109367
GY.I.K. * Mielőtt kérdezel katt ide! * FAQ
Katt ide! --> cdkulcsgenerator_tuvok <-- Katt ide!
Katt ide! --> Battlefield 1942 GameSpy javítás <-- Katt ide!
BF1942 szerver, stabilabb, lagmentes, német.:
-=[ aX ]=-- (CD and Origin) Address: 94.23.196.155
DTG! --> Aktualis szerverek <-- DTG!
-
EBoti #105582 Tudod Pól azért megy ennyire szarul a játék mert a taktikát kb. lesz@rja a csapat 90%-a.
Mindig arra fogjuk hogy rossz taktikát választottunk pedig ha betartaná mindenki pontosan azt ami rá van kiosztva és nem megy a saját feje után akkor simán lenne esélyünk megnyerni a harcokat.
-
fighter111 #105581 Úgyértem, hogy ezelőtt már 2x is volt fenn, de akkor soha nem volt semmi ilyen probléma... -
fighter111 #105580 De eddig soha nem csinált ilyet...Meg az a szaggatás csak úgy néha abbamarad, aztán meg újra jön... -
#105579 szar a neted!
tűzfal,torrent? -
HUmanHunter #105578 CorDHA az nem publikus server, vagyis kérd el valamelyik LS vagy DDW tagtól a jelszót és akkor biztos felengednek vasárnap, ha nem leszel túl láma. -
fighter111 #105577 Bocs, van 2 problémám:
- Valamiért néha, véletlenszerűen, elkezd szaggatni a játék, mikor neten játszok. De nem egyszerűen szaggat hanem mintha egy filmet néznék, és minden 10, képkockánál visszaugranék az egyel előtte lévőhöz. Szóval valahogy így visszalök... Nem a szerverrel van a hiba, mert ismerősömnek nem volt semmi, de ha a géppel, akkor miért nem végig csinálja?
- Miért csinálja azt a játék, hogy mikor egy pályának vége, és betölti a következőt, akkor kiírja, hogy "FAILED TO CONNECT TO THE SERVER", de ha ezután kilépek, és újra belépek, akkor beenged...
Előre is köszi a segítséget!!! :) -
Bala10 #105576 remélhetőleg nemsokára újra működni fog a battlefield.hu-s... -
fighter111 #105575 És akkor most hol lesz az a játék? Csak mert nem nagyon lettem okosabb a hozzászólásokból...Vagy nekem az is jó, ha megmondjátok, hogy ti hol szoktatok játszani, mert szeretnék magyarokkal is játszani... -
HUmanHunter #105574 lesz nyugi. -
Bala10 #105573 -
#105572 mi örülnénk, ha lenne még 4 meccs hátra! (eredménytől függetlenül) -
#105571 Warra van a cordha szerver, minden külföldi dicséri, mi is. A hétvégi meccs is ezen lesz, az ellenfél tegnap lecsekkolta azt mondta hogy a saját szerverükre csak 10ms-jobb a pingje és azt mondta játszuk itt az "övékét" is.
Amúgy tényleg lesz még egy meccs mindenkivel :) azt hittem vicceltek, reggel olvastam hogy írtátok, poénnak vettem, most megnéztem kiváncsiságból és :) sajna valóban lesz még 4 meccsünk :P :P :P -
HUmanHunter #105570 ez public server ami nemtudom hogy megy e még, warra amúgy tökéletesen alkalmatlan. -
fighter111 #105569 És az a vasárnapi, az ezen a szerveren lesz, aminek ide ki van írva az IP-je? Amúgy nem nagyon hiszem, hogy bekerülhetnék, de amúgy is szeretnék magyar szerveren játszani :) -
HUmanHunter #105568 utolsó? vagy 8 meccs van D csoportban, visszavágó mindenkivel. -
#105567 Fenét,lesznek visszavágók Paul,ott vannak a táblázatok.:D -
#105566 Hát most vasárnap lesz egy gyakmeccse a válogatottnak a német 2-es csapat ellen. Map: Stalingrad, Tobruk
Jövőhét vasárnap az utsó meccse a válogatottnak Ukrajna ellen a vb-én. Map:Tobruk, passz, még titkolják :). Ez utóbbi meccset biztos adja a bf tv, a mostani gyakot.. hát max közkívánatra :)
Viszont a battlefield.hu-n meglehet már nézni a meccset. -
fighter111 #105565 Amúgy én szeretek nagyon játszani vele...Mellesleg nem valami jó a videó kártyám, ezért ez az egyetlen BF ami jól fut, meg a Vietnam, de hát az nem tetszett annyira. Ha tudnátok adni egy szervert, akkor oda szívesen felmennék. Csak, mert erre az IP-re nem találtam semmit... -
#105564 -
#105563 We are the champions my friends!
:) -
Bala10 #105562 hát, bc2 fosh, erre kezdenek rájönni az emberek. bf43 nem is jelent meg pcre... bf2ről nem tudok nyilatkozni. 1 valami ölné meg a bf42t, ha már semmi aktivitás nem lenne... -
zebrock #105561 Nekem is tetszett különben,sztem senki sem síránkozik. "skillbeli különbség" ja, de nehéz rávenni a népeket a gyakra,igaz,bf2 bc2 bf43 viszi a jónépet,de ha belegondolsz,bár nemtudom nálatok ez hogy van,semelyik újabb bf nem okozza azt a feelinget mint az első. Sztem,ha meg lehetne ezt újra nézni,csakis segítene ha az ember végignézné. Sajnos,bocsánat,de majdnem ugyanazon hibákat láttam tegnap,mint nálunk egy hete. Gondoltam megmutatnám a Magyar De4sert Combat osztagnak,elvégre szinte majdnem ugyanaz csak a téma más.
