Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
u dont have to listen anybody else but me
Nekem legalább is nem volt vele sosem problémám! 😊
xD
apropó sebességhiány, mais gyorsultunk a targoncával <#hehe>#hehe>
/nfs-t én meg már az 5óta, megnézem letöltötöm majd 1hónap és halló... pedig mennyit sírtam az 1õ részért
akkor bocsi,de nem lesz kéép mert nem tárgyalok velük.kis hülye picsák!<#lookaround>#lookaround>
Ejnyebejnye PS mész a sarokba kukoricán térdelni<#ejnye1>#ejnye1>
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
mégsem megyek ... <#sir>#sir><#sir>#sir><#rinya>#rinya>KATA GYERYE VISSZA<#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir>
És milyen legyen az, akivel szívesen ismerkednél? Csaj: "Legyen egy kicsit nyomulós..."
Értelem ismét megmutatkozott.<#idiota>#idiota>
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
De azért ekkora izét...már nem azért, de ennyire megsértõdni azon, ha valaki fikázza azt a csajt. Röhely...
Azért végülis az ellentábor is hibás valahol, mert látták, hogy megsértõdik a kritizáláson, és mégis folytatták a fikázást. Úgymond olaj volt a tûzre.
csgj a TV/mozi DVD-ben nyitott egy Zoé Desanel topikot! sokaknak nem jött be a csaj,ezért átrakatta a sajátba,de ott meg mindent törölt,ami negatív kritika volt a scajjal kapcs,akár kultúrált,akár alpári megnyilvánulás volt! idõ után visszatették a TV mozi kategóriába,hogy lehessen véleményt nyílvánítani,de mivel csgj non-stop törölte a kommenteket,ezért ott sokan megutálták,így bosszúból mondjuk így,elárasztották a már visszatett topikot minden szarral! törölték azt a topikot,majd a sajátban meg a gumiban nyílt azóta még 4,azóta mind zárva van,mindet (kivéve az utolsót asszem) csgj záratta be,mert a csajt fikázták,de csgj magára vette az egészet! aztán izé,és bigyó,és most ott tartunk,hogy a fél ellentábor bannolva van,és most nem rég csgj-t is bannolták a sok nyekergés miatt...ennyi
<#nemtudom>#nemtudom>
Kicsit visszaolvasgattam de nem találtam semmilyen támadó, v kellemetlen dolgot Kata irányába, úgyhogy sztem semmi szükség erre a problémázásra...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
www.kreativ-otletek.eoldal.hu