Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
<#violent>#violent><#love11>#love11><#csodalk>#csodalk><#gun>#gun>
Kary vagy Karykeksz
Kary vagy Karykeksz
Ugyanis vannak ilyen vakcínák is, és ez a mai kornak megfelelõ csúcstechnika. Minden más sufnituning a szememben, ne akarják rámsózni/rámerõltetni.
The future is now
de ezt csak úgy általánosságban ..
mindenki máshogy reagál, attól a fehérvérsejtek dolgoznak, kortól függetlenül . szubjektív véleménye persze mindenkinek lehet, még egy orvosnak is, akinek egyébként nem kellene, de az tény, hogy a védõoltásba még senki sem halt bele, és ha lesz is ilyen, az se maga az oltás miatt lesz, hanem egyedi reakció, allergia, fertõzés, vagy heves immunreakció miatt .
három lehetõség van:
- nem veszed fel, elkapod, és belehalsz . a megbánás ekkor már kevéssé lesz releváns .
- nem veszed fel, nem kapod el, és mikor lecseng a dolog, elfelejted .
- felveszed, és sose fogod megtudni, hogy mi lett volna, ha nem veszed fel .
amúgy meg a legrosszabb, amit tenni lehet ezügyben, az a rémhírkeltés . mindenki kialakítja a maga kis véleményét és meghozza a döntését, de tessék szépen a szakemberekre hallgatni, talán felkészültebbek a témában mint mi .
The future is now
de hogy a haszna mennyi .. <#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy elég kicsi az esélyed, hogy belehalsz, még ha elkapod is, az ukrán statokból kiindulva csak 1 milla esetre jut 150 db frag, ami gyengébb, mint egy mezei influenza halálozása, és persze fõleg amúgy is erõsen legyengült emberek haltak bele. Tehát a propaganda hazudott. Itthon pedig csökkenõben van a megbetegedések száma, majd dec-jan körül kell résen lenni, amikor a 2. táposabb hullám jön.
The future is now
Szóval tartózkodom az oltástól (a gyerekeknek pedig abszolút nem),de álljon itt ez a hsz,ha mégis beledöglök a TI lelketeken száradjon! 😄
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
The future is now
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
- Mondja Kovács bácsi, maga mit szokott csinálni, ha este nem tud elaludni?
- Én?... Elszámolok háromig és már alszom is.
- Tényleg? Csak háromig?
- Háromig, de van úgy, hogy fél négyig is.
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
The future is now
A ganoderma legalább olyan szuper dolog mint az aloe vera, érdemes utána nézzél googléban!
mindenkinél más biztos, nekem ez használ.^^
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
The future is now
Amúgy a B-vitamin komplex segíthet magnéziummal. ;-)
Én még nem voltam olyan ideges életemben, hogy csillapítani kellett volna. Biztos ez is genetika. Nem idegesítem magam, mert felesleges. Vagy a magas vitaminszint miatt van! 😛PP
Ganoderma az mi??
FLP-bõl van 1-2 termék, amit csak ott tudok megvenni, és kell, mert nem találtam olcsóbbat és/vagy jobbat, de vitamint nem szabad onnan venni, mert drága. 😊
The future is now
-Te! Jóska! Hová mégy így kiöltözve?! Nem láttalak még öltöny-nyakkendõben!
-Én vagyok az új tengerészeti miniszter.
-De ember, nincs is tengerünk!
-Miért, népjólét van?
Cigi: az a baj, hogy a génekben van a hajlam a rászokásra. Érdekes, nekem soha nem fordult meg a fejemben, hogy rágyújtsak. Így persze füvezni sem tudtam soha, ami azért hátrány volt az egyetemi bulik idején, muszály voltam erõsen toxikus idegmérget inni (OH csoport... gy.k. alkohol, ami sokkal ártalmasabb néhány tekintetben)
A H1N1 semmivel sem veszélyesebb egy mezei influenzánál, csak az egyetlen influenza törzs, ami tüdõvérzést okoz, hála az említett immun-túlreakciónak. A spanyolnátha is emiatt volt olyan halálos. Persze akkor sokkal rosszabb általános közegészségügyi állapotban érte Európát a járvány. De ez csak nagyon kis arányban fordul elõ a h1n1 esetében, és amúgy sem az a jó megközelítés, hogy gyengítsem le az immunrendszerem, mert akkor nem fog vérezni a tüdõm, ha elkapom az influenzát, hanem az, hogy erõsítsem meg az immunrendszerem, akármivel, amiben hiszek, és akkor nem kapom el. A tüdõvérzés gáz, az még mindenhol gyógyíthatatlan, mondjuk nem értem miért nem lehet kezelni ugyanúgy, mint minden más autoimmun betegséget, szteroidok, stb...
