Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hasonló...
ja és ha KATA MEGY AKKOR ÉNIS !<#zavart1>#zavart1>
ja és ha KATA MEGY AKKOR ÉNIS !<#zavart1>#zavart1>
u dont have to listen anybody else but me
azért mondom én csak a fehérnemûvel élek....a többit kipróbáltam aztán annyi......nem leszek se drogos se alkesz...😄D ennnnyii....😊
xD
értem!:|
nem is lenne jó ha egy ilyen szép,aranyos és kedves lány rászokna az ilyenre... <#ejnye1>#ejnye1><#wink>#wink>
nem is lenne jó ha egy ilyen szép,aranyos és kedves lány rászokna az ilyenre... <#ejnye1>#ejnye1><#wink>#wink>
reggelt!😊
láttam kitémáztátok a drogokat az alkoholt meg a nõi fehérnemûket meg minden.
én nem nagyon tudok hozzá szólni az egészhez szóval inkább csendben figyelek!<#ravasz1>#ravasz1>
láttam kitémáztátok a drogokat az alkoholt meg a nõi fehérnemûket meg minden.
én nem nagyon tudok hozzá szólni az egészhez szóval inkább csendben figyelek!<#ravasz1>#ravasz1>
Na szép! Nem kell válaszolni neki aztán kész, minek lelépni. Korlátozod saját szólás szabadságod. Nem mintha közöm lenne hozzá, a te dolgod, de szegényebbé teszed az itt irogatókat a hozzászólásaid nélkül.
Mik vannak...
Mik vannak...
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Szerintem Kata döntését tiszteletben kellene tartani. Ha Õ így gondolja, bár én nem szeretném, ha elmenne. Rendes csaj, nem is tudom elképzelni, hogy utálná valaki is, egy kicsit szókimondó, és emiatt is szimpatikus. 😊 Egyébként én is sejtem, hogy kirõl lehet szó...
NE CSOMAGOLJON SENKI !!! - én se megyek el és senki ne menjen ...
ha bárkit ok nélkül bántanak akkor a többieknek megkellenne védeniük és ez lesz a megoldás .
ha bárkit ok nélkül bántanak akkor a többieknek megkellenne védeniük és ez lesz a megoldás .
ez hülyeség én is vitáztam már Katával, de nem szándékomba menni...és neked se kell és neki sem....😊)
xD
egyszer összevitáztunk a Katával és valószínûleg rám gondolt ...(habár nem az alsónemûkön volt a vita <#fejvakaras>#fejvakaras><#confused>#confused><#nemtudom>#nemtudom>
szóval akkor én lépek el innen ,hogy a nézet eltérést megelõzzem ...:/
szóval akkor én lépek el innen ,hogy a nézet eltérést megelõzzem ...:/
Kata, ez így nem megoldás, hogy lelépsz mindenhonnan. Nézz szembe azokkal akiket utálsz, és mondd el nekik.
Ettõl nem ér véget az élet, és nehogymár pont téged veszítsünk el innen😊
Ettõl nem ér véget az élet, és nehogymár pont téged veszítsünk el innen😊
Sziasztok! Remélem nincs baj lányok mert velem mindent meg lehet beszélni!!!!<#hawaii>#hawaii>
ööö remélem nemisén... bár hadne mutogassak kijött most
és nemnézem jószemmel hogy elkerget mást...<#ejnye1>#ejnye1><#bdead>#bdead>
és nemnézem jószemmel hogy elkerget mást...<#ejnye1>#ejnye1><#bdead>#bdead>
Huh, mik vannak!<#wow2>#wow2> Én a régi veszekedéseket nem ismerem, hogy ki utált meg kit, hogyan, miért, tudom, nem tartozik rám, így nem is kérdezek többet semmit. Ha így gondolod...bár nekem semmi bajom veled. 😊
Megjelent a topikban néhány számomra persona non grata, és a konfliktusok elkerülése, a topik békéje érdekében jobb, ha lelépek innen. 😊
[/cserf][/fülünyúl]
na detto😊 hasonló az ízlésünk
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Ja, én soha nem hordanék bõrbugyikat, csak jól néznek ki.
Nekem meg amit beraktál, abból balról a 2. meg a 4.<#eljen>#eljen>
ismerek olyat ,aki féltangát és fekete bõrbetétek vannak rajta ill. benne de szatén anyagból van a bugyi (a mûbõrbe és a bõrbe beleizzad)és ezt a fazont én terveztem neki
azt lányoknál is sortnak hívják 😛 szerintem ez a francia bugyi... tekintve hogy kedvenc fazonom 😄
www.kreativ-otletek.eoldal.hu
Ja geng-beng!<#gonosz2>#gonosz2>
Szerinted a rockker lányok milyet szeretnek.<#ravasz1>#ravasz1><#vigyor1>#vigyor1>
Mondjuk a tangával gondban vagyok, mert nem szeretem hordani. Bevág. Még a rendes bugyinál is zavar, ha belemegy a fenekembe.<#miaz>#miaz>
Ja de az szar! Feszül meg beleizzat a srác, nem kellemes melegbe használni.
Szóval nem vagyok csaj! De szeretem a õket.<#law>#law><#love11>#love11>
a francia az más... az olyasmi mint ezeknek a teteje és az alja meg mint a sportboxer a fiuknál csak kisebb mármint nemmegy le annyira a lábra (leaglábbis én igy tudom)
tangát is szeressül hogyne, de az snasssz már néha
szépek...
tangát is szeressül hogyne, de az snasssz már néha
szépek...
Sziasztok! Kedvenc bugyim a piros és a csipkés tanga de én sportalsót hordok.<#nyes>#nyes>