Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joebacsi
szar 😊

Nekem szesz kell hozzá, hogy valamennyire élvezni tudjam.
Egy kormorántól pl sokkal jobban megborzongok és nem azért mert kevésbé radikál.

Bár kicsit érdekes, hogy ahogy leírtam a #104593-at lementem egy olyan kocsmába inni, ahol a kárpátia két gitárosa is fogyasztott (elég rendesen), élõben pedig egy olyan zenekar játszott, akik felváltva nyomtak tankcsapda és kárpátia számokat 😊

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Paul, ne keress logikát mögötte, nem fogsz találni. Én is meg akartam érteni egy idõben ezeket, de már feladtam. Fogadd el, vannak ilyen emberek is. A kedvenc cionista barátom azt írta az õszödi beszéd után a blogjába, hogy mennyire fasza gyerek ez a gyurcsány. Na azóta már nem olvasom, felesleges. 😊

The future is now

LSSAHPAUL
"zeneileg trágya" - ez azért túlzás. Épp hogy zeneileg nagyon jó, az énekes hangja is jó szerintem,de semmiképp se trágya. Pl Ozzynak milyen hangja van mégse mondja senki a Black Sabbathra hogy trágya. Kérdés hogy miért érezted azt hogy így kell fogalmazz.. azaz nem kérdés, politika 😊 de ha nem akkor cáfold meg hogy mi a trágya pontosan.

Ha a támadás feltűnően jól halad, csapdába sétáltok.

LSSAHlavina
Nekem nem a kedvencem a Kárpátia, de jobb, mint a bunyós pityu, a ballib szavazók 72%-ának kedvence. 😛

The future is now

Tuvok
<#eljen>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

joebacsi
a kárpátia zeneileg egy trágya, a nagy magyar szív nem csinál magától jó énekhangot

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

LSSAHlavina
Ha neked lenne akkora bizniszben részesedésed, mint most ez az oltás, akkor neked is megérne egy kis plusz kiadást, hogy pár szerkesztõ ne tegye adásba a rossz marketinget... Az egyéni tragédiák ilyenkor amúgy sem érik el azt az ingerküszöböt, ami ahhoz kellene, hogy olyan közfigyelmet kapjon, mint a járvány körül kialakult tömeghisztéria.

Nem tudom figyeliket-e a híradót, de pl. egy-egy iskolát bezárnak 3-4 napra, a járvány átmegy a gyerekek 75%-án, majd megint megnyitják a sulit és minden megy tovább. Közben nincsenek tömeges temetések, gyásznap, stb.
A h1n1 lefolyása mint már korábban mondtam, sokkal enyhébb, mint egy mezei influenza. Ha az 1:5000 halálozási/fertõzõdési arányt még felturbózzuk azzal, hogy van, aki nem is fordul orvoshoz vele, mert nincs rá szükség a gyenge tünetek miatt, akkor ez inkább valahol 1:10000 körül lehet.
Na ezért megéri milliárdokat költeni oltásra az országnak, mikor ebbõl sokkal több rákos gyereket lehetne megmenteni pl. Olyan dolgokra nincs pénz az egészségügyben, hogy nem is hinnétek el. Tudom, mert nemrég dolgoztam eü-menedzsmentben, láttam belülrõl az omladozó rendszert.

The future is now

LSSAHlavina
a Kárpátia jó, és népszerû is. Csak épp nem a mainstream popkultúra része, és nem a mai hatalom (pénzügyi, politikai, stb.) szája íze szerint beszél (énekel), így persze soha nem lesz rádióban, tévében. 😊

The future is now

LSSAHlavina
Már megkértelek rá szépen, hogy hagyjál. Csak ahhoz lehet ésszel beszélni, akinek van esze.
Neked láthatóan nincs, így felesleges minden további szócséplés.

The future is now

Ésszel beszéljél, mert a fogaidat összekócolom...

LSSAHlavina
hagyjál már te kis fasz, fröcsögj anyukádra.

The future is now

Ezt mindjárt gondoltuk.
Az egész országban történt megbetegedések a rokonaid között voltak.
Hát persze...
Biztos a csip volt zárlatos, ami az oltásba volt...

BurnBaby
attól, h neked tetszik, még nem lesz népszerû
😊)

www.battlefield.hu

LSSAHPAUL
Amúgy érdekes hogy nincs benne a hírekben hogy mátészalkán egy ovodás gyereket beoltottak és szegény agykárosodást szenvedett. ( állítólag megvolt már fázva és úgy oltották be )
Most olyen korszak van kb mint Rákosi alatt.. úgy szûrik meg a híreket. Meg Kárpátiát nem nyomatnak semmilyen rádióban vagy tévében holott ennyire népszerü zenekar kb az Omega megjelenése óta nem volt. Csak egy valamire nem gondoltak az elvtársak: a mai rádiókba már belehet tenni kazettát vagy cdét és mehetnek a qrva annyukba a sláger is meg a danubius (hehe mentek is, azért jó volt hogy a sajóbábonyi incidenst még bemondhatták a szokásos nevetséges magyarellenes modorukban, szép búcsú volt 😄 ).

😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

LSSAHlavina
jam, mindenkinek magának kell mérlegelnie a kitettséget, rizikót... Én inkább vettem sok konzervet, beszegeztem az ajtót, majd áprilisban kidugom az orrom, megnézni, él-e még kinn valaki. 😄

The future is now

neked akartam írni, de végülis mindegy. 😊

sok ember megfordul a munkahelyemen, nem egyrõl derül ki, aki végighányta az éttermet, hogy H1N1es. így inkább megpróbálom a gyengébb oltást átvészelni, minthogy pofánprüszköljön egy beteg.

dokinõ is így kezdte:

aki úgy érzi, hogy csak lappang benne bármiféle betegség, vagy allergiás a tojásfehérjére, az most forduljon vissza. tudomása szerint 2ember kapta el az oltástól a betegséget(hogy mennyit oltott elõtte nem tudom), aztán alá kellett írni, hogy tudomásul veszem, hogy... sok felsorolás. 😄 aki ezektõl nem hátrált meg, az meg is kapta az oltást. eddig még nem történt semmi, remélem nem is fog. 😊

LSSAHlavina
Eddigi mérleg az ismerettségi/rokoni körben a h1n1 oltás után kevesebb, mint 24 órával kezdõdve:

3 tüdõgyulladás, viszonylag komoly, kezelni kellett.
1 Bell's palsy (7. fõ arcideg bénulása),
1 mononucleosis szerû, könyebb lefolyású meghûléses betegség.
2 enyhe influenzás tünetekkel 1 hét ágy, kisebb lázzal.

Hangsúlyozom nem bizonyított az összefüggés az oltás és a fenti betegségek között, az is lehet, hogy bujkált a paciensben és az oltás legyengítette az immunrendszert, így a bujkáló kor elõretört. Továbbá, nem tudom ez milyen arányt jelent az össz-oltottak között, mert azért orvosok is mondtak ezek közül eseteket, akik maguk is oltanak, bizonyára nem két embert naponta. Szóval biztos elenyészõ, de azért van nem kívánt hatás (direkt nem mellékhatásnak hívom, mert az más, az akár 5-10 év múlva is kijöhet, és akkor a gyártó offshore cég már sehol sem lesz, hogy pereljük.)

The future is now

csütin kaptam ótást<#rinya>

de nem kaptam matricát, pedig nem sírtam<#shakehead>

Wreck86
Én most jöttem ki belõle,talán nem h1n1 volt 😛

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

LSSAHlavina
UP?

Mivan mindenki influenziásos? 😄

The future is now

Hajrá!<#eljen>

😊

LSSAHPAUL
Leibstandarte

melyik szerveren nyomjátok ? becsatlakoznék...

Modositanék mivel én se tudtam átmenni 😊
<#dumcsi>
Beers
Grat <#eljen>!
Nem semmik ezek a mapok!

DC 4ever!!! http://hulyesuttyok.fw.hu / http://desertcombat.freeweb.hu / DC 15k / Bf2 topic 2. 100k :P!

LSSAHPAUL
Nyertünk 4-0 ra !
Kurva jó meccset játszottunk, bemutatkozott nálunk egy új srác is Imperator (a régi lasa szerverrõl ismerhetitek), elég jol nyomta. De legjobban Kovács Attila klántársunk (leo). Korsunon én és Leo kezdésnél megpróbáltunk átmenni a tiltott zónán, Imp meg nálam ült a tankban, sajnos én nem bírtam átvinni a tankot, de Imp csodával határos modon kikecmergett és átült Leohoz, és igy ketten hátba támadták az ellenséget ami egy idõre megzavarta õket. Többet nem írok mert mennem kell dolgozni.

LSSAHPAUL
Nah, ma lesz 20.15 kor (pontosan) egy elég fontos memo kupa meccsünk. Feltétlenül kellene a 4 pont, ha valaki tud valami okosat mondani az alábbi pályákról akkor most szoljon vagy hallgasson örökre:
- Battle for Korsun
- Ramelle

azért azt nem. 😊

LSSAHPAUL
Épp hogy a Hudácskó nem francia, és nagyon jó borai vannak. Viszont lehet kapni a tescoban 3 puttonyos aszút na azt már valóban nem a királyok itták valszeg le is fejezték volna a termelõt 😄

LSSAHlavina
Gere Kopárt is? 😊

"Az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz borokat igyunk."

