Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AirborneRanger
Na émmá most itthon fele vaok 😊

Rangers lead the way!!!! Mess with the best, die like the rest. - U.S. Marines

DarkHorSe
én már dél óta itthon vagyok! 😄

Swedish people are albino monkeys

BBwork
ClanBase Keleti Front Kupa
ma 21:00 FoP vs SoH
Pályák: Guadalcanal/Aberdeen
IRCbot: #bf.hu.cup (IRCnet)

gl & hf

www.battlefield.hu

Kovács legény
PERSZE!De csapjál mellé egy tál pacalt is😊

www.czekoart.hu

braincruiser
suxx.. nekem is 17-ig.
de este ezért meglakol a Scene😄DD

\"amiből lekvárt lehet csinálni, abból pálinkát is\"

Robika
Lenne 1 eleg lama kerdesem.
felraktam a 0.6 DC patchet.
azota toltes kozben nincs music se a bf, se a dc alatt.
Nem lehet valahogy beallitani, hogy legyen music ?
Amugy a menu alatt van, csak akkor nincs, ha nekikezd palyat betolteni.
Nincs kedvem ujrarakni emiatt 😄
elore is koszi

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

BBwork
nem akarom tudni 😊

www.battlefield.hu

Tragédia. Én háromkor megyek .)
BBwork
nah
nekem 17ig itt kell ülöm
szal ellenkulni

www.battlefield.hu

braincruiser

a ruszkik kivonulásukkor még a fogaikat is eladták volna ha ki tudták volna szedni😊)))
szóva' ne feszítsed itt a komcsilékkört😄

én ezt találtam így hirtelen😊

Robika
yonapot kinalok.

Nem a gyozelem a legfontosabb, csak az a fontos

erdos
upsz, bocsesz..

\"nemérted az anarhia annyira komplex h kellegy ember aki irányitja\"

magillagorilla
Nem mondtam semmit, csak kérdeztem! 😉

Aláiirás

braincruiser
és ha csizmában voltak akkor nem is lehetett bakancsot venni tõlük? ezt akarod mondai?
biztos csak úgy kitaláltam.

Tuvok
bazz épp kajálok

erdos
Hát nyersen nekem se nagyon menne...:-)

Tuvok
azt pl én is, de csak így.

erdos
Hány évesnek is tetszik lenni?

fly
hülye kis pisisek 😉
nem tudtok Ti semmit!

http://fly.pardey.org

magillagorilla
Mi a különbség negyven fokban a bakancs és a csizma között?
egy, ketto, harom, negy, ot, hat, het.

Aláiirás

erdos
Én például imádom a rántott velõt...
Akarod látni?

Kovács legény
Csak hogy lásd hogy nem vagyok bunkó,bocsánatot kérek. Bocsi! Kövire linket adok meg😊 Éjjeli komázásomban még jó poénnak találtam... De igazad van.
Azért megjegyezném hogy a kép amit beraktam szerintem nem volt undorito,szerintem nem undóríto az amit megeszek...De igazad van.

www.czekoart.hu

braincruiser
persze csizmában voltak.. a negyvenfokban is😊

magillagorilla
Hmmm... a ruszkik nem csizmában voltak?

Aláiirás

braincruiser
jaja oda jártam suliba, és én réssen voltam amikor kivonultak.. nevelõfaterom vett tõlük jelzõpisztolyt, meg gázmaszkot.. meg vagy 10 pár bakancsot😄DD
mekkora biznisz volt az akkoriban.. a katonai suci😊))

Sickboy
Eheheh, oda jártál suliba, ahol most a Home van meg a GDF ? 😊 Az cool lehetett, kaptad a mûsort 😊)

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Tény 😊 Arra csak olyan esett meg néha, hogy ez az " leesett " a leszálló repcsikrõl és becsókolt a padlástérbe. Aztán meg jöttek a bakák és villámgyorsan kijavították 😊

Pósi : Az életkor állapot, nem erény ; senki sem tehet róla, hogy mikor fogant meg szüleiben az ötlet 😊

Jujj, amikor leépítették a laktanyát, akkor állítólag az oroszok mindent eladtak, amit csak el tudtak. Na akkor kellett volna jó kis cuccokat venni. Minden volt, AK, kések, plecsnik, rucik, minden. De nem voltam eléggé résen :-I

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Kispósi
milyen öregek vagytok Én tavaly érettségiztem 😊

Every passing minute is another chance to turn it all around.

erdos
Én 92-ben érettségiztem és 12 éven keresztül tanultam az oroszt...
Más kérdés hogy hallgatólagos megegyezés volt a tanárnõmmel, hogy ha nem zavarom a rendet megadja a bélást..

braincruiser
bazz de a te nagyidhoz nem jártak be bazeg az orosz katonák havonta kétszer, zenés táncos meg beszélgetõs "órát" tartani

Sickboy
Eheheh, ezen már én is zöld hajnalban túl voltam, mert nagyi meg egy orosz laktanya + repülõtér mellett lakott és ott is ment a mûsor egész nap. Tök jó kis repcsik, bazi nagy tankok etc

braincruiser
megnyugtatlak én 1989-90-es tanévben is tanultam még az oroszt😄DDD egész negyediktõl nyolcadikig.. ráadásul a sulimmal szemben orosz laktanya volt (bécsi út rulez!), így AK47-t már akkor láttam mikor még azt sem tudtam mi az a hidegháború😄DD

Sickboy
épbe = képbe

Net suxxxx

Sickboy
Na és ? Nekünk is volt már 3-4-ben orosz nyelv annak idején 83-84 körül. Furulyázni ugyan nem kellett, de nem is hiányzik 😊) Szóval én még mindig nem sajnálom õket valahogy. Lehet, hogy sajnálnám, ha jobban épbe lennék, de ezek a " könnyítések " akkor is erõsnek tûnnek.

