2989
Vannak nők a SG fórumok látogatói között?
  • Hajnalcat
    Ezt a fényképezőt Tomi mosóporhoz adták ajándékba.
    Az autós tényleg jobb lett, köszi. :)
    Na ja, a hajam akkoriban olyan volt, mint neked, csak én ugyebár lány vagyok...

• Hajnalcat
    Nem itt, Zalaegerszegen. :) Volt ilyen veterán autós fesztivál még pár hónapja.
  • VRSDM
    hát a fujifilm finepix s7000, 400-as iso szint, 2bits/pixel, 1/120 sec es záridővel tényleg nem a legjobb képet csinálja de egy kis utómunkával máris javitható... /csak próbál kedveskedni/
    kutas
    autós
    lehet nem a legjobb de sietek fodrászhoz
  • DJ Skyline
    hol volt? emerika' ?
  • VRSDM
    énsem találtam munkát sehol igy nyárira... nekemis ugy lett elintézve ismerőssel ugye... szánalmas hogy magyarországon nem lehet tisztességgel megélni...

brigi - a mai nap kellemesen csalódtam benned több szempontból is
  • Hajnalcat
    Vannak rólam új képek a galériámban. De inkább a kocsikat nézzétek, azok jobban néznek ki. Imádom őket! Mindigis lenyűgözött a régi tütü. :) Ja, a képek minősége sz*r, mert egyszer használatos fényképezővel készültek.
  • Hajnalcat
    Na ja...
  • DJ Skyline
    vagy aki protekciós! :)
  • Hajnalcat
    Nem csüggedek, úgyis .... társaság volt ott, lenéztek. Visszahallottam valamit máshonnan, ami ezt bizonyította. Szóval lehet, hogy nem is éreztem volna jól magam ott (ez vígasztal), csak kellene a pénz...
    A mai világban olyan nehéz...mindenhol leépítés van, csak azt veszik fel, aki tövig nyal, vagy aki szimpatikus nekik. E van. :/

• SNAKE01
    sajnálom!de ne csüggedj!majd felvesznek valahova úgyis.
    mostanában nagyon nehéz munkát találni de sajnos ez van.énse találok melót sehol...
  • Hajnalcat
    Most hívtak, hogy nem vettek fel munkahelyre. Engem sehova sem veszenk fel soha. :(((( Nem tetszik nekik a képem, aztán a pasi valamit próbált hazudni, de valahogy nem ment neki.
    A barátom azt mondta most rá, hogy székrekedésfejű. Vígasztalni próbál...
    Mind1, holnap úgyis beborozok.
  • SNAKE01
    mondjad!:)
  • Brigicsaj
    nekem egy félóra alatt megvan innen Szszm-ről..:DD ha csepel akkor csak egy busz...ha erzsébet akkor meg hév ennyi....jah erzsébetre megyek majd hétfőn is....:) intézem a hévbérletet..:D meg suliba is bemegyek ha már ott járok..:D
  • SNAKE01
    hát ebből sem lesz semmi!tegnap komoly dolgok történtek!most nagyon mélyre süllyedt!és kiderült hogy végighazudott mostanában mi pedig mennyit aggódtunk érte.dehát mostmár kajak nem foglalkozunk vele.csinálja magának a gondokat és minket hagygon ki belőle!:|
  • Brigicsaj
    hm gyógynövény.....nem mondok semmit...:DDD
  • DJ Skyline
    én nem szoktam ilyen káros szenvedélyekkel élni! :| :D
  • Brigicsaj
    hehh én a jäger párti vok ha töményről van szó..:DDD
    Amúgy szinte minden "a" betűst kedvelek...:DDDD :P
    Na félreértés neessék nem vok alkesz, de néha-néha azért én is szeretek inni...:D
  • DJ Skyline
    nekem csak Bp-n kell átharcolnom magam,csak 1 óra lenne az út kb! :D
  • Hajnalcat
    Akkor kellemes relaxálást :), elvégre ez is az valamilyen szinten...
  • Brigicsaj
    én remélem hogy ott lesz mert ode én is el tok jutni könnyen..:D
  • Hajnalcat
    Szia! Jó Téged is itt látni! :)
    Örülök, hogy megusztad épp bőrrel. :) Hogy mi van Budapesten mostanában! :O Kész katasztrófa. :S
  • SNAKE01
    nem baj!
    már megoldottam a gondjaimat.
    most is tart még a hatás szóval nem gondolkozom ilyeneken most.
    nekem a gyógynövény a leghatásosabb!
  • Brigicsaj
    Jól van....hátha észhez tér...és esetleg ő meg hatással lesz a többiekre...:)
    Remélem hogy minden jól sikerül de tényleg....;)
  • Brigicsaj
    cöh...:DD velem van egy nagy baj mostanába...:D
    Még pedig hogy nincs pasim könyebben belemegyek ilyen kis szórakozásokba-kalandokba, mert nem bírok magammal....mondjuk 1 hónap alatt azért csak 2 ilyen volt szal olyan izé nincs nagyon...végül is 15 évesen eddig 3 fiúval volt dolgom... és a fura az hogy az utóbbi kettővel most augusztusba...:S
    De normálisan nehéz megfogni, de tényleg.....
    Mostanába tiszta dili vagyok.....na nem baj kezdődik a suli nem lesz időm fiúk miatt megőrülni...:D
    Úúú viszont most hajtok egy csávóra csak őm .....nem igazán veszi a lapot..:S