Paul: Jók ezek az újfajta reduktív aszúk, a mának készülnek, mézes-gyümölcsös friss élvezet. Én is szeretem. Csakhogy õsapáink évszázadokon át nem ezt az aszút csinálták, nem ez tette világhírûvé Tokajt... Nem ez volt a cárok és napkirályok itala. Hála a francia borlobbinak ma már azt az aszút törvénytelen csinálni. Én ezért gyûjtöm a régi palackokat, teljesen más ízvilág, amiben nem csak a nemespenész (botritis cinerea) hanem a pincepenész is helyet kap a min. 10 éves hordós érlelés alatt. A mai aszúkat csak 1-2 évig érlelik, azt is nagyrészt sterilen, palackban. 😞

The future is now

óó, hát nõvéremék ott laknak nem messze, szal az ár eléggé baráti. pl 2literes kiszerelésben lehet venni a palackozóban, 600-800huf.

LSSAHPAUL
Na bakker ez isteni!!! és csak 600ft literje. Wittmann vett többek között egy 2002-es 6 puttonyos aszút. Én is vettem kb 2 évvel ezelõtt ugyan ezt ugyan itt de még nem bontottam fel.

LSSAHlavina
sokáig én is villány-párti voltam, mer' hogy magyar ember magyar bort igyon, meg szeretem a nagy testû vörösöket (rossz az aki rosszra gondol), de rá kellett jönnöm, hogy kicsit túlértékelt Villány. Ár/érték arányban Európában szerintem a spanyol vörösborok a legjobbak. A tempranillo az új kedvencem, van olyan, ami 10 évesen mutatja meg igazi nagyságát, és még jobb, ha kis sauvignonnal van fûszerezve. Nyami.

The future is now

LSSAHPAUL
LS Jani ma megy Hudácskóékhoz borért, hoz nekem is 2 liter muskotályt meg 1 üveg 3puttonyost 😊

én nem tudnám megállni, hogy csak ott figyeljen a palack bontatlanul... megkóstolnám ám! 😄<#finom>

maradok a jó Villányi vörösbornál. 😊

LSSAHlavina
😊 45-ös szüret Hegyalján kicsike volt, október-november, a harcok már majd' fél éve szüneteltek arra. Ezért is nagyon ritka az aszúbor ebbõl az évbõl. Ez a palack essencia, ami nem bor!!!

Csak annyit tettek, hogy leszüretelték az aszúszemeket, kádba vele, és ami a saját súlya alatt kicsöpögött, azt betették hordóban a pincébe, krétával ráírták, hogy 45, oszt jónapot, mentek romeltakarítani. Ennek 600g/l kb. a cukortartalma, az alkohol meg jó, ha 4-5 %. A 60-as években exportálta a Monimpex, a német importõr pedig a Brüder Buchner volt, ami a Thurn&Taxis fejedelmi család hivatalos udvari beszállítója volt. Hiányzik a gyûjteményembõl nagyon ez a palack, de ennyit nem adok érte... Ha mentem volna tovább a licittel, valahol 350euro körül tudtam volna elhozni... A poén az, hogy a mai napig iható a palack tartalma, és túl is él minket!

De ezek is ihatóak, a legrégebbi monimpex palackjaim:

http://tokajiaszu.uw.hu/monimpex.htm

És néhány Brüder Buchner palack a 60-as évekbõl:

http://tokajiaszu.uw.hu/borkombinat.htm

Onnan tudom, hogy amibõl van/volt kettõ, azt szoktuk kóstolni.

The future is now

LSSAHlavina
az valami tengeralattjáró, ugye?

The future is now

joebacsi
Megnõtt a netes forgalom.

Inkább az U21 miatt igyál 😊

45? biztos ráértek nyugisan bort készíteni... szerintem abban inkább dízelolaj van. 😊

LSSAHlavina
😞

Na megyek leiszom magam... 255-ig bírtam a licitet. Na de hol a válság? 2 éve egy ilyen palack megállt 220 eurónál... Akkor csak 200-ig licitáltam, pedig óccsóbb volt az ajró. 😞((

The future is now

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

lol 😄D

LSSAHPAUL

csillagflotta. :-DDD

Tuvok
a korom már kiment a divatból a csillagflottánál 😊

Aki bazinagy villáskulcsal dolgozik és kormos az arca, az jobb, ha nem beszól. :-D
És te így mész a kis oljazóddal és csöpögteted a Botond olajat, meg ilyen kis érckalapácsot szigszalagozol egy botra és csapkodod a kerekeket? :-)

Tuvok
mindig ? trágya lehet mindig ugyanakkor dolgozni 😄