Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBwork
azon a linken megtalálsz mindent
1) telepítési infot
2) szerverlistát
3) és hogy hol olvasgass mielõtt kérdezel (www.battlefield.hu, ott fõleg a faq)

kérlek ne gyere ide minden kérdéssel, hanem nézz utána, ha már így egy helyere össze van gyûjtve. köszi

www.battlefield.hu

Az mi?
Kovács legény
tÖLTSD LE AZ ASE-T

www.czekoart.hu

braincruiser

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

És tudsz nekem mondani ilyen tört szerver címeket?
nem irom. De igy csak tort szerverre fogsz tudni felmenni.

Fent piros link, meg infok itt es maris megtudsz mindent.
BBwork
fent piros betükkel help, mellette link

www.battlefield.hu

jezuska: miert nem derult ki? szerintem a mi egyeni velemenyunk lejott a dologrol, lehet hogy mas mashogy latta. Szerintem mindenki dontse el maga, hogy mi miert tortent, ennel tobbet mi (gyk Freddy es en, mint sotkaszt) nem tehetunk, en nem donthetem el, hogy melyik csapat jobb, vagy milyen valakinel a szerver.
BBwork
lol bajbe 😊)))

www.battlefield.hu

Multiban játszanék,de mindig kiírja,hogy invalid cd key.(most nehogy azt írjátok,hogy vegyem meg az eredetit)
braincruiser

max ha a pbt hetente frissítik

A kifogás olyan mint a segg, mindenkinek van egy és mindegyik büdös.

Kovács legény
De egy hónap kell hozzá hogy mindenki hozzájusson,de lehet hogy igazad van.

www.czekoart.hu

hat en max napokat adok a pb-nek, egy honapot tuti nem.
Kovács legény
Az tény ,hogy akik értenek hozzá,úgyis megoldják!De talán lesz egy bõ hónap anikor rend lesz.

www.czekoart.hu

Kovács legény
Azért hozzá tenném hogy nem láthatod magad eltûnni,nincs külsõ nézet...Ja ,hogy ez is egy olyan jófajta turpisság😊)))

www.czekoart.hu

HUmanBandi
szerintem semmi garancia arra hogy ezzel a patch-el nem lehet majd csalni. :-(

ASUS, P4 2.4@3 GHZ, INFINEON 512 MB+ 512 MB SAMSUNG DDR, MSI FX 5800(486@966), Codegen 8011+480W 3DMark:5175 Aguamark:35250 bövebben: http://l--bandi.uw.hu/01/agep.html

Kovács legény
Én meg feltörök😊
Igy majd belférek az elsõ 100ba is talán😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
😊

www.czekoart.hu

BBwork
már elõre látom magam, ahogy eltünök ,)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Már várom,nem mintha rám hatással lenne(de ez 1értelmû😊
De az 1.6 után is szar játékos leszek a többiekhez képest😊
Akkor viszont nagyot fogok röhögni ha eltünki 1-2 közismert név... Tehát még van idõ gyakorolni-gyakorolni-gyakorolni

www.czekoart.hu

BBwork
semmi
az amcsi twl ligában kötelezik a bfsecure progi használatát, ill. egyes csapatok használnak még vmi német fejlesztésû progit. a CB-ben hivatalos anticheat progi nincs, fõleg mivel az új patch-el jön a pb.
és biztos megkerülhetõ lesz a punkbuster is, de ha a bf-ben is elkezdik a global banlisteket, akkor megfontolandó lesz, h érdemes-e egy kis elõny miatt egy életre kitiltatni magát a játékosnak minden multiplayer szerverrõl 😊

www.battlefield.hu

thx O.o

Kovács legény
Szerintem semmi!
#67668<-bár én nem tudom hogy ez mit akar jelenteni...
Annyi módja van,hogy a tapasztaltabb játékosok hamar kiszúrják az ilyet,aztán megóvhatják a wart.Gondolom én.

www.czekoart.hu

Kovács legény
Amen!

www.czekoart.hu

erdos
Jelenleg ha két csapat küzd a ligában egymás ellen, mi a biztosíték a csítmentes játékra? Van ennek valami módja?

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

erdos
Nem röntgen ez vazze, SZÁMÍTÓÓGÉÉP...

