Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krisztike
az opera jobb ,mint a firefox ... (nekem az van )

DJ Skyline
nekem firefoxom van,és se reklám,se zene nincsen!

Igen, az van nekem sajnos, nem lehet más, mert tulajdonképp apámé a gép (vagyis családi közös használat, de apám vette), és Õ ragaszkodik a régi, megszokott dolgokhoz. Ez van. Tudom, hogy az explorer nem valami jó, de hát mit tehetnék, semmit. Amúgy tényleg az explorer miatt van zene? 😮O

DJ Skyline
Internet Explorer?

Mivel bezárták az SG rejtély címû topikot és a Gumiszobába még nem írhatok, hát ide fogok. Nekem is zenélt már egy-kétszer a fórum. Amikor elõszõr ezt csinálta, azt hittem, hogy ez is valami olyan furcsa dolog, amit az utóbbi idõben tapasztalok magam körül...Rákattintottam egy topikra és rendesen el kezdett szólni a zene. Volt olyan, hogy valami reklám villant be hírtelen, méghozzá az anonim alkoholistákról valami sz*r. :S Oké, az még nem furcsa, ha néha bevillan egy reklám, de a zene, nagyon különös volt...<#wow1>Aztán ma végre megnyugodtam, hogy látom, nem csak nálam fodul elõ ilyesmi. Ezek szerint nem õrültem meg, bár néha kételkedek benne...

The FlashBack
Szia😊
Jóregget😛

Királylány
Hahó!
Visszatértem.

ne sírj, mert én is sírok! <#vigyor>

Csirke4
Nekem sem 😄
VRSDM
nem bántás volt... én alapbetõen szeretem a stilusát...

u dont have to listen anybody else but me

Brigicsaj
Ne bántsátok Phat-et, sztem nincs semmi baj vele....
Nekem legalább is nem volt vele sosem problémám! 😊

xD

VRSDM
nem irtad még😊
apropó sebességhiány, mais gyorsultunk a targoncával <#hehe>
/nfs-t én meg már az 5óta, megnézem letöltötöm majd 1hónap és halló... pedig mennyit sírtam az 1õ részért

SNAKE01
most csak a Need for speed-el foglalkozom,várom a Carbont nameg minden nap megnézem a Tokyo Driftet!sebesség hiányom van!meg versenyzés.ma is apám motorjával küldtem.mentem mint állate!<#vigyor3>

DJ Skyline
lehet mondtad,de én nem olvastam! :\

SNAKE01
de kirõl?én nem foglalkszom semelyikkel sem már.vagy még nem mondtam?
akkor bocsi,de nem lesz kéép mert nem tárgyalok velük.kis hülye picsák!<#lookaround>

DJ Skyline
hi, képet már! <#gonosz1>

SNAKE01
ja és mindenkinek jó estét!😊

SNAKE01
szia!😊

VRSDM
szioóóó!

Csirke4
Joreggelt.
hm.
DJ Skyline
<#wave>

krisztike
sziasztok !

GabcsiManó
<#nyes>

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Csirke4
Kiteszem a lábam pár napra azt mikor visszajövök PS már is garázdálkodik?😮
Ejnyebejnye PS mész a sarokba kukoricán térdelni<#ejnye1>
GabcsiManó
sebaj 😊 phat egy kicsivel régebben koktélt akart nekünk keverni 😄 meik jobb? 😛

VRSDM
nekemsincsenek jó emlékeim phat smoker-el (régebben néha havonta kérdeztem egyet a chat-en folyton átbaszott 😄)

mégsem megyek ... <#sir><#sir><#rinya>KATA GYERYE VISSZA<#rinya><#sir><#sir>

Brigicsaj
<#vigyor>

xD

kérdés, hogy hátulról nyomuljon vagy elölrõl! 😄D

nem csinálok belõle viccet, már magában röhej az egész! <#vigyor5>

Ja, néha bele szoktam nézni az ilyen beszélgetésekbe, hadd nevessek egy kicsit.

Most volt a Viva Tv-ne egy csaj, akitõl megkérdezték, hogy milyen pasikat nem szeret. Erre a csaj: "Hát ne legyen túl nyomulós..."
És milyen legyen az, akivel szívesen ismerkednél? Csaj: "Legyen egy kicsit nyomulós..."

Értelem ismét megmutatkozott.<#idiota>

bld
hát pedig télleg elég szánalmas sztem...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Hogy mik vannak...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

The FlashBack
az. és jólenne nem viccet csinálni ebbõl:|

Köszönöm a felvilágosítást. 😊 Egy kíváncsisággal kevesebb.

De azért ekkora izét...már nem azért, de ennyire megsértõdni azon, ha valaki fikázza azt a csajt. Röhely...
Azért végülis az ellentábor is hibás valahol, mert látták, hogy megsértõdik a kritizáláson, és mégis folytatták a fikázást. Úgymond olaj volt a tûzre.

dráma az sg-n 😄D

így jártunk, bye! ;-))

DJ Skyline
khm khm khm...
csgj a TV/mozi DVD-ben nyitott egy Zoé Desanel topikot! sokaknak nem jött be a csaj,ezért átrakatta a sajátba,de ott meg mindent törölt,ami negatív kritika volt a scajjal kapcs,akár kultúrált,akár alpári megnyilvánulás volt! idõ után visszatették a TV mozi kategóriába,hogy lehessen véleményt nyílvánítani,de mivel csgj non-stop törölte a kommenteket,ezért ott sokan megutálták,így bosszúból mondjuk így,elárasztották a már visszatett topikot minden szarral! törölték azt a topikot,majd a sajátban meg a gumiban nyílt azóta még 4,azóta mind zárva van,mindet (kivéve az utolsót asszem) csgj záratta be,mert a csajt fikázták,de csgj magára vette az egészet! aztán izé,és bigyó,és most ott tartunk,hogy a fél ellentábor bannolva van,és most nem rég csgj-t is bannolták a sok nyekergés miatt...ennyi

DJ Skyline

Ha már a veszekedéseknél tartunk, kérdeznék valamit. Még új vagyok, ezért nem értem, hogy mi ez. Van egy nõ Zooey Deshal vagy ki, és nyitottak neki százezer topikot, csak nem értem, miért. Ki ez a nõ, miért olyan érdekes? Meg mi baja mindenkinek csgj-vel? :S Nem ismerem az illetõt, de ha jól látom, sokan utálják, miért?
<#nemtudom>

The FlashBack
ezek szerint csak van😛

bld
nkem is volt összetûzésem katával, kb. fél éve akkor sztem le tudtuk egymást és azóta sem volt semmi probléma. Sztem teljesen felesleges ebbõl problémát csinálni. Most meg arról szóljon a topic h kata számára van itt "néhány persona non grata" és h kik azok ?
Kicsit visszaolvasgattam de nem találtam semmilyen támadó, v kellemetlen dolgot Kata irányába, úgyhogy sztem semmi szükség erre a problémázásra...

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

bld
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
bocs nem akartalak zavarni

GabcsiManó
vagy mindenki egyszerre vagy senki sehová 😊 karantén 😄

DJ Skyline
pl én? <#idiota>

VRSDM
<#rolleyes>

GabcsiManó
menjen mindenki el valahová, és nincs semmi gond 😊 vagy maradjon mindenki 😊

The FlashBack