2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
-
#2349 nézzetek vissza egy képig és olvassátok el... !
tüntetek katáért:Dkatés tüntetés -
#2348 Akkor nem lehet egy szeretö csaladod.En anyammal mindig megtudom beszelni a gondokat.Kellemetlen lehet a csaladi hattered,ha a sajat szuleiddel ennyire bizalmatlan vagy.Igaz,jo apammal nekem sincs vm kedveskedö viszonyom...
#2346:hm nemtudtam h a pszichologusokat is az allam tartja el,latszik h nem sürün jarok hozzajuk.
De nemsokara még az egyszerü orvosi vizsgalatert is fizetni kell szoval kitudja mi lesz még -
#2347 #2336 -> #2340 -
#2346 attól függ mit értünk holtponton! komoly üldözési mániát / pánikbetegséget, vagy egy szerelmi csalódást (szakítás pl),amiből kilehet keveredni 1-2 hét alatt! :)
miért? a háziorvos sem kér pénzt! sem a szemész mikor megvizsgál! -
#2345 Reggelt! -
Hajnalcat #2344 De, majd pont apucinak meg anyucinak fogom elmondani a problémáimat, ha vannak...Néha miattuk vannak gondjaim. -
#2343 hat lehetseges.:) enis voltam mar holtponton de nem szorultam pszichomokusra eddig,es ezutan sem szandekozom.ugy erzem az en pszichologusom az öszinte igaz barat(nö),akire mindig szamithatok.de gondolom a hapsiknal ez maskepp müködik haverok között
ha nem ker erte penzt akkor minden bizonnyal nem ebböl él.ergo nem ez a foglalkozasa.vagy talan van mellette mas szakmaja amiböl megtud elni...-.- a betegek könnyeiböl ösem tudja fenntartani magát.:)szamomra ez a logikus -
#2342 nem tudod elképzelni,mert nem tapasztaltad! mint ahogy a sérvet sem tudja meggyógyítani az anya,apa,haver,így a komolyabb lelki problémákat sem tudják!:)
úgy dolgozik ingyen,hogy nem kér tőled pénzt! -
#2341 hm miert szted a pszichologus ingyen dolgozik v mi? ezt most en sem igazan ertem.ez egy foglalkozas,nem hobbi...
bocs h igy beleszolok csak erre tevedtem es ezen megakadtak a szemeim.
mellesleg h ehhez a temahoz hozzaszoljak en nemtudonam elkepzelni magam amint egy idegen embernek meselek a problemaimrol,gondjaimrol,arra ott vannak a szuleim,es a barataim,szamomra csak ök tudnak megnyugvast biztositani,ök segitenek ki a bajbol.
persze vannak emberek akik 'szakemberek'-töl varnak megoldast..hat nemtudom..:) -
#2340 azért mondom,hogy soha! :D -
#2339 Nem tom amikor úgy hozza a sors hogy kezembe foghatom nem tom már mennyi idő után a fényképezőt és apám megengedi hogy felrakjam a gépre, akkor talán..:D -
#2338 tehát soha! [ismer már] :) -
#2337 majd, most biztos nem állok neki csinálni..:DD majd vmikor nem tom mikor..:) -
#2336 akkor egy képet kérünk is,köszi! :) -
#2335 Hm én végül is jó lelkisegély vok..:DD
Most is egy bnőmet kihúztam lelkigondjából és hálából befestette a hajamat..:D Tök jó..:) mondtam neki hogy de nem, hát én hogy nem engedhetem hogy ő állja a festéket meg minden, aztán végén mégis...:))
De tök jó lett a hajam..:)
Neki meg rendben van a kis lelke..:D
(Bár az én lelkem lenne már rendben..:S) -
#2334 Semmi, csak a mai napom is e dolog körül forgott, egy-két haver hogy honnan kitől, mikor......ááá már engem idegesített, halott a környék basszus senki se tud vagy ha igen akkor az meg olyan hogy trágya vagy pedig messzire kéne menni és nem tudnak kocsit áááá szal már rossz volt hallgatni mais ahogy ott pangott a nép....mondom szinte én voltam egyedül aki nyugott volt mert nem élek ezzel..:D -
Hajnalcat #2333 Oké, Sky, igazad van. Menjen el pszihológushoz, ha akar.