Mellesleg én a seggem vertem volna a földhöz, ha annak idején angolt / németet tanítottak volna velem alsó áltiba. De csak a kib. orosz ment 😞

erdos
Hát szerintem pedig így ez sok.
Miért nem lehet egy, mindenki korának megfelelõ tanagyagot taníttatni a gyerekkel?
Én most is azt mondom hogy túl sok a rizsa a mostani oktatásban...

braincruiser
jahh és emléxem 10-11 éves koromban nekem is majd leszakadta vállam... mert ugye volt tesi, meg rajz, meg matek... és az bõven elég volt arra, hogy a táskám fullon legyen.

braincruiser
nekem speciel semmi kifogásom azellen, hogy egy kilencéves gyerek angolt (vagy legalább 1 vmilyen más nyelvet tanuljon)
sõt, elõrébb megyek.. az angolt elkezdeném alapozni már oviban is.. mert a gyerekek akkor a legfogékonyabbak.
a hugom is furulyázott ált iskola 2.-tól..ebben sincs semmi rossz.
az már egy másik tészta, hogy a táskájuk tömve van.
de összevetve nem gondolom, hogy terhelnék a gyerekeket ebben a korban.. megfelelõ szintû oktatási rendszerben vannak..csak a tanárokon kéne változtatni😄DD

erdos
Hát nem tudom láttál-e mostanában ellenõrzõkönyvet...
9 éves a keresztfiam és annyi zagyvalékot tanítanak neki, hogy csak na. Na ezért sok ami sok. Egy kilenc éves gyereknek miért kell már Angol nyelv, furulyázás(!!!!), és még legalább három ilyen marha nagy baromság? Akkora táskával jár haza hogy a fejére kell tenni mert különben a hátára esne...

erdos
Egy pár szösszenet a feleségekrõl:

"Mindig fogjuk egymás kezét. Ha elengedem, rögtön vásárol valamit."
"Van elektromos kése, elektromos kenyérpirítója, sot még a tojásfõzõ is villannyal megy. A múltkor panaszkodott, hogy nincs hely a konyhában, ahova leülhetne. Így hát vettem neki egy villamosszéket."
"A feleségem új diétát próbált ki. Kókusz és banán.
Nem lett soványabb, de fára mászni már tud.
"Kapott iszappakolást és két napig remekül nézett ki.
Aztán az iszap leszáradt róla."

BBwork
ánem
itt max kedves meglepetésekrõl lehetne szó 😊 csupa barátságos emberrõl beszélünk 😊

www.battlefield.hu

Sickboy
Ezzel teljesen egyetértek. MIcsoda baromság az, hogy " jajj, szegény gyerekek, hogy le vannak terhelve " Buhh , naggyon ... Ezek a mai majom kölykök olyan hüjék mint a segg egy pl 10 évvel ezelõtti generációhoz hasonlítva. Aki bunkó, az hulljon ki és húzzon el kukásnak. Az is kell. Az a baj, hogy ma már olyan szinten fos a színvonal, hogy hiába van diplomád, nem ér semmit mert ugyanaz nagyon sok kölyöknek van , egyik része megveszi a diplomát, a másik csak a vizsgákat és naná, hogy ezek lesznek azok, akik miatt az egyébként normális úton dipizett kölykök is buknak, mert szarba sem nézik a papírjukat.

Tetszik vagy nem, ez tény. Nagyon sajnálom és mélyen elítélem azt, aki ennek a sok hüje Mc Donaldsos kölyöknek még kedvezményeket tenne. Így is elég sötétek.

Uff !

SB

fly
körberakjátok a bejáratokat ex-packokkal? 😉

http://fly.pardey.org

erdos
A nap bölcslete:
" Ha az ember a munkahelyén nyalni nem tud, akkor szopni fog... "

BBwork
majd igyexünk valami más vicceset kitalálni ok? 😊)))

www.battlefield.hu

braincruiser
most akkor tényleg nem lesz egy kis kocsmai csetepaté??? pedig csináltam volna róla screenshotokat😄DD
bc

na nana naaaaa 😊

Reményim szertefoszlottak. Nem lesz balhé 😞 Pedig vicces lett volna Air + 20 FoP-os
Ez lesúlytó 😞
braincruiser
LOL..izé...mégmindig sok lehet a CS-ben a CSíter😄DD
feladtam egy licitet a vaterán a Half-Life-omra, és 1220 forintnál jár a licit 😊)))) a boltban most lehet megvenni 1990-ért😄DDD

BBwork
nem hiszem h szerelemkérdés a dolog 😊 de ha abban bízol h bunyó lesz a talin ki kell ábrándítsalak 😊))

www.battlefield.hu