Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát hogyne, én vagyok maga az ördög...
Ez már csak ilyen, kimondom, amit gondolok ha tetszik, ha nem...
Ettõl függetlenül persze mindig is az egyre újabb gyógyszerek (és oltások) szabadalmaztatása és árulása volt a nagy biznisz, a vitamint ugyanis már nem lehet szabadalmaztatni. Semmi okom rá, hogy legyintsek, "áh, úgysem így mûködik a világ". Mert így mûködik. Aki nem veszi észre, tényleg sajnálom, nem bántásként mondom.
The future is now
Mint már mondtam, úgy egy hónapja, te tényleg egy kurva nagy fasz vagy, de nem azért, mert nem szedsz vitamint, vagy lövöd magad káros dolgokkal, hanem a viselkedésed és stílusod miatt. Nagyon sötét, és gonosz lelkû ember vagy, egy nagy halom butasággal megfûszerezve. Leírtam, szerintem mi a jó az egészségnek. Aki nem fogadja el, az nem szedi, azt csinál, amit akar. A letorkolás a te mûvészeted, nem akarok a te szintedre süllyedni, légy szíves ne szólj hozzám ezen a fórumon többet mert úgy sem olvasom el a hólyeséged, és azt tanácsolom, te sem olvasd el az én beírásaimat.
The future is now
Szerencse, mert ha rajtad múlna, a fél fizetésemet hasztalan szarokra kéne költenem, amitõl a vesém, meg a gyomrom menne szét...
Biztos kurva hozzáértõ biológus vagy, ha a higanyt megemlíted, mikor 2 nap múlva a szervezeted közelében sincs...
Tipikus az az ember vagy, akinek a haverja, vagy a kedvenc helyi blogja állít valamit és azt szentírásnak veszed és mindenki fasz, aki nem úgy gondolja és különben is mindenki összeesküvést tervez ellened...
"amúgy napi javasolt bevitel felnõtteknek 400 NE - persze, hogy kapjam el a betegségeket és fizessek antibiotikumot meg minden sz*rt)."
Hát persze...Sõt, nem is vitamin van benne, hanem kutyaszar, amit a ligetben szednek és utána még ebolások köpködik vagy fél órát.
A vitaminjaid 10x annyiba kerülnek, mint egy 2000ft-os oltás.
Nem nagyon kell ezt túlmisztifikálni szerintem, én inkább azt tartom, hogy ami nem öl meg az erõsebbé tesz.
Sok ilyen mindentõl védett, vitaminokon élõ hipógyereknek is az a gondja, hogy nem esznek meg elég koszt 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
Ebbõl is kezdenek vallást csinálni páran 😊
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

WHO ajánlás évtizedek óta felnõtteknek: 50mg.
Mára már köztudott, kísérletileg és statisztikailag is alátámaszott, hogy legalább 1000 mg-ot (1g) kéne enni naponta. Stresszhelyzetben (sejt és szövet szinten értem) ennek sokszorosa kellhet, mert csak úgy jut el elegendõ oda, ahova épp kell a megnövekedett mennyiség.
A kutyák étrendje nem arról híres, hogy tele lenne C vitaminnal. Hogy oldja meg a természet? A kutya C vitamint szintetizál a szervezetében. Mennyit? Egy átlagos testû kutya 10g-ot naponta. Azaz 10.000 mg-ot.
Számoljátok ki, testtömegarány alapján, egy felnõtt embernek mennyi lenne a napi adagja. Ennyit a C vitamin túladagolásáról. Mellékesen, aki felfedezte a C vitamint, valami Albert bácsi 😊 az azt mondta, hogy úgy kellene használnia az emberiségnek, mint a lisztet, vagy a sót. Mindenbe marékkal. Nos, õ nem 60 évesen halt meg.
Az ember biológiai órája (nagy átlag) 120 évre van beállítva. Ez pusztán a telomeráz-hosszúságtól függ és az egyéb genetikai adottságáoktól. A magyarok sikeresen lefelezik ezt az idõt. Feleannyit élnek, mint lehetne. A fejlett sem áll sokkal jobban. Sok mindennel mérgezzük magunkat, gyakran szándékosan, gyakran tudtunkon kívül. Rossz az életvitelünk, de nem utolsó sorban nagyon rossz a táplálkozásunk. Az vagy, amit megeszel. Azért mondják ezt, mert az ember összes sejtje bizonyos idõnként teljesen kicserélõdik, újratermelõdik, szövetenként változó idõszakonként. Pl. vértestek napi gyakorisággal. Ehhez az eszméletlen gyors szintézishez rengeteg alapanyag kell, és az oxidáció (öregedés) ellen is védekezni kell egész életünk alatt. Ehhez kellenek ezek a betûk a listában, mg-ban megadva. 😊 Na ennyi, mindenki gondolkozzon el rajta.
The future is now
Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.
The future is now
A legtöbb magyar vérszegény. Mikor nézték utoljára a vérképed? Én évente nézetem... Menedzserszûrésre küldenek... :-/
The future is now
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ha meg elkapsz valami dúrvát, akkor a vitaminjaid sem segítenek.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
De nem ez a nagy átlag. A vitaminok terén a modern európai ember is alultáplált, ez a nagy átlag. A legtöbb betegség egyszerû hiánybetegség.
The future is now
Csak egy példa a túladagolásra még, ha már a D vitamin, felnõtteknek /nap:
Javasolt mennyiség WHO által évtizedek óta: 400 NE
Legutóbbi kísérletek által már évek óta javasolt mennyiség: 2-5000 NE
Én szedek: 1500-3500 NE (nyár-tél)
Túladagolás, mellékhatások jelentkezése: 100.000 NE 6 hónapon keresztül minden nap
Angolkór esetén kezdõ adag csecsemõnek: 200.000 NE (!)
Ezek tudományos tények, nézzen utána, aki akar, és ezt tegye meg az összes felsorolt vitaminra, ásványi anyagra és nyomelemre... 😄
The future is now
A kötelezõ oltások óta (az utolsó több mint 20 éve volt) semmi-t nem kaptam a mostaniig!
1 nap betegállományban sem voltam!
Nem hiszem, hogy ilyen szarokkal kellene bevinni a megfelelõ vitamin, ásványi anyag stb. mennyiséget!
DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!
Napi kb. 100 Ft-ba kerül mindez. Szerintem jobb, mint évente egyszer-kétszer megbetegedni jól.
The future is now
Mennyit is költesz a sok szarra egy hónapban?
Én beoltattam magam, de csak azért, mert sokszor fodulok meg nagy tömegben és nem akarom a családnak hazavinni!
A gyerek (2 éves) nem lesz beoltva!
Oltás helyett masszívan D vitamint szedni, 3000 NE (amúgy napi javasolt bevitel felnõtteknek 400 NE - persze, hogy kapjam el a betegségeket és fizessek antibiotikumot meg minden sz*rt).
Ezt legolcsóbban Vigantol olajjal tudod megoldani, ami patikában 690 ft, és egy csepp belõle 500 Nemzetközi Egységet tartalmaz. Akinek kisgyereke van, az ismeri úgyis. Persze nem árt mellé egy jó multivitamin komplex, sok (1000mg) C vitamin, stb... Én már régóta így nyomom, kíváncsi leszek, mennyire úszom meg a dolgot... 😊
Ha valaki oltatni akarja magát, akkor most azonnal, mert épp kialakul még talán a védettség a járványig, meg visszaerõsödik az immunrendszer.
A hagyományos és a H1N1 oltást nem szabad egyszerre beadni!
Végezetül egy kis lista, mit szedek naponta már több hónapja:
A-vitamin 2475 NE
D-vitamin 2650 NE
E-vitamin 100,5 mg
C-vitamin 875 mg
B1-vitamin 112,5 mg
B2-vitamin 18 mg
B3-vitamin 18 mg
B5 vitamin 18 mg
B6-vitamin 18 mg
B12-vitamin 0,018 mg
Biotin 0,018 mg
Folsav 850 NE
Kolin 18 mg
Inozitol 18 mg
PABS 18 mg
Kalcium 187,5 mg
Magnézium 93 mg
Kálium 16,5 mg
Vas 6 mg
Cink 5,4 mg
Mangán 1,5 mg
Réz 0,75 mg
Jód 0,084 mg
Króm 0,075 mg
Molibdén 27 μg
Szelén 25,5 μg
más nyomelemek 15 mg
Vigyázat, miligramm, mikrogramm, NE, 3 mértékegység... Mindenki saját felelõsségére, blabla... Van amelyik hatóanyagból az ajánlott többezerszeresét, van, amelyikbõl "csak" százszorosát, van, ahol 10szeresét, van, ahol felét-harmadát viszem be...
Ezt az összetételt, amit szedek, naponta 6 féle tablettával (kapszulával) lehet megoldani, több gyártótól összeválogatva. 😊
Na mostmár tudtok mindent, legyetek egészségesek. 😛
The future is now
The future is now
\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"
H1N1 ellen.
ki az aki egy sniperrel "belöveti" magát H1N1-el és ki nem?
komolyan?
The future is now
The future is now
Ha nincs barbarossa, akkor nem közép európa lett volna a varsói szerzõdés nyugati határa, hanem az atlanti óceán.
Core-ról jut eszembe, hoi3-at tolod? 😊
<#nezze>#nezze>
The future is now
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers