:) csak tudod élni is tudni kell és az nekem nehezen megy úgyhogy maradok a gépnél... -
#755 hát szerintem van fontosabb -
#754 én szinte nem is költeném másra a gépemen kívül ha lenne saját keresetem...:))) -
#753 jól van no. így rendben. -
#752 Ez az uj divat. Oda ment a Dark Omen 2 és a Max Payne is
-
#751 mondom, nem ember az, akinek nincs otthon projectora -
#750 Ez az, veszekedjünk a hangkártyán! -
#749 Hi magyar ember2! -
#748 a kérdés abszolut jogos (és az egyik legfontosabb) másrészt halottam vmi olyat, hogy minél többen vagy, annál több az ellen - persze ez csak mendemonda, korántsem biztos, hogy igaz. -
#747 lehet. egyáltalán nem számít megcsinálod-e küldetésket, vagy sem -
#746 aki csóró (vagy nem olyan gazdag mint ő, vagy másra is költ, nem csak a kib*szott számyítógépre) az ne is játszon!
Igazad van nem erős volt, hanem bunkó :((
-
#741 Van nocd krekk, korábbi hozzászolások egyikében ott is a link.. Az fury eye meg egy olyan dolog, amit single-ben gyujtesz be, de csak multiban használod. Egy titkospályára jutsz vele, lásd Diablo 2-t és a tehenes pályát.. Ennek leirása is már szerepelt jopár kommenttel hamarabb.. -
#740 meg lehet oldani valahogy, hogy cd nelkul fusson a game ? es meg valami, kaptam egy cuccot, fury's eye, egy szem, mit kell vele csinalni ? maganba is plz... kossz -
#737 na jó de az életét/szórakozását igen nagy mértékben befolyásolja sajni -
#734 nekem 800*600-ban ment mert 1024-en csak 60hz-et produkál a moncsim:( ugye milyen szar vagyok? -
#732 dokumentumokba dungeon siege könyvtár alá -
#731 köszike hogy azért vannak akik még nem utálnak:) -
#729 Na ez az. Komolyan mondom mostmár csak röhögni tudok ezen. Ha nem a játékon veszekedik valaki, akkor a hozzá valo monitorba köt bele.. Legközelebb mi lesz? Hangkártya? Télleg, vkártyárol alig volt még szó..
Hun-ter: ne húzd fel magad ezeken az "okos" emberkéken, nem érdemes. Te legalább segitesz annak aki kérdez, ezek meg csak a saját hülyeségeiket ismételgetik. Majd megunják.. -
#728 jóvan le lehet rólam szállni