Ez kicsit olyan, hogy fõbelövöm magam, mert akkor nem halok meg tüdõrákban, amit a cigi fog okozni majd talán, egyszer. Biztos, ami biztos... 😊) Amúgy a ciginek nem is a tüdõrák a fõ veszélye, hanem hogy a kátrány miatt egyszerûen szépen lassan elhal a légzõfelület és megfulladsz. Egy évfolyamtársam nagybátyja így halt meg, nem tudtak vele mit kezdeni akkor még 15 éve, mostmár van átültetés.
The future is now
A C vitamin MINDEN életfolyamathoz kell sejtszinten. A Vast meg nem hiába C vitaminnal együtt árulják, segíti a felszívódását. A vassal annyi gond van, hogy ha valakinek nincs megfelelõ szintû antioxidáns védelme, akkor azt a szabad vas lezúzza. Ezért fontos a magas antioxidáns szint (A+C+E, + Flavonoidok + nyomelemek, mint a szelén), mert e nélkül tényleg gáz a vas, de a vas nélkül meg vérszegény vagy, ami legalább olyan alattomos betegség, mint a magas vérnyomás, hosszú távon, károsul a szervezeted, keringési rendszered, túldolgozik a szív stb. Nézz utána. 😊
Hidd el, én alaposan utána néztem a szervezet mûködésének az elmúlt 8-10 évben, mert nagyon érdekelt. Csodálatból, mert fantasztikus szerkezet, nagyon sokat kibír, ha jól bánunk vele. Ja, és szokj le a cigirõl! Bár már van tüdõátültetés is, csak sokba kerül, nem tudom itthon finanszírozza-e a TB. Na jó, ez durva volt, de Dr. House-tól szedtem. 😛 Apropó cigi, ha valaki cigizik, ártalmas szedni néhány dolgot, de ezzel már végképp nem akarom untatni a T. nagyérdemût, akit érdekel, nézzen utána. 😊
The future is now
A legfontosabb hogy senkire se hallgass, nézz utána magad a dolgoknak, pláne ha még amolyan missionárius skinben próbálsz jót akarni, mert ez kétségtelen hogy csak jót akarsz!! Direkt nem akartam pánikot kelteni a vas-al, csak annyit mondok hogy nézz utána mivel jár. Illetve pláne az influenza vírus ellen még a C-vitamin szedése is elég nagy szarvas hiba. (nézz utána MAGAD)
The future is now
Csak sajnos az intenzív mezõgazdasági termelés párszáz éve annyira kimerítette a talajt, hogy rengeteg fontos tápanyag egyszerûen nincs meg, így a zöldségek-gyümölcsök nem is tartalmaznak annyi vitamint és nyomelemet, mint párszáz évvel ezlõtt, de mondhatnám az 50 évvel ezelõttet is. Rengeteg független kutatás kimutatta, fõleg az USA kormánya által finanszírozva, hogy tévhit a gyümölcsök magas vitamintartalma. Egyszerûen megmérték a különbözõ koncentrációkat, és tök egyértelmû trend van, évtizedrõl évtizedre csökken a tápanyagtartalom! Még egy civilizációs ártalom...
Magyarországon fõleg a talaj szeléntartalmának csökkenése (inkább eltûnése) aggasztó, mert az az egyik legfonosabb antioxidáns. Sokan ezzel magyarázzák pl. a magyarországi kiugróan magas daganatos megbetegedések számát, mert a lakosság a szükséges szelén csak egy kis részéhez jut hozzá, még ha sok alapvetõ élelmiszerbe mesterségesen pótolják is. Az USA-ban pl. amikor erre rájöttek (50-es évek), azóta a lisztbe kötelezõen rakják.
Summa summarum egyszerûen nem lehet annyi zöldséget-gyümölcsöt enni, hogy megfelelõen táplálkozzunk. Valójában a rosttartalom miatt kell õket enni, a beleknek, ill. az abban élõ pár kg bacinak fontos, hogy egészségesek legyenek, és ne kerekedjen felül rajtuk más, káros bacitörzs, mert akkor az immunrendszer ott lesz elfoglalva. Úgyis ott zajlik az immuntevékenység 70%-a alapból is.
És akkor még nem beszéltünk a fitoflavonokról, és egyéb, még összetettebb antioxidánsokról. A resveratrol pl. a XXI. század csodaanyaga lesz az öregedés elleni harcban, ill. az a molekula, amit a resveratrolt lemásolva állítanak már elõ, még nem lehet hozzájutni, csak kísérleti célokra horribilis áron, min. mennyiségben, de valszeg ezzel fognak már unokáink ténylegesen 120 évig élni jó egészségben. Persze aki majd meg tudja fizetni... Ahhoz, hogy ezt a hatást elérjük, májkárosodás nélkül kellene meginni minden nap 400 üveg vörös bordóit. 😊 Ezek is tudományos tények.
The future is now
És te attól okosabbnak érzed magad, hogy a vitamin gyártók zsebét tömöd, nem a gyógyszergyárakét?
Te havi háromezret költesz vitaminra én semennyit. Ki a hülye?