(Nem tudtam, hogy egy pszihológusnál nem kell fizetni. :O :S Ez új dolog.) -
#2332 különben ilyenkor kell elmenni pszichológushoz,mert minnél jobban belesüllyed a betegségbe / problémába,annál nehezebb lesz kijönni belőle! ha most elmenne,akkor lehet 1 hónap múlva már tök más lesz a dolog! -
#2331 nekem mind2 ingyen van, sulinkba van pszichológus, egyik afrikai barátom apja meg pszichiáter :)
sky meg szeritem igazat beszél
(olyan jó egy év után kb. végre házigazdi lehettem a photoshop-munkák topik-ba és azóta az első helyen van :) ) -
#2330 tudom mennyi,nekem ingyen! :) pszichológus nem orvos,nem kérhet pénzt asszem,csak a pszichiáter! ők kérnek pénzt! ha azért nem megy el,mert a mások véleményére épít,akkor problémák vannak! én leszarom hogy a másik mit gondol,tudom,hogy magamtól nem fogok meggyógyulni,max 10 év múlva,de ha eljárok,akko lehet idén évvégére már semmi bajom nem lesz!
persze,csak ha felülkerekedik rajtad a probléma,akkor magyarázhatod magadnak,hogy jobb lesz,szart se érsz vele az a baj,mert a betegség uralkodik el rajtad! -
#2329 és ha valaki alapesetből sem normális ( őőő nem én :D )... ? -
Hajnalcat #2328 Tudod mennyibe kerül egy pszihológus? Aztán ha elmész, akkor utána már pletykálnak a szomszédok, barátok a hátad mögött, hogy fú, ez biztos elmebajos, mert dilidokihoz jár. Na, ezért nem mentem soha el ilyen helyre.
Snake is majd kigyógyul belőle, csak idő kérdése, én is fél évig totál meg voltam zakkanva, aztán kigyógyultam. Ha van elég akaratereje az embernek, és mindig mondogatja magában, hogy felejtsd el, légy normális, akkor sikerülni fog. -
#2327 ha megint valami olyanon,akkor irgumburgum! -
#2326 mostmár ne kinozz -
#2325 na!
írjad má!:D -
#2324 hm....agyalok vmin, de nem írom be inkább....:DD -
#2323 tegnap meg pont kivételes okok miatt korábban zárt a fodri-bodri, igy most indulok újúlt erővel :) aztán ha kell majd adom a shotokat -
#2322 én is voltam pszichológusnál nem szégyen az, bár én magamtol mentem el, nem azért mert idegileg voltam a padlón
sky - volt barinő ;) csak hát 1.5éve voltmár, azóta meg nem változott semmi, legalábbis mindenkinél jobban szeretem, de már nem ugy mint akkor, már megszoktam nélküle nemis lennének igaziak a jó dolgok rosszaknál meg főképp jó hogy van, rá mindig lehet számitani, olyan lány... még ha a padló legalja alatt is vagyok, és eltöltök vele 1órát máris minden megoldódik, Ő az én gondjaimra a gyógyír... és emelett ugye hogy emberelileg nagyon a top-on van a takarás sem az utolsó ;):D Ő volt az első és azóta utolsó szerelmem... (egy lány aért megközelítette)
hajnalcat - neat image pro - zajtalanító
brigi - nemtudom felénk sosincs ilyen gond hogy nemlehetne szerezni egy órán belül (nem mintha én gyakran élnék vele, már ööö 5hónapja nem) lehet én élek rossz környéken -
#2321 értem!
lehet ezt kellene tennem.
de most lesz 8.-kor a pótvizsgám is és ideges vagyok mint a szemét... :| -
#2320 sztem arra próbált utalni h egy kicsit kizökkensza problémából és utánna könnyebb objektíven látni a dolgokat mint belefetrengve -
#2319 pedig kell...én is mikor 0-án voltam,akkor mondtam muternak,hogy oké,eddig bírtam,valamit csináljunk...lehet neked is elkéne menni egy pszichológushoz -
#2318 hát lehet!
de ha egyszerűen nem megy?
és csak idegesség és veszekedés van belőle?
ááá most nincs lelkierőm ehhez! -
#2317 nem lehet,hogy inkább a problémát kéne leküdzeni,és akkor nem lenne szükség a blázsra?! :D -
#2316 hát igen sajnos!
de legalább lesz pár szabad gondmentes órád vagy napod!
néha nagy szükség van már ilyesmire!:| -
#2315 úgytudom a pia,és a gyógynövény csak egy adott időre feledteti el a bajt,amint elmúlik a hatás,onnantól visszatér a probléma -
#2314 nekem most is van 1g gyógynövényem!:)
de azt meghagyom holnapra!:D -
#2313 ááá nem.....most gyógynövény ügyileg halott a környék...:S a haverok a héten nem is tudtak szerezni...senkitől a közelben se Tököl, se Csepel, se Szszm....halott az összes, senkinek sincs...:S Mondjuk engem nem zavar a dolog, én nem élek ilyennel..:D -
#2312 VRSDM ki az a lány a galériádban? -
Hajnalcat #2311 Na, pár félreértés:
Itt, Zalaegerszegen volt a fesztivál. Az előbb rosszul írtam, nem raktam ki vesszőt a nem után.
VRSDM, bocsánat az előbbiért. Azért majd ha tudsz, akkor egy fotót kérnék a rövid hajaddal. ;) -
Hajnalcat #2310 Milyen programot használtál a javításra?