Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1) telepítési infot
2) szerverlistát
3) és hogy hol olvasgass mielõtt kérdezel (www.battlefield.hu, ott fõleg a faq)
kérlek ne gyere ide minden kérdéssel, hanem nézz utána, ha már így egy helyere össze van gyûjtve. köszi
www.battlefield.hu
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
Fent piros link, meg infok itt es maris megtudsz mindent.
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
www.czekoart.hu
www.czekoart.hu
ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html
De az 1.6 után is szar játékos leszek a többiekhez képest😊
Akkor viszont nagyot fogok röhögni ha eltünki 1-2 közismert név... Tehát még van idõ gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni

www.czekoart.hu
az amcsi twl ligában kötelezik a bfsecure progi használatát, ill. egyes csapatok használnak még vmi német fejlesztésû progit. a CB-ben hivatalos anticheat progi nincs, fõleg mivel az új patch-el jön a pb.
és biztos megkerülhetõ lesz a punkbuster is, de ha a bf-ben is elkezdik a global banlisteket, akkor megfontolandó lesz, h érdemes-e egy kis elõny miatt egy életre kitiltatni magát a játékosnak minden multiplayer szerverrõl 😊
www.battlefield.hu
#67668<-bár én nem tudom hogy ez mit akar jelenteni...
Annyi módja van,hogy a tapasztaltabb játékosok hamar kiszúrják az ilyet,aztán megóvhatják a wart.Gondolom én.
www.czekoart.hu
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

feltételezem, hogy a csítek mellett igyekeznek kivenni az exploitokat is - elvégre számtalan helyen vannak ezek listázva a csítekkel együtt - h tényleg fair játékot lehessen tolni.
ráadásul bevállalták ugye, hogy az új szerver kezelni fogja a modokat, egyebeket egy beállítással. ergo nem csak a pb-vel kell harmonizálniuk, hanem a nagyobb modokkal, egyebekkel. jó mulatság, férfimunka. bízom benne, h amikor egyszer végre kiadják tényleg látványos lesz az eredmény 😊
www.battlefield.hu
www.czekoart.hu
A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
Jelenleg a legjobb pingem magyar szerverre 874...
Ilyentõl mentsen meg mindenkit a jóisten....

ökA kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.
The patch is currently in CQC. CQC is the testing and approval stage of any said file. So I guess that also updates you on where we're at with the patch. It's in testing and with any luck it will be out by the end of January. This could change though depending on how testing goes.
www.battlefield.hu
Hiába a szükség nagyúr...

re,
Te láma:-)
...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-
nekem jóval hamarabb tölt amióta beleraktam a párját 😊
a géped elég erõs, nem tudom mennyi a sokáig töltés - kb 30-60sec szokott lenni géptõl függõen a töltés idõ
a secret weapons és a road to rome kiegészítések (tehát +1 cd) amik az alap bf nélkül nem mennek.
szerver neked nem kell, hacsak nem akarsz dedikált szervert indítani ,)
www.battlefield.hu
16 éves vagyok szal még a gimibe döglök. Én 8 osztályos gimibe járok szal má 5. tõl kezdve otan vagyok. Nekem 5-8. osztályig kötelezõ volt a furulya. Aszittem kikészülök 😊 Mis ulinkról azt mondják h elit suli a füiskolai fevételi arányok alapján. Viszont a tanátok nagy ratyik. Basznak az egészre.. Van 1-2 normális de van 1 pedofil hajlamu is pl mindig teszi az agyát a csajoknak. Meg törióra az abból áll h fél osztály alszik másik fele dicksmant hallgat a maradék 1 100000000000000000000000mod meg "figyel". Nem köti le a figyelmünket. Szarik rendet tartani. Ugyveszi h leadta az órát kész. Meglepõ h mennyien járnak különórákra ebbõl a suliból.. Fõleg nyelvre meg matekra pedig "elit" suli. Angoltanár is végig röhögi az angolórát semmit nem haladunk nem is tudja rendesen elmagyarázza. Mostr ennyi de maj még gondoolkodok és irok... 😊
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines