Vannak itt lányok is?

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
hasonló...

ja és ha KATA MEGY AKKOR ÉNIS !<#zavart1>

u dont have to listen anybody else but me

Brigicsaj
azért mondom én csak a fehérnemûvel élek....a többit kipróbáltam aztán annyi......nem leszek se drogos se alkesz...😄D ennnnyii....😊

xD

SNAKE01
értem!:|
nem is lenne jó ha egy ilyen szép,aranyos és kedves lány rászokna az ilyenre... <#ejnye1><#wink>

Brigicsaj
hát én mindegyiket próbáltam..😄DDD és ebbõl az elsõ kettõvel nem szoktam élni..😄

xD

SNAKE01
reggelt!😊
láttam kitémáztátok a drogokat az alkoholt meg a nõi fehérnemûket meg minden.
én nem nagyon tudok hozzá szólni az egészhez szóval inkább csendben figyelek!<#ravasz1>

Na szép! Nem kell válaszolni neki aztán kész, minek lelépni. Korlátozod saját szólás szabadságod. Nem mintha közöm lenne hozzá, a te dolgod, de szegényebbé teszed az itt irogatókat a hozzászólásaid nélkül.
Mik vannak...

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Szerintem Kata döntését tiszteletben kellene tartani. Ha Õ így gondolja, bár én nem szeretném, ha elmenne. Rendes csaj, nem is tudom elképzelni, hogy utálná valaki is, egy kicsit szókimondó, és emiatt is szimpatikus. 😊 Egyébként én is sejtem, hogy kirõl lehet szó...

DJ Skyline
<#puszi>

krisztike
hát még szép 😊

DJ Skyline
akkor megengeditek,hogy itt maradhatok? :|

<#idiota>

krisztike
NE CSOMAGOLJON SENKI !!! - én se megyek el és senki ne menjen ...
ha bárkit ok nélkül bántanak akkor a többieknek megkellenne védeniük és ez lesz a megoldás .

The FlashBack
Ez Rossz vicc

DJ Skyline
pedig már rajtam a cipõ is! :o

Brigicsaj
Nem megy senki sehova..😄

xD

DJ Skyline
nem...én voltam,úgyhogy nekem kell mennem! :|

Brigicsaj
ez hülyeség én is vitáztam már Katával, de nem szándékomba menni...és neked se kell és neki sem....😊)

xD

The FlashBack
nem te vagy

krisztike
egyszer összevitáztunk a Katával és valószínûleg rám gondolt ...(habár nem az alsónemûkön volt a vita <#fejvakaras><#confused><#nemtudom>

szóval akkor én lépek el innen ,hogy a nézet eltérést megelõzzem ...:/

The FlashBack

bld rõl van szó, úgysejtem, bár fene tudja.P

The FlashBack
Kata, ez így nem megoldás, hogy lelépsz mindenhonnan. Nézz szembe azokkal akiket utálsz, és mondd el nekik.
Ettõl nem ér véget az élet, és nehogymár pont téged veszítsünk el innen😊

Brigicsaj
Lelki segély szolgálat? 😊))

xD

Sziasztok! Remélem nincs baj lányok mert velem mindent meg lehet beszélni!!!!<#hawaii>

VRSDM
ööö remélem nemisén... bár hadne mutogassak kijött most

és nemnézem jószemmel hogy elkerget mást...<#ejnye1><#bdead>

Huh, mik vannak!<#wow2> Én a régi veszekedéseket nem ismerem, hogy ki utált meg kit, hogyan, miért, tudom, nem tartozik rám, így nem is kérdezek többet semmit. Ha így gondolod...bár nekem semmi bajom veled. 😊

Kata
Megjelent a topikban néhány számomra persona non grata, és a konfliktusok elkerülése, a topik békéje érdekében jobb, ha lelépek innen. 😊

[/cserf][/fülünyúl]

bld
na detto😊 hasonló az ízlésünk

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Ja, én soha nem hordanék bõrbugyikat, csak jól néznek ki.

Nekem meg amit beraktál, abból balról a 2. meg a 4.<#eljen>

krisztike
ismerek olyat ,aki féltangát és fekete bõrbetétek vannak rajta ill. benne de szatén anyagból van a bugyi (a mûbõrbe és a bõrbe beleizzad)és ezt a fazont én terveztem neki

krisztike
értettük 😊

krisztike
a "bugyi 2 " nekem is tetszik ...

GabcsiManó
azt lányoknál is sortnak hívják 😛 szerintem ez a francia bugyi... tekintve hogy kedvenc fazonom 😄

www.kreativ-otletek.eoldal.hu

Ja geng-beng!<#gonosz2>

Szerinted a rockker lányok milyet szeretnek.<#ravasz1><#vigyor1>

Mondjuk a tangával gondban vagyok, mert nem szeretem hordani. Bevág. Még a rendes bugyinál is zavar, ha belemegy a fenekembe.<#miaz>

Ja de az szar! Feszül meg beleizzat a srác, nem kellemes melegbe használni.

VRSDM
hmm fetish ??? <#eplus2>

Szóval nem vagyok csaj! De szeretem a õket.<#law><#love11>

VRSDM
a francia az más... az olyasmi mint ezeknek a teteje és az alja meg mint a sportboxer a fiuknál csak kisebb mármint nemmegy le annyira a lábra (leaglábbis én igy tudom)

tangát is szeressül hogyne, de az snasssz már néha

szépek...

Sziasztok! Kedvenc bugyim a piros és a csipkés tanga de én sportalsót hordok.<#nyes>

<#vigyor2>

Nekem meg ezek 😉:
Bugyi

Bugyi1

Bugyi2

Bugyi3

Bugyi4

krisztike
és még ez :

krisztike
bocs ezt sikerült 2-szer beraknom ...😞

krisztike