Dungeon Siege

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hun-ter
na hát nem is holnapra hanem úgy kb 5 év távlatában gondolkodtam😊
amúgy peace mindenkire(...nem folytatnám tovább mert már uncsi...)
és plííz ne moderáljatooooook!!!😊
EqUiNooX
Ja, és télleg jo lenne abbahagyni ezt a vitát, vagy át kellene helyezni egy másik topicba, és ott folytatni, ha ennyire létszükséglet.. Ez a topic elvileg a játékrol szólna, javitsatok ki ha tévedek..
EqUiNooX
Diablo 3? ehehe. Na az sem holnap lesz sajna. Még mindig csak a peccseket csinálják, pár hét és itt a 110es. Aztán volt arrol is szó, hogy egy ujabb "mission disk" jön ki, ugyanezt a motort használva. Tuti hogy nem csak 2 részes lesz, de addig még sok viz lefolyik a dunán, sok-sok uj engine, sok-sok uj game jön ki, amiből lehet lopni/meriteni.. Bizakodni persze lehet, meg kell is, más kérdés, mennyire időszerű még ez most..
hun-ter
ja még valami "ember" Te most ideges vagy? nem azért mintha félnék tőled a címemet is ideírom ha szépen megkérsz rá😊 mert én végig jót vidultam az egészen"csak a tisztázás végett"(Army of Darkness - ki szereti???)
hun-ter
amúgy azt a szót kihagyhattad volna hogy ne légy Te is romboló hatással a topicra😊
hun-ter
ok eltakarodok akkor úgyis unom már a ds-t de legfőképpen ezt az "embert"
hun-ter
na jó elismerem a #878 egy kicsit durva volt

a capslock nem kellett volna...😊
I.C.ram
ah neem.... csak poenbol nezem vegig ahogy tonkre basszatok a topicot...
hun-ter
zavarlak?
I.C.ram
nem ertesz a magyar beszedbol?
hun-ter
köszi el is megyek mert már nem bírom ezt az "embert" bocsi legközelebb kicsillagozom😊))
hun-ter
akkor gyere megverlek utána meglátjuk lesz-e erőd egy pofonra😊
I.C.ram
na jo meguntuk tunjetek mindketten a faszba ha csak igy tudtok kommunikalni MODERATOR VIDD INNEN MINDKETTOT! pls
hun-ter
na akkor olvasd át néhányszor szépen lassan és talán megérted... UTÁNA UGASS GECI
hun-ter
hány éves vagy te bazz?😊
hun-ter
menj Te aludni látom már nagyon álmos vagy: egyre kevesebbet írsz(szerencsére)
amúgy ha visszaolvasol azért én mindig megpróbáltam segíteni _ahol_tudtam_ de hogy neked igazán építő jellegű hozzászólásod lett volna arra nem volt példa...
hun-ter
úristen ennyire primitív "embert" én még nem láttam(Te én lecserélném, a nevem a helyedben mert ez sérti a magyarokat)
hun-ter
akkor miért hívják a varázslók varázslatait is skilleknek? hiába varázslatok éppen ezt mondtad a DS-sel kapcsolatban legalább magad ellen nem beszélnél goindolkodni kéne előbb ugye? amúgy a Ds varázslatainál van néhány támadástípus és ezekre épülnek a különböző nevű és effektű varázslatok(jujj de jó) mondom a dio varázslatai legalább ötletesek és használhatók is
hun-ter
1. apám meghalt (de mindegy)
2. "cigány, ez szép"(a la Dallas)
amúgy meg kapd be én voltam itt előbb😊 és nekem legalább még valami hasznom is van mert segíteni próbálok nem csak dumálok aztán senkit nem érdekel hogy mit...
hun-ter
ez elmenekült...😊
hun-ter
amúgy meg csak bizakodni tudok a blizzardban hogy nem basszák el a dio3-at a 3d-vel hanem továbbfejlesztik ezt a motort és még szebbre "rajzolják" valamivel valósághűbbre és több fázisú mozgásokat tesznek bele(ezek nekem se tetszenek de amikor megjelent bőven elég volt és ma se mondom rá azt hogy csúnya csak az ilyen önmagából kifordulós faszok mint te
hun-ter
ja és amúgy nem tulajdonítom ki magamnak ezt a topicot de mi lenne ha nem írogatnál bele baromságokat?
hun-ter
még mindig itt tartasz? nem anyáztam te fasz!
"miújság" heh vagy skillekről beszélj vagy varázslatokról a dioban(hasonlítgassunk csak úgy kell azt) a harcosnak harci "képzettségei" vannak, a variknak meg varázslatai és hogy egy-két magic van a harcosoknál is az már csak ráadás de hogy a DS-ben a harcos pont a skillhiány miatt egy idő után szart se ér egyedül az is biztos
hun-ter
"Valoszinuleg magammal beszlegettem itt."
ha fáj hogy van ellenvélemény(aminek még alapja is van) akkor jobb lesz ha csak magadban motyorászol
Tessék itt a másol/beilleszt😊)
hun-ter
te csak a varázslatokról beszéltél a dioban azért a harcosok is kapnak valamit és ha már itt tartunk a varázslatok kicsit használhatóbbak
hun-ter
dedó bazzeg minek pofázol itt szerintem senki nem kiváncsi már rég a dio vs ds témára csak Te hoztad fel megint, te csináltál belőle ekkora ügyet játsz azzal amelyik tetszik és aztán nyomás aludni!
hun-ter
az hogy hülye vagy gondolkozhatnál Te is mielőtt pofázol!
hun-ter
igen? és ha nem csak a varázslókat néznéd esetleg? a harcosok meg mit kezdenek a puszta fegyverükkel ha semmi különleges támadásuk nincs a DS-ben?
hun-ter
te hülye nyomorék nem anyáztam csak azt mondtam hogy faszkalap
hun-ter
nem talán neked kéne értelmesebbnek lenned vagy jóval előbbre visszaolvasni mert ezt már az elején is mondtam és csak te jöttél a hülye dumáddal
hun-ter
attól még 3rd editont kiadták
hun-ter
na itt látszik hogy milyen sötét vagy: azt se tudod mi az a skill! a dio2ben elárulom hogy minden karinak van 30 egyéni skillje azt a 4-et amiről te pampogsz tulajdonságoknak hívják(faszkalap)
hun-ter
qrva humoros vagy bazdmeg!
hun-ter
jólvan tényleg ne gondoljátok hogy kötekedni akarok😊))
Mike
jaja
kényszeresen eladok mindent 😊

lehet benen vmi igazad 😊

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

hun-ter
ennyi mindent találtok vagy csak kényszeretek van hogy eladjatok minden kacatot én se rohantam azért de szinte semmit nem tartottam meg és soha nem mentem vissza az előző városba. persze magánügyetek csak nem értem. ami jobb cucc volt az bőven elfért az embereknél meg az öszvérnél és még így is volt annyi pénzem az eladásokból amennyi kellett. és mivel általában a varik gyógyítottak(2 healinges varázsló) szinte innom se kellett. főleg a vége felé nem.
hun-ter
akkor szinte az összes játék aminek RPG rendszere van(attól még a dio ugyanúgy nem lesz RPG!!!) is olyan... csak néhol van ez sajnos amit már leírtatok én ebbe nem is kötöttem bele. az a 4 skill viszont tényleg légyfing...
hun-ter
a dio még mindig nem RPG bazzeg!
hun-ter
a dio egyet verte a darkstone? hol élsz te ember😊
Mike
a táborban fel lehet venni ijászt is? nem vettem észre 😞 és milyenek a képességei?

a mocsár és a goblinbányák között van vhol bolt
vagy mmegint koslassak visszaa satrakhoz (jelenleg a mocsarban jarok)

Mike
ezt tudom 😊

térkép módban nem lehet bepakcsolni, hogy jelezze a ládákat, dobozokat?

Az ALT-al bekapcsolhatod, hogy ne csak a térképeken vedd észre a tárgyakat.
Mike
ja és még hozzátartozik annyi, hogy még csak a mocsárnál járok 26 órá tiszta játékidőmmel a hátam mögött.

más: rájöttem, hogy milyen jó a térkép, mivel nem látszanak rajta tereptárgyak, de az elhullajtott cuccok, ellenfelek igen. egy hátránya van: ebben a módban szépen el lehet sétálni a ládák, hordók, dobozok mellett.

Mike
F1-F8 vagy tovább is
illetve 1-8 gombokra (ezek biztosan - de nézd meg a bill. kiosztást) lehett előre kombiinációkat definiálni.
tehát kijelölöd a mukikat, aztán Ctrl+F? vagy beállítod kinél mit használjon, és akkor Ctrl+? (1-8)
utána már csak nyomkodni kell

én 7 karival nyomulok, saját muki, ijász csajszi (aki most már tényleg csak ijász) a másik muki még az elejéről, aztán a törpe, aztán a havas faluból a combat varázsló, meg a melák harcos, végül pedig a jég fogságából kimentett nature mágus. ja és van még egy szamár is.
Soxor mindenki csak nyilaz, bár a törpe+meklák kevésbé, mert azok roppant bénák ebben, tehát ők inkább vagdalkoznak, ha nagyon sokan jönnek egyszerre akkor a csak a csajszi nyilaz, a többiek hadonásznak - ez elég szokott lenni. A combat varázsló általában hajigál vmi finomat, a nature mágus is szeretne, csak hát neki legtöbbször healingelnie kell. A csapatomat nem nagyon lehet megfingatni, hacsak a nature mágusom meg nem murdel, de rá vigyázok. A mocsárban egy ellenfél van csak (jelenleg) az a sárkány, mert az szépen szétlehelné az egész bagázst ha hagynám. Ehelyett csak a főkarim lődözi nyilpuskával, miközben 3-man gyógyítják. Egyébként én inkább taktikázgatok - tudom, egyesek szerint ez nagy hülyeség - nem rontok be a tömegbe, sőt soxor van az, hogy szépen elrendezem a mukikat, majd 1 vki odacsalja a szerencsétlen delikvenst, akit aztán sündisznóvá lőnek. (ez számomra roppant mókás) Jó, én mondjuk inkább vagyok a távolsági fegyver, mint a közelharc híve.

Mike
haj, nem uncsi ez az örökös DS Dio vita. Nem mindegy melyik jobb. Aki szertei a dio-t játszon azzal, aki szereti a DS-t azzal, aki mindkettőt, az mindkettővel. De ghagyjuk már ezt az "enyém jobb" hülyeséget 😞

Mike
Hát nemtom nekem, 2 év (vagy amióta kiadták) alatt sikerült összehoznom a 84-es palámat. És án egyiket sem tettem azok közül, amiket itt felsorolsz. (talán azért is tartott 2 évig)

Mike
Dio-t egyedül játszani nem jó

Mike
kéretik a fikázást és a Dio2-vel való összehasonlítgatást mellőzni!

EqUiNooX
Az azért jo a karakterfejlődésbe, hogy munkára kényszeriti az embert. Diabloban elmentél hell baal killig akár clevel8-ként, majd beálltál a bocikhoz egy biztonságos sarokba és pár ora alatt ottvoltál, hogy 70. Itt azért akkor fejlődsz, ha teszel is érte valamit. Ez nekem teccik. A másik dolog, egyetértek azzal, hogy várjunk még picit, elég friss játék ez. Illetve nem, rosszul fogalmaztam. Az engine friss, és ez az egyetlen játék rajta. De már készül erre a motorra az Ultima 5 remake, valami vadiuj történet is, Winterizé...nemtom már pontosan, és most meg nem nézem :]. Szal kitudja. Ha a programozo gyerekek jol csinálják, kitölthetik azt az űrt, amit a DS hagyott egyes emberekben. Ja, és igaz, ha lenne egy diablo szintű battle.net-es rendszer, zárt!! karakterekkel és mondjuk +2 világgal, akkor lenne mivel jáccani üres perceiben a negativ oldalnak is :] És akkor még ki sem jött az editor hivatalosan, és nem jönnek a fanatikusok által készitett modok.. Szal azt mondom, várjunk még, az engine-ben több van és fogunk még ennek örülni, és a játék is még soksok peccs és mod előtt van..
hun-ter
figyike ne keverd a dolgokat: ezek még mindig nem RPG-k azért mert van egy kis beütés még nem mondanék rá ilyet(ennyire ne húzd le az RPG stílust😊)
amúgy szerintem a dio2 grafikája se csúnya. annak a motornak nézd a jó oldalát: nem szögletes(de komolyan mondom)
hé a doom tök jó😊