Battlefield 1942

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yovanna,elnéztem az L-betût 😊

FoP!-60k-69k + 70k! :)

Sickboy
Abszolút nem az ... A Das Experiment az egy német trinyós film, a 13 ghosts az meg amcsi, és olyan horrorisztikus 😊

De mindkettõ tetszett nekem, bár " nem éppen egy kategória "

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Sickboy
Bódog szülinapot, Zajci !

Tizen ... ? 😊)))))

Élj úgy mindennap, mintha az volna az utolsó az életedben. Aztán egyszer csak igazad lesz ...

Tuvok
ez jó

Tuvok
BSZN Zajci !

én mindenki nevében boldog szülinapot kívánok neked csak ne legyen telespammelve megint a fórum !!!

az ünnepi kaki...

magillagorilla
Boldog szülinapot az 505. légideszant (egyik) büszkeségének!

Aláiirás

Boldog szülinapot Zajci!
Mr Manson
Reggelt!

Zajci neked meg sok boldog szülinapot!
(De mindjárt megmondom személyesen is! )

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Nancsika_melo
Ne máá! Há hogy nézne ki a mi kis Zájcevünk fülig érõ bokával...ööö..bokáig érõ füllel. Bár megjegyzem egyik sem lehet túl szép látvány...😊 De nem a méret a lényeg, hanem, hogy sok boldog szülinapit Zájci!!!

Istenem segíts felfelé, lefelé egyedül is megy

Füled érjen bokáig Zajci! 😊

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fűben és mégse szívja el\"

Yan
😉

¥ xfire: kistekila

BurnBaby
hbd 😊

www.battlefield.hu

Iceman
jaja..Boldog Szülinapot Zajci!

And the guilty'll bleed when that moment comes. They'll be coming to claim, take your soul away BF'42:SiX Iceman, team-de|Iceman, PT-6|Iceman, BC2: Iceman6, BF3: Icemanr6

Mai szülinaposok
505thZajcev
Nekem kell elsonek gratulalni!? 😊
Hiaba a DC gyorsabb!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

ez olyan tipikus:rágyújtasz-bekapcsolod és ... mozizol 😊

Punker
😞

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Pedig nálam is XP van fent. Most szedtem le magamtól és fut, tehát a hiba az ön halálcsillagában van! 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
nálam az xp hibával leállítja

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

0Fritz0
Ez egy exe., csak be kell röffenteni. (Minimum kell hozzá: pII400 ,Gef2, 256ram ,directx9.0)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Punker
mi ez? nekem nem müxik...

0Fritz0
Férfi nézõinknek 😊

magillagorilla
BB thx 😊

Aláiirás

Tuvok
BB priv

thx

Punker
közvetítés lesz?

BurnBaby
ClanBase Keleti Front Kupa
ma 21:00 FoP vs SoH
Pályák: Guadalcanal/Aberdeen
IRCbot: #bf.hu.cup (IRCnet)

gl & hf

www.battlefield.hu

Danny
Imádlak! 😊

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Danny
Asse rossz, de nem az 😄

Cross into the blue... Owning the sky... Ready for anything... U\'42 air patrol... (#bf.unreal1942 @ Quakenet)

Punker
nem a Kisérlet és a 13 Kisértet nem ugyanaz.
amúgy a Kisérlet tényleg komoly film nagyon.

ez a 13 kisértet?

fly
burárum!

http://fly.pardey.org

fly
hát, én megmondom õszintén nagyon felidegesítettem magam rajta, de tényleg hihetetlen érdekes volt.

http://fly.pardey.org

Danny
Megnéztem a Kísérlet c. filmet és nem hittem el amit látok. Nagyon jó, aki nem látta nézze meg, nagyon tanulságos.

BurnBaby
nem volt az alázás. mókás volt 😊

www.battlefield.hu

Kovács legény
Én meg nem ettem ma semmit,tegnap sem,csak(beteg vagyok,csak HTkeksz meg tea)😞

www.czekoart.hu

Kovács legény
NEM!!!Te magyar pidzát eszel,mert az a jobb,mint ahogy azt már egyszer megbeszéltük😊
Jó pihenést,mert megérdemled,én meg megyek asszonyhoz,mert megérdemlem!😊
Pá mindenki!

www.czekoart.hu

Danny
Csáó tesó! Miza? Én most fogok enni egy nagy nagy Genova pizzát és nézek mellé egy faszántos DVD-t. Mert megérdemlem! Szétmelóztam az agyam a héten. 😊

Kovács legény
Deki invalidot ir ki,tehát nem tört szerverre akart menni.
Greco töltsd le a The All-Seeing Eye-t. Itt minden infót megtalálsz:ASE

www.czekoart.hu

Danny
😊 BB arra a nyilvános alázásra gondolsz a folyóparton? ÁÁÁ én nem is haragudtam soha Rád!

A megoldás egyszerüen az, hogy a kulcsgeneráló progival csinálsz magadnak 1 uj serialt. A progi felülirja a régit, tehát még átirnod sem kell.
Sok sikert.

Tuvok
nyal nyal

BurnBaby
néha elfogy a türelmem
😊

a múltkoriért meg sry ,)

www.battlefield.hu

Kovács legény
Sza Dannyboy! Rég láttak.

www.czekoart.hu

Danny
BB még mindig Te vagy a leg aribb segítség ezen a fórumon!

BBwork
szépek a képek 😊

www.battlefield.hu

BBwork
az esetek jelentõs részében (90+%) a fenti infokat elolvasva mindenki el szokta tudni dönteni, hogy eredeti játéka van vagy sem, és ennek megfelelõen telepíti. ahogy te lent jelezted, hogy nem azt szeretnéd látni h vegyél eredetit, akkor talán olvasd el azt a részt, amelyik azt taglalja, hogy hogyan járj el ha nincs.
a szerverlistát megkaptad, a magyar szerverek nagy többségén tudsz játszani te is.

www.battlefield.hu

Fritz Von...
Teszt

Alea Iacta Est - Gaius Julius Caesar

Még mielõtt kérdeztem volna elolvsatam a megadott linket és csak utána kérdeztem.A rossz szériaszámra vonatkozó teendõkrõl én nem olvastam,de lehet,hogy csak figyelmetlen voltam.Ezek után gondoltam,konkrétan rákérdezek a problémámra,hátha vki kapásból megmondja az okosat.Erre mindenki a linket írja,hogy olvassam el.Na nem baj,majd csak összejön valamikor.Azért kösz a segítséget mindenkinek,még ha nem is jutottam elõrébb.
BBwork
mert nem egyezik a 2 csapat véleménye a kérdésben. és annál jobban tiszteljük egymást, h itt vitatkozzunk 😊

www.battlefield.hu