Na jó erről ennyit...:DDDDDDD
    Inkább nem beszélek ezekről mert....mert...:D gáz...
  • Hajnalcat
    Ajaj, mi volt itt, amíg távol voltam.
    Ne haragudj, hogy nem tudtam segíteni neked, Snake, de munkahely ügyben voltam távol (ezért írtam, hogy félek...). Búfelejtőként meg nekem is használni szokott az ital, meg a zene, az milyen csodákat tud művelni az emberrel, ha kivagyok, akkor mindig berakok valami nyugtató zenét, Gregorian, Paradise Lost, Placebo stb...Bemegyek a szobámba, törökülésbe felülök az ágyamra, becsukom a szemem, és egy kis relaxálás után mindjárt jobb. Snake, szerintem próbáld ki! Nekem bejött. Na meg a rajzolás, az is megnyugtat. Szerintem ha szomorú vagy, akkor csinálj olyat, amit szeretsz, és akkor jobban leszel, meglátod, elfelejted minden bajod egy időre. :)
  • SNAKE01
    nekem ez a kedvenc felejtő szerem!:)
  • krisztike
    én sem voltam és áldom az embert ,hogy inkább 1 nappal hamarabb mentünk haza a szüleimhez ...mert ,ha itthon maradunk a lányom kiakart volna menni a tűzijátékra .
    így megúsztunk 1 ún. kisebb katasztrófát ill.látványát és benne való szereplést ...
  • krisztike
    nem vagy semmi ...:)
  • DJ Skyline
    hali!
    unalmasan,és nem voltam!

#2279 hogy miért?--> [lusta] :D
  • VRSDM
    gyógynövény (: füvezést az ugye nem szabad dolog akkor marad a jó öreg st.hubertus :) /talán ez a kedvenc italom, mármint ami tömény/
  • krisztike
    miért is ?
  • krisztike
    Sziasztok Fiatalok!
    Hogyan telt a hétvégétek ?
    Esetleg volt vki Pesten 20-án a tűzijátékon ?
  • SNAKE01
    jólvan!
    már megvan!
    legalábbis most nem emléxem nagyon semmire!
    tegnap hoztak egy kis gyógynövényt az ilyen bajok ellen!úgyhogy kb estig jól érzem majd magam!:|
  • DJ Skyline
    remélem Csepelen,vagy Pesterzsébeten lesz,az jó messze van tőlem! :D
    [lusta]
  • bld
    de azért ne ezzel teljen az egész napod;)
    ki kell lábalni az iylesmiből!
  • bld
    nem hát
  • VRSDM
    nemis csoda, mivel nem is szégyen az...
  • SNAKE01
    nem szégyenlem bevallani!:|
  • SNAKE01
    értem!
    bízom benne hogy így van!
    (elkeseredten ülök az üres szobában és sírok!)
  • bld
    figysztem már az is előre lépés h beismerte h hibázott és nem is te hoztad fela dolgot sztem rá számíthatsz a jövőben is, főleg ha neki sem túl fényes az élet, akkor különösen tudja h milyen fontos egy ilyen barát segítsége