BBwork
szerintem meg nem olyan egyszerû az élet arra most, h a pb-vel össze kell gyúrni mégpedig úgy, h a lehetõ legkisebb legyen a lag. ha kiadják úgy, h nem 100as, akkor anyázni kezd mindenki és gyúrhatnak egy másik patchre.
feltételezem, hogy a csítek mellett igyekeznek kivenni az exploitokat is - elvégre számtalan helyen vannak ezek listázva a csítekkel együtt - h tényleg fair játékot lehessen tolni.
ráadásul bevállalták ugye, hogy az új szerver kezelni fogja a modokat, egyebeket egy beállítással. ergo nem csak a pb-vel kell harmonizálniuk, hanem a nagyobb modokkal, egyebekkel. jó mulatság, férfimunka. bízom benne, h amikor egyszer végre kiadják tényleg látványos lesz az eredmény 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
Vagy csak nézz ki a ház elé,hogy nincs e ott egy emberke laptoppal a kezében😊

www.czekoart.hu

Kovács legény
Kamu az egész... Nem is volt,nem is lesz. Az egész egy nagy beetetés,hogy csalódotságunkban megvegyük egybõl a vietnámot...Vagy valami iyesmi.

www.czekoart.hu

vedd el az ólom lemezt a gép mellõl.

erdos
352
Javul...😞

erdos
Felturbózták a rádiós internetem...
Jelenleg a legjobb pingem magyar szerverre 874...
Ilyentõl mentsen meg mindenkit a jóisten....

elmennek a ........ baök

BBwork
hát... ma se igen lesz patch...

The patch is currently in CQC. CQC is the testing and approval stage of any said file. So I guess that also updates you on where we're at with the patch. It's in testing and with any luck it will be out by the end of January. This could change though depending on how testing goes.

www.battlefield.hu

erdos
Nálam is.
Hiába a szükség nagyúr...

BBwork
hát lehet szeretné, de nálam fél g-vel is elszaladgál 😊

www.battlefield.hu

Bf szereti az 1G-t
Alien
na már írni se tudok....

erdos
Fal felé fordítod a Yunosztot???

Alien
Köszi szépena váalszokat, hát nem tudom, esküszöm lemérem mennyit tölt a játék aztán beírom😊)

braincruiser
wooow megnozták az új projektort!! mentem DVD-zni😄
re,

Alien
ja közben már emgtudtam, hogy a BF1942 Win szerver v1.5 nem kell nekem😊

Asse tod mijjaza rammmmmmmmmmmmmmmm:-)
Te láma:-)

...ekkor őszintén sajnáltam,hogy - a dolgok természetéből következőleg - egy szoftvert sohasem lehet igazából tökön rúgni... lvl 60 priest/rogue/warrior -LagScalp-

braincruiser
az 512 Ram lehet az oka ;-)
nekem jóval hamarabb tölt amióta beleraktam a párját 😊

BBwork
részletes infokat a telepítésrõl fent a piros help melletti link alatt találsz

a géped elég erõs, nem tudom mennyi a sokáig töltés - kb 30-60sec szokott lenni géptõl függõen a töltés idõ
a secret weapons és a road to rome kiegészítések (tehát +1 cd) amik az alap bf nélkül nem mennek.

szerver neked nem kell, hacsak nem akarsz dedikált szervert indítani ,)

www.battlefield.hu

AirborneRanger
Na hogy énis közbe szóljak a suliba bele.
16 éves vagyok szal még a gimibe döglök. Én 8 osztályos gimibe járok szal má 5. tõl kezdve otan vagyok. Nekem 5-8. osztályig kötelezõ volt a furulya. Aszittem kikészülök 😊 Mis ulinkról azt mondják h elit suli a füiskolai fevételi arányok alapján. Viszont a tanátok nagy ratyik. Basznak az egészre.. Van 1-2 normális de van 1 pedofil hajlamu is pl mindig teszi az agyát a csajoknak. Meg törióra az abból áll h fél osztály alszik másik fele dicksmant hallgat a maradék 1 100000000000000000000000mod meg "figyel". Nem köti le a figyelmünket. Szarik rendet tartani. Ugyveszi h leadta az órát kész. Meglepõ h mennyien járnak különórákra ebbõl a suliból.. Fõleg nyelvre meg matekra pedig "elit" suli. Angoltanár is végig röhögi az angolórát semmit nem haladunk nem is tudja rendesen elmagyarázza. Mostr ennyi de maj még gondoolkodok és irok... 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

braincruiser
csá csítR:-dDDDD

Alien
Sziasztok, gondolom öreg hiba, de valahogy ez a játék eddig nekem kimaradt az életembõl és most ismerkedek vele. Lenne is pár kérdésem,: elõször is nincs rossz gépem (szerintem) , de szerintem nagyon lassan tölti be a pályákat , de már-már irreálisan lassan....nem hiszem, hogy túlreagálom a dolgot, mert egyik játék de tölt ennyit. Aztán fenn van a Bf mellett a Secret Weapons is, na most nem igazán vágom, hogy hogy van... azt értem, hogy kell az 1.5-ös pacth is, az OK. De pluszbe még ezt is le kell stzedni?? BF1942 Win szerver v1.5 gondolom igen... hirtelen így ennyi lenne a kérdésem

BBwork
grats thx
fop meg nemsoká megint fent lesz úgyis 😊

www.battlefield.hu