1768
  • hun-ter
    nem kell újrakezdened: rakj ki mindenkit a jobb alsó sarokban van egy gomb (nemtommár a nevét) azzal tudod elkülöníteni az embereket
  • hun-ter
    akkor örülj neki hogy nem Te
    lehet anyázni is...
  • hun-ter
    és senki nem merje azt mondani hogy sértődős vagyok:)
    unom már hogy általában én vagyok a célpont akármit írok ide(ds topic)
  • M.A.D.
    Ja, a látvány egy jó puncinál kezdődik......és a farkamnál végződik.
  • hun-ter
    lehet de amúgy a feljárat előtt kell lemenni az egyik lifttel
  • hun-ter
    jó bocs akkor ezentúl nem játszom semmi új gaméval
    örülj a sg gépednek meg a millióidnak paraszt
  • hun-ter
  • hun-ter
    ki a faszom fikázott baszki
  • hun-ter
    kösz akkor vegyél nekem monitort ha nincs pénzem moncsira akkor már nem is játszhatok újabb gammával bazzeg
    ez nem erős volt hanem bunkó már bocs valahogy nem tudtam nevetni rajta
  • mad mind
    Mér ne? Mert te azt mondod? Képzeld a játéknak 15 colos monitoron is jól kell kinéznie. A látvány nem 21 colnál kezdődik.
  • Mike
    Szerintem meg aki nem projectorral játszik, az mind csóró senkiházi proli
  • Mike
    Igen, erős volt
  • hun-ter
    hát igen ha vkinek nem 15"-os moncsija van:\
  • hun-ter
    én nem kritizálok semmit csak mást vártam na:)
    OK lépjünk túl rajta(de úgyse fog menni mert sokan nem olvassák vissza a fórumot és elmondják uazt mint amit valaki 10 sorral lejjebb, hogy ilyen szar meg olyan unalmas) najóvan szóval én a Morrowindet várom azt annyi
  • EqUiNooX
    Lépjünk már ezen tul. Aki tudni akar valamit egy játékrol, fogja magát, és elballag a gamespot, games...stb oldalakra, és megnézi a screenshotokat. Aztán ha olyan nete, vagy van ideje, esetleg leszedi a trailert, a demot, vagy egyéb nagyobb "info csomagot". Amikor nagyjábol tisztában van a játékkal hogy hogy néz ki, akkor eljön ide a forumra és megkeresi a game topicját. Ha van ideje, talán előlről végigolvassa, ha nem, akkor az utsó 20-30 hozzászolást.. És már elnézést, de olyan még velem nem esett meg, hogy ami game teccett a képek és a bemutato animot, demok alapján, azt ne szereztem volna meg, mert XY nevű iq20as gyerek lehordta a sárga földig a játékot. Mert vannak normális emberek is, negativ kritikával, és ezeket észre lehet azért venni, hogy ész is van a hozzászolás mögött. Engem is idegesit, amikor valaki 20 percnyi játék után fikázza egy csoport 2-3 éves munkáját, de van ilyen sajna. Nem kell észrevenni, ennyi az egész. Rá kell cáfolni, ellenérveket felsorolni, hátha tud normálisan is vitázni a játékrol. Mert az a vita esetleg télleg segithet (érvek-ellenérvek) egy idegennek a játék megismerésében. Na mindegy, remélem érthető mit akartam volna mondani :]

ui: rengeteget jáccottam a Diabloval, rengeteget jáccottam a Baldurs Gate sorozattal, CS, Wolf, Mohaa, Jedi2, mind-mind sok-sok napot vett el az életemből.. És mégis, a Dungeon Siege teccett, teccik, és alig várom, hogy jöjjenek az uj világok, az uj modok, pályák.. És hogy miért? A válasz egyszerű, és már előttem valaki leirta: mert bele tudom élni magam a világába, és át tudom adni 2-3-4 orára magam ugy a játéknak, hogy a külvilág addig megszűnik számomra létezni.. és ez lenne elvileg a cél, nem? :]
  • hun-ter
    ha rám gondolsz én nem lelkiztem csak leírtam hogy hogy kellene hozzáálni...mert hogy nem kiváncsi senki arra hogy ki hogy húz le egy gammát de attól még önálló véleménye lehet én viszont ezt nem hangoztatom minden nap
  • Orgi
    Hi,
    én tegnap olvastam véletlenül,asszem a Computer Panoráma elején írják ezt, amit pluhi mond: konkrétan emléxem,hogy az Asus A7V alap is fel volt azok között sorolva, amik defaulton 1.75öt adnak az Xp-knek.Nemtom ebből mennyi igaz,de azért megnézheted,hátha...
  • Icebird
    szép és jó ,de akkor is gáz hogy nem lehet multiban menteni.
  • hun-ter
    érdemes igen
  • hun-ter
    http://gothic.uw.hu/gothic.htm innen
  • hun-ter
    azt elmondhatom hogy sohasem beszéltem róla úgy hogy milyen szar, csak annyi hogy nekem nem jött be úgy ahogy akartam és nagyot csalódtam benne, mert 2 éve vártam és azt hittem jobban leköt majd...ennyi
  • Mike
    #654 hm vmilyen szinten igazad van. most erre még mi mást lehetett volna írni?

régebbi hozzászólásod: multi.

még sosem multiztam. ip alapon nem megy, nem láttam a haveromat, második host próbálkozásra meg fagyott. majd a 2-3 patch után.

637-re válaszoltak
    636-ban megköszönöd a választ.

Mire szeretnél még választ, vagy mit nem vettünk figyelembe?
  • Mike
    Ha tudnám a választ, hidd el, megírtam volna. De ez nem egy alapszintü varázslat? Bár, ott van a Transmute, amit szintén nem lehet kapni (tárgyból aranyat csinál). Pontosabban meg akartam nézni, lehet-e kapni, visszatöltöttem egy régebbi állást, lehetett. Jó. Aktuális csapattal visszacaplattam mérföldeket, nem volt. Kóricáltam környkebn összevissza, vissza, mire kezdi: Üdv újra! Nahát tiszta idegroncs voltam már, ugyhogy hagytam is az egészet a pics*ba, csak azért nem ment veszendőbe az idő, mert volt egy-két jó cucc, amit megvettem.
    na, szóval így jártam.
  • Mike
    szerintem nagyon egyoldalu lenne, ha csak dicsérni szabadna
    ugyanakkor igaz az is, ha vki fikazza, azt indokolja meg, es ne tegye minden nap, ne mondja el 100x miert is szar, ha nem jatszik vele, nem erdekli, akkor ne irjon inkabb ide, tehat az oncelu fikazasra nincs szukseg.
  • Mike
    Nem tudom miről beszélsz, mert a Dio2-t SOHA nem szidtam. Még akkor sem, amikor fagyott.
    A DS-ről negatív véleményt nem 5 perc után mondtam, hanem 18 óra tiszta játékidő után.
    Végezetül régen sem szereztem meg minden kis szart, meg most sem.
    Ugytűnik Te vagy az, aki megszerez mindent, nem pedig én. Ugyhogy csak magadról beszélj. Régen havonta irattál 1 cd-t, most meg minden szart? Erről nem én tehetek. Csináld úgy mint régen, és ne itt sopánkodj!
    Végezetül ez a topic azért van, hogy beszélgessünk a játékról, nem pedig azért, hogy lelkizzünk.
  • Mike
    akkor csak magadról beszáélj, mert nekem pl. egyik sincs meg, én csak az igényes játékokkal foglalkozom, illetve azok közül is csak azokkal, amik érdekelnek. Régen is volt aki mindent összegyűjtött, csak azért, hogy elmondhassa, neki megvan.
  • Guriga
    Hi!

Mint kívülálló szólnék pár szót a DS mellett.
    Alapból stratégia rajongó vagyok. Nem szoktam más játékkal játszani (kivéve az UT-t és autóversenyt). Anno a Diablo 2 megjelenését nagyon vártam, mert mindenki istenítette. Aztán megjött, játszottam vele, és nem tetszett. Pedig nem 10 percet nyomultam vele... Én unalmasnak találtam.
    Most felhívták a figyelmem a DS-re. Teljesen elkerülte a figyelmem, tök ismeretlen volt számomra. Elkezdtem vele játszani, és már 40 óra játékidőnél tartok. Magamat sem értem, hogy mi a f**zt tudok elpepecselni 1 óra hosszat azzal, hogy kinek milyen fegyvere, meg varázslata legyen. Valami nagyon megfogott ebben a játékban. Szerintem az utóbbi idők egyik legélvezetesebb gammájával van dolgunk.
    Igaz, hogy néha 6 fps-el megy csak, de ettől függetlenül játszható. És gyönyörű. Ahogy halad előre az ember, mindig újabb és újabb ellenfelek jelennek meg.
    Szóval nekem ez egy teljesen új világot jelent, és rettentően tetszik.
    Úgyhogy ne szólja le senki
  • Dikkma
    Az, hogy beteges-e, hogy nem játszom már szívesen..? Ez felől azért vannak kétségeim. És mint mondtam, a DS az egyetlen, amivel az elmúlt fél évben 10 percnél többet játszottam, a CS kivételével. Ezért zavar, ha valaki azon kívül hogy elmondja róla a véleményét, még szarozza is.
  • Dikkma
    Pontosan erről beszélek.
  • hun-ter
    csak azért ha valaki leszól egy játékot vagy elmondja hogy mi teccik neki benne és mi nem akkor az valószínűleg azt is jelenti hogy érdekli a dolog
    Téged ahogy elnézem nem érdekel már semmi
    namost szerintem ez azért kicsit beteges hogy ennyire eltávolodik valaki a gamektől
    de biztos van rá okod...
  • hun-ter
    vagy a 8 az utolsó nemtommá
  • hun-ter
    akkor én válaszolok neked ha még érdekel... bár nem is tudom már pontosan asszem 9???
  • hun-ter
    Jedi 2 yeah:))))) nem akar valaki multizni?
  • Mike
    Figyu! A jo multkor pont en ugattam le azokat es kuldtem anyukajukba, akik szidtak a jatekot. Mert akkor meg nekem is tetszett, es pont ezt gondoltam en is: "miert veszik el ezek a kedvem"
    Csakhogy mara megvaltozott a velemnyem. De azert megrpobalok nekiulni ujra, hatha erdekes lesz (act4-nel jarok)

Regen is voltak idoszakok amikor csostul jottek a cuccok, es volt panggos idoszak is. A Dungeon Siege-nek van neve. Mint ahogy neve van a HOMM4-nek a Jedi Knight2-nek is. Es lassan lesz SOF2, Morrowind és Nevewinter nights is. Ezek sem névtelenek. Ja és a Fatherdale-ről nem is beszélve.
  • Mike
    mioat jatszol vele? hanyadik oranal jarsz?
  • Mike
    ezert szar a jatek. vegig az motoszkalt bennem, sokaig tart meg? mennyi van meg hatra? vege lesz mar vegre ennek a barlangnak?
  • Sephi
    Apam megora szivatas!!!

Mar a Sivatagi Varosban voltam 8 emberrel agyon feljesztett karakter minden erre elmegy a Windowsom es amikor ujra telepitetem a regi save filok megmentek!

Ha aszitem agyon ut a guta :(((((((
  • Mike
    Nekem is ez a becsípődésem. Én is szeretnék olyan progit, ahol lóhátról lehetne harcolni.
  • hun-ter
    aha spec nekem az Arcanum nem jön be, meg nehezen barátkoztam meg a Harry Potter világával is de a film kedvéért mégis sikerült mert attól függetlenül hangulatos
    Elhiszem hogy neked tetszik az ilyen stílus, de én azt a részt inkább kihagytam volna a gameből
    Deathtrap Dungeon? Ismeritek gondolom...na az pl tényleg jó a fantasyjával meg a mechanikus dolgaival együtt(igaz azt nem játszottam végig de tetszett:))
  • I.C.ram
    mert ott a technikaban volt benne a fantasy es nem a fantasyban a technika