Vannak itt lányok is?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a másik hogy miért kell 1000x elmondani, talán azért mert vannak olyan debil féleszû csajok akik nem bírják felfogni a dolgokat, de ez egyéni fogyatékosság nem vonatkozik mindenkire...😊)
xD
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
én nem vok lány de szeretnék tõlletek mint nõktõl v lányoktól kérdezni:
miért nem tüdnak (általánosságban beszélek) a "NÕK" nyiltan beszélni?
miért kell mindtnt körülirniuk?
ok rájövök csak ez szerintem idõpocsékolás
miért kell mindent egy "pasinak" mindent egy "NÕNEK" 1k-szor elmondani?
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
xD
xD
Aztán végül csak sikerült haza hozatni magam kocsival..😊
xD
u dont have to listen anybody else but me
te olyan kedves vagy!
hát az hogy a barátaim ijenek hát arra csak annyit tudok mondani hogy ez van!:|
hát figyelj szerintem ezt a dologot elkell fogadnom!
én senkire nem számíthatok,nem számít senkinek hogy mi van velem se barátok senkit nem érdekel.még ha rosszul is vagyok és alig vagyok magamnál az se érdekel senkit.de úgy néz ki nekem ez jutott el kell fogadnom.pedig én mindig támogatom a barátokat de õk valahogy nem érzik úgy hogy fontos lennék nekik és talán odajönnének.most nem sajnáltatni akarom magam,semmi ilyesmirõl nincs szó csak mégis szar érzés hogy mikor szükségem lenne valami lelkitámaszra vagy valakivel csak bezsélgetni,akkor nem tudok kivel... :|
Mostanában mindenki olyan szomorú. 😞 Sky-nak sem tudom, mi baja. Krisztike is eltûnt, mikor Kata. Ez valami ragályos rosszkedv, vagy mi?
Én meg max azért vagyok szomorú, mert nem láttam a tegnapi tüzijátékot, pedig élõben mutatták az óriásvihart a város felett. Érdekes lehetett. Ráadásul rengeteg embert korházba kellett szálítani, + halálos áldozatok is vannak. Tisztára, mint a filmeken.<#wilting>#wilting>
Még szerencse, hogy nem Budapesten lakok. Mik vannak ott mostanában...
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
xD
Szeretem a rejtélyeket
Egyébként a microsoft imádja a spywareket, szal ezért is lehet.
amúgy sztem meg teljesen mindegy h miylen böngészõt használ az ember csak nem explorer legyen😉
az alternatív böngészõk között meg sztem hétköznapi szinten semmi különbség nincsen, én ff-ot használok mert jobban tetszik a kezelõfelülete, és az addon-ok