Battlefield 1942
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines
ma 21:00 FoP vs SoH
Pályák: Guadalcanal/Aberdeen
IRCbot: #bf.hu.cup (IRCnet)
gl & hf
www.battlefield.hu
de este ezért meglakol a Scene😄DD
\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"
felraktam a 0.6 DC patchet.
azota toltes kozben nincs music se a bf, se a dc alatt.
Nem lehet valahogy beallitani, hogy legyen music ?
Amugy a menu alatt van, csak akkor nincs, ha nekikezd palyat betolteni.
Nincs kedvem ujrarakni emiatt 😄
elore is koszi
Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos
a ruszkik kivonulásukkor még a fogaikat is eladták volna ha ki tudták volna szedni😊)))
szóva' ne feszítsed itt a komcsilékkört😄
én ezt találtam így hirtelen😊
biztos csak úgy kitaláltam.
\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"
Akarod látni?

Azért megjegyezném hogy a kép amit beraktam szerintem nem volt undorito,szerintem nem undóríto az amit megeszek...De igazad van.
www.czekoart.hu
mekkora biznisz volt az akkoriban.. a katonai suci😊))
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Pósi : Az életkor állapot, nem erény ; senki sem tehet róla, hogy mikor fogant meg szüleiben az ötlet 😊
Jujj, amikor leépítették a laktanyát, akkor állítólag az oroszok mindent eladtak, amit csak el tudtak. Na akkor kellett volna jó kis cuccokat venni. Minden volt, AK, kések, plecsnik, rucik, minden. De nem voltam eléggé résen :-I
Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...
Én tavaly érettségiztem 😊Every passing minute is another chance to turn it all around.
Más kérdés hogy hallgatólagos megegyezés volt a tanárnõmmel, hogy ha nem zavarom a rendet megadja a bélást..

Net suxxxx
Mellesleg én a seggem vertem volna a földhöz, ha annak idején angolt / németet tanítottak volna velem alsó áltiba. De csak a kib. orosz ment 😞
Miért nem lehet egy, mindenki korának megfelelõ tanagyagot taníttatni a gyerekkel?
Én most is azt mondom hogy túl sok a rizsa a mostani oktatásban...
sõt, elõrébb megyek.. az angolt elkezdeném alapozni már oviban is.. mert a gyerekek akkor a legfogékonyabbak.
a hugom is furulyázott ált iskola 2.-tól..ebben sincs semmi rossz.
az már egy másik tészta, hogy a táskájuk tömve van.
de összevetve nem gondolom, hogy terhelnék a gyerekeket ebben a korban.. megfelelõ szintû oktatási rendszerben vannak..csak a tanárokon kéne változtatni😄DD
9 éves a keresztfiam és annyi zagyvalékot tanítanak neki, hogy csak na. Na ezért sok ami sok. Egy kilenc éves gyereknek miért kell már Angol nyelv, furulyázás(!!!!), és még legalább három ilyen marha nagy baromság? Akkora táskával jár haza hogy a fejére kell tenni mert különben a hátára esne...

"Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit."
"Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sot még a tojásfõzõ is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne. Így hát vettem neki egy villamosszéket."
"A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán.
Nem lett soványabb, de fára mászni már tud.
"Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki.
Aztán az iszap leszáradt róla."

itt max kedves meglepetésekrõl lehetne szó 😊 csupa barátságos emberrõl beszélünk 😊
www.battlefield.hu
Tetszik vagy nem, ez tény. Nagyon sajnálom és mélyen elítélem azt, aki ennek a sok hüje Mc Donaldsos kölyöknek még kedvezményeket tenne. Így is elég sötétek.
Uff !
SB
" Ha az ember a munkahelyén nyalni nem tud, akkor szopni fog... "

bc
feladtam egy licitet a vaterán a Half-Life-omra, és 1220 forintnál jár a licit 😊)))) a boltban most lehet megvenni 1990-ért😄DDD