@Beers: vészjósló nem akarok lenni de tegnap az md5-öt élesítettük,és mindenki tudott a szerveren tovább játszani csak a ruszki válogatott nem. PB loglistába megnéztem és a játék összes lényeges fájlja különbözik. Loglista a belső fórumba,csak senki sem olvassa :)
Egyszóval ha meg lehet ezt később nézni,lécci egy linket toljatok,köszi -
HUmanHunter #105560 én koliból már nem bf ezek, max ha hétvégén hazamegyek és van vmi akkor. utánpótlást meg már bfbc2, bf2, nemsokára 1943 után nem fogsz nagyon találni. -
Bala10 #105559 azért siránkozni sem kell, nem kényszerít senki a játékra titeket! :) én pl azért hagytam abba, mert többet bosszankodtam, mint amennyi örömet szerzett. de szerintem be kéne járatni egy publik szervert és lehetne utánpótlást vadászni. -
fighter111 #105558 Bocsi srácok!
Én csak azért írtam, amit írtam, mert egy néző szempontjából egészen máshogy nézett ki. Elhiszem, hogy nehéz volt, még egyszer bocs, tényleg jók voltatok. Csak tegnap ideges voltam, hogy vesztettünk... Amúgy az első Tank-Csata az nekem nagyon tetszett, ott nagyon jól toltátok!!! Légyszi szóljatok, ha lesz újra ilyen meccs, mert szeretnék még nézni ilyen csatákat!!! :) -
HUmanHunter #105557 igen kb én is ezt írtam, már mindenki itthagyta bf42 t aki számított 4. ligás ddw vel meg nem lehet csodát csinálni. -
#105556 skill-beli különbség ott is volt, hidd el..... -
#105555 Passz, a multkori meccsünket visszaakartam nézni még az sincs feltéve, gondolom ez is csak akkora lesz (ha lesz) mire már az egész kupa véget ér, de amúgy is felesleges lenne hibákat keresni. Akkora volt a SKILLBELI különbség a 2 csapat között hogy ha Murinnyót idehoznánk és éjjel nappal 1 évig gyakorolnánk se tudnánk legyőzni senkit se. Gyakmeccseket meg nem kellett volna szerveznem mert csak morál romboló volt.
Továbbra is áll az ajánlat, aki úgy érzi hogy hozzá tud tenni valamit annak adunk lehetőséget (cdkulcs/név). Én is odaadom így még papíron szöv.kap. is lehet :) -
zebrock #105554 vissza lehet ezt nézni majd? 1 hete volt a ruszki / magyar meccs és kb. ugyanilyen volt. Bocsánat,de azt láttam amit nálunk is,az pedig hogy semmit nem gyakoroltunk,a csapat nincs összeszokva. 4:0 -ra vertek minket a ruszkik és szerintem,ha ezt a meccset vissza lehetne nézni az eléggé tanulságos lenne. Probléma az az lesz , hogy kit érdekel,már előre hallom :) köszi srácok,jó volt azé -
#105553 Semmi meglepő nem volt, szinte minden úgy történt ahogy elképzeltem, tényleg tiketre pontosan tudtam hogy ennyi lesz :)
Teljesen mindegy hogy te vagy bb vagy akárki más játszott volna, tiketre ugyanez az eredmény születik. Ennyivel erősebb a nemzetközi mezőny.(ha valaki másképp gondolja tessék csak tessék nyítva van az aranykapu)
Annyira nagy gáz nincs mert kb 2 éve csak kikapunk,mi megszoktuk, max akik nincsenek bennek azok lepődhetnek meg hogy jé de kurva szarok :) az eszükbe se jut hogy bíza mi nagy áldozatot hoztunk ám azzal hogy elbasztunk 2 órát ahelyett hogy bármi mást is csinálhattunk volna :), de lesz ez még ígyse. -
#105552 Sajnos így végződött. -
HUmanHunter #105551 team-hungary már csak ennyi, ennyi maradt meg belőle. [én csak kb 2 percet láttam de az is bőven elég volt hogy elképzeljem mekkora verést kaptak] -
zebrock #105550 gratula a HUN csapatnak is meg a bf.hu-nak is,jó volt,csak a polákok ma jobban tolták :) -
fighter111 #105549 Na hát én végignéztem a meccset...
Nem is tudom...Valahogy úgy érzem nem adtatok bele mindent... Bocs, ha nem így volt, csak így tűnt legalábbis a TV-n keresztül.
Azért jó volt! -
#105548 látom,elég durván tolják a lengyel fiúk......
-
fighter111 #105547 amúgy ott kell regisztrálni valamit, hogy nézhessem? -
fighter111 #105546 Húúú, majd Rátok nézek!
HAJRÁ MAGYAROK!!! -
#105545 na,nem hagynak minket nyugiban:D -
Bala10 #105544 A mérkőzést Sinbácsi közvetíti kezdés 2010. 09. 26. 20:30
A mérkőzésre fogadhattok a FogadóIrodában!
Jó szórakozást! -
fighter111 #105543 mikor, hánykor?