1768
-
#1135 azt hogy csináltad??? -
#1133 hehe hát igen ezek érdekes problémák:))) -
#1131 najóvan mennyél dándzsönszídzsezni!:)) -
#1129 miről beszélsz Te? haggyál már!!!:)) -
#1127 igen akkor jóvan:) -
#1125 még csak helyet sem foglal és senkit nem zavar akit meg érdekel az elolvassa:)) -
#1124 hehe hogy lehetsz ilyen BUNKÓ? -
#1123 c:/dokumentumok/dungeon siege ajánlatos ezt az egész mappát meghagyni! -
#1122 segitsetek pls mert gyorsan kene a valasz -
#1120 hova mentodnek a multiplayer karakterek??? vagy akarmilyen elmentesek?? mert leszetnem uninstallni de majd meg fogok vele jatszani biztos es szeretnem majd folytatni foelg multiban a haverommal de nem tudom hova mentodnek a karakterek! pls help me -
#1119 a kérdés jól illik az alatta lévő sorhoz:))) -
#1118 emberek hogy írhatnám át a regemben az emilemet? nem ide tartozik de hova írjam akkor? -
#1117 -
#1115 heh a kingdomE se rossz:)) -
#1114 game settings: easy normal vagy hard
map settings: itt pedig a kingdome of ehb kivételével a többi map nehézségét (ha beraksz mást is alapból csak az utraean van) állíthatod:regular veteran vagy elite -
#1112 a láma:
-
#1111 úgy hogy host-olsz -
#1109 :))) jóvan azért nem kell komolyan venni mondtam! -
#1107 heh ne ékezettel írd:)) -
#1106 1. Gom, Seck Mage, Wraith Archer
2. melee, ranged, nature magic(skillek gondolom ez kell) -
#1103 mutattam:)) -
na jó ne vegyétek komolyan:) csak poén... -
#1099 "lámer"
vannak akik nem tudják mit is jelent?:))) -
#1097 indíts multit nehezebb fokozaton
a benchmarkot nemtommár honnan lehet leszedni de keress rá a www.filemirrors.com-on DSBenchmark néven(exe) -
#1095 Azt kell hogy mondjam, a mostanság jellemző játékdömping miatt a DS "régi"-nek mondhato játék. Ezt csak azért mondom, hogy ne lepődj meg, ha nem sok embert találsz akikkel tudsz jáccani. Megprobálhatsz ircen a #dungeonsiege.hu-n keresni embereket, esetleg cseteken(gyaloglo, trefort, chat.hu, stb..), vagy forumokon (ez ugye egyeztetés szempontjábol körülményesebb). Mi a mai napig jáccunk, de sajna a host max 3 embert bir el ugy, hogy jácchato legyen a dolog, hiába, 56k isdntől ez is szép.. És mindig megvagyunk 3an igy segiteni nemtudok ilyen szinten. Viszont sok sikert a probálkozásodhoz.. -
Jacky #1094 Szeretnék magyarokkal!! játszani végre multiban DS-t. Valaki? -
#1093 aha na akkor most belekezdek... -
#1092 Erre használtam a map generatort, mert ez nekem is homályos :] -
#1091 na ok még a talajt mondd el lécci a nodesre is rájöttem
délután szórakozok vele kicsit:) -
#1090 objects már megy na és a nodes? meg hogy rakok le alapot(talajt) -
#1089 File - New, és amikor kéredzi a régiont, NEW MAPS, majd ott megadod a neveket.. Akkor létrehoz egy totál blank területet, egy "alap"-ot, amire utána épihetsz mindent a továbbiakban.. -
#1088 ebben a pillanatban rá is jöttem:) -
#1087 na meg az miért van hogy egyszer műxik a jobb egér a 3d ablakon máskor meg középre ugrik az egér ha jobbat nyomok -
#1086 amúgy egyáltalán hogy kell elkezdeni egy mapot mert kéri azt a regiont és nekem csak véletlenül sikerült elkezdenem mert keresgéltem össze-vissza meg próbálkoztam meg valahogy beraktam egy barlangbejáratot de assetom hogy... -
#1085 http://www.game-editing.net/?view=mapgen
Ezzel lehet meggyorsitod a tanulást picit.. Generálhatsz egy mappot, amit betöltve a DSEditorba, modifikálhatsz.. Eccer sikerült nekem, elég sűrűn vannak hibaüzenetek, de egyprobát megér.. -
#1084 kösz megnézem mindenképpen mert idegesít hogy nemtom mit kell -
#1083 thnks -
#1082 www.tar.hu, www.extra.hu, www.freeweb.hu, www.ultraweb.hu, www.x3.hu, stb-stb-stb.. -
#1081 Például: tar.hu; extra.hu ; zona.hu stb... -
#1080 okkkkk köszi hol van ilyen tárhely???